Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Zadnje dni sem si ogledal naslednje filme - 2. del

Odgovorov v temi: 382

#81 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 16 avgust 2006 - 12:25

THE SKELETON KEY

Neka negovalka odide na deželo skrbet za umirajočega gospoda; ko prispe v njegovo hišo si želi, da tega ne bi nikoli storila...
Najboljši del filma je zagotovo konec :bravo:

9/10

#82 anzet

anzet

Govorec

• Members
  • 2.276 objav
  • Kraj:Somewhere in cyber world!
  • Interesi:Kako razumeti racunalnik...!

Objavljeno 16 avgust 2006 - 15:02

Inside Man

Film me je grobo receno razocaral.
Sploh nima neke "osnovne logike" dobrega filma.
Gre za nek Bancni rop, ki se na koncu izkaze kot cisto nekaj drugega.
Sam Danzel W. sploh ne pase sem, vloga mu ne ustreza...

Moje mnenje:

5/10

#83 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 21 avgust 2006 - 14:39

THE BREAK UP

Razen ene par smešnih for je film res dolgočasen; najbolj me je pa razočaral konc zato, ker zgleda tko kot, da bi jim dnarja zmanjkal in so kr nehal snemat :oops:

3/10

#84 anzet

anzet

Govorec

• Members
  • 2.276 objav
  • Kraj:Somewhere in cyber world!
  • Interesi:Kako razumeti racunalnik...!

Objavljeno 21 avgust 2006 - 21:33

Chaos (Kaos)

Eden izmed prvih filmov, pri katerem sem cisto narobe predvideval kdo je tisti "glavni" krivec.
Vse je bilo tako ocitno, da je na koncu pravo :shock:, ko vidis kdo je ubistvi tisti "glavni".
Film je tudi sam po sebi zelo dober, nekaj dobre akcije.

9/10 :oops:

#85 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 02 september 2006 - 14:10

The Wild (Divjina)

Risanka, ki ni nič kaj posebnega, mene zelo (preveč) spominja na Madagascar. Pogledaš in hitro pozabiš.

5/10

#86 koporc

koporc

Gospod s kravato

• Members
  • 1.326 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 02 september 2006 - 16:01

Lizzie MacGuire Movie(mislm da je to taprau naslov)

Film je res vreden ogleda. Dobra komedija oz. predvsem romanca. Zgodba je čist nora oz. drugačna od ostalih....

9.5/10

#87 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 02 september 2006 - 20:59

Final Destination 1, 2, 3

Vzel sem si čas in si ogledal vse tri filme, sicer prvič, ampak so res vredni ogleda. Malo me razočara 3-ka, 2-ka pa totalno raztura. Sicer so vsi filmi "ubijalski" :) , res izvrstni filmi, tako da so res vredni ogleda.

9/10 za vse skupaj :)

#88 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 03 september 2006 - 08:17

Smrti so kar krute, ja, pri nobeni ni niti najmanjše šanse za preživetje. Meni se je dopadla :) smrt onih dveh punc v solariju (3-ka), pa ne samo zaradi punc, ampak ker je bila bolj izvirna kot pa ostale smrti.

#89 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 08 september 2006 - 22:23

The Hills Have Eyes

Uf, kruta, res kruta grozljivka, ampak vredna ogleda. Š e posebej, če všeč bolj krvave grozljivke oz. klanje in vse kar spada zraven. Družina na poti na počitnice izbere bližnjico skozi puščavo, kar pa jih drago stane, saj jih v puščavi čaka kup "žrtev" kemijskega in vojaškega eksperimentiranja, ki se odločijo, da jih vse pokončajo.
Res dobra grozljivka, ki pa, logično, ni za ljudi s slabim želodcem, moj je precej dober, pa je bil dostikrat na koncu.

8/10 :ok:

#90 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 15 september 2006 - 11:29

RUNNING SCARED (2006)

Sicer ne maram akcijskih filmov AMPAK TALE mi je bil pa res ful všeč pa ne samo zato, ker v njem igra Paul Walker :mrgreen: ampak se res ful dogaja skoz cel film.

Joey je mafijec, ki naj bi se znebil pištole s katero so bili ubiti policaji, toda pištola pride v roke 10-letnega dečka, ki z njo hoče ubiti ...

Ocena: 8/10

#91 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 15 september 2006 - 12:49

The Covenant (2006)

Š tirje prijatelji, z nadnaravnimi močmi, (naredijo lahko kar hočejo) morajo preprečiti, da bi zlo uničilo svet.

Š koda časa; 97 min čakaš kdaj bo končno konec tega res DOLGOČASNEGA filma; edina dobra stvar pri njem je res SUPER glasba!

Ocena: 2/10

#92 KOLAČ_XXL

KOLAČ_XXL

Vajenec

• Members
  • 308 objav
  • Kraj:ZC
  • Interesi:Računalništvo

Objavljeno 16 september 2006 - 14:07

Like Mike 2: Streetball
4/10
Comedy / Family / Sport

Zgodba o dečku, ki neke noči najde stare superge od MJ-ja (Michael Jordan) in potem v njegovih supergah igra tako dobro kot je on včasih. Dobro zamišljena zgodba, vendar preveč fantazijskih vragolij!!!

http://imdb.com/title/tt0469937/

ogledate si lahko tudi:
Like Mike
http://imdb.com/title/tt0308506/

#93 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 16 september 2006 - 14:09

Stay Alive

Bolj kot ne slaba grozljivka, na trenutke že brezvezna, poleg tega pa še prekratka. Podoben motiv smo že videli, tako da film res ni nič posebnega. Zgodba pa se vrti okoli dobesedno ubijalske računalniške igre "Stay Alive". Vsakdo ki v igri umre, ga na isti način, kot ga je v igri, pobere tudi v resnici. Pogledaš in zbrišeš. :nene:

Ocena slabih 4/10

#94 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 17 september 2006 - 10:13

See No Evil

Š e ena grozljivka, ki pa se mi ni zdela tako slaba. Glavni motiv je spet bolana mati, ki vzgoji še bolj bolanega sina, ki ubije vse, kar mu pride pod roko oz. ne toliko ubije, bolj "oslepi". ;-) Film je vreden ogleda, koliko se bo pa komu dopadel, je pa njegov okus. Mene je navdušil. :ok:

Ocena 8/10

#95 Gregor3000

Gregor3000

Mojster

• Members
  • 1.574 objav
  • Kraj:OMG DEBIAN OMG DEBIAN OMG DEBIAN!!!
  • Interesi:Rap, računalništvo...

Objavljeno 17 september 2006 - 10:33

Objavljena slika

Ocena: 5/5

Story:
Ta ZF film govori o alternativnih vesoljih, ki se lahko ustvarijo pri potovanju skozi čas. Glavni junak Evan (Ahton Kutcher je dober igralec omg :shock: ), ki ima neke vrste epilepsijo v študentskih letih odkrije, da lahko s pomočjo svojih okvar potuje nazaj skozi čas čez zapiske v dnevniku in kontrolira svoj lik v spominih. Tako začne spreminjati celotno življenje sebe in drugih, toda vse gre vedno bolj in bolj narobe.

Mnenje:
Odličen film svoje zvrsti, strašno sem užival v gledanju, saj je koncept neverjetno originalen. Oddih od klišejastih filmov. Postavlja zanimiva vprašanja in kaže, kako lahko mali dogodki popolnoma spremenijo življenje.

Igralci:

Ashton Kutcher .... Evan Treborn
Melora Walters .... Andrea Treborn
Amy Smart .... Kayleigh Miller
Elden Henson .... Lenny Kagan
William Lee Scott .... Tommy Miller

Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

#96 KOLAČ_XXL

KOLAČ_XXL

Vajenec

• Members
  • 308 objav

Objavljeno 17 september 2006 - 15:37

Banlieue 13
7/10
Action / Comedy / Sci-Fi

http://www.imdb.com/title/tt0414852/

#97 KOLAČ_XXL

KOLAČ_XXL

Vajenec

• Members
  • 308 objav

Objavljeno 17 september 2006 - 15:38

The Break up (Greva narazen)
Genre: Comedy / Drama / Romance
6/10
Break up je nevsakdanja romantična komedija, ki spremlja par na njuni pogosto zabavni, včasih boleči, a vedno zanimivi poti do razpada njune nekoč zelo trdne ljubezni.

http://www.imdb.com/title/tt0452594/

#98 Buck Fush

Buck Fush

Raziskovalec

• Members
  • 51 objav

Objavljeno 23 september 2006 - 16:37

Snakes on a plane (2006)

Zabaven triler :bravo: o tem kaj se zgodi, ko KAČE prevzamejo nadzor na letalu.

Ocena: 8/10

#99 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 01 oktober 2006 - 20:49

Hostel
9/10
Eden boljših filmov nasploh. Začetek je sicer nezanimiv in se vleče, ampak potem padete v celo štalo. Začne se s potovanjem po Evropi, kjer trije mladeniči iščejo muce, na koncu pristanejo na Slovaškem. Tam je ogromno deklet in fantje se odpravijo tja. Ženske niso samo pohotne, denar služijo še z nečim drugim...
Zelo slab začetek, na sredini se zgodba odpre in priča boste zelo brutalnemu filmu, ki ni priporočljiv za tiste s slabim želodcem. Videli boste kup krutih prizorov, kako ljudje mučijo ljudi in jih režejo, dobesedno mučijo s počasno smrtjo. Glede na izvor žrtve dobivajo denar, naprimer za američana ti plačajo 25.000$ itd. Dober, brutalen, krut, zanimiv film. Mučenje se izvaja v temnih obzidanih stavbah, ki od znotraj spominjajo na zapor. Priporočam vsem, ki radi gledate take filme. Noro!
Objavljena slika

Scary movie 4
0/10
Popolnoma brezvezen film, brez pomena in brez neke nove ideje, zopet vzamejo ideje z drugih filmov in se delajo kao norca, niti en prizor v filmu ni tak, da bi se lahko nasmejal. Film je tipični primer američanov, ki se smejijo za vsako idiotsko stvar. Ob filmu sem skoraj zaspal, srečali boste tudi Michaela Jacksona. Sicer pa popolna potrata časa in beden film nasploh. Od Scary Movie je dober samo prvi del!

Net games
8/10
Zelo dober film, pomešan s trilerjem. Psihopatka po internetu išče moške za seks, njene igre v postelji pa se končajo s krvjo in smrtjo. Njena tarča je tokrat poročen moški, od katerega hoče seks. Ta zaradi izsiljevanja pristane, gre v njeno hišo in jo najde mrtvo. Po nekaj dneh domov dobi fotografije, kako se je slačil pred kamerami. Na koncu ugotovi, da je živa...

#100 itanium

itanium

Spammer

• Members
  • 3.389 objav
  • Kraj:Ratež 18
  • Interesi:Arduino, Gadgeteer, fotografiranje, spletne strani, ...

Objavljeno 02 oktober 2006 - 19:11

Click 10/10
Š tiri članska družina na vrhuncu ljubezni, dokler oče ne dobi v last univerzalnega daljinca. Za povrhu vsega mu ta dalinec podari angel smrti. Kako se film razplete preverite sami!
Zame trenutno edini film, ki me je res nasmejal in hkrati ganil do solz!

Over The Hedge (za živo mejo) 9/10
Ponovno vrhunski film poln smeha in dogodivščin. Na žalost nekoliko spominja na Ledeno dobo 2.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov