Zadnje dni sem si ogledal naslednje filme - 2. del
Objavljeno 04 oktober 2006 - 13:29
14 letna deklica si po internetu dopisuje z 32-letnim fotografom, ki je by the way pedofil. Deklico povabi k sebi domov in tako se začne njegova največja nočna mora. Zelo dobr in napet film pa čeprav se celotna zgodba vrti samo okoli dveh igralcev. :bravo:
Ocena: 9/10
Objavljeno 04 oktober 2006 - 13:37
Slevin naključno pristane med dvema mafijskima šefoma, ki sta največja sovražnika. Oba želita, da bi zanju ubijal, toda NE VESTA DA SLEVIN SODELUJE Z OBEMA HKRATI. U tole sem pa zdele čist zakomplicirala U GLAVNM POGLEJTE SI FILM, KER JE RES FUL HUD - NAJBOLJŠ I FILM LETA
Ocena: 10/10
Objavljeno 16 oktober 2006 - 18:55
O tem filmu je bilo že nekaj povedanega, pa vseeno. Film res ni kandidat za film leta, je pa vseeno boljši, kot sem pričakoval. Filmi z že tako obetajočim naslovom so ponavadi en dre*, ta pa se mi vseeno zdi malo boljši. Zgodbe ne bom govoril, povem lahko samo, da so me kače res prepričale, glede na to, da kače niso ravno moja najljubša žival, me je kdaj pa kdaj malo vrglo iz stola oz. me zabilo vanj, kakor hočete. Film je pravo doživetje, še posebej če si ga pogledaš v kinu. Na trenutke res že deluje malo bedasto in naivno, vseeno pa je v njem vsaj malo izvirnosti. Če že ne drugega, vsaj letalo in kače SKUPAJ. :roll:
Ocena 7/10 :ok:
Over the hedge
Spet ena izmed risank, ki jih je zadnje čase vse več, zgleda, da ljudem to sede. Tudi s to risanko niso brcnili v temo, vsekakor je vredna ogleda, mogoče so risane predhodnice pobrale že večino idej, ker je kakšna stvar pobrana tudi iz njih, pa vseeno, to jim ne gre zameriti, dokler kopirajo dobre fore. Š e ena izmed poučnih basen, iz katere bi se ljudje lahko kaj naučili. Vredno ogleda! :ok:
Ocena 8/10 :ok:
Objavljeno 16 oktober 2006 - 19:40
Ocena: 5/5
Story:
Ta ZF film govori o alternativnih vesoljih, ki se lahko ustvarijo pri potovanju skozi čas. Glavni junak Evan (Ahton Kutcher je dober igralec omg :shock: ), ki ima neke vrste epilepsijo v študentskih letih odkrije, da lahko s pomočjo svojih okvar potuje nazaj skozi čas čez zapiske v dnevniku in kontrolira svoj lik v spominih. Tako začne spreminjati celotno življenje sebe in drugih, toda vse gre vedno bolj in bolj narobe.
Mnenje:
Odličen film svoje zvrsti, strašno sem užival v gledanju, saj je koncept neverjetno originalen. Oddih od klišejastih filmov. Postavlja zanimiva vprašanja in kaže, kako lahko mali dogodki popolnoma spremenijo življenje.
Igralci:
Ashton Kutcher .... Evan Treborn
Melora Walters .... Andrea Treborn
Amy Smart .... Kayleigh Miller
Elden Henson .... Lenny Kagan
William Lee Scott .... Tommy Miller
Pozabu si napisat naslov filma ''The Butterfly Effect''
http://www.imdb.com/title/tt0289879/
Obstaja pa že drugi del, tudi zelo dober
http://www.imdb.com/title/tt0457297/
Drugače pa dober opis
Objavljeno 20 oktober 2006 - 20:47
http://www.imdb.com/title/tt0110912/
Več kot odlična igralska zasedba, super režija by Tarantino in po mojem mnenju TOP3 film sigurno, kar sem jih kdaj pogledal. Žal mi je le, da ga nisem že prej!
Objavljeno 25 oktober 2006 - 20:12
V bistvu dokumentarec, ki govori o začetku Black metala, a je nedokončan, na pol narejen, popolnoma brezsmiselen dokumentarec, ker pol stvari manjka. V ospredju sta Mayhem in Darkthrone, v intervjuju srečamo še Satyricon in Emperor. Grozljiv spodrsljaj je to, da Burzum niti enkrat ni omenjen, samo Vikernesa so za dve sekundi pokazali pri umoru Oystein-a Aarseth-a leta 93. To sem tudi zameril do konca, ker največje Norveške legende black metala še povohali niso (morda zato, ker se jim ne ljubi do zapora v Oslu? ali pa zato, ker ga štejejo kot idiota, ker je ubil enega od Mayhem). Skratka nedokončano, polovično, nesmiselno, krneki. Edina pozitivna lastnost so razni klipi iz videospotov iz raznih koncertov (srečamo Dimmu Borgir, en videospot od Emperor in Satyricon). To je vse. Skratka, brezveze. Je Satan rides the media 1000× boljši dokumentarec...
Ocena: 3/10
Friday the 13th, part 8- Jason takes Manhattan
Klasična ameriška grozljivka, kjer že znani Jason Worhees mori po kampu. Razlika od ostalih delov je v tem, da se tokrat prebivalci odpravijo na potep v Newyork, na ladjo pa se na kako pretihotapi tudi sam mrlič za hokejsko masko. Scene na ladji se vlečejo v nedogled, poboji so že klasični. Pač brez pištol, roke, noge, noži, sekire, mačete... Tisto, kar že poznamo iz te serije. Druga razlika je v tem, da osmica ni grozljiva, je pa bolj napeta od ostalih. Brutalnost je na klasičnem Friday the 13th nivoju, nič posebnega. Je pa eden boljših delov filma.
Ocena: 7/10
American pie
Ne bom zgubljal besed, ali pa morda samo eno: KRNEKI!!!
Ocena: 0/10
Objavljeno 30 oktober 2006 - 23:10
Spoštovanja vreden film, že samo po slovesu prvih dveh delov, poleg tega pa tudi tretji in če so govorice resnične, tudi ne zadnji del x-logije ni brca v temo. Na nek način se izve dosti stvari iz dvojke, lahko bi rekel, da se stvari iz dvojke nadaljujejo. Konec po eni strani lahko smatramo kot "the end" Žag, po drugi strani pa napoveduje četrti del, kjer pa se bodo morali kar potruditi, da ne bodo vsega zasrali. Vsekakor film vreden ogleda, smrti so res ubitačne, čeprav jih je manj kot v prejšnjih dveh delih, je pa vse bolj krvavo. Če bi moral izbirati, mi je 1-ka nekako najboljša, če pa potegnem črto pod celotno trilogijo, pa stvar seka.
Ocena 8/10 :ok:
Objavljeno 09 november 2006 - 21:44
Kruto, krvavo in napeto SE SPLAČA POGLEDAT, če imate radi take grozljivke. Lahko bi samo mal bolj vključl ta koncept na začetku - kaj vse je (razen okolja v katerem je odraščal) še pripeljalo do tega, da je Tommy postal tak psiho. Misli, da je veliko boljši od Žage 3, ki je bila kar malo dolgočasna.
Ocena: 8/10
Objavljeno 12 november 2006 - 14:20
Nič posebnega, bolj kot ne obična komedija, no romantična komedija, smešnih vložkov ni ravno veliko. Zgodba je pač takšna kot je, motivi so tudi že dobro znani, povprečna komedija, drugega ne vem, kaj bi rekel. Sem videl že veliko slabših.
Ocena 6/10
Objavljeno 13 november 2006 - 23:44
Če ne zaradi drugega, si je film treba ogledati zaradi Kate Hudson, katera ti da misliti.
Ocena: 6/10 :ok:
Objavljeno 30 november 2006 - 21:12
- najboljši Bond doslej in zakon restart serije
The Departed (Dvojna igra) 10/10 Zvrst:
- najbolj zabaven, inteligenten film zadnjih let z odlično zasedbo in režiserjem
Objavljeno 02 december 2006 - 14:08
Odlična komična predstava izvajalcev serije Little Britain Davida Williamsa in Matta Lucasa. V ospredju je norčevanje iz vseh različnih karakterjev ljudi. :ok: Poleg tega pa v svoje skeče vključita še publiko :joj:
Ocena: 9/10
Objavljeno 03 december 2006 - 18:28
Komična drama o totalno zmešani družini :joj: (zadrogirani dedek, samomorilski stric,...), ki se odpravi na lepotno tekmovanje v Kalifornijo. Na poti jih čaka nešteto neprijetnih dogodivščin, ki pa jih zlahka rešijo na zelo smešen način.
Ocena: 10/10 :ok:
Objavljeno 08 december 2006 - 21:56
Zanimiv film o čarodeju, ki mu uspe nemogoče - celo priklicati mrtve na oder in govoriti z njimi. Toda nič ni tako kot je videti na prvi pogled. Resnica se skriva za mnogimi triki, ki so na kocu filma razkriti. Sicer odličen fim le konec je malce preveč predvidljiv.
Ocena: 8/10
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov