Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pravila, ukrepi...

Odgovorov v temi: 89

#81 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 10 maj 2006 - 20:52

Scarab79, saj mene ne moti ta zadeva, ampak, ker sem pač videl, da se strinjaš z Luzdijem v celoti sem avtomatično mislil, da se tudi s tem. Se oproščam :).
Upam samo, da poletni čas ne bo zavlekel sprejetja novih pravil do novega leta :roll:.

#82 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 10 maj 2006 - 21:07

Ma se v profilu ne, nekak probajte narest, da ce das v dolocenih temah 30 postov, se adminiom izpise tvoj name za nagradno zrebanje. Mogoce da imas se v svojem profilu koliko ti jih majnka ampak da ni vidno drugim, ker lahko tudi tako pride do spammanja zaradi nagrad. Sicer pa meni je vseeno, nic se mi ne gre na nagrade, na forumu sm za zabavo, in sem zadovoljen, ce dobim "zastonj" neko stvar. Ce pa nisem izreban se pa tudi ne zaletavam v zid. Glede pravil, moje mnenje je podobno Luzdijovmu. Pac urni/dnevni/tedenski/mesecni ban. Sem prepircan, da bi se to spremenilo. Sicer ne mislim na tiste ki pisejo brez vejic, pa tudi velika in mala zacetnica nista problem. Vendar, ce se velika zacetnica in pika popravita pri eni osebi na 10 postov je treba nekaj postorit. Sicer nisem zato, da bi jih banal zaradi pisanja brez vejic. Pa ne mislite, da sem nevem kako grozen glede tega. Vendar tudi jaz bi rad red in "čistočo". Sem pa tudi na forumu opazil, ko je mislim da Pimpeq, popravil kar veliko postov, in sem bil kar negativno presenecen. Priznam, da ce bi bral post nebi toliko napak našel. Pri teh postih ki jih je Pimpeq popravljal se nazorno vidi z zeleno barvo, kaj je spustil, in je kar veliko napak. Pa tako kot so ze ostali rekli, so kriterji za kazen absolutno premili. Ker kar veliko uporabnikov si po mojem mnenju zasluzijo opozorilo, in ne samo enega. Prebiram teme po celem forumu, in opazam, da vedno eni in isti nekaj smetijo. Priznam, tudi jaz kdaj pospammam, se mi pa zdi da tudi napisem kdaj kaj uporbnega.
Nekdo v teli temi, je omenil za "poslovljene" angleske izraze, pa je rekel da so dovoljeni: CD, DVD, CD-rom, in tem podobnim, za router je pa rekel da ni toleratno. Nevem, smatram da potem "wireless" tudi ni toleratno. Pa mislim da bi veliko vec forumasov vedelo kaj je "router" kot pa "usmerjevalik" (se sam nevem kako se napise). Glede "wireless" priznam sem malo zgresil, vendar to je racunalniski forum, to ni forum za 60-80 let stare dedke in babice, kjer si povejo kako nogavice strikajo. Tukaj gor smo vecinoma mladi ljudje, ki se ucimo o racunalnistvu, in to vecinoma nas ucijo angleskih izrazov.

#83 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 10 maj 2006 - 21:15

juree, router/ruter je se tolerirano, ne pa , kot sem veckrat zasledil, RUTAR (tam kjer kupujes pohistvo) ali se kaj bolj absurdnega :)

Glede postov do nagrad imam boljsi predlog: pametne poste pristejemo, neumestne pa odstejemo. Skoda le, da ni avtomatike za to! :) :zvizg:

#84 DDV dule

DDV dule

Raziskovalec

• Members
  • 80 objav

Objavljeno 14 maj 2006 - 00:54

scarab79, boljša rešitev je, da recimo pri 2 opozorilih ne sodeluješ več v žrebanju :zvizg:

#85 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 14 maj 2006 - 00:56

Ta ideja se mi ne zdi ravno pametna, ker bi bili po krivici odstranjeni nekateri člani, ki so ta opozorila dobili že pred časom in so sedaj povsem vzorni. npr. cannibal

#86 DDV dule

DDV dule

Raziskovalec

• Members
  • 80 objav

Objavljeno 14 maj 2006 - 01:00

Potem pa naj se upoštevajo samo opozorila dobljena tekoči mesec :zvizg:

#87 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 maj 2006 - 01:02

DDV dule, to je zelo težko realizirati. Najbolje bi bilo sproti brisati prispevke in bi s tem zmanjšali število le-teh ter s tem tudi možnost sodelovanja, ker bi pač bilo premalo prispevkov.

#88 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 14 maj 2006 - 11:14

DDV dule, v žrebanje ne pridejo tisti:
- ki so dobili v tekočem mesecu opozorilo,
- ki so bili precej "težki" skozi cel mesec (spammanje, neupoštevanje pravil,...).

#89 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 14 maj 2006 - 11:16

ViSoKa180, a to bo potem kakšen seznam ali bo to samo zadeva vas moderatorjev?

#90 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 14 maj 2006 - 11:38

Borac Žan, za kartončkarje obstaja v našem kotičku posebna tema, kjer zapišemo sproti, če je kdo dobil opozorilo/ban. In tudi za te, ki si nagrade ne zaslužijo zaradi takšnih in drugačnih napak, je odprta tema. Tam pa vsakega zadnjega oz. prvega v mesecu (preden se izžrebajo nagrade) moderatorji zapišemo kdo se nam ne zdi primeren, da pride v poštev za žrebanje za tekoči/prejšnji mesec, malo pokomentiramo in to je to. Seznam je samo za nas.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov