Pravila, ukrepi...
Objavljeno 07 maj 2006 - 18:48
Lp: jernejko
Objavljeno 07 maj 2006 - 19:06
Objavi naj tisti, ki ima kakšno vprašanje in potrebuje pomoč, tisti, ki nudi pomoč oz. odgovarja nanj in tisti, ki ima informacijo, ki v danem trenutku vpliva na razjasnitev zapletov. No, pa kakšno zanimivost se naj zudi objavi. Ostalo je pa zame partijsko nakladanje.
Seveda nisem proti, da se kdo s kom skrega, vendar, zakaj pa imamo ZS???
Pa brez zamere...
Objavljeno 07 maj 2006 - 19:37
Ma dajte no. :joj: Vi sploh ne kapirate, kaj vam hočem povedat :zvizg: :joj:
Dober, napišeš enkrat in dvakrat se strinjam. Ne pa pod vsakim ta drugim postom-se strinjam s tabo :joj: :roll:
Aja..Oprosti..narobe sem te razumela..ja mogoče je res neumno, da piše to pod vsakim postom..ali pa ne...meni je vseeno me ne moti.
Ampak zakaj bi nabiral poste?
Objavljeno 07 maj 2006 - 20:08
Mislim da je Crazy enkrat napisala ali kdo
Recite kar hočete, ampak stavim, da če nebi te teme odprl, se še en čas nebi premaknilo nič, ali pa čez nekaj časa. Če se pa motim, pa tudi nič hudega. Želim samo, da bo forum spet tisto, kar je bil pred kakim letom :ok:
Objavljeno 07 maj 2006 - 21:08
Objavljeno 07 maj 2006 - 21:33
Predlagam, da pred registracijo se napišejo na ekran osnovna pravila torej nekaj takega:
- Piratstvo, Krekanje, itd. na forumu ni dovoljeno
- Spammanje ni dovoljeno
...
Pa še kaka dva taka pravila.. Pa na veliko napuisano (z rdečo). Vsakemu bi padlo v oči in bi podzavestno prebral. Takšen je moj predlog.
Ko smo že pri spammanju, v temi Iran se največ spamma(trenutno).
Nekdo reče, da ko bo izrael imel dovolj bo prvi napadel.
Naš slavni spammer reče da bo potem šel do konca ipd.. Poglejte si kaj mislim, in mislim da bi bila dovolj grožnja moderatorja naj napišejo kako novico in da se o tem pogovarjajo in ne da brezveze spammajo s sproočili kot:
To je kot tišine pred vihaejem
Objavljeno 07 maj 2006 - 21:37
Objavljeno 07 maj 2006 - 21:42
Dobrodošel na RN-FORUMU, prosim upoštevaj naslednja pravila:
-PRAVILO1
-PRAVILO2
-PRAVILO3
-PRAVILO4
Takoj pade v oči.. In če so kratka se hitro prebere, tudi če nočeš prebrat jih na hitro nekako podzavestno prebereš se mi zdi :zvizg:
Objavljeno 07 maj 2006 - 21:49
fant se zna ponavljati. Recimo F1, pa navija za istega kot jaz, pa mi vseeno včasih preseda z neprestano enakimi posti, le besede so drugače obrnjene. Prav tako v Iranu..
borac žan in latilen - če prav razumem sta prijatelja, ali se poznata ali kako. Včasih si forum vzameta kot svoj MSN. In so posti, kot da bi se po messengerju pogovarjala. Zelo veliko Boracovih postov je takšnih. Oprosti, samo res. Forum izgleda kot nek privaten pogovor včasih.. Vključita messegerja in se zmenita, tak stil pogovora z enim stavkom, ni ničemur podoben..
Š e enkrat, to je le kritika. Moja osebna. Nikakor ni nič povezanega z moderatorskim krogom. Ne vem kaj ostali mislijo in to ni njihovo mnenje. Vsaj kakor zaenkrat vem. In nihče naj ne bo užaljen, ker ne mislim slabega..
Objavljeno 07 maj 2006 - 22:06
MihaSkipster, ukrepanje odgovornih je žal premilo, posledice pa se odražajo na forumu, ki iz dneva v dan izgublja na vrednosti.
Poglejmo samo MS fana, ki je danes s pokvarjeno slovnico naspamal 40 postov.
Če moderatorji ne bodo stali za svojimi besedami in vkolikor ne bodo vpeljali strožjega kriterija glede spama, potem se bo šlo le še pod kap.
Namesto, da bi uporabniki prijavili bota, ki je ustvaril to temo, v za to primerno temo, ki obstaja na forumu, se raje piše komentarje kot so, npr. LOL. Zelo pohvalno.
Objavljeno 08 maj 2006 - 09:41
Kvaliteta foruma res pada, zaklenjene teme, teme brez informativne vsebine, preveč spamma. Ampak saj bo :ok:
Objavljeno 08 maj 2006 - 21:39
Objavljeno 08 maj 2006 - 21:40
Vodstvo te strani naj se zamisli samo nad seboj, če v prihodnosti sploh še hoče, da bo ta forum obstajal oz. da ga bodo imeli na vajetih. To namreč, kar se zdaj dogaja je v 75% krivda na strani vodstva. Z vodstvom očitno nekaj hudo škripa.
Vem, da ima večina službe oz. nekateri delajo oz. študirajo, ampak zadeva je preprosta.
Pričakujem, da moderatorje, ki niso več zreli razrešite njihove funkcije, ker določeni modi svoje funkcije enostavno ne opravljajo in s tem prispevajo k temu, da se po forumu na veliko smeti in kvaliteta pada.
Š e ena možnost pa je, da se vpelje nove moderatorje in se jih uvežba.
To kar se dogaja s sedanjim vodstvom je pa višek vsega.
ČE NISI ZMOŽEN OPRAVLJATI DELA GA PUSTI NEKOMU KI GA LAHKO IN KI SE BO TRUDIL ZA TO!
Forum živi samo še zaradi:
1. Visoke180
2. Scaraba79
3. Selinesa
Vsi ostali pa kot kaže...
Objavljeno 08 maj 2006 - 21:58
No dobro kakšne obveznosti ampak lansko leto, ko se bil je forum cvetel! Prijazni, dobro podtkovani modi zdaj vas je pa že nekaj odstopilo...
Zdaj v tem trenutku lahko ostro obsodim nekaj "največjih" spammerjev, ki imajo željo le dobiti kolikor postov lahko! Naj vas spomnim, da smo na forumu zato, da se pomaga in da tudi sami vprašatem, če se kje zatakne! Ne pa naprimer prejšna tema "kakšen pršut naj kupim"? Neon s to temo si me tako razkuril in ne delaj se zdaj da te to res zanima! Seveda so tukaj še odgovori kot "se popolnoma strinjam". Kaj si mongloid al kaj? Ta forum je bil med najbolj urejenimi in zdaj ga boste čisto zaspammali! In pa da še povem glede mojega prejetega opozorila! Moderator se mi je sicer opravičil ampak ne mislim trpeti nesposobnosti moderatorjev! Ok se je pač zmotil ampak naj mi ga vsaj odstranijo. In ali so ga? NE! Modi ne opravljajo svoje dolžnosti! Kaj aktivno med modi sodelujejo kot sem že omenil Scarab, Visoka, Selines... ostali? Nevem zgleda da so "prezaposleni". Ampak če so "prezaposleni" ne opravljajo svoje naloge. Daj poglejte na forum kakšne teme in odgovori so!!! Stroga pravila naj se čimprej uvedejo kajti meni greo na jetra spammerji ki jih brez težav lahko omenim!
Pa še nekaj. Kaj, ko bi ukinili mesečne nagrade? Ker prav tekmujejo za to! Me prav zanima koliko uporabnikov bi še sodelovalo, če ne bi bilo nagrad!
Lp, exe65
Objavljeno 08 maj 2006 - 22:15
Zaenkrat, kar se tiče opozoril, lahko rečem le še zgonjen stavek: Potrpite samo še malo. Na vas je, da nam verjamete, zaenkrat več kot toliko ne moremo..
V kratkem se pomenimo tudi okoli prekomernega spammanja in nadležnih postov, ter definitivno potrebnih ukrepov. Vse pride. Judgement day is coming..
Objavljeno 08 maj 2006 - 22:32
Kdaj? To pa ni več naša stvar, fantje! Na nas je, da opozorimo vodstvo na napake in pomanjkljivosti, na njih pa, da to odpravijo vkolikor je v interesu foruma. Konec koncev je nekdo ta forum začel in meni se zdi nekakšen virtualen lastnik. Mi smo samo najemniki, ki uporabljamo njegovo virtualno lastnino. Če nam kaj ne paše in smo nestrpni, bomo šli in dali mir ostalim. Da bi pa administratorjem in moderatorjem pamet solili in jim pod prste gledali ali za ovratnik dihali - tako nesramni pa ne smemo biti, kaj? In še za konec nasvet:
Če vam kaj ni všeč, povejte moderatorjem (ZS), če vamje pa všeč povejte ostalim (javno). Na ta način bomo VSI prispevali k dvigu nivoja foruma!!!
Objavljeno 08 maj 2006 - 23:15
Mačoslav, jaz pa mislim, da je treba tudi negativne kritike javno povedat. Vsaj zdaj, ko je težav na forumu več, se mi zdi prav, da admini/moderatorji in nenazadnje tudi uporabniki najdemo skupno rešitev. Oni naj nam dajo pravila, mi bomo pa sproti talali modre kartone in s tem opozarjali na spammerje. :ok:
Objavljeno 08 maj 2006 - 23:22
ODSLEJ NAPREJ, kdor misli pisati neke geekish jezike oz. frajerske stvari bo dobil karton in me prav zanima kako bo, ko bo priletelo cel kup kartonov.
Če imam na voljo to funkcijo, jo bom tudi izkoristil in to 1000%, če bo potrebno! Podal pa bom tudi argument, tako da bodo slej ko prej dobili tisto kar se jim zagre!
Pričakujem pa tudi, da tisti, zaradi katerih potekajo pogovori o spremembi pravil, DA DOBIJO OPOZORILA!
Nepošteno je to, da nekdo lahko izrablja ranljivost foruma, medtem, ko bo pač nek nesrečnež priletel na mesto v forumu, kjer je bila že pred njim storjena škoda, sam pa bo dobil opozorilo, medtem, ko jo bo sprožitelj vsega veselo odkorala naprej!
Torej zelo čudno, če BoracŽan in MS fann ne dobita novega opozorila!
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov