Pravila, ukrepi...
Objavljeno 09 maj 2006 - 13:25
Če bi bilo po moje, bi že zdavnaj nesodeloval na forumu in prav zdaj ti zopet podeljujem karton zaradi neslovničnega pisanja. Ko se boš privadil na kolikor tolikor normalno strukturo povedi bom pa s tem prenehal.
lp
Objavljeno 09 maj 2006 - 13:29
Objavljeno 09 maj 2006 - 13:39
smrkec18, nič ni narobe, če temo ponovno odpre po enem mesecu-enem letu-dveh, treh letih, če se tema odpre z pravim razlogom (imaš podoben problem kot tisti, ki je temo odprl). Če pa odpreš temo zato, da napišeš 'se strinjam', napišeš nekaj čisto brezvezno sporočilo (ali pa celo en sam smajli), je pa res spam :roll: .
Kartoni naj letijo tistim, ki se pravil ne bodo/bomo držali. To je edini način, da se RN prečisti nesnage. Pride gost, klikne na temo, ker ima problem/ga nekaj zanima, potem pa išče po petih straneh, da pride do enega normalnega odgovora. Prej vidi samo 'uporabi/use to in to, se strinjam, nek čuden homemade jezik in potem naleti na prispevek, kateri se mu bo zdel uporaben. To ne velja za vse teme, temveč nekatere in če se nekaj hitro ne uredi, bo teh tem vedno več. Heh. :sleepy:
Objavljeno 09 maj 2006 - 13:39
In kaj je v mojem pisanju tako napačnega, da si mi spet podal ta moder karton?BoracŽan, to, da si dosedaj dobil le eno opozorilo. Nekdo, ki pa načne temo, staro en mesec, pa je mogoče nov pa takoj dobi opozorilo.
Če bi bilo po moje, bi že zdavnaj nesodeloval na forumu in prav zdaj ti zopet podeljujem karton zaradi neslovničnega pisanja. Ko se boš privadil na kolikor tolikor normalno strukturo povedi bom pa s tem prenehal.
lp
Prosim te, razloži mi, ker teh tvojih izpadov ne razumem in si prosim
najdi koga drugega, na katerega se boš takole znašal!
Kot sem že rekel spammam ne, žalim vas ne, čeprav bi v tem primeru marsikaj drugega povedal, vendar se zadržujem, ker je tudi kaznivo.
Pišem pa dokaj slovnično, tako da zna vsak prebrati kaj sem napisal in vsak tudi razume bistvo! Res ne pišem povsem pravilno, vendar malo je takih, ki pišejo povsem pravilno, tistim pa :ok:
Objavljeno 09 maj 2006 - 14:11
Aja, pa če misliš tako pisat prošnje za službo, da boš novo povedi pisal brez ločil in velike začetnice, poved pa začel s tem, da boš šel v novo vrstico si prepričan da ne boš dobil službe!
Sicer pa, piši kot ti je ljubo, boš pa pač dobival še naprej kartone, z novimi pravili pa si boš s takim pisanjem skopal grob in 4. opozorilo za odhod s foruma.
S teboj se ne mislim več ukvarjati, dokler si ne popraviš obnašanja ter slovnice.
lp
smrkec18
Objavljeno 09 maj 2006 - 14:11
Sam sem že opozoril Boraca, da naj se vzdrži nuemestnih komentarjev in naj ne zanaša pogovor izven bistva teme. Če pa pač sodeluje veliko več kot drugi, je pa njegova lastna izbira. In dokler ne bodo nova pravila dodana, si še lahko privošči nekaj večjih napak pri pravopisu.
Objavljeno 09 maj 2006 - 14:19
Pimqek, prav imaš, da ju miriš in menim, da bi si smrkec18 lahko zaslužil opozorilo, če ne tudi Borac Žan, ki pa ni napisal nič takega, samo branil se je na njegove očitke
Obema dvema pa priporočam, da se umirita in da prenehata ter se dogovorita prek ZS
Objavljeno 10 maj 2006 - 07:24
Sicer pa Borac Žan - zakaj imaš občutek, da ima marsikdo kaj proti tebi? Jaz osebno mislim, da zato, ker si v dveh mesecih naspammal 1700 prispevkov z raznimi strinjanji (to se je potem končalo, ko smo ti rekli), zatem pa z obračanjem odgovorov. Veš kaj mislim, ponavadi si samo bistvo nekega že podanega odgovora drugače formiral in odgovoril. Dejansko pa, ko greš skozi teme zadnjih dveh mesecev, je ponavadi odgovor enega od forumašev, zatem tvoj, potem nek drugi in spet tvoj.. V glavnem odgovarjal si na vse, četudi nisi imel kaj povedati. In to gre ljudem na živce bolj kot karkoli drugega, mislim.. Vsaj po mojem mnenju..
Objavljeno 10 maj 2006 - 07:43
Ok, sej vem ta tema govori o novih pravilih, ukrepih...ja super, naj bodo nova pravila, ampak tudi tem nič ne manjka, če se nebi vsak nekaj spotikal, kaj je dvoumno in bi jih samo preprosto, bolj kot ne, upošteval.
Lahko pa se uvedejo nove sankcije katere so na drugih forumih zelo pogoste. Namreč tu so opozorila, katera ne vem če kaj zaležejo, pač uvedete takoj nekaj urni/dnevni/tedenski ban. Najprej opozorilo, če je naslednji dan isto, takoj ban, kje je problem, sej ni treba tolk komplicirat. Joj če bi mel še jaz odprt moderatorski kotiček, bi hitro razjasnili zadeve
Bi bilo pa priročno da se moderatjem tudi pri pisanju postov, njihov nick (vzdevek, da ne boste pametni glede slovnice) označi z zeleno, da se takoj vidi koga je treba malce bolj poslušati če ti nekaj veli :grin:
Ah skratka, komplicirate tam kjer ni potrebno, resno. :nene:
//EDIT
p.s.: glede na to da marsikoga zelo boli koliko postov ima nekdo spisanih pod avtarjem..ajoj no sej nismo otroci (no očitno smo/ste). Se pa zadeva zelo zelo hitro da rešiti. Preprosto admin foruma tako uredi zadevo, da se posti v aktualnih debatah ne štejejo k poslanim postom pa je rešeno ;-)
Objavljeno 10 maj 2006 - 20:42
Glede kartonov/sankcij , ki ze sedaj veljajo na forumu le to: sedaj velja...1,2,3 in na cetrti rumeni karton je BAN za nedolocen cas (ki zna bit glede na Bizijev reakcijski cas kar dolg :twisted: )
Trenutno se dela na bolj azurnih pravilih in na odpravljanju napak foruma...upam, da bo se pred pocitnicami kaj novosti (upam, da bodo prijetne).
Objavljeno 10 maj 2006 - 20:45
Predlagam mogoče malce podobno idejo glede Luzdijeve o postih. Kaj pa, če bi se naredilo to, da število prispevkov uporabnika sploh ne bi bilo vidno ostalim uporabnikom, ampak le njemu samemu v profilu? Š e najbolje, ker bo to takoj kamen spotike.
Objavljeno 10 maj 2006 - 20:49
Se glede nagrad: v postev pridejo PAMETNI posti, tako da tisti, ki napisejo po 100 in vec neumestnih komentarjev, ni nujno da pridejo sploh v boben! :jezik:
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov