Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#461 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 21 februar 2007 - 11:38

Schumi nima še določene natančne funkcije pri Ferrariju! Sedaj še izbira kaj natančno naj bi počel in se poizkuša v različnih vlogah.

Ross se bo vrnil v F1 95%, je tudi sam to potrdil.

Schumi ima samo enoletno pogodbo z Ferrarijem in to za to leto, za naslednje se še ne ve!

Govorilo se pa je že prej, da naj bi Schumi za konec sezone dirkal pri Mercedesu, tako, da če ti dve stvari povežemo - Ross in Schumi v Mercedes potem bi to kar držalo, zanimivo je tudi, da ima Todt tudi samo letos še pogodbo s Ferrarijem. Pri Mercedesu pa se dva glavna umikata in delata prostor za nekoga drugega, za koga pa bomo še videli.

95% se Ross vrne v F1
85% v Mercedes
80% gre naslednje leto Schumi v Mercedes
65% se jima pridruži še todt.

Ko bo uradno vas obvestimo na F1magazinu :ok:

#462 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 21 februar 2007 - 11:46

omahens, če je pa potem tako, bom pa navijal za McLarna naslednjo sezono. Zanima me le, zakaj potrebujejo dva vrhunska dirkača pri McLarnu. Mogoče se bo pa ponovil dvojec Senna - Prost.

To bi bilo zopet zanimivo. V dobro forumle navijam za vrnitev Schumacherja bodisi k Ferrariju bodisi k McLarnu. Navijal bom zanj ne glede na to kje bo. :ok:

#463 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 13:22

Lahko pricakujemo Aston Martin v F1?! :D

Ali bomo morda tudi v formuli ena kmalu slišali znameniti stavek: "My name is Bond, James Bond"?

:hmm:

#464 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 13:27

To bi zelo popestrilo formulo, ker Aston Martin je zelo ugledna znamka. Vendar kljub vsemu mislim, da ne bo sodeloval v formuli 1 in bo sledil VW, okrog katerega je bilo veliko debat, uresničilo se ni pa nič.

Vendar nikoli ne reci nikoli. Pustimo se presenetiti.

#465 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 13:32

Borac Žan, po mojem tudi ne bo nic iz tega... Nekako se mi zdii da AM ni dovolj financno mocan za F1! ali pa tudi!? ...bomo videli, so rekli slepi... :zvizg:

#466 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 13:44

dogbone_7, pomojem je dovolj močan, vendar nimajo interesa. Ker če bi hoteli dosegati vidnejše uspehe, bi se tovarna oz del nje podrediti formuli 1. Da si pa v formuli 1 kar tako, se jim pa verjetno zdi bedasto tako kot meni. Pa moraš imeti dobra dirkača, ki pa so zaenkrat vsi zasedeni. Da pa najdeš nove moraš imeti dobre iskalce oz scoute. Tako da, na podlagi tega menim, da v formuli ne bomo videli Aston Martina, prav tako pa tudi ne VW....

#467 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 13:56

Borac Žan, ce bo David Richards res kupil AM, je po mojem dokaj verjetno, da bi prisli v F1! Mogoce celo z Ross Brawnom... :hmm: Ker takrat ne bo slo za interes AM, ampak Davida Richardsa... Saj ce imas ze ekipo oz. mostvo, dvomim, da je problem najti 2 dirkaca... Verjetno res ne bi takoj dobili aktualnega svetovnega prvaka (nimam v mislih Alonsa; tistega, ki takrat pac bo!), ampak je pa kar dolga vrsta za dirkske sedeze! Poglej kako dolgo je Wurtz cakal nanj... :zvizg:

#468 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 14:07

dogbone_7, in če se še Michael Schumacher vrne iz penzije, bi imeli zavidljivo ekipo. Dva najboljša v svojem biznisu, kar bi potrebovala je še samo konkurenčen dirkalnik in za uspeh se jim ne bi bilo bati. Vendar to so samo domneve. Realnost je pa taka, da če bodo že prišli v formulu bodo odšli po principu Jaguarja. Brez kakšne odmevnejše uvrstitve.

Imam še eno vprašanje? Zakaj ni Alonso dobil tegale priznanja? Zadnji dve leti je bil dokaj dober in bi si ga lahko zaslužil?
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11409

#469 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 15:38

hm... to se tudi jaz sprasujem! Mogoce pa ni bil prave barve! Saj ves, tako kot nekoc pri nas! :hmm:

MS ce se bo vrnil, se bo vrnil kot obcasni testni voznik za Ferrari! On drugam verjetno sploh ne bi sel... vsaj jaz tako mislim! Kar se pa tice AM in ProDrive-a, ne vem ce bo lih tako kot pri Jaguarju! Jaguar je prisel popolnoma na novo... brez kaksnih posebnih izkusenj, AM oz. ProDrive pa ima za sefa ze kar prekaljenega macka Richardsa... in dvomim, da bi on delal enake napaka kot so jih delali pri Jaguarju! Najvecja ironija pri Jaguarju mi je pa bila ta, da so ze na 1. predstavitvi bili tako potentni("full of shit"), da so ze za prvo sezono napovedovali osvojitev svetovnega prvenstva... na koncu pa so ostali brez vsega! he he... ze malo off topic! :zvizg:

#470 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 16:28

dogbone_7, niti ni lih offtopic, kr je toppic formula 1. :ok: Tako, da zgodovina tudi spada zraven.

Ja no, imaš prav, tako da je res to celo vse skupaj možno. Mogoče ti prehitro spravljaš MSja med upokojence... :hmm:

#471 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 16:55

Borac Žan, no ja... ce ti reces testiranjem upokojitev, potem mogoce! :hmm: Ce bo povziral vec kot 2 leti, ga zagotovo ne bo nazaj! Poglej recimo Hakkinena, ki je pozimi testiral za McLarna, pa je komaj na nekaj sekund zaostanka prisel... tezko se bo vrnit!

#472 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 17:11

dogbone_7, ja no. 2 leti ne bo zdržal brez formule. Tako ali drugače bo sedel v njej. Že sedaj je prišel zelo blizu bolida kar za Hakkinena ne moremo reči. Mislim, da bo MSju kmalu postalo žal, saj bo nekako pogrešal te dirke in razburljivost ter predvsem zmage.

#473 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 17:24

Borac Žan, he he... vcasih dobivam obcutek, da je vam MS fanom se tezje kot pa njemu samemu! Ok, salo na stran... Mogoce imas pa prav... bomo videli kaj bo sam Schumi naredil!

#474 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 20:08

Williams in Spyker zakljucila v Valencii! Po moji skromni presoji se je Spyker malo pohitril, se vedno za Williamsom, a hitrejsi kot prejsnja 2 dni!...

P.S.: Jutri se zacnejo testiranja v Bahrainu! Me prav zanima kdo bo naredil najvecji napredek!

#475 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 21 februar 2007 - 20:34

Glede na vse povedano bi rad dodal še samo eno dejstvo:

Res je, da bi lahko dobil pri McLarnu fenomenalno ekipo, Ross, Todt in Schumi - ZLATA TROJICA

Vendar pazite, sam sem tifoso in moram rečt, da najprej bodo vsi poskušali priti nazaj v Ferrari, tako tudi sami pravijo in recimo, če se spomnete, ko je Schumiju umrla mama (takrat sm bil na dirki v Imoli) je nekako čutil, da pozdravi nas tifosije in dvignil glavo, vsi smo ga pozdravili in sočustovali z njim. Častimo ga kot boga do nas čuti nekaj posebnega, poslovil se je pri nas v Italiji in ne prej ali kasneje, najprej je nam povedal. SCHUMI JE ZA NAS BOG in on čuti enako. Sam menim, da zlata trojica bo najprej poskušala priti nazaj v Ferrari in če jim uspe nima Mercedes tu kaj praskat, če pa se kje zalomi pa kdo ve :hmm:

Je pa res, da predsednik Ferrarija Luca di Montezemolo je kriv za to, da je Schumija "zamenjal" Kimi Raikkonen, ki ga je Schumi šolsko prehitel v Braziliji v Interlagosu po notranji strani ovinka SdoSenna in tako pokazal celemu svetu, da Kimi ni dosleden naslednik. Ross in Schumi sta imela načrt pa jima ga je Luca pokvaril upajmo, da se to ne ponovi!

Moje srce diha za Ferrari in Schumija. Z veseljem ga bi podpiral še deset let neglede na to kje bi bil, ali prvi ali zadnji on je legenda!

Mimogrede to nism govoril kot novinar, da ne bo kaj narobe :D

Končno lahko rečem to, da če ne bo zlate trojice pri Ferrariju lahko pride v Mercedes (vsaj dva izmed njih), lahko pa da ne bo nič in bodo uživali v penziji!

#476 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 21:15

dogbone_7, razmerja bodo ostala približno enaka kot so bila doslej. Pomojem MS ne bi šel k Mercedesu ker bi se s tem zameril tifosijem, ki jih obožuje. Pomojem k McLarnu ne bo šel nihče, edino mogoče Brawn. Drugi ne bi izdali Ferrarija, vendar nikoli se ne ve...

#477 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 23:31

hm... ce sem vaju(Borac Žan, omahens) prav razumel, sta vidva mene narobe... McLaren in Hakkinen sta bila podana samo kot primerjava zato, kako zna bit tezak povratek po neki pavzi!
Drugace pa sem tudi jaz preprican, ceprav nisem tifozi, da ce bi kje poskusal MS nadeljevati dirkanje, bi to bil Ferrari!

#478 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 21 februar 2007 - 23:35

dogbone_7, nisem te ravno najbolje razumel, samo da se sedaj razumeva. :ok:
Drugače pa povratek ni tako težak, če si vzameš kakšen mesec ali pa dva pod pogojem, da si v dobri kondiciji. Seveda pa ne moreš pričakovati dobre rezultate od Hakkinena, ki se je po dveh letih usedel v povsem drugega McLarna in drugače nastavljenega, vendar če bi si vzel malo več časa bi zagotovo bil veliko hitrejši. :ok:

#479 AudiTT

AudiTT

Poročevalec

• Members
  • 690 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 22 februar 2007 - 06:48

Samo ne verjamem da bi bil do spet tisti stari Hakkinen ki je dvakrat postal prvak, mogoče bi se mu uspelo redno uvrščati nekje do 5.mesta
ko si dve leti zunaj formule, starejši in z družino. Tudi dejstvo da imaš družino je lahko razlog da ne tvegaš toliko.

#480 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 22 februar 2007 - 13:34

As at lunch time on day one the pace was being set by Ferrari, who are running in full Marlboro livery as is permitted in Bahrain, with Felipe Massa leading the field with a lap of 1:32.346. In a surprise second fastest at this point was Rubens Barrichello, the Honda RA107 showing pace that seems to back up the teams lack of concern over recent results.

Kimi Raikkonen had set third fastest time in the second Ferrari, with the Renault of Heikki Kovalainen and the BMW of Nick Heidfeld next in line.

Vir: Klik!

Prvi vmesni casi testiranj v Bahrainu...

Unofficial Thursday morning times from Bahrain:
1. Felipe Massa, Ferrari, 1:32.346
2. Rubens Barrichello, Honda, 1:32.570
3. Kimi Raikkonen, Ferrari, 1:32.781
4. Heikki Kovalainen, Renault, 1:33.139
5. Nick Heidfeld, BMW Sauber, 1:33.225
6. Lewis Hamilton, McLaren, 1:33.550
7. Pedro de la Rosa, McLaren, 1:33.710
8. Nelson Piquet Jr, Renault, 1:33.816
9. Sebastian Vettel, BMW Sauber, 1:34.128
10. Jenson Button, Honda, 1:34.244
11. Anthony Davidson, Super Aguri, 1:34.698