Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#501 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 26 februar 2007 - 19:40

Massa je na tleh in jaz sem že zdavnaj stavu, da bo letos prvak! Kdo pa mislite, da je bil njegov učitelj, kak Japonček, ne to je bil sam Michael Schumacher. Boste že videli kaj ga je naučil!

#502 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 26 februar 2007 - 19:54

omahens, bil je tudi učitelj Barichellu pa poglej kje je. :ok:
Po mojem je Kimmi še vseeno veliko hitrejši in boljši. Mogoče pa je to le Massino leto, vendar jaz nisem takega mnenja. Mogoče bo prvo dirko drugi, ali pa celo prvi.. Na naslednjih ga bo pa Kimi redno prehiteval.

Za moderatorje:
Pa kot sem že ne vem kdaj hotel priporočati, priporočam lepljivek, da se bo takoj videlo to temo, da se ne bodo ustvarjale nove...

#503 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 00:21

Honda "razvila" tudi ekoloska oblacila za mehanike, prihajajo tudi za Buttna in Barichela...

#504 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 06:38

omahens, bil je tudi učitelj Barichellu pa poglej kje je. :ok:
Po mojem je Kimmi še vseeno veliko hitrejši in boljši. Mogoče pa je to le Massino leto, vendar jaz nisem takega mnenja. Mogoče bo prvo dirko drugi, ali pa celo prvi.. Na naslednjih ga bo pa Kimi redno prehiteval.

Za moderatorje:
Pa kot sem že ne vem kdaj hotel priporočati, priporočam lepljivek, da se bo takoj videlo to temo, da se ne bodo ustvarjale nove...

Res je kar praviš glede Rubensa, vendar takrat se Schumi še ni umikal oziroma ni vedel, da se bo umaknil. Ko pa je lani pomagal Massi oziroma ga učil pa je vedel, da bo odšel in je tudi povedal, da bo dal prednost mlajšim generacijam. In menim, da je Masso zelo veliko naučil in mu povedal veliko skrivnosti. Sicer pa boste videli čez 19 dni kako bo na prvi dirki Massa dirkal.

#505 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 27 februar 2007 - 10:56

dogbone_7, preobleka Honde bo kar tale. Gre se za ECO investicijo Honde in promocijo cistih pogonskih agregatov (ali nekaj taksnega). Proti placilu naj bi se na karoseriji lahko 'pojavilo' tudi tvoje ime (ce prispevas doloceni fundaciji).

Vec: http://www.stuff.co....75057a1823.html

The team said that, through the website www.myearthdream.com, anybody could have the opportunity to have their name on the RA107 car by making a donation to an environmental charity.

"Under the concept of 'our car is your car', each name will form a tiny individual pixel which will help build the image of planet earth on the car," it said.

"Each name will be visible on the website when you make the pledge or under the microscope on the car."

#506 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 14:13

omahens, mogoče bo pa preprosto želel preveč in bo odstopil ali pa naredil kakšno neumno napako na kvalifikacijah. Nikoli se ne ve. Vsi pa vemo, da je kakovosten dirkač, ker drugače ne bi sedel v Ferrariju.

#507 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 27 februar 2007 - 14:16

Za moderatorje:

Tema, s precej opaznim naslovom, je ves čas na vrhu, saj se dnevno nabije cel kup postov, ni potrebe po lepljivku..

#508 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 14:50

omahens, mogoče bo pa preprosto želel preveč in bo odstopil ali pa naredil kakšno neumno napako na kvalifikacijah. Nikoli se ne ve. Vsi pa vemo, da je kakovosten dirkač, ker drugače ne bi sedel v Ferrariju.

Tudi jaz sem že sedel v Ferrariju :dance: (avtomobilu in formuli), no lepo, da meniš, da ker nekdo sedi v Ferrariju, da je dober dirkač, za takšnega se tudi imam :dance:

No pa preidimo k bistvu, menim, da kolikor bo Massa hotel preveč bo tudi Kimi in ostali. Vsi imajo podoben pritisk in menim, da ga je Massa že nekoliko navajen saj pa je ja dirkal ob Schumiju (kot moštveni kolega), a to ni dovolj velik pritisk?

Massa bo prvak :(

#509 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 14:56

omahens, upam, da bo res tako, vendar bo imel težko konkurenco v Alonsu... Ko je dirkal ob MSju ni imel takšnega pritiska kot pa sedaj, ko bo prvi dirkač moštva. :ok:
Že res, da je moral pazit, da ga MS ne osmeši, vendar je bil MS velikokrat oz skoraj vedno hitrejši.

Kar se pa tiče sedenja v ferrariju sem pa mislil, da tisti ki sklene profesionalno pogodbo kot voznik ekipe Ferrari (F1 ekipe, da ne bo pomote), je dober. Ne pa če se samo usedeš. :dance:

#510 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 17:19

Ferrari zopet na vrhu!

#511 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav
  • Kraj:Zlatna Dolina
  • Interesi:Šport

Objavljeno 27 februar 2007 - 18:27

Glede na to da se veliko pozornosti namenja Massi se mi zdi fer tudi do Kimmija, da njega malo omenimo. McLarn mu je spustil v zrak dva naslova prvaka in mislim da bo to njegovo leto, Massinim izvrstnim trening časom navkljub. :ok: Preseneča me Hamilton :shock:

#512 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 18:46

Toninho, mogoče imaš kar prav, vendar bomo videli. Glede na testiranje se Ferrarijevci lahko nadejamo dobrih rezultatov.

Moram pa omenit Hondo, ki se nekaj promovira s tem okološkim ozaveščanjem... Naj si najprej naredijo konkurenčen bolid. Mogoče pa so ugotovili, da so ta vlak za to sezono že zamudili, zato se raje takole promovirajo.

#513 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 22:10

http://www.rtvslo.si...m...&c_id=32551
No in sem dobil zaušnico zaradi povzdigovanja Kimmija in to od smega Villeneuveja :dance:

#514 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 27 februar 2007 - 22:18

Zanima me samo, a ni taisti Villeneuve bil zelo proti Schumacherju in ga je pljuval kadarkoli se je le dalo. Tu pa ga je označil kot kompletnega dirkača. Moram pa reči, da ima delno kar prav, ker MS je odločilno sodeloval pri razvoju Ferrarijevega bolida, kar pa za Raikkonena ne morem reči, da je kdaj bolj zagnano sodeloval pri razvoju McLarna oz še prej Sauberja.

#515 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav

Objavljeno 28 februar 2007 - 08:33

Borac Žan, Kimmi res ni sodeloval pri razvoju dirkalnikov, in bo kar držalo da je to tista malenkost, ki loči dirkače od "pravih" dirkačev. Michaela nikoli nisem maral vendar mu dam to, da je bil kar se formule 1 tiče deloholik. To je edina pot k uspehu in to dandanes vse več mladcev pozablja, niti talent ti ne pomaga, če ga ne nadgrajuješ......dejstvo! Malce sem zašel. :dance:

#516 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 28 februar 2007 - 11:52

Unofficial Tuesday times from Barcelona:

1. Nico Rosberg, Williams, 1:21.624
2. Alexander Wurz, Williams, 1:22.492
3. Christijan Albers, Spyker, 1:23.080
4. Adrian Sutil, Spyker, 1:23.200
5. Fairuz Fauzy, Spyker, 1:24.550
6. Giedo van der Garde, Spyker, 1:33.864

Vir: Klik!

Na Barcelono smo pa kar malce pozabili... :zvizg:

Massa zjutraj spet na prvem mestu...Klik!

#517 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 28 februar 2007 - 15:27

Massa pa je podal štafetno palico McLarnovcem. Pravi, da so oni glavni favoriti.... :x
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11443

#518 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav

Objavljeno 28 februar 2007 - 16:43

Ne vem, ne vem. Mislim, da samo poizkuša sprostiti pritisk okoli sebe in s sebe. Če se prav spomnim so pri Ferrariju vedno tako govorili o McLarnu pa se že dolgih osem let(če se ne motim) ni prav nič pokazalo. :dance:

#519 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 28 februar 2007 - 16:49

Toninho, ja no...lansko sezono so to govorili Renaultu in se je na koncu res tako izkazalo. Drugače pa že kar nekaj časa niso pri ferrariju tako pihali na dušo McLarna. Gotovo je McLarnov avto boljši ali pa vsaj enakovreden, da je prišlo do teh besed.

#520 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 28 februar 2007 - 18:00

Borac Žan, po mojem je fora v tem, da noben ne ve tocno, kako je katero drugo mostvo hitro in zaradi tega raje prelagajo "breme" favorita na druga mostva, kot bi pa ga raje sama nosila... po domace receno, nizanje pricakovanj!

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov