Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#541 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 01 marec 2007 - 20:22

omahens, za 20€ se pa ne splača tako prenagliti...
Bi rekel, če bi stalo vse skupaj 100€, potem bi se splačalo, ker je pa to malenkost dražja zadevca pa ni problem zraven dati še teh 20€ :ok:

#542 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 02 marec 2007 - 01:10

A mogoč veste kolko stanejo najcenejše karte za Hungaroring?

#543 dogbone_7

dogbone_7

Gospod s kravato

• Members
  • 1.255 objav

Objavljeno 02 marec 2007 - 08:53

MOBIL11, za hungaroring skoraj da ne rabis karte... ne vem tocno na kateri strani proge je en hrib... in od tam se zelo lepo vidi na progo!...

#544 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 marec 2007 - 14:27

Ravno ko sprejemejo dobro pravilo, ga uničijo oz ga bodo mogoče uničili z drugim. Ne vem kaj si mislijo. Naj omogočijo prehitevanja...

http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11457

#545 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav
  • Kraj:Zlatna Dolina
  • Interesi:Šport

Objavljeno 02 marec 2007 - 19:29

Prehitevanja med najboljšimi so in niso, vedno bodo prehitevanja za en krog! ;)
Drugače pa nad odločitvijo nisem čisto nič presenečen, saj se to zadnjih nekaj let precej pogosto dogaja! Naj dajo vsem enake avtomobile, pa bomo videli kdo ima jaj*a in kdo je mojster volana. :ok:

#546 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 marec 2007 - 19:34

Toninho, ta šport pa že obstaja. Sicer ne vem kako se imenuje, samo to potem ne bi bilo tako zanimivo. Pa ne bi se obračalo toliko denarja, če bi imeli vsi enake pogoje za zmago...

#547 AudiTT

AudiTT

Poročevalec

• Members
  • 690 objav
  • Kraj:Zagorje

Objavljeno 02 marec 2007 - 19:56

A nimajo v ameriškem Cart prvenstvu skoraj enakega materiala?

#548 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 02 marec 2007 - 20:00

AudiTT, to ne vem, želim le povedat, da že obstaja tekmovanje podobno F1 le, da so tam enaki avti oz formule... Pa tudi pomojem ne bi bilo tako zanimivo, ker meni je kar zanimivo to pripravljanje moštev na sezono in obsežna testiranja in razvoj. Pa če bi vsi imeli enake bolide potem ne bi bilo razvoja oz bi bil manjši. Ker bi bil manjši, bi bil tudi manjši razvoj avtomobilske industrije za nas navadne smrtinike. Tako, da je vse to povezano....

Tule pa še novica o tem, katero ekipo vidijo v vrhu. Seveda Ferrari!
http://www.f1-magazi...asp?rb=3&id=381

#549 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 03 marec 2007 - 16:03

Toninho, ta šport pa že obstaja. Sicer ne vem kako se imenuje, samo to potem ne bi bilo tako zanimivo. Pa ne bi se obračalo toliko denarja, če bi imeli vsi enake pogoje za zmago...

Formula ena je šport v katerem se borijo za konstruktorsko krono moštva, tako je zasnovan in zato nimajo enakega materiala, ker potem, če bi vsi imeli šasijo, motor in ostalo od Ferrarija bi bilo že na začetku sezone znano kdo bo prvak.

Imamo pa vspordeno serijo gp2 series, kjer pa imajo vsi Renaultove motorje in šasije, ki jih izdeluje LOLA, tako, da tam se pomirjajo med seboj dirkači, ki potem napredujejo tudi v formulo ena.

Obstaja pa še serija A1GP, kjer pa se med seboj ne borijo ne dirkači in ne moštva, ampak države! Imajo pa isti material in iste pogoje samo da se reče ekipa Nemčji (vozi Nico ;) ), ekipa Italije in tako dalje.

#550 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 03 marec 2007 - 16:05

omahens, prav imaš ja. Najboljše je tako kot je sedaj in si želim, da bi tako ostalo. Več kot je spremenljivk, bolj je zanimivo.

#551 Toninho

Toninho

Igračar

• Members
  • 124 objav
  • Kraj:Zlatna Dolina
  • Interesi:Šport

Objavljeno 03 marec 2007 - 20:54

Borac Žan, omahens, se kar strinjam z vama! Zame je obdobje testiranj, razvoja, odkritja dirkalnikov in prva dirka najbolj zanimivo obdobje formule... Ne vem kako mi je uspelo pozabiti, da sem pred parimi meseci gledal te dirke "držav" na EvroSportu. In jaz se imam za navdušenca... :joj: http://www.a1gp.com/ stran te serije za vse, ki vas zanima malo več. :ok:

#552 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 09:48

A mogoč veste kolko stanejo najcenejše karte za Hungaroring?

Tukaj ti ni potrebno spraševati, če kdo ve. In, če je vprašanje o formuli ena vprašaj kar mene ;) odgovor boš skoraj 100% dobil ;)

Madžarska pa je takole:

Ednodnevni izlet je prevoz 43€
Tridnevni izlet pa je prevoz in hotel 143€ (Če si sam še 60€ za enoposteljno sobo, ker ne smeš bit z nekom, ki se nista skupaj prijavla, ter 25€ za večerjo)

Vstopnice pa so različne, jaz sem bil na stojišču in na super gold tribuni in ti moram reči, da je super gold preprosto zakon, pa še za vikend je pol ceneje do 18 leta, in če nisi "prestar" ali pa da se ti ne vidi lahko vseeno vzameš kao za otroke in greš noter, nič ne preverjajo! http://www.gpticketshop.com/ Poglej si kak je z vstopnicami, svetujem pa SUPER GOLD za 220€ - do 18 leta.

Če imate še kakšno vprašanje veste na koga se obrniti :ok:

Pri poleposition bomo naročili skupinsko in bomo dobili večji popust, no jaz ga tako ali tako dobim, ker poznam ljdui na angenciji pa tudi dostikrat sem že bil na F1, samo gremo pa v Monzo, ki pa je preprosto zakon (sem bil dvakrat tam).

#553 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 11:33

Te cene so pa zelo zelo ugodne. Premišljujem, da bi šel še na Madžarsko pogledat dirko. Ker je to zelo ugodno. Je pa res, da je na Madžarskem dolgočasna steza, kjer je prehitevanje zelo onemogočeno. Mogoče bo to moj glavni razlog, da ne bom šel. Medtem ko pa Monza :bow:

#554 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 11:42

Te cene so pa zelo zelo ugodne. Premišljujem, da bi šel še na Madžarsko pogledat dirko. Ker je to zelo ugodno. Je pa res, da je na Madžarskem dolgočasna steza, kjer je prehitevanje zelo onemogočeno. Mogoče bo to moj glavni razlog, da ne bom šel. Medtem ko pa Monza :bow:

Na Madžarskem vidiš iz stojišča skoraj celotno stezo (ne vidiš štartno ciljne ravnine in prvega ovinka), če pa si na tribuni pa samo tisti del, kjer je tribuna. Na super gold tribuni vidiš prvi in zadnji ovinek, bokse, štart, in pa tri velike ekrane, imaš pa klimo, streho in sedeže ;) ZAKON. Samo moram povedat, da priporočam obisk Monze pa čeprav je tam sama ravnina (na Madžarskem je hrib okol in v dolini dirka, tak da se vidi velik) in se vidi samo majhen delček steze. Vendar Monza je enostavno zakon.

MONZA :bow: :bow: :bow:

#555 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 12:22

omahens, Monza je tako ali tako moja najljubša steza. Že zaradi Ferrarija, pa poleg tega še zaradi tega, ker je zelo zelo hitra, omogoča veliko prehitevanja ipd.

Monza je res :bow: :bow: :bow: :ok:

#556 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 04 marec 2007 - 12:45

Za ljubitelje Ferrarija: Za koga boste navijali? Masso? Ali Kimija?
Jaz prisegam na fince. :twisted:

#557 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 12:58

4nDr3y, jaz pa za Masso, ker je za moje pojme trenutno boljši od Kimija in je še iz časov Schumija pri Ferrariju. Upajmo, da bo njegovemu učencu uspelo vsaj pol toliko kot učitelju.

#558 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 13:00

Borac Žan, Ne vem če je bil glih Masa učenec, prej Rubens, ker je bil več časa z njim.

#559 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 13:27

4nDr3y, o tem je bilo izrečenih nekaj besed ravno nekaj strani nazaj. Tam okrog 33te. Prišli pa smo do ugotovitve, da je bil Rubens bolj njegova sluga ne pa učenec. Massa pa je MSjev učenec, ker je MS vedel da se bo upokojil in mu je pomagal, da bo boljši, ga naučil razne trike, medtem kot je bil Rubens nekaj sezon nazaj tudi njegov konkurent, tako da mu ni zaupal vseh trikov...

#560 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 04 marec 2007 - 13:32

Moje mnenje je, da je bil Rubens Ferrarijev sluga. Sicer pa Massa nima toliko izkušenj kot Kimi, aja pa Kimi še je finec, saj veste tem se vedno mudi. :twisted: :mrgreen:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov