FIA Formula 1
Objavljeno 02 marec 2007 - 14:27
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11457
Objavljeno 02 marec 2007 - 19:29
Drugače pa nad odločitvijo nisem čisto nič presenečen, saj se to zadnjih nekaj let precej pogosto dogaja! Naj dajo vsem enake avtomobile, pa bomo videli kdo ima jaj*a in kdo je mojster volana. :ok:
Objavljeno 02 marec 2007 - 20:00
Tule pa še novica o tem, katero ekipo vidijo v vrhu. Seveda Ferrari!
http://www.f1-magazi...asp?rb=3&id=381
Objavljeno 03 marec 2007 - 16:03
Toninho, ta šport pa že obstaja. Sicer ne vem kako se imenuje, samo to potem ne bi bilo tako zanimivo. Pa ne bi se obračalo toliko denarja, če bi imeli vsi enake pogoje za zmago...
Formula ena je šport v katerem se borijo za konstruktorsko krono moštva, tako je zasnovan in zato nimajo enakega materiala, ker potem, če bi vsi imeli šasijo, motor in ostalo od Ferrarija bi bilo že na začetku sezone znano kdo bo prvak.
Imamo pa vspordeno serijo gp2 series, kjer pa imajo vsi Renaultove motorje in šasije, ki jih izdeluje LOLA, tako, da tam se pomirjajo med seboj dirkači, ki potem napredujejo tudi v formulo ena.
Obstaja pa še serija A1GP, kjer pa se med seboj ne borijo ne dirkači in ne moštva, ampak države! Imajo pa isti material in iste pogoje samo da se reče ekipa Nemčji (vozi Nico
Objavljeno 03 marec 2007 - 20:54
Objavljeno 04 marec 2007 - 09:48
A mogoč veste kolko stanejo najcenejše karte za Hungaroring?
Tukaj ti ni potrebno spraševati, če kdo ve. In, če je vprašanje o formuli ena vprašaj kar mene
Madžarska pa je takole:
Ednodnevni izlet je prevoz 43€
Tridnevni izlet pa je prevoz in hotel 143€ (Če si sam še 60€ za enoposteljno sobo, ker ne smeš bit z nekom, ki se nista skupaj prijavla, ter 25€ za večerjo)
Vstopnice pa so različne, jaz sem bil na stojišču in na super gold tribuni in ti moram reči, da je super gold preprosto zakon, pa še za vikend je pol ceneje do 18 leta, in če nisi "prestar" ali pa da se ti ne vidi lahko vseeno vzameš kao za otroke in greš noter, nič ne preverjajo! http://www.gpticketshop.com/ Poglej si kak je z vstopnicami, svetujem pa SUPER GOLD za 220€ - do 18 leta.
Če imate še kakšno vprašanje veste na koga se obrniti :ok:
Pri poleposition bomo naročili skupinsko in bomo dobili večji popust, no jaz ga tako ali tako dobim, ker poznam ljdui na angenciji pa tudi dostikrat sem že bil na F1, samo gremo pa v Monzo, ki pa je preprosto zakon (sem bil dvakrat tam).
Objavljeno 04 marec 2007 - 11:33
Objavljeno 04 marec 2007 - 11:42
Te cene so pa zelo zelo ugodne. Premišljujem, da bi šel še na Madžarsko pogledat dirko. Ker je to zelo ugodno. Je pa res, da je na Madžarskem dolgočasna steza, kjer je prehitevanje zelo onemogočeno. Mogoče bo to moj glavni razlog, da ne bom šel. Medtem ko pa Monza :bow:
Na Madžarskem vidiš iz stojišča skoraj celotno stezo (ne vidiš štartno ciljne ravnine in prvega ovinka), če pa si na tribuni pa samo tisti del, kjer je tribuna. Na super gold tribuni vidiš prvi in zadnji ovinek, bokse, štart, in pa tri velike ekrane, imaš pa klimo, streho in sedeže
MONZA :bow: :bow: :bow:
Objavljeno 04 marec 2007 - 13:27
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov