Sicer pa škoda. Button spet slab. Honda letos spet ne bo bogve kaj očitno..
FIA Formula 1
Ustvaril
Borac Žan
, nov 30 2006 23:02
Odgovorov v temi: 2416
Objavljeno 16 marec 2007 - 13:36
Button ni tip voznika, ki bi bil prvak. Enostavno ni iz takega testa. Četudi bi šel v Ferrarija ne bi bil zmožen osvojiti naslova, ker enostavno ni iz testa prvaka.
Na kvalifikacijah odličen, na dirki pa pade... Pa to se vedno ponavlja razen z nekaj izjemami.
Glede pričetka sezone, ja zaenkrat gre vse po napovedih. Edino zanimivo bo videt, kakšna bo dirka. Bodo vozil na mokrem ali na suhem?
Na kvalifikacijah odličen, na dirki pa pade... Pa to se vedno ponavlja razen z nekaj izjemami.
Glede pričetka sezone, ja zaenkrat gre vse po napovedih. Edino zanimivo bo videt, kakšna bo dirka. Bodo vozil na mokrem ali na suhem?
Objavljeno 16 marec 2007 - 13:50
Borac Žan, priporočam ti bolj realno gledanje na F1! Če je že, vsak drugi pripevek tvoj, bi človek pričakoval malo več znanja, kot ga nudiš ti!
Sezona prihaja - prosti treningi so le "prosti", tako da, pamet v glavo in brez enostranskih F1 Magazinov in povezav, do le njih! Neka ugibanja, so tukaj - brez smisla! Tako rečeno, kar ti pišeš in vsake toliko časa spremeniš mišljenje, si lahko vsakdo prebere iz že, prej omenjene strani! Mislim, da je čas, da gledaš realno in ne "sanjaš" iz prispevka v prispevek! Stoj za eno trditvijo, ne pa mišljenje spreminjat iz ure v uro! Pa prosim, brez vprašanj, kje si, kaj napisal - preberi si zgodovino in ugotovil boš zakaj! :smoke:
Sezona prihaja - prosti treningi so le "prosti", tako da, pamet v glavo in brez enostranskih F1 Magazinov in povezav, do le njih! Neka ugibanja, so tukaj - brez smisla! Tako rečeno, kar ti pišeš in vsake toliko časa spremeniš mišljenje, si lahko vsakdo prebere iz že, prej omenjene strani! Mislim, da je čas, da gledaš realno in ne "sanjaš" iz prispevka v prispevek! Stoj za eno trditvijo, ne pa mišljenje spreminjat iz ure v uro! Pa prosim, brez vprašanj, kje si, kaj napisal - preberi si zgodovino in ugotovil boš zakaj! :smoke:
Objavljeno 16 marec 2007 - 14:15
matick2, tako kot jaz napišem, tako jaz menim, ni pa to neka dogma... To je pač moje subjektivno mnenje, ki pa verjetno ni pravilno, možno pa je da imam prav.
Kot vidimo imam zaenkrat kar prav, saj sta v ospredju Ferrarija, sledi pa jima Mclaren in Renault. Kaj več bomo pa videli že jutri zjutraj...
Vse druga razen pole position enega od Ferrarijevih dirkačev bi me zelo presenetilo. Š e posebej, če ne bi bila to McLarnova dirkača. Ker roko na srce, trenutno se ne more nobena ekipa kosati z Ferrarijem in McLarnom.
Kot vidimo imam zaenkrat kar prav, saj sta v ospredju Ferrarija, sledi pa jima Mclaren in Renault. Kaj več bomo pa videli že jutri zjutraj...
Vse druga razen pole position enega od Ferrarijevih dirkačev bi me zelo presenetilo. Š e posebej, če ne bi bila to McLarnova dirkača. Ker roko na srce, trenutno se ne more nobena ekipa kosati z Ferrarijem in McLarnom.
Objavljeno 16 marec 2007 - 14:20
, tako kot jaz napišem, tako jaz menim, ni pa to neka dogma... To je pač moje subjektivno mnenje, ki pa verjetno ni pravilno, možno pa je da imam prav.
Borac Žan ti kar nekaj pišeš, toliko, da se piše! Obračaš temo, kakor piše, na F1-magazin - pa še oni sami ne vedo, kaj pišejo! Prevod - 0.01%!
Objavljeno 16 marec 2007 - 14:24
matick2, to pa sploh ni res. Pišem to, kar mislim... Ne pišem pa kar tja v en dan... Pa tudi ne vem na kaj je to letelo, tako da se mi tudi ne da ukvarjati s tem, ker imam dosti bolj pomembnih stvari, kot pa se ukvarjati s tvojimi čudnimi neutemeljenimi kritikami... Kar se pa tiče F1 magazina, moram pa reči, da dobro vedo kaj pišejo oz. od kod prevajajo... Kakorkoli, če ti kaj ni všeč ti ni treba brati te teme... Preprosto je preskoči.
No, pustimo prepir. Š e slaba dva dni in lahko bomo videli že več in tudi kdo je imel prav, oz kdo je bil najbližje.. Imam še eno vprašanje. Mi lahko kdo poskuša uganiti kdo bo odstopil na tej dirki oz kdo bo prišel do konca.
No, pustimo prepir. Š e slaba dva dni in lahko bomo videli že več in tudi kdo je imel prav, oz kdo je bil najbližje.. Imam še eno vprašanje. Mi lahko kdo poskuša uganiti kdo bo odstopil na tej dirki oz kdo bo prišel do konca.
Objavljeno 16 marec 2007 - 15:30
GARAC, mogoče niti nisi tako zgrešil končno. Možno je tudi, da bo prva vrsta v rdeči barvi, druga pa mešanica med BMWjem in McLarnom.
Tu nekje se bo vrtelo vse skupaj. Lahko se pa vse skupaj premeša s kakšnim asom iz rokava, ki pa mislim da ga nihče nima...
Tu nekje se bo vrtelo vse skupaj. Lahko se pa vse skupaj premeša s kakšnim asom iz rokava, ki pa mislim da ga nihče nima...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov