FIA Formula 1
Ustvaril
Borac Žan
, nov 30 2006 23:02
Odgovorov v temi: 2416
Objavljeno 16 marec 2007 - 19:38
Najverjetneje bo zdržal,ker so nekateri govorili da ima Kimi zgolj pretežko nogo in naj bi tako "uničil" motor...
Najverjetneje ni to edini razlog in je moralo bit tudi z motorjem kej narobe...
Sicer pa bomo videli v nedeljo kako se kdo kje znajde ;-)
Jaz pravim-naj zmaga najboljši
Najverjetneje ni to edini razlog in je moralo bit tudi z motorjem kej narobe...
Sicer pa bomo videli v nedeljo kako se kdo kje znajde ;-)
Jaz pravim-naj zmaga najboljši
Objavljeno 16 marec 2007 - 20:11
crazy_0, v formuli že dolgo ne zmagujejo najboljši, temveč tisti, ki imajo najboljši bolid in imajo srečo. Torej zmagujejo najsrečenejši. Drugače pa upam, da ne bo nobena ekipa preveč dominirala, ker bi to lahko pomenila smrt za formulo. Malo sicer pretiravam...
Vendar, ko je MS prevladoval jih je veliko gledalo formulo zaradi njega, če pa bi sedaj nekdo prevladoval, pa bi bilo vprašanje kako bi bilo...
Vendar, ko je MS prevladoval jih je veliko gledalo formulo zaradi njega, če pa bi sedaj nekdo prevladoval, pa bi bilo vprašanje kako bi bilo...
Objavljeno 16 marec 2007 - 21:39
Jaz imam pa kar malo predaleč, da bi prišel v Roll Bar. Bom kar iz postelje spremljal. Tako je še najbolje. Pa en čips si bom odprl, pa sem zmagal.
No, pustimo to, ker smo malo zašli:D
Čas počasi a vztrajno teče, in se približuje kvalifikacijam. Nekako čutim, da se bo nekdo od favoritov opekel in bo začel iz začelja.
No, pustimo to, ker smo malo zašli:D
Čas počasi a vztrajno teče, in se približuje kvalifikacijam. Nekako čutim, da se bo nekdo od favoritov opekel in bo začel iz začelja.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov