Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#741 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 16 marec 2007 - 21:59

Ja fino bo vid kakšnega favorita v ozadju po mojem bo še iz TV-ja smrdel k se bo Mercedez dimil. :twisted:
Mal moram bit zloben ne zamert :roll:

Hehe, tale izjava je pa kruta. Mislim, da se pa to dirko ne bo nič kadilo pri Mercedesu, ker bodo imeli sveže motorje in ne bo težav z njimi. Pa verjetno so jih kar dobro dodelali. No, bolje za njih, da so jih. Če se bo pa slučajno pokadilo, bom pa umrl od smeha.

#742 bimbam

bimbam

Gospod s kravato

• Members
  • 1.266 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 16 marec 2007 - 23:37

Ja fino bo vid kakšnega favorita v ozadju po mojem bo še iz TV-ja smrdel k se bo Mercedez dimil. :twisted:
Mal moram bit zloben ne zamert :roll:

Hehe, tale izjava je pa kruta. Mislim, da se pa to dirko ne bo nič kadilo pri Mercedesu, ker bodo imeli sveže motorje in ne bo težav z njimi. Pa verjetno so jih kar dobro dodelali. No, bolje za njih, da so jih. Če se bo pa slučajno pokadilo, bom pa umrl od smeha.

Or by the red one!!!! :mrgreen:

#743 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 04:44

Že prva težava Ferrarija.
Massi je odpovedal menjalnik in tako bo startal s šestnajstega mesta.
Evo vam presenečenja, Super Aguri. Davidson je 11., Sato pa se je uvrstil v zadnjo rundo.

#744 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 05:06

Prvi Kimijev pole position pri Ferrariju.

Začel je tako, kot si je najbrž sam žele. Š koda edino za Masso, ki bi verjetno delal družbo Kimiju v prvi vrsti, če ne bi prišlo do okvare. Jutri se nam obeta zanimiva dirka, tako da jo nikar ne zamudite.

#745 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 17 marec 2007 - 05:17

Mislim da bo lahko jutri nadoknadil kar precej mest in upam da bo takšnih težav čim manj.
Med treningom sem imel od začetka občutek kot da spremljam nek drug šport kot lani :joj: vse je neki na novo, polno presenečanj

http://www.formula1....ult/770/24.html

#746 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 17 marec 2007 - 05:58

Mislim da bo lahko jutri nadoknadil kar precej mest in upam da bo takšnih težav čim manj.
Med treningom sem imel od začetka občutek kot da spremljam nek drug šport kot lani :joj: vse je neki na novo, polno presenečanj

http://www.formula1....ult/770/24.html

Š e vedno spremljaš formulo ena, razen, če si gledal spremljevalni program? :joj:

#747 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 17 marec 2007 - 08:08

Kimi začel pričakovano, lepo da je Mclaren v 1. vrsti in pa Hamilton je pokazal da nima zastonj dolgoletno pogodbo z Mclarnom iz otroštva.

#748 MOBIL11

MOBIL11

Vajenec

• Members
  • 298 objav
  • Kraj:Bizeljsko

Objavljeno 17 marec 2007 - 10:30

ja kaj pa? F1 je zdej pr meni naj šport - vsako leto sem bol usekan na FERRARI

#749 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 12:38

Malo mi je sicer žal za Masso, vendar takšen je šport. Upam, da bo Kimijev Ferrari zdržal celo dirko, saj mislim da ima dobre možnosti za zmago. Massa se bo pa tako ali tako prebil do kakšnega četrtega mesta. Če pa bo odvozil tako kot lani v Braziliji in bo imel Ferrari tako hiter dirkalnik, potem ni skrbi in lahko stopi celo na stopničke.

Sedaj si pa želim le, da bo Kimiju uspel start in da bo ubranil prvo mesto po startu.

Imaš pa prav, da ta formula ni enaka lanski... Mislim, da je bolj dolgočasna, ker ni MSja. Oz. nekaj ji manjka....

#750 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav
  • Kraj:moški zadnjih vrat

Objavljeno 17 marec 2007 - 12:44

Mene zanima glede Akrapoviča. Za katera moštva izdeluje izpušne sisteme?
A kdo ve?

#751 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 12:53

fant, vkolikor sem prav slišal izdeluje izpušne sisteme za BAR Hondo, za druge ekipe pa ne bi vedel. :ok:

Kot ste opazili, je do prvih presenečenj že prišlo. Sedaj me pa zanima, kakšen rezultat napovedujete ob koncu dirke. Pa, ali bo Massa dovolj hiter, da se bo prebil naprej in Hamilton dovolj moder, da bo obdržal mesto ali pa ga še izboljšal.

#752 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:17

Borac Žan, Vse bolj spominjaš na Ališiča. ;-)
Vzemi za dobro. :ok:

#753 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:18

Mene zanima glede Akrapoviča. Za katera moštva izdeluje izpušne sisteme?
A kdo ve?

Honda!

A bo kdo stavil za jutri?

Jaz bom :mrgreen:

Š t. Dogodek Tip Kvota
1992 Rosberg N.-Wurz A. 2 1,85
1991 Button J.-Barrichello R. 1 1,40
1990 Heidfeld N.-Kubica R. 1 1,50
1989 Raikkonen K.-Alonso F. 1 1,60
1993 Webber M.-Coulthard D. 1 1,35
1994 Hamilton L.-Fisichella G. 1 1,60
1995 Trulli J.-R. Schumacher 1 1,70
1996 Sato T.-Kovalainen H. 2 1,85
1997 Davidson A.-Massa F. 2 1,40

#754 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:27

Jaz sem hotel stavit, pa sem se odločil, da počakam to dirko, da malo vidim situacijo. Najbolj me zanima vzdržljivost... Pri Ferrariju so me zaenkrat razočarali. No, naslednjo dirko bom pa stavil... Kvote so pa sorazmerno visoke in se da kar nekaj zaslužiti tule... :ok:

#755 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:29

Borac Žan, Sem ti rekel, da Ferrari ne bo dober. ;-)

#756 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:32

fant, po eni okvari, ne moremo kar tega trditi. Čeprav je pa kar možno, da bodo imeli letos težave z vzdržljivostjo oz takoimenovane McLarnove težave. Vendar sem optimist in menim, da se težave ne bodo ponavljale na gosto in bo Ferrari v tej sezoni uspel osvojiti vsaj eno lovoriko, če ne kar obe.

#757 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:38

Borac Žan, To drži, ni bolida, ki ga nebi mogel bivši McLarnov voznik uničiti ali pokvariti. Veš na koga mislim. :mrgreen:
Če mu jutri zdrži materjal je dasa. ;-) Upam, da ne bo forsiral in brezglavo divjal. :mrgreen: Da mu Ferrari ne spusti duše bo moral voziti z glavo na ramenih. ;-)

#758 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 14:44

fant, tudi Montoya in kasneje de la Rosa sta imela kar ogromno težav z dirkalnikom, tako da ni nič narobe s Kimijem... To je dokaz, da je bilo ogromno stvari narobe z dirkalnikom. Zaenkrat nimajo težav, vendar bomo videli kako bo McLaren deloval med dirko. Imam občutek, da bodo počasnejši kot so bili na kvalifikacijah, ter da bo na stopničkah poleg najverjetneje Kimija stal še nekdo od BMWja, če ne kar oba...

#759 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 17:46

Jutri bo zanimiva dirka. Navijam za BMW. ;-)

#760 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 17 marec 2007 - 17:55

fant, za Kubico ali Heidfelda ali pa kar za oba? Če se prav spomnim, si ti sedaj nekakšen pristaš Kubice. Imam prav ali se motim?

Moram pa tudi jaz priznat, da mi je BMW postala kar simpatična ekipa, tako da tudi jaz navijam delno za njih.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov