Nakup telefona
Ustvaril
Handball
, dec 27 2006 01:27
Odgovorov v temi: 659
Objavljeno 03 marec 2009 - 22:58
Ima kdo izkušnje z nokio N82. Ker mi sedanji odpoveduje in moja nazadnja nokia je bila 3210, premišlujem o omenjeni nokiji. Malce sem bral da se lahko pojavlja škripajoče ohišje, to me niti nebi motilo tolk. Kako je pa ostala stvar, kar se tiče sesuvanja softwara ipd?
Objavljeno 04 marec 2009 - 13:04
LP
Saj ne vem,če bo prav ampak potrebujem to informacijo in zato bom vprašal kar tule.
(če spada kam drugam pa prestavite)
Torej vBofu sem kupil telefon (Nokio 2760) v prosti prodaji.Ko sem ga napolnil (4ure) in opravil vse ostalo,(nastavitve vse do konca naglas) sem poklical in ugotovil,da sogovornika skoraj ne slišim (telefon moram takorekoč tiščati na ušesa).
Sedaj me pa zanima,ker sem nekje bral,da lahko kupljeno blago vrneš v določenem času,če z nakupom nisi zadovoljen.Je to še vedno v veljavi?Je kdo to že storil (konkretno v Bofu?) Mogoče vaše izkušnje v takem primeru?
Telefon sem kupil včeraj.
Hvala za odgovore
LP
Saj ne vem,če bo prav ampak potrebujem to informacijo in zato bom vprašal kar tule.
(če spada kam drugam pa prestavite)
Torej vBofu sem kupil telefon (Nokio 2760) v prosti prodaji.Ko sem ga napolnil (4ure) in opravil vse ostalo,(nastavitve vse do konca naglas) sem poklical in ugotovil,da sogovornika skoraj ne slišim (telefon moram takorekoč tiščati na ušesa).
Sedaj me pa zanima,ker sem nekje bral,da lahko kupljeno blago vrneš v določenem času,če z nakupom nisi zadovoljen.Je to še vedno v veljavi?Je kdo to že storil (konkretno v Bofu?) Mogoče vaše izkušnje v takem primeru?
Telefon sem kupil včeraj.
Hvala za odgovore
LP
Objavljeno 04 marec 2009 - 21:45
Ni 8 dnevnega roka, in trgovec ti ni dolžen dati denar nazaj. 15 dnevni rok velja le če naročite preko interneta in izdelka ne vidite fizično. Čist za info da ne bote pridrveli v trgovino vsi rdeči in se boste za našali na zakon, ki ga praktično ni!
Če pa telefon ne dela, bi pa brez problema lahko zamenjali tega pa sami poslal na servis.
Če pa telefon ne dela, bi pa brez problema lahko zamenjali tega pa sami poslal na servis.
Objavljeno 05 marec 2009 - 07:12
LP
Ja sem se oglasil v bofu popoldan,predno sem šel v službo in mi je trgovka rekla,da tega ne more storiti (vzeti telefon nazaj ali v dobropis),ker je telefon že bil uporabljen.In da je sedaj na seznamu že določeno število klicev.
Samo kako pa naj bi jaz vedel pred uporabo,kako telefon dela,če moraš najprej polniti baterijo.Tako,da ga v trgovini sploh ne moreš preizkusiti predno ga kupiš.
Torej si kot kupec postavljen pred dejstvo,da kupiš mačka v žaklju.
Ja sem se oglasil v bofu popoldan,predno sem šel v službo in mi je trgovka rekla,da tega ne more storiti (vzeti telefon nazaj ali v dobropis),ker je telefon že bil uporabljen.In da je sedaj na seznamu že določeno število klicev.
Samo kako pa naj bi jaz vedel pred uporabo,kako telefon dela,če moraš najprej polniti baterijo.Tako,da ga v trgovini sploh ne moreš preizkusiti predno ga kupiš.
Torej si kot kupec postavljen pred dejstvo,da kupiš mačka v žaklju.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov