Nakup telefona
Objavljeno 12 marec 2009 - 14:40
Objavljeno 18 marec 2009 - 02:23
http://www.gsmarena....n_c905-2427.php
#329 Gost_gpc17_*
Objavljeno 05 april 2009 - 11:29
Nokia N96,E71
Se Xperia X1
Htc pro
Htc touch Hd.
Zanimajo me vasa mnenja glede telefon in ce mi lahko kdo iz lastne roke pove koliko casa drzi baterija pri N96, ker vem da je bil to pri N95 velik problem. hvala in LP
Objavljeno 05 april 2009 - 12:12
Sicer pa odvisno, za kaj boš rabil telefon in kaj pričakuješ od njega. Če iščeš mobitel s touchscreenom, priporočam iPhone (iz prve roke
Objavljeno 05 april 2009 - 15:11
Kupujem nov mobitel pa izbiram med naslednjimi :
Nokia N96,E71
Se Xperia X1
Htc pro
Htc touch Hd.
Zanimajo me vasa mnenja glede telefon in ce mi lahko kdo iz lastne roke pove koliko casa drzi baterija pri N96, ker vem da je bil to pri N95 velik problem. hvala in LP
Moje mnenje? E71. Majhen, hiter, S60, QWERTZ (ne QWERTY), E-series = kvaliteta dizajna
Če pa ne tega pa Kakega Htcja ali X1, N96 ne sodi v ta seznam - bolj za mulce ki bi se radi igrali ne pa za poslovne uorabnike.
#332 Gost_gpc17_*
Objavljeno 09 april 2009 - 09:52
Gledal sem E71, zadeva se mi sploh ne dopade qwertz tipke so čisto premajhne in nekako ne gre. Na N96 sem tudi pozabil saj je res samo igračka poleg tega je pa vse plastično. Nekako sem vi dilemi xperia x1 in pa htc touch hd.. Mogče še kakšno mnenje?Moje mnenje? E71. Majhen, hiter, S60, QWERTZ (ne QWERTY), E-series = kvaliteta dizajna
Če pa ne tega pa Kakega Htcja ali X1, N96 ne sodi v ta seznam - bolj za mulce ki bi se radi igrali ne pa za poslovne uorabnike.
Objavljeno 14 april 2009 - 14:31
Objavljeno 15 april 2009 - 17:17
Gledal sem E71, zadeva se mi sploh ne dopade qwertz tipke so čisto premajhne in nekako ne gre. Na N96 sem tudi pozabil saj je res samo igračka poleg tega je pa vse plastično. Nekako sem vi dilemi xperia x1 in pa htc touch hd.. Mogče še kakšno mnenje?
Sem lastnik HD-ja in ti lahko povem slednje:
Zaslon je na soncu izredno slabo viden! Spodnje štiri touch tipke v temi niso osvetljene in so posledično nevidne. Gumb za prehod v stanje mirovanja je zelo težko stisnit.
TF3D je odlična stvar. Za mene precej boljša kot XPanels na Xperii. Zaslona sta enake ločljivosti, vendar je diagonala pri HD-ju večja. Kvaliteta slike je na obeh oh in sploh, brez primerjave!
Potem je problem z hitrostjo dostopa podatkov na pomnilniški kartici. Le ta je precej počasen, zaradi česar trpi predvajanje video posnetkov. Sicer se to da rešit z nekaj finimi nastavitvami v registrih, vendar povsem odvečno opravilo... Moj HD po obdelavi predvaja Pixar video posnetke v HD ločljivosti brez problema
Zdej oba mata Windows Mobile, kar pomen, da imata oba enake možnosti za razširitev programske opreme, oba sta odlično pokrita s strani XDA foruma.
Če bi jaz ponovno kupoval telefon bi se ponovno odločil za HD-ja. V kolikor bi potreboval tipkovnico pa seveda Xperio.
Torej po moje se boš na hitro odločil če se uprašaš ali potrebuješ tipkovnico?!
Objavljeno 20 april 2009 - 17:30
Odločam se za nakup novega telefona in sedaj sem pred odločitvijo katerega naj vzamem. Samsung Omnio ali Iphone 2G (kolega mi ga ponuja za "majhne denarce")
Telefon bi uporabljal za klicanje, pisanje smsov ter brskanje po spletu. Sedaj me pa zanima katerega bi izbrali Vi? Prosim če lahko poleg odgovora navedite tudi razlog zakaj
Lp Jakc
Objavljeno 20 april 2009 - 18:33
Danes sem se v Simobilovem centru malo poigrala z nokio N85, pa bi mela eno vprašanje - kako prideš do iger, kako jih nalagaš (v katero mapo) in kako potem na telefonu prideš do njih? Ker jaz sem našla samo tm ko klikneš na navi wheel pod igre, da lahko naložim N-Gage - ampak to je verjetno za plačat? Nisem pa najdla (in tudi ne vem, a obstaja) mapa, kjer bi shranjeval igre. Če ne obstaja, kam jih potem shranjuješ in odpiraš? Skratka, vse od nalaganja do igranja iger, bi prosila (ker z nokiami nimam izkušenj :angelface:)
Pa še to me zanima, ko pregleduješ slike, a imaš na voljo samo tisto, ko ti prikaže slike tako v "krogu"? Ali lahko ustvarjaš razne mape, in po tem brskaš samo po njih?
Hvala za vse odgovore!
Objavljeno 22 april 2009 - 20:46
Za N-Gage igre je postopek drugačen, saj inštalacija poteka v sami aplikaciji N-Gage. Recimo za poskušino si lahko naložiš demo verzije iger, potem pa lahko tudi kupiš. (nevem kako je to urejeno v SLO, če se že da kupovat). No pa tudi za igranje teh n-Gage iger moraš najprej odpreti to aplikacijo, oziroma do njih dostopaš tam kjer si omenila...
Glede slik je pa tako... Če se ne motim je v glavnem na voljo le ta pogled "v krogu", recimo mrežast prikaz mislim da ni možen. Lahko pa ustvarjaš albume in tako sortiraš slike.
Upam da sem ti nekaj stvari razjasnil, če te še kaj zanima lahko uprašaš.
Drugače pa se mi zdi dober telefon, še posebaj izstopa super zaslon, pa tudi kvaliteta izdelave se mi ne zdi preslaba glede na N-serijo.
Kako je pa kaj glede cene? Recimo Orto u nulo / Dzabest?
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov