Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nakup telefona

Odgovorov v temi: 659

#361 hmm-lol

hmm-lol

Iznajdljivec

• Members
  • 773 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Logatec

Objavljeno 09 oktober 2009 - 15:34

Jaz tudi kopujem nov mobitel , trenutno gledam na kaksnega HTC Hero, HTC Touch Diamond 2 mogoče še kakšen Touch Pro 2 mogoče kakšen Iphone?Pomoje bi bila od teh še najbolj resna kandidata Iphone pa Hero, mogoče kakšen drug predlog?

#362 CrazyLemon

CrazyLemon

Sufler

• Members
  • 231 objav
  • Kraj:Obala

Objavljeno 09 oktober 2009 - 18:14

No jaz sem lih danes mislu kupit hero-ta pa sm očitno prepozno pršu da bi naredu prenos številke..tako da moram čakat do ponedeljka :D

Kaj pa HTC Touch HD ? cool telefon z ogromnim ekranom :D

#363 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 12 oktober 2009 - 15:12

Jaz bi definitivno počakal na HD2

#364 lonely

lonely

Pomagač

• Members
  • 393 objav

Objavljeno 15 december 2009 - 19:00

Prosil bi za mnenje o Nokiji n900 in kje bi se jo dalo dobit najugodneje v prosti prodaji?!

#365 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 15 december 2009 - 20:39

Sem že naročil Samsung Star, v sredo grem po njega...Omrežja 3G ne rabim, imam hiter internet doma, GPS-a pa tudi ne, bliskavice na fotoaparatu pa tudi ne bom pogrešal mam digitalca za to ;) S5600 je lep in pa tudi bolši, ampak najbolj so me odvrnile tiste grde slušalke od samsunga, res da imajo 3.5mm vtič..ampak...čudne so no :) od 1:50 na tem videu...

Samsung Star je izjemno dober predvsem na račun baterije. Meni osebno zdrži do 10 dni z 30 minutno uporabo dnevno.

#366 CrazyLemon

CrazyLemon

Sufler

• Members
  • 231 objav

Objavljeno 15 december 2009 - 22:22

Prosil bi za mnenje o Nokiji n900 in kje bi se jo dalo dobit najugodneje v prosti prodaji?!

Verjetno amazon je najboljša izbira :)
Nisem pa nikjer zasledil da bo n900 na voljo v Sloveniji ;)

#367 cardak

cardak

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 16 december 2009 - 00:12

n900 je na voljo pri debitelu in prav tako n97 mini.zdaj pa se moje vprasanje.odlocam se med dvema mob.in sicer med samsungom pixon12mpx in sonyerics.satio.mobitel uporabljam pretezno za posiljanje smsov,mmsov,poslusanje glasbe,slikanje...trenutno imam samsunga pixon8mpx in sem zadovoljen(razen vzdrzljivost baterije).kaj bi vi kupili?

#368 mlavta1

mlavta1

Iznajdljivec

• Members
  • 787 objav
  • Kraj:Poljane-sredisce vesolja

Objavljeno 16 december 2009 - 15:24

Kupil E72, za zdaj mi je vse kul, samo nisem še tipkovnice navajen, ter z eno roko je skoraj nemogoče pisati ker so tipke čisto ob strani ter zaradi širokega telefona.

#369 velunsek

velunsek

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 17 december 2009 - 17:36

Verjetno amazon je najboljša izbira :)
Nisem pa nikjer zasledil da bo n900 na voljo v Sloveniji ;)

Nokia n900 je že pri debitelu, mimovrste in mobisvet! Slednji ima tudi najnižjo ceno v prosti prodaji (500 Eur) ampak so zaloge pošle. Jaz sem jo že naročil, ker ne bom čakal, da jo dobijo pri Mobitelu (pa sem že 10 let njihov uporabnik) ker bo cena preveč zasoljena.

Kar se mene tiče je N900 najboljša izbira trenutno !

PS: od jutri (24.12.2009) tudi na mobitelu za 429 eur splosna akcija !

LP

#370 hmm-lol

hmm-lol

Iznajdljivec

• Members
  • 773 objav
  • Kraj:Logatec

Objavljeno 17 december 2009 - 19:10

n900 je na voljo pri debitelu in prav tako n97 mini.zdaj pa se moje vprasanje.odlocam se med dvema mob.in sicer med samsungom pixon12mpx in sonyerics.satio.mobitel uporabljam pretezno za posiljanje smsov,mmsov,poslusanje glasbe,slikanje...trenutno imam samsunga pixon8mpx in sem zadovoljen(razen vzdrzljivost baterije).kaj bi vi kupili?

Nima Satio ima kar nekaj prolemov še zaeenkrat tako da jaz bi se ga izgobil ( pobrskaj po netu za več informacij).

#371 cardak

cardak

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 18 december 2009 - 11:06

ja to sem bral za napake ampak naj bi to ze zrihtali.se pravi naj vzamem samsunga?

#372 jodlajodla

jodlajodla

Sufler

• Members
  • 247 objav

Objavljeno 09 januar 2010 - 16:22

Tudi sam si bom v kratkem kupil nov mobilnik, pa me najprej zanima, katerega bi vzel.
- telefon bo kupljen v prosti prodaji,
- do 250€,
- WLAN in TS,
- oblika naj bo lepa in telefon majhen,
- Nokia :D

Malce sem si ogledoval Nokio 5530 XM in 5800XM, pa mi je nekako bolj pri srcu 5530 XM, predvsem zaradi oblike, funkcij 3G, UMTS, ter GPS pa ne potrebujem. Zdi se mi, da bom kar vzel 5530 XM, zanima pa me, če naj dokupim še folijo za na ekran (je odziv TS isti ko uporabljaš folijo?), ter kvalitetno torbico, da resno ščiti pred padci, ter je nekje do 20€. Hvala za svetovanje!

#373 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1.202 objav

Objavljeno 09 januar 2010 - 19:57

To je dobra izbira, torbico greš pa v Big Bang in imaš stojala z večnamenskimi torbicami... Drugače je pa tudi 5800XM zelo dober telefon, jih ima kakšnih 7 mojih sošolcev in je res odličen.

#374 CrazyLemon

CrazyLemon

Sufler

• Members
  • 231 objav

Objavljeno 09 januar 2010 - 20:47

sam uporabljam "folijo" (invisible shield) na htc-ju in moram rečt da malo se pozna pri odzivu..ampak res malo :D
mislim pa da se splača met ;)

#375 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1.202 objav

Objavljeno 09 januar 2010 - 21:06

Aja to folijo imam tudi jaz na LG Ku990(Viewty) ker sem jo dobil zraven(Ne tista ki je pri prodaji gor, sem jo dobil posebaj, drugače stane 7€) in se zelo splača

#376 jodlajodla

jodlajodla

Sufler

• Members
  • 247 objav

Objavljeno 09 januar 2010 - 22:04

aha, hvala :D sem malo pogledal še na njihovi uradni strani (invisible shield), pa nevem, če kupim full body, al samo screen protector, ker bi blo fajn, da slike ostanejo slike, ne megla ;) kaj priporočate? hvala vnaprej!

#377 mikimiška

mikimiška

Vajenec

• Members
  • 312 objav

Objavljeno 10 januar 2010 - 10:39

"a ker bi blo fajn, da slike ostanejo slike, ne megla"

Kupi kar Full body, kajti pri slikah se ne bo nič poznalo, če kupiš shield primeren za tisti telefon bo pri fotoaparatu luknja, ravno zaradi tega, da se ne spreminja kakovost slike.

#378 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1.202 objav

Objavljeno 14 januar 2010 - 23:26

Mene zanima kaj mislite glede HTC Tattoo. Pravijo da veliko aplikacij ne podpira ker naj bi imel zelo slabo resolucijo ekrana. Pa zanima me če dobiš tudi palčko za touch screen zraven saj jo v nobenem videu nisem videl.

#379 CrazyLemon

CrazyLemon

Sufler

• Members
  • 231 objav

Objavljeno 15 januar 2010 - 00:41

aha, hvala :mellow: sem malo pogledal še na njihovi uradni strani (invisible shield), pa nevem, če kupim full body, al samo screen protector, ker bi blo fajn, da slike ostanejo slike, ne megla :P kaj priporočate? hvala vnaprej!

sam imam full body in če kupiš za svoj mobitel dobiš luknje tam kjer morajo bit :(
drugače pa obstaja tudi invisible shield slovenia ..tko da ti ne bo treba naročat iz tujine :)
aja..pomembno pri invisible shieldu je to da moraš upoštevat navodila in delat po navodilih..če ne ti pridejo mehurčki pod folijo in je potem folija opazna (pri meni se na primer ne opazi folije na zaslonu)

jah..htc tattoo je za svoj denar kr dober (80€ z naročnino).. drugač pa to z resolucijo prvič slišim..

#380 jodlajodla

jodlajodla

Sufler

• Members
  • 247 objav

Objavljeno 15 januar 2010 - 15:02

torej potem ne potrebujem (v primeru, da kupim full body protect) kakšnih dodatnih etuijev - in obratno?

EDIT: malce sem si ogledoval videe, kako se to namesti - je lahko slučajno kaj narobe, ker je potrebno uporabiti nek sprej (tekočina na telefon :mellow:) ?

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov