Nakup telefona
Objavljeno 15 december 2009 - 20:39
Sem že naročil Samsung Star, v sredo grem po njega...Omrežja 3G ne rabim, imam hiter internet doma, GPS-a pa tudi ne, bliskavice na fotoaparatu pa tudi ne bom pogrešal mam digitalca za to
S5600 je lep in pa tudi bolši, ampak najbolj so me odvrnile tiste grde slušalke od samsunga, res da imajo 3.5mm vtič..ampak...čudne so no
od 1:50 na tem videu...
Samsung Star je izjemno dober predvsem na račun baterije. Meni osebno zdrži do 10 dni z 30 minutno uporabo dnevno.
Objavljeno 16 december 2009 - 00:12
Objavljeno 17 december 2009 - 17:36
Verjetno amazon je najboljša izbira
Nisem pa nikjer zasledil da bo n900 na voljo v Sloveniji
Nokia n900 je že pri debitelu, mimovrste in mobisvet! Slednji ima tudi najnižjo ceno v prosti prodaji (500 Eur) ampak so zaloge pošle. Jaz sem jo že naročil, ker ne bom čakal, da jo dobijo pri Mobitelu (pa sem že 10 let njihov uporabnik) ker bo cena preveč zasoljena.
Kar se mene tiče je N900 najboljša izbira trenutno !
PS: od jutri (24.12.2009) tudi na mobitelu za 429 eur splosna akcija !
LP
Objavljeno 17 december 2009 - 19:10
n900 je na voljo pri debitelu in prav tako n97 mini.zdaj pa se moje vprasanje.odlocam se med dvema mob.in sicer med samsungom pixon12mpx in sonyerics.satio.mobitel uporabljam pretezno za posiljanje smsov,mmsov,poslusanje glasbe,slikanje...trenutno imam samsunga pixon8mpx in sem zadovoljen(razen vzdrzljivost baterije).kaj bi vi kupili?
Nima Satio ima kar nekaj prolemov še zaeenkrat tako da jaz bi se ga izgobil ( pobrskaj po netu za več informacij).
Objavljeno 09 januar 2010 - 16:22
- telefon bo kupljen v prosti prodaji,
- do 250€,
- WLAN in TS,
- oblika naj bo lepa in telefon majhen,
- Nokia
Malce sem si ogledoval Nokio 5530 XM in 5800XM, pa mi je nekako bolj pri srcu 5530 XM, predvsem zaradi oblike, funkcij 3G, UMTS, ter GPS pa ne potrebujem. Zdi se mi, da bom kar vzel 5530 XM, zanima pa me, če naj dokupim še folijo za na ekran (je odziv TS isti ko uporabljaš folijo?), ter kvalitetno torbico, da resno ščiti pred padci, ter je nekje do 20€. Hvala za svetovanje!
Objavljeno 15 januar 2010 - 00:41
sam imam full body in če kupiš za svoj mobitel dobiš luknje tam kjer morajo bitaha, hvala
sem malo pogledal še na njihovi uradni strani (invisible shield), pa nevem, če kupim full body, al samo screen protector, ker bi blo fajn, da slike ostanejo slike, ne megla
kaj priporočate? hvala vnaprej!
drugače pa obstaja tudi invisible shield slovenia ..tko da ti ne bo treba naročat iz tujine
aja..pomembno pri invisible shieldu je to da moraš upoštevat navodila in delat po navodilih..če ne ti pridejo mehurčki pod folijo in je potem folija opazna (pri meni se na primer ne opazi folije na zaslonu)
jah..htc tattoo je za svoj denar kr dober (80€ z naročnino).. drugač pa to z resolucijo prvič slišim..
Objavljeno 15 januar 2010 - 15:02
EDIT: malce sem si ogledoval videe, kako se to namesti - je lahko slučajno kaj narobe, ker je potrebno uporabiti nek sprej (tekočina na telefon
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov