Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nakup telefona

Odgovorov v temi: 659

#521 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 08 marec 2012 - 16:13

Sedaj pa res se zanimam nakup novega telefona. Zelo mi je všeč HTC Wildfire S kako se pa vam zdi. Mi lahko prosim poveste, če naročim telefon in ima Android2.3 (gingerbread) ali je možno ta android updatati ?.

Lp Hvala

#522 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 08 marec 2012 - 17:00

Misliš na ICS? Ne.
Jaz bi raje v štacuni še kakšnega Sony-ja (ericsson), ali pa Samsunga prijel v roke. Wildfire je bil v ekranu polom, Wildfire S je sicer v vseh pogledih boljši, ampak...
Kolikšna pa je sploh cena?

#523 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 08 marec 2012 - 19:13

Misliš na ICS? Ne.
Jaz bi raje v štacuni še kakšnega Sony-ja (ericsson), ali pa Samsunga prijel v roke. Wildfire je bil v ekranu polom, Wildfire S je sicer v vseh pogledih boljši, ampak...
Kolikšna pa je sploh cena?

Cena je 210 evrov ? .
Mi lahko poveš kaj je fora ICS ? To je tisto nekaj 3G ali kaj ? (Mi lahk poveš kaj je še 3G )

Hvala

#524 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 08 marec 2012 - 19:38

ICS je Ice Cream Sandwich, torej ta nov Android, recimo Android 4.0. Pač vse malo izboljšano in tako. Poglej kakšen video. Nima pa nobene veze (skoraj) z 3G, to je le signal.

#525 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 08 marec 2012 - 20:26

Aha. Sem mislil, da je ICS - Internet Connection Sharing... Drugače pa bom malo po googlau sam kokr jaz vidim je samo malo izboljšano. Samo nekaj me zanima a je mogoče updatati na Android 4.0, ker ta telefon je na Android 2.3. Tudi, če ne gre updatati sem čisto zadovoljen s to verzijo, ker nisem nekakšen fan na mobilnike.

Hvala ti za odgovor lahko še mogoče poveš, če se splača kupiti HTC wildfire S .

#526 DaMachk

DaMachk

Gospod s kravato

• Members
  • 1.446 objav

Objavljeno 08 marec 2012 - 20:49

Ne, Wildfire S ne podpira (uradne) posodobitve na ICS.

Za ICS je priporočilo, da je telefon saj dvojedernik pa ima minimalno 768MB pomnilnika...

HTC napoveduje ICS za Desire HD, Desire S in še nekaj drugih že... hm... 3 mesece? 4?

#527 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 08 marec 2012 - 21:16

@DaMachk: Pri Samsungu je isto.

Če se splača kupit? 210€. Kaj ti naj rečem, meni se zdi drag. Kot sem napisal, zapelji se do trgovine in malo primerjaj. Kot telefon je super, veselje pa upade, ko ga uporabljaš za kaj druga. Če misliš, da boš z njim zadovoljen potem se splača.

Vprašal si še, kaj je 3G. Ti bom probal čimenostavneje napisat.
Hitrejši prenos podatkov (internet).

Poznamo 2G - to je GSM omrežje. internet kot EDGE in GPRS. Po teoriji, ko si na internetu (počasen internet), ne gre klicat.
3G - UMTS omrežje, hitrejši internet (okrog 9-10Mbp/s), lahko si na netu in kličeš.
3,5G - HSDPA hitrejši download internet (do 20Mbp/s) in HSUPA hitrejši upload internet (do 6-7Mbp/s). Lahko si na netu in kličeš.
4G pa je še v razvoju.

#528 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 09 marec 2012 - 19:45

Ok :) . Hvala ti. Veš te telefoni se mi zdijo tako dragi. Ubistvu gre tako hitro tehnologija naprej, da je, kar brez veze... ;)

#529 boshko_XXL

boshko_XXL

Igračar

• Members
  • 124 objav
  • Kraj:Dolenjska

Objavljeno 12 marec 2012 - 13:42

No jaz si lastim HTC Wildfire skoraj dve leti, kupil sem si novega. Do sedaj brez težav, z raznimi pripomočki in programi si telefon omisliš čisto po svoji volji, tako kot vsako Android napravo. Če se potrudim, mi baterija zdrži 5 dni, rekord imam 7 dni, v povprečju pa jo polnim na 3 dni. Tako da če ti telefon odgovarja in nisi nek hud zahtevnež da bi potreboval ICS si poglej in stestiraj Wildfire S.

#530 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav

Objavljeno 29 marec 2012 - 20:25

A ni Wildfire S še manjši kot prejšnji Wildfire? Meni je bil že oni mali, ko sem pa Wildfire S gledal se mi je pa zdel izredno majhen in mislim, da bi ta denar dobil tudi kaj boljšega kot pa Wildfire S ;)

#531 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 29 marec 2012 - 21:11

Manjši in bolj šunkasti.

#532 gulmor

gulmor

Vajenec

• Members
  • 308 objav
  • Kraj:Na Luni

Objavljeno 18 junij 2012 - 17:07

Odločam se za nakup novega telefona, in me zanima če ima kdo izkušnje s tem telefonom? http://www.mimovrste...n-htc-one-v-crn

#533 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 18 junij 2012 - 18:45

Moje mnenje je, da je tole predrag telefon za to kar ima "pod pokrovom"... približno tako dobri telefoni so izšli že več kot eno leto nazaj... Recimo Samsung Galaxy S Plus je že malo boljši od tega... Edino fotoaparat nima flasha in mislim da ni uradne posodobitve na ICS... pa je izšel skoraj leto in pol nazaj... in verjetno je cena že dosti nižja oziroma ga na naročnino sploh več ne dobiš...

#534 gulmor

gulmor

Vajenec

• Members
  • 308 objav

Objavljeno 19 junij 2012 - 06:29

Hvala za odgovor. Verjetno bom kupil "zimzelenega" galaxy s II. Čeprav je še kar drag. 539€ brez naročnine. Cena mu nič ne pada...

#535 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 19 junij 2012 - 14:12

Hvala za odgovor. Verjetno bom kupil "zimzelenega" galaxy s II. Čeprav je še kar drag. 539€ brez naročnine. Cena mu nič ne pada...

Pri nas kar držijo cene ja... drgač pa v tujini so padle na okol 400€... Drugače pa lahko malo preiščeš bolho, se dobi skoraj nove za dobro (nizko) ceno včasih...

#536 gulmor

gulmor

Vajenec

• Members
  • 308 objav

Objavljeno 23 junij 2012 - 17:41

Mislim, da sem še boljšo varianto našel Samsung galaxy W. Popolnoma dovolj zame.

#537 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 01 julij 2012 - 08:37

gulmor, upam da nisem prepozen. Jaz si lastim HTC One V in sem kar zadovoljen. Všeč mi je dizajn, kakovost ohišja, ICS in pa seveda cena.

#538 uerzen

uerzen

nOObie

• Members
  • 12 objav
  • Kraj:lj

Objavljeno 15 julij 2012 - 21:23

Ola,

odločam se za nakup novega mobilca pri simobilu...pa nevem katerga....prosim za pomoč...hvala

Možnosti:
  • HTC Rhyme
  • HTC Sensation XL z Beats Audio
  • HTC Sensation
  • Apple iPhone 4 32G
ali kater koli drug tel iz akcije Orto gre na pol

hvala za pomoč...

#539 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 16 julij 2012 - 01:52

Glede na rang zapisanih telefonov vzemi HTC One X, če pa ti je OK tut Samsung in te ne moti plastično ohišje, vzemi S3 ;)

#540 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 02 avgust 2012 - 00:30

Kakšne imate kaj izkušnje s kupovanjem telefonov preko bolhe? Čisto informativno me zanima, kajti doslej jih nisem tam kupoval, ampak pred nedavnim pa sem vzel S III.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov