Nakup telefona
FreakDizajn
15 nov 2011
Živjo
. Ja zopet jaz zagledal sem, da ima orto u nulo al kva je to neke popuste
. Glej povezavo no in če pogledaš
. Vbistvu tale telefon je tko soliden ni tako, ker meni se sploh neda čakati zdi se mi uredu malo bom še vas vprašal kako se vam zdi in če se splača kupiti ali je bolje počakati še tam do novega leta ali
????
Hvala !
Hvala !
Murdoc
15 nov 2011
V prosti prodaju je okrog 170€.
Če ga vzameš za 70€ ga koncu ga preplačaš za 190€ s tem da maš že minute in SMS-e vštete.
Specifikacije: http://www.gsmarena...._s5570-3725.php
Jaz bi ga raje vzel za 170€ pa mir. Itak so telefoni že bolj namenjeni internetu kot pa telefoniranju.
Če ga vzameš za 70€ ga koncu ga preplačaš za 190€ s tem da maš že minute in SMS-e vštete.
Specifikacije: http://www.gsmarena...._s5570-3725.php
Jaz bi ga raje vzel za 170€ pa mir. Itak so telefoni že bolj namenjeni internetu kot pa telefoniranju.
HrCk
20 nov 2011
Pozdravljeni
kateri telefon bi priporočal:
Sony Ericsson Xperia Arc S
ali
HTC Sensation
od teleofna bi rad GPS,dober predvajalnik glasbe,sama slika ter sam operacijski sistem ..
lp.
Gašper
kateri telefon bi priporočal:
Sony Ericsson Xperia Arc S
ali
HTC Sensation
od teleofna bi rad GPS,dober predvajalnik glasbe,sama slika ter sam operacijski sistem ..
lp.
Gašper
Aljoša
02 dec 2011
Samo pri HTC-ju bo večji problem z baterijo. Po navadi je baterija pri teh telefonih bolj slaba.
Murdoc
02 dec 2011
Pri SE je isto. HTC ima za 20 mAh večjo, pa tudi večji ekran. Danes če ti uspe preživet 2 dni brez polnjena si car
FreakDizajn
06 dec 2011
Kot vidim še ni znano ...
. Naj bi pa prišel ven v letu 2012. Drugače pa lahko na google greš in vtipkaš Firmo - Ime mobitela in release date
.
Lep pozdrav!.
Lep pozdrav!.
ultraplus
25 dec 2011
No tudi pri meni je prišel čas za zamenjavo moje stare Nokie. Imam Simobilov paket orto u nulo, druga možnost je kupit preko Bolhe. Cena naj nebi presegala 300€, telefon se bo uporabljal prevsem za smse, brskanje po internetu ter navigacijo, poleg klicanja seveda
. Po malo prebranih testih in forumih sm skrčil izbor na 2 telefona in to sta Nokia E7 in Sony Ericsson Xperia Arc S. Seveda, če imate kakšen boljši predlog za telefon od teh dveh je možnost tudi to, ta dva sem samo na hitro "izbral". Pri Nokiji mi je zelo velik + fizična tipkovnica, je pa skoraj vse razn hitrejšega Wi-Fija velik - ( predvsem symbian, pa tudi slabši procesor, manj rama...), pri Arcu mi je pa všeč Android (sej se bo ga dalu nadgradit na ice cream sandwich, ne?) in ekran z tehnologijo BRAVIA. Ima pa tudi hitrejši procesor, več rama, lepšo obliko (moje mnenje), je tanjši.... Nekok se bolj nagibam na Arca, vendar me moti ker ni fizične tipkovnice. Sedaj vas pa prosim za vaša mnenja, zakaj enega ali zakaj drugega? Mogoče kater drugi model?
Najlepša hvala za vaša mnenja in lepe praznike. LP
Najlepša hvala za vaša mnenja in lepe praznike. LP
Murdoc
25 dec 2011
Nokia in symbian
čeprav bi naj bil nek update, da OS nebo več poimenovan Symbian... Karakteristike telefona pa so tudi kot da je star 4 leta.
V glavnem v tem ni prihodnosti.
Kar vzami SE. Android je bomba, telefon je lep, vsi 2011 SE dobijo ICS. Glede tipkovnice, ko se navadiš, pišeš enako hitro, če ne hitreje kot na fizični.
Primerjava E7 in ARC S
Vesele praznike tudi tebi !
V glavnem v tem ni prihodnosti.
Kar vzami SE. Android je bomba, telefon je lep, vsi 2011 SE dobijo ICS. Glede tipkovnice, ko se navadiš, pišeš enako hitro, če ne hitreje kot na fizični.
Primerjava E7 in ARC S
Vesele praznike tudi tebi !
Sklepic Spela
28 dec 2011
zdravo!!
imam eno vprašanje in sicer... imam pol leta staro Nokio E7 in nekak nisem zadovoljna z njo...ni toliko brezplanih aplikacij, sistem je zastarel.. edino kar mi je ok je tipkovnica in fotoaparat.. Zdj pa razmišljam da bi jo zamenjala za Sony Ericson Xperia-bele barve. Me pa zanima vaše mnenje, če se splača zamenjati?? Nikoli v življenje še nisem imela Sony Eric in sem malo skeptična. Hvala za odgovor. Lp!
imam eno vprašanje in sicer... imam pol leta staro Nokio E7 in nekak nisem zadovoljna z njo...ni toliko brezplanih aplikacij, sistem je zastarel.. edino kar mi je ok je tipkovnica in fotoaparat.. Zdj pa razmišljam da bi jo zamenjala za Sony Ericson Xperia-bele barve. Me pa zanima vaše mnenje, če se splača zamenjati?? Nikoli v življenje še nisem imela Sony Eric in sem malo skeptična. Hvala za odgovor. Lp!
Aljoša
29 dec 2011
A govoriš o mobilniku Sony Ericsson Xperia Arc S? Če govoriš o tem, potem je to dobra izbira.
Murdoc
29 dec 2011
Se ne splača, telefon ni več aktualen. Razen, če ti oseba doplača.
Raje menjaj za kak Xperia Arc.
SE so OK. V vsakem primeru boljše od Nokie.
Raje menjaj za kak Xperia Arc.
SE so OK. V vsakem primeru boljše od Nokie.
Murdoc
30 dec 2011
Enkrat meseca maja.Mogoče kdo ve kdaj naj bi prišel na trg Samsung galaxy s3?
ultraplus
06 feb 2012
No ponovno jaz, od mojega zadnjega posta do sedaj Xperia Arc S ni bla dobavljiva pri simobilu...
Kupujem nov mobitel, uporabljal ga bom poleg klicanja & smsou še za internet, kdaj pa kdaj kakšno sliko ter občasno navigacijo. Kupil bi ga pri simobilu pri paketu orto u nulo, cena pa naj nebi presegala 300€. Zaželeno je da bi imel nadgradnjo na ICS. Sedaj pa nevem kaj bi uzeu, ali bi useenu to Xperio ali počakat na Samsung Galaxy S Advance ali kater drugi mobitel. Uglavnem usakršnjega predloga bom vesel.
Hvala in LP
Kupujem nov mobitel, uporabljal ga bom poleg klicanja & smsou še za internet, kdaj pa kdaj kakšno sliko ter občasno navigacijo. Kupil bi ga pri simobilu pri paketu orto u nulo, cena pa naj nebi presegala 300€. Zaželeno je da bi imel nadgradnjo na ICS. Sedaj pa nevem kaj bi uzeu, ali bi useenu to Xperio ali počakat na Samsung Galaxy S Advance ali kater drugi mobitel. Uglavnem usakršnjega predloga bom vesel.
Hvala in LP
Pentium
07 mar 2012
Zanima me ali si kdo lasti Samsung Galaxy Ace S5830 ali pa Samsung Galaxy Ace VE.
Nekako se nagibam k temu VE modelu, sicer sta pa oba približno enaka...
Svetujete nakup ali so kakšne slabe strani tega omenjenega modela?
Murdoc
07 mar 2012
Zanima me ali si kdo lasti Samsung Galaxy Ace S5830 ali pa Samsung Galaxy Ace VE.
Sta enaka telefona, le da je en S! poimenovan.
Pentium
07 mar 2012
No to se mi je tako zdelo, kaj pa nasplošno, priporočate nakup?
Ima kdo izkušnje z njem in njegovim delovanjem?
Murdoc
07 mar 2012
Ga nimam, ampak koliko se spoznam na naprave, ima slabšo baterijo, čeprav uporabniki pravijo, da drži 2 dni komot. Kot celota pa ni slab. Tistih 150€ z naročnino, je po moje vreden.No to se mi je tako zdelo, kaj pa nasplošno, priporočate nakup?