Hvala !
Nakup telefona
Objavljeno 15 november 2011 - 18:27
Hvala !
Objavljeno 15 november 2011 - 23:56
Če ga vzameš za 70€ ga koncu ga preplačaš za 190€ s tem da maš že minute in SMS-e vštete.
Specifikacije: http://www.gsmarena...._s5570-3725.php
Jaz bi ga raje vzel za 170€ pa mir. Itak so telefoni že bolj namenjeni internetu kot pa telefoniranju.
Objavljeno 25 december 2011 - 12:18
Najlepša hvala za vaša mnenja in lepe praznike. LP
Objavljeno 25 december 2011 - 13:31
V glavnem v tem ni prihodnosti.
Kar vzami SE. Android je bomba, telefon je lep, vsi 2011 SE dobijo ICS. Glede tipkovnice, ko se navadiš, pišeš enako hitro, če ne hitreje kot na fizični.
Primerjava E7 in ARC S
Vesele praznike tudi tebi !
Objavljeno 28 december 2011 - 20:39
imam eno vprašanje in sicer... imam pol leta staro Nokio E7 in nekak nisem zadovoljna z njo...ni toliko brezplanih aplikacij, sistem je zastarel.. edino kar mi je ok je tipkovnica in fotoaparat.. Zdj pa razmišljam da bi jo zamenjala za Sony Ericson Xperia-bele barve. Me pa zanima vaše mnenje, če se splača zamenjati?? Nikoli v življenje še nisem imela Sony Eric in sem malo skeptična. Hvala za odgovor. Lp!
Objavljeno 06 februar 2012 - 11:29
Kupujem nov mobitel, uporabljal ga bom poleg klicanja & smsou še za internet, kdaj pa kdaj kakšno sliko ter občasno navigacijo. Kupil bi ga pri simobilu pri paketu orto u nulo, cena pa naj nebi presegala 300€. Zaželeno je da bi imel nadgradnjo na ICS. Sedaj pa nevem kaj bi uzeu, ali bi useenu to Xperio ali počakat na Samsung Galaxy S Advance ali kater drugi mobitel. Uglavnem usakršnjega predloga bom vesel.
Hvala in LP
Objavljeno 07 marec 2012 - 14:15
Zanima me ali si kdo lasti Samsung Galaxy Ace S5830 ali pa Samsung Galaxy Ace VE.
Nekako se nagibam k temu VE modelu, sicer sta pa oba približno enaka...
Svetujete nakup ali so kakšne slabe strani tega omenjenega modela?
Sta enaka telefona, le da je en S! poimenovan.
Objavljeno 07 marec 2012 - 15:46
Ga nimam, ampak koliko se spoznam na naprave, ima slabšo baterijo, čeprav uporabniki pravijo, da drži 2 dni komot. Kot celota pa ni slab. Tistih 150€ z naročnino, je po moje vreden.No to se mi je tako zdelo, kaj pa nasplošno, priporočate nakup?
Ima kdo izkušnje z njem in njegovim delovanjem?
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov