Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Potreba po novih moderatorjih?

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 63

#1 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 11 februar 2007 - 18:07

V kategoriji "Izdelava spletnih strani" imam obcutek, da nekako ni videti dela moderatorja. Publikuma na forumu nisem zasledil, uf že dolgo, borutvel je pa tu pa tam gor. Mogoce bi lahko namesto publikuma dodelili novega moderatorja. Moje mnenje :mrgreen:

#2 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 11 februar 2007 - 18:39

In kaj je narobe z rubriko?

#3 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 11 februar 2007 - 19:01

Bila je že debata o teh potrebah in smo prišli do sklepov, da novih rekrutov naši vrli modearatorji ne potrebujejo.

Bi pa prav prišle spremembe pri administratorjih.

#4 Dvorjan

Dvorjan

RN forum freak

• Members
  • 7.562 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 19:08

@BZ:
LOL, ocitno ti se ne ves, kako se doloca/spreminja administratorje ... :twisted:

Pa ne le pri nas, tudi na vseh ostalih forumih.

Sploh pa ne razumem, kaj smo ti administratorji tako v zobeh. Kot da bi ti kaj slabega naredili. Pa tudi moderatorji so tu zato, da delajo red, ne pa terorizirajo uporabnike. Ce si pa eden izmed tistih, ki isces samo napake in jamras, pa imas v vsakem trenutku na voljo tudi umik iz foruma in sodelovanje na kaksnem drugem spletnem mestu. Mi nikogar ne silimo k udelezbi, le tisti, ki si zelijo svoje znanje in izkusnje deliti z nami ter od nas crpati informacije, seveda ob upostevanju splosno dolocenih pravil, so dobrodosli.

#5 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 19:20

Dvorjan, proti moderatorjem nimam nič. Menim, da opravljajo dobro delo, kar pa za vas administratorje ne morem trditi. Nisem rekel, da ste naredili kaj slabega, vendar nihče tudi ne trdi, da ste naredili kajj dobrega. Konec koncev moramo pogledati ravno to zaradi opozoril, kar so tudi sami moderatorji povedati, da se vse ustavi pri vas. Torej ne delate to kar bi morali.

#6 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10.291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 11 februar 2007 - 19:38

Admini na forumu so izbrani člani iz podjetja Nevtron, drugače rečeno nekateri avtorji revije. Za forum si vzamejo toliko časa kot si ga najdejo med delom. Odstranjevanje opozoril uporabnikom pa ni nekakšna primarna naloga.

#7 Dvorjan

Dvorjan

RN forum freak

• Members
  • 7.562 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 19:51

@BZ:
Mi moramo poskrbeti za financiranje linije in streznikov, na katerih tece RN forum. Ce mislis, da sam lahko poskrbis bolje za te stvari, se kar javi. Poleg tega moramo placati tudi avtorje, ki skrbijo za vedno sveze novice na nasi strani ... Vse stane. In kot ti je ze Aryes povedal, brisanje opravil je res nekje predzadnje na nasi prioritetni listi ...

#8 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 20:10

borutvel, samo ti si mod, mogoče bi še kakšna dodatna moč bila prav. Pa ne govorim o novih rekrutih. Lahko tudi mode iz druge rubrike.

#9 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 20:11

Dvorjan, ja no.... Imaš prav, vendar samo do neke mere. Če se ne motim vi to delate zastonj ali ste plačani? Drugače bi pa lahko našli nekoga, ki bi skrbel samo za brisanje opozoril, sodelovanje z moderatorji (dnevno, ne eno-letno). V bistvu bi bil to moderator, ki pa bi imel tudi pravico in predvsem dolžnost brisanje opozoril in opravljanje ostalih administratorskih funkcij. Lahko tudi, da ne bi imel statusa administratorja, temveč bi z moderatorji sestavil spisek oz. bi pregledal spisek moderatorjev, ki bi ga sestavili. Nato pa bi ta spisek poslal vam, ki bi to izvršili brez kakršnegakoli pomiselka. Drugače se ti/vam pa opravičujem za moj oster nastop, vendar nekaj je treba storiti.

#10 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 20:16

Borac Žan, ti nekaj predlagam? če te takoo zelo motijo opozorila. Faši nekje še 2, pa boš bannan za en teden, pol jih pa neboš imel več!

#11 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 20:21

juree, informativno... Ne bi bil banan za en teden. Tako, da mi ne govori na način, kot da bi bil ne vem kakšen primitivec. Pač se trudim, da bi se to uredilo. Moti me moje prvo opozorilo, ker je od njega minilo že ogromno časa. Pa motijo me tudi drugi, ker je ogromno takih, ki imajo opozorilo, ki je staro že več kot leto oz dve. To se pa nikakor ne bi smelo dogajati na tako dobrem forumu kot je tale...

#12 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 11 februar 2007 - 20:39

Borac Žan, misliš da si administratorji pišejo dnevnike, kdo je prejel opozorilo in kdaj in kak opomnik, ki čez čas opozori "tale ima že 2 leti karton, briši". Kot ti je Dvorjan lepo povedal, administratorji imajo drugo delo. In če bi vse spustili iz rok, forum ne bi več stal. Torej kot vidiš, nekaj že delajo, a ne :zvizg: .
Sicer pa, noben opozoril ne dobi za brezveze. :zvizg:

#13 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 20:57

cannibal, nikoli nisem trdil, da je kdo dobil opozorilo breveze. To so trdili drugi. Lahko bi pa prej brisali, kot se to dogaja sedaj. Oz. se sploh ne dogaja. Tako nekako...

#14 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 11 februar 2007 - 21:17

Borac Žan, Potem se bi karoteka po tvojem mnenju tudi zbrisala čez nwm 5let? lol :joj:

#15 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 11 februar 2007 - 21:40

Borac Žan, kaj se tok napihuješ pa vse, kot da ti bo glava odpadla zarad tega ker imaš 2 opozorili, s tem k se tkole oglašaš boš sam še slabš naredu, če bi bil pa pameten pa bi bil tiho bi jih pa mogoče dokaj kmal zgubu :joj:

#16 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 22:35

gapi_pro, tiho ali ne. Izgubil jih ne bom nikoli, ker bodo prej presedlali na novo verzijo foruma. :ok:

#17 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 11 februar 2007 - 22:46

Borac Žan, ja no kaj se pa pol sploh tok zlo "napihuješ" al kko bi se izrazu? :mrgreen:

#18 GodFather

GodFather

Govorec

• Members
  • 2.564 objav
  • Kraj:Šmartno ob Paki

Objavljeno 11 februar 2007 - 22:51

Najprej se nisem hotel vmešati v debato, ker o takih stvareh pač nerad razpravljam. Ampak mislim da nekateri pozabljate čemu so javni forumi namenjeni. Kolikor mi je znano bi naj šlo za izmenjevanje mnenj, širjenje koristnih informacij, brezplačen dostop do velikega števila podatkov, nasvetov,... ne pa za to, da na forumu prilezeš do nekega vrha (v tem primeru moderatorstva) ali da nabiješ čimveč postov.

Kar se pa konkretno tvojih opozoril tiče Borac Žan, a te res tako motijo, da zaradi tega ne moreš več normalno sodelovati na forumu?

#19 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 22:54

GodFather, ne ne motijo me. Moti me pa, da nihče nič ne naredi, da bi se jih dalo zgubiti. To me moti. Moti me nedelavnost...
Jaz lahko enostavno sodelujem na forumu, dokler imam manj kot 4 opozorila. Ne zdi se mi pa fer do drugih, kot je naprimer Veget, da je vseskozi vzoren, pa ima še vedno opozorila. To me moti.

#20 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 11 februar 2007 - 23:05

Lohk prosm ontopic? :mrgreen:

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov