Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Potreba po novih moderatorjih?

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 63

#41 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 12 februar 2007 - 19:44

Bistvo je pravzaprav ravno kontra.. Moderiranje foruma in ne pomoč. Seveda je večinoma tako, da so nekomu dodeljene rubrike, ki mu bolj ležijo in ne kar nekaj. Glede na število postov, ki jih sproduciramo, pa bi lahko v bistvu potem tudi rekel, da nekako tvoje drži. Ampak ko se vzame novega moderatorja se gleda veliko stvari, znanje v določenem področju računalništva je ponavadi le še dodaten plus in ne kot pogoj..

#42 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 12 februar 2007 - 19:50

Selines, če bi blo po moje bi mogel vsak moderator meti velik pojma o eni temi da bi jo potem lohk modereru, potem pa pride še ostalo ja, sam je pa res da porabiš za moderiranje veliko časa, ker sm izkusu to že na lastni koži

#43 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 20:06

Če že nahitro pogledaš, vidiš, da so šefovske funkcije v posameznih podforumih dodeljene "pravim" ljudem. Tistim, ki se na to spoznajo, vsaj kar se strokovnih izb tiče. Namreč v aktualnih debatah se v bistvu ni na kaj spoznati, ampak dodeliti npr. borutvela za omrežja, publikuma za spletne strani, aryesa za igre, itd. , bi pa težko boljše naredil.
Naši moderatorji (no, ne vsi, večina pa) kar dosti pripomorejo k rešitvi problemov. Če pa upoštevamo še to, da jim takole pijemo kri, se pa res ne bi smeli pritoževati. :zvizg:

#44 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 12 februar 2007 - 20:48

gapi_pro : SLOVNICA !!!! Drugace bos spet nedolzna zrtev moderiranja.

#45 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 20:51

borutvel, :shock: :shock: zdej pa PRETIRAVAS!

#46 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 12 februar 2007 - 20:57

Ok, da se še jaz vključim:
Podpiram čisto vse moderatorje, ker vem da delo vzame dosti časa, truda in vsega. Podpiram tudi pravila tega foruma predvsem glede pisanja itd. Moti me edino ena stvar, mogoče nekdo ne napiše vejice, pike, velike začetnice, pač neke malenkosti in dobi opozorilo, pa tudi če se to večkrat ponovi, saj smo vsi ljudje in se zmotimo pač lahko pozabimo.

#47 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:07

borutvel, :shock: :shock: zdej pa PRETIRAVAS!

Po moje ne pretiravam.

#48 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:09

borutvel, oh ja to je to kr pravm, nevem kva mate vsi tok prot moji pisavi, čist nč ni narobe če je mal po dumač tko da ne mi solit preveč pameti s tem VEČ !!!

#49 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:11

Ok, da se še jaz vključim:
Podpiram čisto vse moderatorje, ker vem da delo vzame dosti časa, truda in vsega. Podpiram tudi pravila tega foruma predvsem glede pisanja itd. Moti me edino ena stvar, mogoče nekdo ne napiše vejice, pike, velike začetnice, pač neke malenkosti in dobi opozorilo, pa tudi če se to večkrat ponovi, saj smo vsi ljudje in se zmotimo pač lahko pozabimo.

Nihče, ampak res nihče ni dobil opozorila zaradi tipkarskih napak ali napačno postavljenih vejic in ostalih ločil. Če malo spremjljaš prispevke boš ugotovil, da so te napake pri nekaterih stalnica. Zmotiš se enkrat, dvakart, da pa se stalno motiš je pa že preveč.
Niso vsi uporabniki tega foruma učenci druge triade osnovne šole. Nekomu pri 40tih ali več (ali manj) je včasih težko razumeti kaj je kdo želel napisati.

#50 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:11

Aja dokler štajerc razume enega iz ljubljane je zamene to sprejemljiv jezik. ;-)

//edit: zdaj pa si me narobe razumel, mene samo razjezi ko vidim da popravi moderator kakšnemu prispevek, ki recimo majnka samo vejica itd. Sicer pa kot sem že omenil 100% podpiram pravila.

#51 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:12

4nDr3y, tko se prav ja :D

//ps. hvala za opozorilo :mrgreen:

še neki če te že tko moti tist prispevk ga pa zbriš, sej piše v pravilih da ga lohk zbrišeš če se ti zdi neprimern, pa nevem zakaj si še tok ostalih pravil zravn dav ker je itak sam 1 primern

#52 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:19

Mislim, da vam večina ni jasno, da moderiranje ne pomeni pisanje prispevkov po forumu ampak MODERIRANJE, torej urejanje nepismenosti, premikanje, zaklepanje, združevanje tem in podobnega. Torej merjenje aktivnosti moderatorja glede na število prispevkov je za moje pojme bolano, poleg tega pa vsak sodeluje na določenih področjih, če te tam ni ga torej sploh ne opaziš.

#53 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:20

Aja dokler štajerc razume enega iz ljubljane je zamene to sprejemljiv jezik. ;-)

//edit: zdaj pa si me narobe razumel, mene samo razjezi ko vidim da popravi moderator kakšnemu prispevek, ki recimo majnka samo vejica itd. Sicer pa kot sem že omenil 100% podpiram pravila.

Osebno slovično ne popravljam prispevkov. Nerazumljive enostavno izbrišem in tudi ostale, ki se nanašajo na nerazumljiv prispevek. Tako, da ostali uporabniki niso zmedeni.

#54 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:29

borutvel, nisem meril na tebe, da nebo pomote! :ok: Samo nasplošno sem povedal :mrgreen:

#55 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4.638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:33

In kdo je rekel, da razume? :shock:
Spadam sicer med borce za približno normalno slovnično pisanje, a tudi jaz s tem ne mislim,
da je res treba zagovarjat vsako vejico.Ampak tega tudi moderatorji praviloma ne počno!
Drugače pa nikar ne mislite, da je moderiranje zadeva, s katero kaj zaslužiš ali ti ljudje množično
pošiljajo zahvalnice ali se borijo za tvoje avtograme! :mrgreen:
Sam sem to bil na dveh forumih in že to, da govorim v preteklem času, pove dovolj!Nehvaležna stvar,
za katero ti je malo ljudi res hvaležnih!

#56 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:33

Kot sem že omenil, spoštujem vse moderatorje in admine, vendar mislim, da si gapi_pro, s svojim prispevki, ki so marsikomu pomagali, ne zasluži opozorila. Če realno pogledamo prispevke nekaterih, si marsikdo prej zasluži opozorilo, ne pa človek, ki pomaga forumašem in max. podpira forum. Zaradi enega, mogoče malenkost napačno, napisanega posta, pa res ni treba tega!

#57 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:36

mirko53, nisem rekel da kdo ne razume, to je moje osebno mnenje!

Sicer pa glede teh nerazumljivh je bilo že toliko povedanega... upam samo da se pravila ne bodo omehčala in da bodo moderatorji in admini vstrajali pri svojem!

#58 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:37

@matick2: Preberi si njegovih 5 zadnjih prispevkov v tej temi in dobil boš odgovor zakaj je dobil opozorilo.

#59 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:40

borutvel, se strinjam, da je malo zašel iz pravil, vendar če smo iskreni, ima cca. 800 prispevkov, katerih (grem stavit) jih je 3/4 pomoč uporabnikom, ostalo pa sodelovanje in absolutno pretehta teh 5 zgrešenih prispevkov.

#60 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 12 februar 2007 - 21:44

Jaz jih imam pa 9698 in ... ?

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov