Varnost V Prometu!?
Objavljeno 13 marec 2009 - 10:45
Mnogokrat sem se peljal (vsaj enkrat mesečno) z šoferjem v Francijo; ampak tole se dogaja pogosto.
Ampak vseeno Medicius ne razumem kaj ima to opraviti z našimi vozniki??? :joj:
Objavljeno 13 marec 2009 - 13:39
Tudi jaz mislim, da je prilepil link čisto za zabavo....Ampak vseeno Medicius ne razumem kaj ima to opraviti z našimi vozniki??? :joj:
Verjetno nič, ampak je posredoval link čisto tako, malo za zabavo.
Medicius a si razmišljal kdaj o kakšem hobiju; kot da tu utrujaš noč in dan!? :roll:
Objavljeno 13 marec 2009 - 14:03
Pa, da ne bom slučajno smetil po temi si oglejte IZKLJUČNO slovensko sceno. >> KLIK <<
Objavljeno 13 marec 2009 - 14:26
abruzii™, če ti je tema utrujajoča je pač ne beri. Saj te nihče ne sili. Zame je ta tema čisto na mestu, poučna, informativna, preventivno naravnana in še kaj. Ne vem pa kdo zdaj tu utruja?! A sem to jaz ali ti?
Pa, da ne bom slučajno smetil po temi si oglejte IZKLJUČNO slovensko sceno. >> KLIK <<
Ma tema je na mestu; ampak da je potencirana v smislu slo. slabih voznikov se pa ne strinjam: Mogoče da ste Vi; tam iz "trala-la" ampak vseeno sem prevozil sto-tisoče km. na slo. cestah (ja, kar daj zdaj "eh" bmk) pa se tudi prebližno ne ujemajo s tvojim trditvami; to da pa je toliko mrtvih je pa popolnoma normalna stvar; kje jih pa ni?! Ko se človek usede za volan, nekaj tudi "reskira"; čeprav upa da se to njemu ne more zgodit! Življeneje teče dalje; ti pa žali slo. voznike po čez in poprek; ko boš prišel dlje od LJ. potem pa pametuj!
Misli, zdaj ga pa pohaš počez in poprek! :joj:
P.S. Kaj bom pa jaz bral ali ne; se pa ti ne obremenjuj!? :zvizg:
Objavljeno 13 marec 2009 - 14:58
Objavljeno 13 marec 2009 - 15:04
abruzii™ ne vem, če sem te mogoče užalil, ker to ni bil moj namen. Pišem tisto, kar berem v novicah, statistikah, vidim na cesti, v službi in nič kaj drugega. Če pa si ti to jemlješ preveč osebno, pa je to pač tvoj problem. Ko se jaz sedem v avto sam ali z družino se hočem na cilj pripeljati varno in mi niti na kraj pameti ne pride, da bi tako početje v naši družbi jemal za rizik/rusko roleto (bo ali ne bo). Zdaj pa prosim nehaj smetiti po temi in ne bodi žaljiv, ker sem tudi jaz v svojih letih že nekaj sveta/cest videl.
Rad bi srečal nekoga, ki si tega ne želi?! Ampak vseeno človek za volanom nosi tako odgovornost, kot tudi rizik kako bo pripeljal do cilja! VSAKEMU to sigurno NE USPE; pa se ti na glavo postavi!!!...pa naj bo to naš državljan, ali Avstric, Italijan ali Prekmurec...
Objavljeno 13 marec 2009 - 19:10
Da drugih umetnij na onem posnetku sploh ne omenjam ker bi morali samo izpite pobrat ...
Objavljeno 14 marec 2009 - 20:24
Oglejte si nekaj zanimivega, ki vam da malo misliti
http://bilgalleri.dk...p?VideoID=22034
Objavljeno 15 marec 2009 - 10:17
Sicer pa ti Wikipedija več pove: http://sl.wikipedia....ila_v_Sloveniji
Objavljeno 15 marec 2009 - 18:04
In ne prednosti nimaš povsod kjer je znak za križišče s stransko cesto. Prednost imaš če ni nobenega in če te voznik na stranski cesti opazi.
Prevozim povprečno 350 do 400km na dan (ob delovnikih seveda) in opažam da sama hitrost vožnje se je načeloma zmanjšala. Nebi pa komentiral koliko več je idiotizma na cestah. Skratka prešli smo iz hitre vožnje na sanjarenje in neoziranje na ostale... zato tudi dosežki varnosti v prometu pač so takšni kot so in ni šlo nič na bolje... Le vzok sedaj ni več sama hitrost (čeprav se zapiše še vedno da je šlo za neprilagojeno hitrost je vzok vse kaj drugega).
Objavljeno 21 marec 2009 - 14:10
Ponoči se je na gorenjski avtocesti v bližini izvoza Kranj - zahod zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka, dva pa sta hudo poškodovana.
Objavljeno 24 marec 2009 - 06:57
V nedeljo zvečer se je na dolenjski avtocesti na odseku Drnovo–Obrežje zgodila huda prometna nesreča, v kateri je voznik umrl, sopotnica pa se je poškodovala

vir: rtvslo.si
Objavljeno 24 marec 2009 - 10:03
Smrtna nesreča na dolenjski avtocesti
V nedeljo zvečer se je na dolenjski avtocesti na odseku Drnovo–Obrežje zgodila huda prometna nesreča, v kateri je voznik umrl, sopotnica pa se je poškodovala
Pri tej nesreči se lepo vidi, kaj se zgodi, če nisi pripet z varnostnim pasom. Če bi se to zgodilo, bi verjetno preživel nesrečo tako kot sopotnica. Na žalost temu ni bilo tako.
Objavljeno 28 marec 2009 - 11:39
79-letnega kolesarja je v glavnem mestu zbil tovornjak, ki ga je vozil 40-letnik iz okolice Cerknice. Kolesar je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

vir: 24ur
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Črn dan na dolenjskih cestah
Dolenjske ceste so danes do poldneva zahtevale že dve smrtni žrtvi. Umrla sta sopotnica v osebnem vozilu in motorist.

vir: rtvslo
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dva mrtva v trčenju avtomobila in vlaka
V trčenju vlaka in osebnega avtomobila v Solkanu sta umrla dva človeka, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

vir: rtvslo
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov