[Konzole] Xbox360 vs PS3 vs Wii
Objavljeno 10 september 2007 - 18:03
Kvaliteta izdelave je seveda na strani Ps3ja, ker za 360 so dobili neko poceni kitajsko robo. Sedaj bodo eni spet zaceli vpit: pa ce imam 360 ze od zacetka pa mi ni crklin niti 1x. Mislim, da sem nekje slisal celo to, da v prvem letu se ni bilo teh tezav, torej ...
Nekaj se siri po internetu, da naj bi prisel se 40GB paket in to za celih $399, 80GB pakat pa se bo znizal na $499.
Osebno mislim, da bo PS3 spet na prvem mestu, preprosto zaradi prihajajocih iger. Killzone 2 (IGN, Gameinformer in seveda tudi Gamespot menijo, da je dobra!!!), Uncharted, Haze, UTIII, da sploh ne omenjam Rachet and Clank (vem, da nism prav napiso), Gran Turismo, Metal Gear Solid, Little Big Planet in OMG !!! Final Fantasy :I
Daymare1, pravzaprav ni 20% ampak kar lepih 33%. In se posebej to me moti, da veliko ljudi govori, da jim je Xbox zrisal dvd, da so dobili se bolj pokvarjeno konzolo nazaj po nekaj tednih cakanja in, da je cedalje vec iger na vecih medijih. WTF??
360 ima kar nekaj iger samo meni skoraj nobena ni vsec. Alan Wake in Ace Combat 6 me se nekako mikajo. Se pa kolekcija Ps3 iger vedno bolj veca in pri nekaterih se ze vidi, da so se prevec potrudili za ps3 kot pa za 360.
Objavljeno 10 september 2007 - 18:47
Seveda je bilo treba odstel lepe lepe vsote za Blu-Ray burnerja
Vem pa, da pride UT se za 360 sam poglej. Kdor hoce UT ga bo mel za PS3, ker bo imel K&M support, cross-platform igranje (360-PC ne bo, ker igra ne bo vkljucena v Windows Live) in seveda se veliko map in da ne pozabim modi. Huhu
Poleg tega pride naslednje leto 1x.
Aja a mi poves igre vredne igranja na 360? Ekskluzive. Meni se na 360 zdijo nekako vredu Gears, Forza 2 in Halo 2 je se dokaj dobro ocenjen.
EDIT: in ze to ti pove kako resni so ko vidis vodjo projekta oditi drugam
Objavljeno 10 september 2007 - 19:00
Project Gotham Racing serija, Dead or Alive serija, Gears of War, Dead Rising, Forza Motorsport serija, Perfect Dark Zero, GRAW serija (na Xbox360 je drugačna malce kot na PC), Geometry Wars, Far Cry Instincts, TDU (no to je tud na pcju, ne bo ga mel pa PS3), Fable, Mass Effect, Alan Wake, Too Human, Saints Row, Huxley, Ninety Nine Nights, CromeHounds.
To so igre zaradi katerih bi jaz šel na XBox360, čeprav bi zelo pogrešal MGS z PSja
Moram reči, da 95% iger, ki sem jih naštel nisem igral in zato ne morem reči da so vse to super igre, ampak vseeno vredne probe.
Objavljeno 10 september 2007 - 19:19
Objavljeno 10 september 2007 - 20:03
Daymare1, si lastim in za vsako minuto ko ga imam mi ni zal, da sem ga kupi.
Kot sem ze rekel, vsak ima svoje adute. Izmed ArYeSovih nastevkov bi igral le Gears, Forzo, DOA, Alan Wake in. WTF? Nic vec
TDU lahko igram na PS3
Objavljeno 10 september 2007 - 20:09
No jaz kot sem že rekel večkrat, takim stvarem je treba pustiti čas, če bo PS3 pokazal dosti dobro za njega, če bo Xbox360 dobro pa za njega.
Osebno sem se odločil za Wii in moram reči, da ga igra komplet vsa družina, pa še obiski in tudi punce v njem uživajo kot je rekel Daymare1..
Objavljeno 14 oktober 2007 - 23:37
Assassin's Creed struggling to fit on Xbox 360 DVD, but PS3 has memory problems
The creative director of Assassin's Creed has revealed that one of the biggest challenges the team has is fitting Assassin's Creed onto the DVD format for the Xbox 360 version. However, this is not necessarily reasons for solid PS3 fans to jump for joy as Desilets also revealed that the team is really struggling on the PS3 version at the moment due to memory problems existant only on Sony's machine. However, it does add further proof that Sony definitely made the right choice in going for Blu-ray.
March Madness 08 running at 60fps on Xbox 360, 30fps on PS3
Another EA title, another frame rate of 30fps for the PS3. Gamespot is reporting that March Madness 08 will be running at 60 frames per second on the Xbox 360 while PS3 owners will be limited to 30fps. However, EA has promised that the title will run nice and smooth on the PS3 regardless of this limitation.
Objavljeno 15 oktober 2007 - 22:00
Vsaka konzola ima slabosti, pri Assassin's Creed ima tudi PS3 težave in to ravno z tistim kar smo rekli, da ni vredu pri PS3... video rama premalo.
Objavljeno 15 oktober 2007 - 22:01
Veš kaj je pa največji hec da oboje imajo enako napako. Aja btw metal gear solid 4 lahko spraviš na xbox360. Ker so povedali če ps3 ne spustijo ceno dol da bodo še izdal xbox360 verzijo dol, samo je šla sedaj cena dol. Drugače pa tak jaz rečem, kaj koristi xbox bolša grafična če pa nima dost velik medij za teksture. Zdaj pa kaj koristi ps3 močen procesor ko pa grafična ne omogoča tolikšne teksure. Tako da obe imajo zelo veliko napako.
Objavljeno 15 oktober 2007 - 22:29
ArYeS, ti bi pri kaksnem Oblivionu, GTAju imel 2 diska? Ne se hecat. Ena igra na 360 je celo prisla na 4 dvdje ... haha
Objavljeno 15 oktober 2007 - 22:43
Ja se je povedal za ta tip igre in to so strelske katere nimajo zelo odprtih prostorov. Ja lahko naredijo več z ps3-jem kot pa z xbox360 to drži na papirjah, ampak v praksi ne. Ps3 pride v upoštev tistim igram katerim rabijo cpu power ne gpu. Pa se j vseen men osebno tudi menim da je ps3 močnejši, ampak nobena ne more bit bolša ker vsaka ima svoj problem.
Aja in ne ni reko da bo naredo ampak da razmišlajo o tem če ne bodo spustili cene ps3-jev. Samo če je to izjavil potem tudi moreš sedaj vzeti dejstvo da MGS4 ne bo porabil neke hude procesorke moči.
Objavljeno 16 oktober 2007 - 17:59
In ne. Je velikokrat zanikal da bodo MGS priperjali na 360 nikoli pa da razmislja ... mogoce v svoji glavi drugace pa ne.
GTA: San Andreas je deloval cist lepo na PS2 s tako veliko kolicino pomnilnika kot ga ima.
Objavljeno 16 oktober 2007 - 18:12
"Since Metal Gear was born on the PlayStation, we would like to keep it a PlayStation game. But we might have to take some steps."
In ja res se izbolšuje ps3 samo ima pa limit. In zato ne more biti bolše od xbox ali xbox bolši od ps tako da jena istem ne vem zaka zdaj vsi hočejo dokazati nekaj, kar ma zaradi omejitev enako.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov