[Konzole] Xbox360 vs PS3 vs Wii
Objavljeno 16 oktober 2007 - 20:11
San Andreas ima teksture 256x256 največ.. to ni nič proti novim igram, ko imajo po več 1024 tekstur na model.
Bomo videli kako se bodo stvari obrnile, lahko da bo PS3 v prihodnosti tudi padel, nima smisla da ti trdiš, da bo prevladal in nima smisla, da kdo drugi trdi, da ne bo..
Pomoje PS3 ne bo prevladal,.. to so sicer samo moje napovedi.. bomo videli.. če bo po spodobni ceni z dejansko spodobnimi igrami si ga bom mogoče še lastil.
Objavljeno 16 oktober 2007 - 20:27
400€ je cena in v UK so ponoreli. 180% boljsa prodaja. Pricakuj tudi pri nas naval + po drugih drzavah.
Igre so pa tudi dobre, za letos in drugo leto. Uncharted :srce:
P.s. ps3 ne bo propadel, je lahko samo vodilna ali pa konzola v ozadju ... jaz recem da bomo takoj za Wiijem, torej drugi. Ce ne celo prvi...
Objavljeno 17 oktober 2007 - 07:34
"We'll stay at $249 for the foreseeable future. We are still selling everything we can make," said outgoing Nintendo of America senior vice president of marketing George Harrison told Reuters
Tako da cena ostane enaka. Pa še wii se meni osebno zdi drag 260€ evrov za wii come on. Res je da je igralnost na wii super samo enostavno se naveličaš tega vsaj jaz sem se ko sem ga igral nekaj.
Objavljeno 17 oktober 2007 - 13:24
Sem dal pa 360 eur za njega (chip + dodaten wiimote + nunchuk)
Objavljeno 17 oktober 2007 - 14:04
Iger pa tudi ni veliko ...
In kaj je najbolj pomembno. 66% ljudi sploh ne igra Wiija oz. relo redko ... hja ... :zvizg:
Objavljeno 17 oktober 2007 - 14:14
player123, nisem hotel kupiti PS3 ali 360, hotel sem Wii, ker se mi zdi bolj fajn.. ja res je, da so igre hude za PS3 in Xbox360, se strinjam.. vendar tam ne bi nikoli mogel igrati Metroida, Zelde, Maria, Smash Brosa, Excite Bike, Sports in podobnih iger.. tako da mi niti malce ni žal in se mi zdi vredno denarja.
Glede tega da iger ni veliko.. več jih je kot za PS3.. če smo že pri tem.
Jaz igram Wii skoraj vsak dan, fotr tud..
Objavljeno 18 oktober 2007 - 14:17
Iger za Wii je ful, ameriških releasov je 112, evropskih pa 96 (vmes so tudi tiste k so že ameriški). S tem da prihajo redno novi.
Mislim, da je to kar lepo število zaenkrat... nevem koliko jih ima PS3, ampak mislim da manj.
Objavljeno 18 oktober 2007 - 15:43
http://www.escapistm...Console-Rundown
Objavljeno 18 oktober 2007 - 21:27
ArYeS, ne vem koliko jih ima ampak vem da jih je veliko. In povrh vsega jih je vecina taksnih, da jih moras imet
destroyer2k, ves se stanje izboljsuje. Veliko iger bo se v naslednjih mesecih veliko tudi z 9.5+R&C je ena izmed njih
1. Se ne strinjam glede tega, da je večina must have iger.. kolikor sem gledal jih je večina tisto EA "sranje" in podobno, ne pa nekaj kvalitetnih naslovov. Redke igre za PS3 so vredne tistega denarja, katerega za njih zahtevajo.. enako menim za Wii (da ne boš mislil da samo basham PS3).
2. Ne moreš vedeti kake igre bodo 9.5+.. dvomim da bodo v naslednjih mesecih sploh 2 igri 9.5+.. mogoče 1.
Objavljeno 18 oktober 2007 - 21:56
Graw 2, DiRT, R6: Vegas, Oblivion vse so boljse na ps3 tako da ni nekaksno sranje. Niso pa zdj ne vem kako boljse.
Objavljeno 19 oktober 2007 - 21:28
Prav tako ti je vseeno kaj govorijo dejstva, važno, da je PS3 najboljši v vsem, tudi če ne ponuja en klinc nč zaenkrat, razen hardvera katerga ne zna nobeden izkoristit, online servica katerega ne deluje 3/4 zaenkrat in 10 dobrih iger. Ti maš v glavi da je PS3 najboljši ker si ga kupil in nobeden te ne mora prepričat v obratno.
S tabo razgovarjanje o igrah je itak brezveze, ker si trmast in ne razmišljaš nč, tako da se strinjam z RedArmyjem.
Objavljeno 20 oktober 2007 - 09:56
Vglavnem rekel si, da bo 10 iger dobrih, drugo pa zanic? Mislim, da bo teh 10 iger ocenjenih 9.5+, drugo pa 8+ ... povprecno skratka. Ne pa zanic.
Gran turismo 5 prologue demo
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov