Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

OFF TOPIC! - moderatorji

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 83

#21 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 24 november 2008 - 10:08

juree, Ponavadi imate probleme s pravili in ne moderatorji..

#22 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 24 november 2008 - 10:36

Thomas33, nevem tocno, sedaj gledam zasebna sporočila, vidim da sem imel neke probleme z moderatorji.

Seveda si jih imel...poglej svoje opozorilo! Verjetno si pisal, kot ti je pasalo, pa si se očitno popravil! Lepo! ;-)

#23 Wilheim

Wilheim

Mojster

• Members
  • 1.785 objav
  • Interesi:sadjarstvo, računalništvo, čebelarstvo....

Objavljeno 24 november 2008 - 11:57

Strinjam se s prvim prispevkom Medicius-a in res je pohvale vredno le nekaj moderatorjev. Sam posebej pohvalim Selines-a, pa tudi Pier01 dobro opravlja svoje delo. Š e kakšnega bi lahko pridal k njima; nekateri moderatorji pa so res manj ali pa sploh niso aktivni in ne reagirajo na nobene kartone, kot da se ne dogaja nič.
Mislim, da obveznost, ki ga nekdo kot moderator sprejme, naj tudi opravi, drugače pa naj mesto prepusti drugemu.
Pa niso samo moderatorji vsega krivi; tudi samo lahko s svojim zgledom in opozorilom ter lepšim pisanjem pripomoremo, da bodo naše strani boljše!

#24 *eXtreme*-OC

*eXtreme*-OC

Poročevalec

• Members
  • 648 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 14:34

Pier01, Od kje 2600 prispevkov? Ja, ne vem, ampak je tudi možno da je na tem forumu od začetka, to pa je potem zelo malo... Npr, poglej Selines, on ima 13499 prispevkov, ti maš pa malo več kot 3k. Si še kar nov a ne? ;-)
Ker vidim, da kar lepo sodeluješ pa forumih, in da bi v takem tempu v dolgem času že imel tolko kot Selines.
In še vidis se za tistega propadlega moderatorja...
Na temi sem ga malo ponižal, pa še nič ni odgovoril! Mislim ,da to pove vse.

lp

#25 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 15:46

No, no.. Da se nebi tole v kaj sprevrglo spet.. Namreč napadanja moderatorjev se ne tolerira.. In dokler se normalno pogovarjamo, se pogovarjamo, potem se ne bomo več..
V povezavi s tem je bil tudi jureetov karton takrat..

Š tevilo prispevkov ne pove nič.. Poglejte npr. Scaraba.. čez 30k prispevkov, pa povejte koliko ga vidite na forumu..

#26 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 17:26

Vsi neke svoje teorije mlatite. Pa nebom govoril ker po njihovem (beri: moderator) mnenju jih napadam (to sem sedaj zvedel). Pa imam nekaj sočnih za nekatere, pa jih nebom, ker mi bo spet kdo potem ko bom jaz vprašal(pa tako zagovarjate da vse obrazložite) kaj sem narobe naredil bo spet da zganjam nestrpnost in provuciram prepir med uporabnikom in moderatorjem...

#27 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 22:51

Res bolje, da ne začnemo. Prav imaš o tem. O tistem takrat, pa še zdaj ne, pa se lahko motaš v meglo, češ koliko ti je bila storjena krivica, ti ni bila (čeprav, zanimivo, praviš da ne veš zakaj si dobil karton, mi namreč vemo). Lahko gremo še enkrat po isti poti, kot takrat. Čeprav rezultat tega ti je znan.

Pritožbe čez delo oziroma poteze moderatorjev se rešujejo po ZSju in to preko moderatorja borutvela. In tega se držite, pa bo vse OK..

#28 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 23:24

Nekaj stvari me zanima preden si ustvarim mnenje, so pa naslednje: ali ste moderatorji plačani za svoje delo, ali je to vaša služba (ste zaposleni pri RN)? Me pa še zanima kaj naj bi delali moderatorji pa mi uporabnik ne vidimo? Če je pod to mišljeno praskanje po določenih delih telesa potem razumem, drugače mi pa ni ravno jasno saj dnevno prebiram forum in opazim večino spremeb.
lp

#29 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 23:31

Nekaj stvari me zanima preden si ustvarim mnenje, so pa naslednje: ali ste moderatorji plačani za svoje delo, ali je to vaša služba (ste zaposleni pri RN)?

"Ne" in "ne" (ter seveda "ne").. ;-)

Me pa še zanima kaj naj bi delali moderatorji pa mi uporabnik ne vidimo?

Ne razumem čisto..
Skrb za forum in njegovo vsebino je mimogrede neopažena.
Torej, nekdo odda neprimeren prispevek, ta izgine, prideš na forum in pač nikoli ne boš niti vedel, da je bil tam.
Lahko je teh prispevkov več zapored, velja enako.
Prav tako ima lahko le kakšen del vsebine neprimeren, ga popraviš, velja spet enako.

Če je pod to mišljeno praskanje po določenih delih telesa potem razumem, drugače mi pa ni ravno jasno saj dnevno prebiram forum in opazim večino spremeb.
lp

Spet ne razumem čisto, bi pa rekel, da če ciljaš na naše brezdelje, bi lahko rekel, da sem kar malce užaljen.. :mrgreen:

#30 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 25 november 2008 - 00:06

Glede na tvoje prve tri odgovore (ne in ne ter seveda ne) potem mi je jasno zakaj tako redko zasledim določene moderatorje na forumu! Seveda si ti in že prej omenjeni trije moderatorji izvzeti. Svaka vam čast da se vam da toliko ubadati za delo ki niti ni plačano, ampak razumem za delo ki ga imaš rad ga pač delaš tudi zastonj - kar za vas štiri velja!!! Kar se pa ostalih moderatorjev tiče, ki jih poznam samo po nickih poleg naslovov tem v forumu, drugače jih pa zelo redko zasledim (beri nikoli), bi lahko svoje delo prepostili komu drugemu, ki bi ga mogoče z večjim zanimanjem opravljal!?!? Se upam stavit, da bi se kakovost foruma še povečala ob večji prisotnosti moderatorjev.

Ps: Tole je pa namenjeno direktorju RN in upam da bo prebral!!!
LAHKO BI RAZMISLIL DA BI ZAČELI DENARNO NAGRAJEVATI (beri plačevati) NAJBOLJ ZASLUŽNE MODERATORJE NA FORUMU, SAJ JE SAMO ZARADI NJIH FORUM TAK KOT JE, PA ČE BI IMELI Š E MALO VSPODBUDE BI SE PA NIVO Š E BOLJ VZDIGNIL.
LP

#31 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 25 november 2008 - 00:19

Govorim zase, pa predvidevam, da se vsi ostali pridružujejo, da ne potrebujem denarnega nadomestila za svoje delo tu na forumu. Služim v službi in glede na to, da sem tako in tako ves čas za računalnikom, je vseeno, če imam zraven cel dan tudi forum odprt. Sem sprejel to, kot moja usluga tej skupnosti in nikoli nisem pričakoval, da bi to prešlo v kaj drugega. Roko na srce, se mi tudi s stalno enakimi HW, SW težavami ne da več v "prostem" času ukvarjati in seveda se stalno ponavljati (poleg tega imam s tem dovolj dela v službi), kot se mi je dalo včasih in raje pripomorem k vsem skupaj takole.

Vesel sem, ko je moje delo pohvaljeno, hudo pa me pogreje, ko me nekdo hoče nategovat na forumu in me po domače "šponat". In plačan ali ne, avtoriteta je na moji strani in moji ukrepi, kot tudi ukrepi vseh ostalih moderatorjev se BODO upoštevali. Sistem je tako zastavljen in vse kar je višje od forumaša, deluje po nekih pravilih. Po domače: moderatorjev se ne dodaja in odstranjuje na željo forumašev, ampak v sklopu moderatorskega kroga in pa adminovih in pa seveda lastnikovih ukazih..
O vaših pripombah in željah se diskutira in razpravlja, v kolikor je kaj utemeljenega, se urgira in nadaljuje, kot se mora..

#32 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 25 november 2008 - 00:35

No ja, kakor koli, tako pač jaz mislim. Denarne nagrade pa niso bile mišljene kot plače, ampak kot neke vrste nagrada najbolj aktivnim moderatorjem. Verjamem da bi se v takem sistemu tudi manj aktivni moderatorji bolj potrudili in posledično bili več na forumu. Pa ne me narobe razumet, pač tako bi jaz naredil!!! (DOBRE NAGRADIŠ , SLABE ODPUSTIŠ )!!!
LP

#33 *eXtreme*-OC

*eXtreme*-OC

Poročevalec

• Members
  • 648 objav

Objavljeno 25 november 2008 - 14:26

DOBRE NAGRADIŠ , SLABE ODPUSTIŠ )!!!

Zelo lepo napisano! :bravo: Podpiram ta predlog!! :ok:

#34 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 29 november 2008 - 09:56

Celo 6 prisotnih. Bravo!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
Objavljena slika

#35 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 29 november 2008 - 10:08

Prehitro sem pohvalil. Samo nekaj minut kasneje, ko se je šefe odlogiral.
Pa ne spet zbrisat posta.
Objavljena slika
Objavljena slika
Objavljena slika

#36 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 29 november 2008 - 14:16

klukc, mimogrede, Veget ni moderator. ;-)

#37 klukc

klukc

Iznajdljivec

• Members
  • 906 objav

Objavljeno 29 november 2008 - 14:19

[ Moderator ] kaj niso z zeleno označeni moderatorji?

#38 odstranjen uporabnik

odstranjen uporabnik

Mojster

• Members
  • 1.891 objav

Objavljeno 29 november 2008 - 14:58

klukc, Veget je bil, zdaj pa ne več. ;-)

#39 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav

Objavljeno 30 november 2008 - 12:12

Samo nekaj minut kasneje, ko se je šefe odlogiral.

??
Kdo pa je šefe?

Sicer pa, fantje, toliko modov je tudi zato, da je večja verjetnost, da je v vsakem trenutku nekdo tukaj.. Ali pa da je pač čas, ko ni nikogar, čim manjši..

In to kar uspeva..

Nekdanji modi imajo še vedno zeleno barvo, ker je admin pred časom ugotovil, da mu te barve ne more odstranit.. Nekateri so si zato zemenjali accounte, stare nehali uporabljat.. Nekaterih pač ni več na spregled.. Veget je še vedno pridno prisoten, zato ga opazite. Jih je pa več takšnih...

#40 Red

Red

Spammer

• Administrators
  • 3.316 objav
  • Kraj:Republika Marcipanija
  • Interesi:Računalništvo, Šport, PC Igre, Poker

Objavljeno 30 november 2008 - 13:47

klukc, sam imam nastavljeno na Hidden, tako da me na tistem seznam prijavljenih nikoli ne boš videl.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov