OFF TOPIC! - moderatorji
Objavljeno 24 november 2008 - 10:08
Objavljeno 24 november 2008 - 10:36
Thomas33, nevem tocno, sedaj gledam zasebna sporočila, vidim da sem imel neke probleme z moderatorji.
Seveda si jih imel...poglej svoje opozorilo! Verjetno si pisal, kot ti je pasalo, pa si se očitno popravil! Lepo! ;-)
Objavljeno 24 november 2008 - 11:57
Mislim, da obveznost, ki ga nekdo kot moderator sprejme, naj tudi opravi, drugače pa naj mesto prepusti drugemu.
Pa niso samo moderatorji vsega krivi; tudi samo lahko s svojim zgledom in opozorilom ter lepšim pisanjem pripomoremo, da bodo naše strani boljše!
Objavljeno 24 november 2008 - 14:34
Ker vidim, da kar lepo sodeluješ pa forumih, in da bi v takem tempu v dolgem času že imel tolko kot Selines.
In še vidis se za tistega propadlega moderatorja...
Na temi sem ga malo ponižal, pa še nič ni odgovoril! Mislim ,da to pove vse.
lp
Objavljeno 24 november 2008 - 15:46
V povezavi s tem je bil tudi jureetov karton takrat..
Š tevilo prispevkov ne pove nič.. Poglejte npr. Scaraba.. čez 30k prispevkov, pa povejte koliko ga vidite na forumu..
Objavljeno 24 november 2008 - 17:26
Objavljeno 24 november 2008 - 22:51
Pritožbe čez delo oziroma poteze moderatorjev se rešujejo po ZSju in to preko moderatorja borutvela. In tega se držite, pa bo vse OK..
Objavljeno 24 november 2008 - 23:24
lp
Objavljeno 24 november 2008 - 23:31
Nekaj stvari me zanima preden si ustvarim mnenje, so pa naslednje: ali ste moderatorji plačani za svoje delo, ali je to vaša služba (ste zaposleni pri RN)?
"Ne" in "ne" (ter seveda "ne").. ;-)
Ne razumem čisto..Me pa še zanima kaj naj bi delali moderatorji pa mi uporabnik ne vidimo?
Skrb za forum in njegovo vsebino je mimogrede neopažena.
Torej, nekdo odda neprimeren prispevek, ta izgine, prideš na forum in pač nikoli ne boš niti vedel, da je bil tam.
Lahko je teh prispevkov več zapored, velja enako.
Prav tako ima lahko le kakšen del vsebine neprimeren, ga popraviš, velja spet enako.
Spet ne razumem čisto, bi pa rekel, da če ciljaš na naše brezdelje, bi lahko rekel, da sem kar malce užaljen..Če je pod to mišljeno praskanje po določenih delih telesa potem razumem, drugače mi pa ni ravno jasno saj dnevno prebiram forum in opazim večino spremeb.
lp
Objavljeno 25 november 2008 - 00:06
Ps: Tole je pa namenjeno direktorju RN in upam da bo prebral!!!
LAHKO BI RAZMISLIL DA BI ZAČELI DENARNO NAGRAJEVATI (beri plačevati) NAJBOLJ ZASLUŽNE MODERATORJE NA FORUMU, SAJ JE SAMO ZARADI NJIH FORUM TAK KOT JE, PA ČE BI IMELI Š E MALO VSPODBUDE BI SE PA NIVO Š E BOLJ VZDIGNIL.
LP
Objavljeno 25 november 2008 - 00:19
Vesel sem, ko je moje delo pohvaljeno, hudo pa me pogreje, ko me nekdo hoče nategovat na forumu in me po domače "šponat". In plačan ali ne, avtoriteta je na moji strani in moji ukrepi, kot tudi ukrepi vseh ostalih moderatorjev se BODO upoštevali. Sistem je tako zastavljen in vse kar je višje od forumaša, deluje po nekih pravilih. Po domače: moderatorjev se ne dodaja in odstranjuje na željo forumašev, ampak v sklopu moderatorskega kroga in pa adminovih in pa seveda lastnikovih ukazih..
O vaših pripombah in željah se diskutira in razpravlja, v kolikor je kaj utemeljenega, se urgira in nadaljuje, kot se mora..
Objavljeno 25 november 2008 - 00:35
LP
Objavljeno 25 november 2008 - 14:26
DOBRE NAGRADIŠ , SLABE ODPUSTIŠ )!!!
Zelo lepo napisano! :bravo: Podpiram ta predlog!! :ok:
Objavljeno 29 november 2008 - 14:16
Objavljeno 29 november 2008 - 14:19
Objavljeno 29 november 2008 - 14:58
Objavljeno 30 november 2008 - 12:12
??Samo nekaj minut kasneje, ko se je šefe odlogiral.
Kdo pa je šefe?
Sicer pa, fantje, toliko modov je tudi zato, da je večja verjetnost, da je v vsakem trenutku nekdo tukaj.. Ali pa da je pač čas, ko ni nikogar, čim manjši..
In to kar uspeva..
Nekdanji modi imajo še vedno zeleno barvo, ker je admin pred časom ugotovil, da mu te barve ne more odstranit.. Nekateri so si zato zemenjali accounte, stare nehali uporabljat.. Nekaterih pač ni več na spregled.. Veget je še vedno pridno prisoten, zato ga opazite. Jih je pa več takšnih...
Objavljeno 30 november 2008 - 13:47
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena