OFF TOPIC! - moderatorji
Objavljeno 20 december 2008 - 20:05
Objavljeno 21 december 2008 - 10:35
plaz, a torej je narobe če pohvalim Mediciusa za dobro delo? Če je narobe, potem pa kar, brišite post.
In kje ima spam veze s pohvalo Mediciusa? In zakaj mora biti še vse to napisano v angleškem jeziku?!
In tvoja pohvala je bila kakšna???
Nehaj se sprenevedati!!!
Objavljeno 21 december 2008 - 10:59
Objavljeno 21 december 2008 - 11:16
Če želite koga pohvaliti ali se pritožiti na delo moderatorja naredite to tako, da napišete ZS moderatorju Borutvelu, kar velevajo tudi pravila. Zdaj pa nehajte, ker se bo v nasprotnem tema zaklenila ali pa se bo širila le slaba volja. ;-)
Od sedaj pa zares.
Objavljeno 21 december 2008 - 11:28
Pier01, napisal sem Medicius FTW(Medicius za zmago). Kaj je tukaj narobe in spamma?
In spomni se še, kaj si še napisal...v obeh stavkih pa ni bilo ene slovenske besede, če odštejem besedo Mediciusa! Je to zate kakšna pohvala...sploh veš, kaj pohvala je?!? Očitno se moraš še marsikaj naučiti!
Objavljeno 21 december 2008 - 12:50
Meni se sicer zdi, da ste nekateri fauš, da ga ljudje hvalijo... :zvizg:
Objavljeno 21 december 2008 - 18:24
Objavljeno 21 december 2008 - 18:28
*eXtreme*-OC:
In ja, to ni pohvala. ;-)"For The Win."
An enthusiastic emphasis to the end of a comment, message, or post. Sometimes genuine, but often sarcastic.
Objavljeno 21 december 2008 - 18:40
Objavljeno 23 december 2008 - 19:00
Popravljeno, sem se prej zmotil.
Objavljeno 23 december 2008 - 23:15
Kakor sem po svoje vesel povratka fanta, pa se mi zdi mimo, če misli, da bo teme, ki jih je ob svoji odsotnosti zamudil, zdaj spet privlekel na dan..
Sploh pa gre pri tem za pritožbo čez delo moderatorja, po pravilniku se lahko po ZSju pritožiš borutvelu, počakaš na odgovor in se veseliš ali pa žalostiš rešitve.
Objavljeno 07 januar 2009 - 02:48
in sicer gre se za to, da me je opozoril da je v moji temi nekaj narobe:
http://www.racunalni...pic.php?t=63533
ker js ne morem vohat kaj je ded mislu med tolkimi pravili, sem predvideval da je narobe to, da je bila v temi povezava do spletne kamere v trgovini ki sem jo kupil in sem popravil povezave do uradne spletne strani izdelka, da nebi reklamiral ali izpostavljal kakšne trgovine, sem pa tudi pripisal spodnji prispevek in že je padlo opozorilo, nato zvem da je bla kršitev zaradi neslovničnega izražanja (kr neki v glavnem)...
na to tut ne morem vplivat če je ded na drugem bregu reke Mure doma in ne razume tega kar napišem, ostali pa vsi razumejo... tako kot ni moja krivda če ni dost izobražen pa nima pojma o pojmu o čem govorim v svoji temi (bom probu drugič narisat da ti bo potegnalo)!!!
sj nevem a sem js tolk fukjen al me pa drugi delajo fukjenga... neki od tega bo!!!
no ker sem dobil lepo zs od njega sem mu tut vrnu tako lepo zs nazaj (milo za žajfo), da mi dol visi če sem dobu opozorilo nakar je bla tema zaklenjena!
pač moje osebno mnenje je, da mu je delo moderatorja stoplo preveč v glavo in za moje pojme bi blo bolš da ga nebi blo, jaz bom pa poiskal pomoč z mojim problemom drugje po forumih, ker se ne mislim več ubadat s takimi kot je medicius, poleg tega je pa vse res kaj sem napisal (tam se hvali po forumu, da je vsem svojim sodelavcem zrihtal računalnike pa ziher ne zastonj, pa v temi nov računalnik - kje in kaj kupiti sestavla pa prodaja računalnike), ampak očitno resnica boli in tako mam dva opozorila...
vem, da je tu not napisanih par krepkih, tako bom vsaj vedu zakaj sem dobu 2 opozorila, ker mislim da je blo to neupravičeno -> no zdaj je upravičeno ane! medicius pa hitro na delo pa zbriši ta prispevek, da kdo ne vidi slučajno kaka gamad si!
Objavljeno 07 januar 2009 - 04:13
kokot1982, Drugače pa sej veš kateri policaj je najhujši? Tisti ki je ravno začel hodit v službo!!! (Pa še bivšji ....... verjetno. No ista pa je zadeva tukaj!!!
Ps: V pravilih piše da se čez pritožbe moderatorjev piše Borutvelu.
Predlagam da s tem ne zgubljaš časa, ker ne boš nič dosegel in je bolje da greš na eno pivo!!!!
Ps2: Pa upam da bo lahko vsaj kdo prebral preden spet zbrišete?!?!
Objavljeno 07 januar 2009 - 06:06
Ps: V pravilih piše da se čez pritožbe moderatorjev piše Borutvelu.
Objavljeno 07 januar 2009 - 08:05
Ker jaz razen tega, ko je napisal da podobne sisteme sestavlja sodelavcem, nikjer nisem zasledil da bi on kaj prodajal ali oglaševal.
Poleg tega tudi nikjer ni napisal ali to dela zastonj ali ne. Kako torej veš da "ziher ne zastonj"?
Pa tudi če ni zastonj, menim da se (glede na to da tega ne vpleta v ta forum) nas to čisto nič ne tiče.
Bodi vsaj objektiven, če že kritiziraš.
Objavljeno 07 januar 2009 - 08:51
je pa dejstvo, da to kar jaz napišem v svojih prispevkih je daleč od tega da nebi blo razumljivo, če se ozrem na ostale prispevke ki jih včasih berem...
p.s.: dandanes nič več ni zastonj, pač "demokracija" pa to
Objavljeno 07 januar 2009 - 08:58
je pa dejstvo, da to kar jaz napišem v svojih prispevkih je daleč od tega da nebi blo razumljivo, če se ozrem na ostale prispevke ki jih včasih berem...
Ja in potem svizec zavija Milko, ne? ;-)
Prejšnji post v tej temi je ena klobasa... Kaj ti pomaga če delaš pike če ne pišeš z veliko začetnico...
PS: Se čudim da nisi zaradi prejšnjega posta dobil opozorila...
Objavljeno 07 januar 2009 - 09:16
Osebno sem sicer proti temu, da bi opomine delili zaradi nepravilno postavljenih vejic, a če se vidi, da kdo zavestno piše malomarno(recimo ne uporablja velikih začetnic) ali pa hoče nek svoj lokalni dialekt vsilit kot jezik občevanja na forumu(v štajeriščini se reče, da "se afna"), potem sem tudi za kak opomin! ;-)
Mislim, da moderatorji kar dobro dozirajo ukrepe in vzdržujejo znosno stanje(za razliko od precej drugih forumov).Je pa tako, da je morda v posameznih slučajih kdo od njih lahko za odtenek preoster, sicer pa velja ono o mačku in repu!Pa še poskus kakega udarca pod pasom, če že ne gre drugače! :twisted:Seveda ne s strani moderatorjev, da ne bo pomote!
Objavljeno 07 januar 2009 - 09:26
Očitno misliš, da se ti je zgodila največja krivica, zato odpri ZS in napiši pritožbo Borutvel-u. To je vse kar ti preostane.
Objavljeno 07 januar 2009 - 09:47
Kokot- s takšnim pisanjem in to po dveh letih na forumu bodi vesel, da si sploh še tu s tem uporabniškim imenom. Poleg tega kršiš tudi pravilo pritožb. In zdaj boš tu težil kako se ti godi krivica in to celo spet v tem tvojem značilnem(slovnično spackanem) tonu. Me ne zanima kaj ti kje vidiš in kako drugi pišejo, vse bomo "porihtali", brez skrbi, ti najprej zase poskrbi.
klukc, ti pa nehaj s tem, lepo te prosim, a je res potrebno "sikat" brez potrebe? Najprej, medicius v tem sklopu foruma nima nobenih pooblastil, torej tudi brisat ne more prispevkov. Potem, kdaj smo tvoje "kritike" brisali?? Brišejo se neprimerni prispevki, kršitve in prispevki, ki nimajo v določenem delu foruma in v določenih temah kaj početi. Poleg tega se nehaj ubadat s tem zakaj je medicius moderator. Ponovno, nimate vpliva na to, kdo je moderator, sploh pa ne na naše delo. Izvršujejo se pravila foruma, za kartone imamo razloge, ki vam jih borutvel posreduje po ZSju, v kolikor se čez kartone pritožite (pustimo zdaj to, da se s tole temo krši tudi to pravilo).
Seveda pa verjamem, da je najlepše samo nekaj bentit ves čas, najprej kako nič ne delamo, potem pa se celo pritoževat čez naše delo, ko ste kaznovani zaradi neke kršitve (očitno pa le delamo nekaj kajne)..
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena