Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Objavljeno 09 april 2009 - 17:53
Jaz sem stran obiskoval predvsem za branje novic. Od kar ste spremenili temo je stvar nevzdržna. Že nekaj dni se zaman trudim, da bi dognal kaj je bolšjega na novi strani! S prejšnjo temo, ko si prišel na stran si imel takoj seznam novic, ter si lahko preveril kaj je novega. Z novo temo pa se je stanje bistveno poslabšalo. Novice so razmetane po celi strani. Pet klikov pa še vedno ne veš ali si res videl vse zadnje novice. Pa še veliko časa ti vzame vse to klikanje. A res ne morete narediti seznama VSEH novic na enem mestu?! Tako da nekdo ki pride na stran takoj vidi kaj je že prebral in kaj je novega, ne da more preverjati več različnih blokov na strani. Upam da vas bo malo spametoval tudi rezultat vaše ankete 39 % manj obiska. Jaz sem glasoval že prvi dan, ko se mi je stran na prvi pogled zdela cool. Ampak ste me v teh dneh tako razočarali da se bom pridružil tistim 39-tim %.
100% se strinjam z tabo.
Objavljeno 10 april 2009 - 10:09
Govoriva o 8 KB in ne 80. Naj vprašanje obrnem drugače - koliko bytov je 130 znakov neoblikovanega besedila?
Oprosti, sem napisal eno 0 prevec. Še vedno pa je odgovor enak.
100 bytes = 0.09765625 kilobytes oz. v tvojem primeru: 8 kilobytes = 8192 bytes
130 znakov je cca. 130 bytov. To je zelo na priblizno izracunano.
Objavljeno 10 april 2009 - 11:19
Se mi zdi, da velikost slike, ki jo daš v podpis, ni pomembna. Po mojem je omejitev velikosti (teh 100 bytov) vezana na 100 znakov - če je url do slike recimo www.shrani.si/mojaslika.jpg, je to 27 znakov in ni problema z vstavljanjem. Če je pa na drugi strani url recimo www.moj-foto-album.com/albumi_uporabnikov/profil_janez/moje_slike/slike_narava/sadje_in_zelenjava/zelen_paradiznik.jpg, je to 118 znakov in se besedila ne da vstavit.No, saj ravno zato sem omenil, ker konec koncev ni bilo važno ali je šlo za 8 ali pa 80KB..
V glavnem, drži nekje cca. 130znakov.
Še dobro, da se mi da, ane...?
Objavljeno 10 april 2009 - 13:27
Se mi zdi, da velikost slike, ki jo daš v podpis, ni pomembna. Po mojem je omejitev velikosti (teh 100 bytov) vezana na 100 znakov - če je url do slike recimo www.shrani.si/mojaslika.jpg, je to 27 znakov in ni problema z vstavljanjem. Če je pa na drugi strani url recimo www.moj-foto-album.com/albumi_uporabnikov/profil_janez/moje_slike/slike_narava/sadje_in_zelenjava/zelen_paradiznik.jpg, je to 118 znakov in se besedila ne da vstavit.
Še dobro, da se mi da, ane...?![]()
Imaš prav. Slabo sem prebral.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov