Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#221 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 12 april 2009 - 22:36

Bizi, kaj s temi zvezdicami bo tako ostalo, ali boste stvar naredili tako preprosto, kot je bila prej. Ne razumem, v čem je poanta, da moram delat zvezdico vsakič, ko iščem nekaj v zvezi z MSNjem, prej tega ni bilo. A se ne da zadevo enostavno preuredit? (kje je tisti smajli, ki žvižga :@)

#222 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 12 april 2009 - 22:50

Bom preveril pri IPB-ju če imajo kakšno drugačno varianto iskanja. Načeloma pa ne vidim problema saj iskanje deluje točno tako kot mora:

Windows Vista Najde prispevke, ki vsebuje eno od obeh besed
+Windows +Vista Najde prispevke z obema besedama
+Windows -Vista Najde prispevke, ki vsebujejo 'Windows' toda brez 'Vista'
Windows* Najde prispevke, ki vsebujejo 'Windows' in/ali 'Windowsi'
"neke besede" Najde prispevke z frazo 'neke besede o računalniku', 'neke besede' toda ne 'neke naključne besede'

Torej glede na to da MSN stringa ne najde bi jaz predpostavil da ne obstaja nikjer v tej besedni zvezi ampak je vedno kot del neke besede - msnja, msnju, messengerju itd.

#223 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 12 april 2009 - 23:29

2 - sedaj bi moralo delovati naj se prosim preveri

Ne deluje. Saj sem dal tudi sam en primer iz starega foruma, pa zakaj se tam ne preveri, če dela ali ne? Hm.

EDiT: Zgoraj naveden link res ne deluje, ne vem zakaj. Sem pa malo pobrskal stare poste z linki, in delujejo.
Kaj je pa z "Odgovor" gumbom? Ga mislite popravit, ali bo takšen ostal?

#224 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2.032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 13 april 2009 - 07:40

Kako oziroma kje naj si označim, da bom vedno ko pridem na stran RN prijavljen (avtomatska prijava), če je to mogoče? B)

#225 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 07:43

Odgovor gumb se bo popravil. Avtomatsk prijava sicer včasih še lahko dela težave, drugače pa se omogoči ob prijavi na osnovni strani.

#226 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 13 april 2009 - 07:59

Jaz bi pa imel en predlog,in sicer,da se podpisi ukinejo,kot opažam so si nekateri že naložili podpise,kar pa bo vodilo k popolnemu kaosu,če ne bo nekatere mere pri velikosti teh podpisov.
Prilagam eno sliko,kjer se mi zdi popolnoma mimo tako velik podpis...zato sem sam za to,da se podpisi uporabnikom preprečijo nalagat. B)
Objavljena slika

#227 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 13 april 2009 - 08:16

Glede podpisov sem osebno v dilemi.

Pasice normalnih velikosti npr. tiste od T2, ki jih nekateri uporabljajo, niso moteče.

Tale, ki jo uporablja "primozagar" pa res presega meje dobrega okusa.

#228 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 08:20

Kar se podpisov tiče sem za to da se uporabljajo samo tekstovni, zato sem trenutno izklopil BBCode in HTML v podpisih. Problem je edino da podpisi ki so sedaj že narejeni ostanejo takšni kot so in imajo nove omejitve samo novi. Tako da bo treba ročno popravit še tiste stare moteče. Tega enormnega pa sem že odstranil.

#229 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 13 april 2009 - 08:49

Kar se podpisov tiče sem za to da se uporabljajo samo tekstovni,

No za to bi tudi sam glasoval,da so samo tekstovni podpisi,ker tvoj 'bizi10' se mi ne zdi niti malo moteč in izstopajoč (nisem pa tudi za preveč dolge tekstovne podpise),kar se lahko zgodi,da bodo nekateri dodajali predolge tekste v podpise.
Pa obvezno v podpisih brez povezav na druge spletne strani. B)
Drugače pa mi je nova stran super všeč...vam moram čestitat fantje za trud,ki ste ga vložil in še ga vlagate v prenovitev Nove Spletne Strani Računalniških Novic. :lol:

Hvaležen uporabnik StarLisjak <_<

#230 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 10:01

A se res ne da narediti, da bi videli koliko prispevkov smo prebrali v temi, kot je bilo pri prejšnjem.

#231 Aliens

Aliens

Vajenec

• Members
  • 301 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 10:15

Pri eni od novic sem objavil komentar in čez nekaj časa sem refreshal, da bi videl če je bilo že kaj odziva in ob refreshu mi je še enkrat objavilo komentar. Tako da zdaj sta tam dva komentarja. Samo v vednost.

#232 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 11:02

Kaj imate v fotogaleriji pri novicah Lightbox? Ker izgleda tako...

No, v Operi ne deluje pravilno... Verjetno zato, ker ste uporabili kakšnega starega. Novi delajo... <_<

Screen
Objavljena slika

Mimogrede: Ni problem v Windows 7. Starejši lightbox ne deluje pravilno v Operi in je prišla neka novejša različica, ki ima polno popravkov, tudi za IE.

#233 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 11:12

Kaj imate v fotogaleriji pri novicah Lightbox? Ker izgleda tako...

No, v Operi ne deluje pravilno... Verjetno zato, ker ste uporabili kakšnega starega. Novi delajo... <_<

Screen
Objavljena slika

Mimogrede: Ni problem v Windows 7. Starejši lightbox ne deluje pravilno v Operi in je prišla neka novejša različica, ki ima polno popravkov, tudi za IE.

Samo mimogrede: Zakaj pa si ne blokiraš reklam? :lol:

Me pa pri novicah izredno moti:
- ne piše, koliko je komentarjev (predvsem pomaga, da vidimo, ali je kdo dal repliko na naš komentar)
- ni naveden avtor

Prosim za odgovor admnistratorjev. Hvala.

EDiT: Spodaj, kjer so našteti online uporabniki, piše (če gremo s kurzorjem nad ime uporabnika) Title: 12:45 PM (ura pač). Ne vem, če je to ravno logično =).

#234 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 11:45

Ma kaj niste mogli to onemogočit 10 minut prej? Pa ravno špilal sem se :lol:
Žiletka, ne da se mi riihtat nastavitev tu, ker 7ca ni primarni OS. Se špilam z njim. Na XPjih je vse poštihtano, trust me <_<

#235 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 13 april 2009 - 12:16

Isti problem z Lightbox je tudi v FF3.

#236 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 21:12

Me pa pri novicah izredno moti:
- ne piše, koliko je komentarjev (predvsem pomaga, da vidimo, ali je kdo dal repliko na naš komentar)
- ni naveden avtor

Prosim za odgovor admnistratorjev. Hvala.

EDiT: Spodaj, kjer so našteti online uporabniki, piše (če gremo s kurzorjem nad ime uporabnika) Title: 12:45 PM (ura pač). Ne vem, če je to ravno logično =).

Glede števila komentarjev pri posameznih novicah se bodo stvari še nadgrajevale. Namreč stran še ni dokončna in še zbiramo pripombe, predloge, itd. Menim, pa da bodo številke komentarjev vključene. Sicer še ne takoj, ker je pred tem še nekaj nujnih popravkov, vendar so v planu. Glede odgovorov na vaš komentar (torej, če je kdo komentiral za vami) pa preverjamo tudi možnost obveščanja uporabnikov, če to želijo tudi na mail.

Glede navedbe avtorjev pa smo se odločili, da jih ne bomo navajali. Podatki so shranjeni v uredništvu.

Se pa priporočamo tudi za ostala mnenja, ki jih bomo poskušali čimhitreje upoštevati.

#237 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 13 april 2009 - 21:22

Glede števila komentarjev pri posameznih novicah se bodo stvari še nadgrajevale. Namreč stran še ni dokončna in še zbiramo pripombe, predloge, itd. Menim, pa da bodo številke komentarjev vključene. Sicer še ne takoj, ker je pred tem še nekaj nujnih popravkov, vendar so v planu. Glede odgovorov na vaš komentar (torej, če je kdo komentiral za vami) pa preverjamo tudi možnost obveščanja uporabnikov, če to želijo tudi na mail.

Glede navedbe avtorjev pa smo se odločili, da jih ne bomo navajali. Podatki so shranjeni v uredništvu.

Se pa priporočamo tudi za ostala mnenja, ki jih bomo poskušali čimhitreje upoštevati.

Lepo bi bilo tudi obveščanje o komentarjih po mailu, vendar na strani po mojem mnenju ne smejo manjkat.

Kar se navedbe avtorjev tiče: lahko bi vsaj kratice napisali. Ker sem se že navadil, pri kateri novici je dobro komentirat in pri kateri je bolje zapreti okno. Prosim.

Da še jaz (še enkrat?) pokritiziram index stran. Kdor je dal idejo za prejšnjo (RN) stran, mu morate dati za par gajb piva in še kaj, kdor pa si je sedanjo z(a)mislil pa ga pošteno okarajte (to je mišljeno kot moje osebno subjektivno mnenje in ne ukaz ali karkoli drugega). Da ne bom spet dobil istega odgovora (da je na /novice to kar iščem(o)), bom rekel takole (kar so že pred mano sigurno parkrat že napisali): Na strani (na INDEX strani, ne na /novice) mora biti vsaj 7-8 novic (osebno bi jih rad videl 10 ali več), kajti to je bistvo te spletne strani, ali pač? Res, kako ste lahko tako zgrešili...

#238 -neco-

-neco-

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 14 april 2009 - 08:33

Mogoče bi bil že cajt, da bi poštimali to stvar. Če hočem posamezno novico odpreti v novem zavihku, sredinski knof ne grabi. Dajte rešit to, je ja osnova za brskanje!!

#239 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 14 april 2009 - 16:33

Mogoče bi bil že cajt, da bi poštimali to stvar. Če hočem posamezno novico odpreti v novem zavihku, sredinski knof ne grabi. Dajte rešit to, je ja osnova za brskanje!!

Kateri brskalnik uporabljaš? Jaz s tem v Operi nimam težav. Niti v IE8 <_<

Mimogrede: V IE8 index ne deluje pravilno. V compatibility mode deluje, pa vseeno...

Pa v fotogaleriji na indexu je en hrošček, ki ga poznam iz XPja. Da je pri "thumbih", črna barva bela. Ono sliko poglejte, upogljivi zaslon OLED
http://www.racunalni...aslon-oled.html

Pripete priponke

• jkl.jpg

#240 matejo

matejo

nOObie

• Members
  • 18 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:Vse

Objavljeno 15 april 2009 - 06:39

Čist bedna stran... prejšnja je bila full bolj pregledne in je bila točno to kar sem hotel od "hitrih" računalniških novic... To kar je pa zdej je pa en jajc, nepregledno kičast.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov