Mislim, da sedaj stran izgleda dosti lepše kot prej, ampak funkcionalnost se je poslabšala. Nekako mi zgleda kot da ste pri prenovi mislili samo na izgled.

Tako, kot so že drugi rekli, bi morale biti na prvi strani pokazane vse novice posebaj, ne pa tisti slideshow, saj bi bilo tako veliko bolj pregledno vse skupaj. Prav tako bi bilo lahko malo več novic na stran prikazanih, recimo 10 bi bilo dobro. Najbolje bi bilo, če so novice na sredini, ostale stvari pa ob straneh (anketa, najnovejše objave pod rubrikami triki in igre, widgeti), tako kot je bilo prej.
Najbolj me pa moti novi forum, in sicer (ne)označevanje novih prispevkov. Ne vidi se, v katerih podforumih so nove objave oz. niso, prav tako prispevki sploh niso označeni kot novi ali že prebrani. Širina strani je na srečo že popravljena, tisto prej je bilo popolnoma nepregledno. Prav tako pogrešam nekaj smeškov (res škoda, vsi, ki so bili prej so se mi zdeli zelo dobri). So mi pa všeč novi gumbi za urejanje teksta, čeprav jih skoraj nič ne uporabljam.
Drugih napak oz. pomankljivosti zaenkrat še nisem odkril, mislim pa da bi bila ta nova stran lahko zelo dobra, če se jo ustrezno popravi.