Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#141 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 07 april 2009 - 14:47

Tu pod zadnjim prispevkom (v vsaki temi) je levo spodaj iskalnik, na desni pa, da lahko greš temo naprej, nazaj...

Pa piše: « Naslednji Najstarejši · Splošni predlogi in izboljšave ter obvestila · Naslednji Najnovejši »

SLIKA

Bi moralo biti:

« Najstarejša tema | Prejšnja tema · Splošni predlogi in izboljšave ter obvestila · Naslednja tema | Najnovejša tema »

Med njimi pa mora biti vidno da niso skupaj (presledek je premalo!). Drugače je res :) ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aleksej2000, stric google najde vse:
Objavljena slika :mrgreen:

#142 BriskiThaMan

BriskiThaMan

Vajenec

• Members
  • 290 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 15:29

Nov forum se ni nikakor nedopade, izjemno nepregleden. Barve se tepejo med sabo in so težko razločljive. Nevem kje je nova objava in kje ni. Tudi sama stran RN se mi je prej bolj dopadla kot sedaj, saj si imel takoj na prvi strani upogled v vse novice (če ste novice, potem so novice najpomembnejše), sedaj pa moram klikniti. Blog se mi zdi zgešena ideja, saj je že tako veliko blogov,ki so bolj razširjeni.

#143 x800xt

x800xt

Iznajdljivec

• Members
  • 797 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 16:19

Kaj je zdaj to prej sem imel forum lepo čez cel ekran zdaj imam pa levo in desno belo to mi je res bedno.

#144 specops

specops

Poročevalec

• Members
  • 535 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 16:20

Mislim, da sedaj stran izgleda dosti lepše kot prej, ampak funkcionalnost se je poslabšala. Nekako mi zgleda kot da ste pri prenovi mislili samo na izgled. :) Tako, kot so že drugi rekli, bi morale biti na prvi strani pokazane vse novice posebaj, ne pa tisti slideshow, saj bi bilo tako veliko bolj pregledno vse skupaj. Prav tako bi bilo lahko malo več novic na stran prikazanih, recimo 10 bi bilo dobro. Najbolje bi bilo, če so novice na sredini, ostale stvari pa ob straneh (anketa, najnovejše objave pod rubrikami triki in igre, widgeti), tako kot je bilo prej.

Najbolj me pa moti novi forum, in sicer (ne)označevanje novih prispevkov. Ne vidi se, v katerih podforumih so nove objave oz. niso, prav tako prispevki sploh niso označeni kot novi ali že prebrani. Širina strani je na srečo že popravljena, tisto prej je bilo popolnoma nepregledno. Prav tako pogrešam nekaj smeškov (res škoda, vsi, ki so bili prej so se mi zdeli zelo dobri). So mi pa všeč novi gumbi za urejanje teksta, čeprav jih skoraj nič ne uporabljam.

Drugih napak oz. pomankljivosti zaenkrat še nisem odkril, mislim pa da bi bila ta nova stran lahko zelo dobra, če se jo ustrezno popravi.

#145 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 07 april 2009 - 16:34

Tudi sam se šele navajam na nov forum pa vendar ni tako hudo, kot nekateri pišete:

Objavljena slika Pomeni, da so v temi novi prispevki

Objavljena slika Pomeni, da v temi ni novih prispevkov

Objavljena slika Novi odgovori
Objavljena slika Ni novih odgovorov
Objavljena slika Vroče Teme (Nove)
Objavljena slika Vroče Teme (Ni novih odgovorov)
Objavljena slika Anketa (Nova)
Objavljena slika Anketa (Ni novih odgovorov)
Objavljena slika Zaklenjene Teme
Objavljena slika Premaknjene Teme

#146 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav
  • Kraj:In the middle of Nowhere

Objavljeno 07 april 2009 - 18:24

Hm, šele zdaj sem videl. Ko citiraš nekoga, potem piše [če gledamo oddan prispevek s citatom]; CITIRAJ. A ni bolj pravilno/pametno CITIRAM ali pa CITAT?

Objavljena slika

Kar pa se preglednosti foruma tiče, pa se pridružujem mnenju borutvel-a - ni tako hudo, oziroma je čisto pregleden (mogoče tudi stvar navade).

EDiT:
Pod Prijavi ta prispevek moderatorjem. je napaka: Vnesi te vaše poročilo [presledek].

#147 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 18:53

Hm, šele zdaj sem videl. Ko citiraš nekoga, potem piše [če gledamo oddan prispevek s citatom]; CITIRAJ. A ni bolj pravilno/pametno CITIRAM ali pa CITAT?

Objavljena slika

Kar pa se preglednosti foruma tiče, pa se pridružujem mnenju borutvel-a - ni tako hudo, oziroma je čisto pregleden (mogoče tudi stvar navade).

EDiT:
Pod Prijavi ta prispevek moderatorjem. je napaka: Vnesi te vaše poročilo [presledek].

Oboje popravljeno. Hvala za opozorilo.

#148 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 19:25

Sem se že navadil, in mi je lepši forum kot prej. Le nekaj me zanima. A se da narediti, da v temi vidiš koliko prispevkov še nisi prebral, da bi bilo označeno kot prej, ali pa kot pri alterju. (nočem delati reklame). Če bi bilo to, bi bilo bolj pregledno.

In še, pri starem forumu, si kliknil na vzdevek zraven komentarja, in ti ga je dalo malo bolj krepko, in vejica od zad. Kako pa pri tem to narediš?.

In kot so že eni povedali, je gumb "odgovor" zamaknjen preveč v desno, se ne vidi črke "r"

#149 feedback03

feedback03

Geek über alles

• Members
  • 1.159 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 19:26

Objavljena slika

EDiT:

Pri starejših citatih pa napiše: CITIRAJ (uporabnik) Objavljena slika

CITIRAJ pa bi naj bil CITIRAM :)

#150 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 19:30

Pri starejših citatih pa napiše: CITIRAJ (uporabnik) Objavljena slika

CITIRAJ pa bi naj bil CITIRAM :)

Bodo že uredili, če ne pa tudi prav. Bo pač od sedaj naprej pisalo pravilneje oz. pametneje :mrgreen:.

Objavljena slika

@ borutvel: In zopet je na 50.

#151 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 20:06

Kaj pa sedaj?

#152 RaZeR

RaZeR

Vajenec

• Members
  • 337 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 20:09

Kaj pa sedaj?

Še vedno mi piše: Imaš 43 sporočil od 50 sporočil, ki jih je možno shraniti :). (če si to mislil sploh)

#153 WebSpy

WebSpy

Sufler

• Members
  • 234 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 20:14

Nove teme nisem odprl, ker ima tudi ta veze z mojim vprašnajem in to se glasi, da sem pred tremi urami napisal v katergorijo "Mali oglas" temo, ki je sploh ni notri. Tema ni bila izbrisana, ampak je preprosto ni. Mislim pa, da se je ob oddaji moje teme izpisalo sporočilo, da bo mojo oddano sporočilo oz. temo pregledal moderator. Zakaj že? In če jo že mora nekdo pregledati, naj bi to bilo urejeno na drugačen način in ne takšen, da čakam štiri ure, da bo nekdo od moderatorjev pogledal napisano sporočilo in se strinjal z oddajo le tega. Če mene kdo vpraša za mnenje je to traparija. Lahko kdo to pojasni, mogoče? Kdaj, če sploh bo moja tema oddana?

#154 BriskiThaMan

BriskiThaMan

Vajenec

• Members
  • 290 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 20:18

Zakaj meni stalno kaže nove objave v glavnih forumih?

Še nekaj ko pritisnem ODGOVORI mi takoj napiše ves prešjšnji post kot da bi pritisnil na CITRIAJ?

#155 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 20:21

Pozdravljeni!

V tem času od kar smo postavili novo spletno stran se je nabralo kar nekaj predlogov, pripomb, kritik, pohval, ipd. za kar se vam najlepše zahvaljujemo. Namreč ravno skozi to lahko stran izboljšamo. Tako administratorji, programerji, moderatorji in ostala ekipa se trudimo, da bi napake kar se, da hitro odpravili ter izboljšali samo funkcionalnost.
Strinjamo se, da to še ni vse kar smo pripravili in dnevno lahko spremljate novosti in nadgradnje tako na forumu, kot na osnovni strani.

Precej malo besed pa smo dosedaj namenili temi:

Widgets - oziroma kako do več novic, vsebine, oziroma kako si jo poljubno spremeniti

To je link zraven registracije pod iskalcem na osnovni strani (rdeč kvadratek). Tam je dodan Widgets, s katerim si lahko dajate poljubno vsebino. Trenutno je izbor res okrnjen in ga bo potrebno še nadgraditi. Dodani so widgeti kot so novo na forumu, aktualno (to je več novic, ki jih nekateri iščete), javna naročila, vreme, ipd.
Widgetse lahko poljubno dodajate ali odvzamete ter seveda premaknete na tisto pozicijo, kjer bi jih želeli (potrebno se je malo privadit glede premikanja, da se zapelje čez polovico zgornjega okenca).
Dokler na strani niste registrirani vam vzame neko dodeljeno nastavitev, ko se registrirate pa vašo željeno.

Seveda bi si želeli vaših predlogov kakšne widgetse si želite, da jih pripravimo in s tem naredimo stran bolj po vašem okusu.

So pa dobrodošli tudi ostali predlogi, pripombe, ipd., ki jih bomo poskušali sproti upoštevati kolikor se bo le hitro dalo.

Hvala za razumevanje in potrplenje pri prenovi.
Boštjan Štrukelj

#156 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Kraj:Celje

Objavljeno 07 april 2009 - 20:22

Še nekaj ko pritisnem ODGOVORI mi takoj napiše ves prešjšnji post kot da bi pritisnil na CITRIAJ?

Vse so neprebrane? Mogoče problem s piškoti. V nasprotnem primeru pa mogoče nisi prebral Ne prezri tem.
Klikneš "Odgovori" zraven sporočila ali "Odgovori" pod sporočili?

#157 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav

Objavljeno 07 april 2009 - 20:59

Nove teme nisem odprl, ker ima tudi ta veze z mojim vprašnajem in to se glasi, da sem pred tremi urami napisal v katergorijo "Mali oglas" temo, ki je sploh ni notri. Tema ni bila izbrisana, ampak je preprosto ni. Mislim pa, da se je ob oddaji moje teme izpisalo sporočilo, da bo mojo oddano sporočilo oz. temo pregledal moderator. Zakaj že? In če jo že mora nekdo pregledati, naj bi to bilo urejeno na drugačen način in ne takšen, da čakam štiri ure, da bo nekdo od moderatorjev pogledal napisano sporočilo in se strinjal z oddajo le tega. Če mene kdo vpraša za mnenje je to traparija. Lahko kdo to pojasni, mogoče? Kdaj, če sploh bo moja tema oddana?

Brezplačen mali oglas si oddal ob 20:05. Odobren je bil sedaj se pravi, da si na objavo čakal 1 uro in 45 minut. To je 2 uri in 15 minut manj kot trdiš v prispevku.

Če ti tovrstno oddajanje brezplačnih malih oglasov ni všeč imaš vedno na voljo koriščenje plačljivih malih oglasov.

Zato, ker so tam nove objave?

Če želiš odgovoriti brez citata, potem klikni na +citiraj, ki se bo obarval rdeče in preimenoval v - citiraj. Ta gumb se uporablja za odgovor na določen prispevek (ali več njih).
Če želiš pa oddati samo odgovor se poskuži spodnjega gumba "Odgovori" (brez predznaka).

#158 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 08 april 2009 - 06:40

Em glede widgets. Jaz bi tist widget ki prikazuje novice na strani http://www.racunalni...vice.com/novice dal na prvo stran. Ga dodelal, tako da prikazuje 10-15 novic in da so linki tako generirani, da lahko vsako novico v svojem oknu odpreš. To bi bila zmaga.

Potem sem že nekaj govoril za tisti widget "Novo na forumu". Ta widget je zelo oskubljen. Jaz bi dodal še avtorja in čas objave, tako da bi takoj vedel ali si to že prebral ali ne.

Za kake nove uporabne widgete bom pa še malo premislil. :)

#159 ick51

ick51

Raziskovalec

• Members
  • 53 objav

Objavljeno 08 april 2009 - 09:06

Prebiranje novic je po novem neuporabno in nepregledno.
Stari način prikazovanja novic je bil boljši - hkratni vpogled v zadnjih nekaj novic, sedaj pa moraš listat in klikat,...

#160 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 08 april 2009 - 16:11

Ja, novice so res težje berljive. Preveč je listanja. Tudi sam, sem pri starem izgledu večkrat bral novice, sedaj pa jih bom verjetno manj, in bom ostal le na forumu, ki pa je zelo lep in berljiv. <_<

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov