Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Ustvaril
mpritr1
, apr 04 2009 02:23
Odgovorov v temi: 501
Objavljeno 25 november 2009 - 15:33
Imam en predlog za forum.
Tisti gumb "Označi vse prispevke kot prebrane" je trenutno koncu foruma in je moteče, ker je potrebno vedno scrolati čez cel forum da prideš do gumba. Meni bi bilo odlično če bi bil ta gumb tudi takoj na vrhu foruma, tako da ga lahko kliknil takoj ko prideš na forum. =)
Tisti gumb "Označi vse prispevke kot prebrane" je trenutno koncu foruma in je moteče, ker je potrebno vedno scrolati čez cel forum da prideš do gumba. Meni bi bilo odlično če bi bil ta gumb tudi takoj na vrhu foruma, tako da ga lahko kliknil takoj ko prideš na forum. =)
Objavljeno 25 november 2009 - 21:17
Imam en predlog za forum.
Ali ponavadi ne preletiš prispevkov in potem izbrišeš? Tako moraš itak prvo priti do dna strani, je res?
Objavljeno 25 december 2009 - 09:26
Em eno napako sem še opazil na osnovni strani. Pri komentiranju članka imaš pač tam možnost da te po mailu obvesti v primeru da pride nov komentar. In to lepo dela če pride samo 1 nov komentar. Če pa pride za njim šeeden pa ne dobiš nobenega obvestila. Po moje bi moral dobiti mail za vsak nov komentar, ki je bil napisan za mojim komentarjem.
Objavljeno 21 junij 2010 - 13:38
Že približno 1 teden se mi pojavlja eno in ista napaka, vsakič ko odprem stran RN mi namesto slik, ki bi morale biti v člankih pokaže androidovo ikonco? To se mi dogaja samo na uvodni strani RN, če odprem katerokoli novico ali podstran je vse vredu. Vendar ko grem nazaj na uvodno stran se ponovi ista zgodba.
Objavljeno 23 junij 2010 - 09:00
Upam, da nisem preveč falil teme, toda vsake toliko časa, ko grem na stran RN ali berem novice, se mi pokaže obvestilo, da spletna strani ni varna in me vpraša, če grem raje na homepage. To se mi dogaja v IE8, FF in v chromu, toda samo na strani RN. Včasih se mi to obvestilo pokaže ko dalj časa nič ne delam na strani in se reklame samodejno refreshajo, tako da mislim, da je kriva kakšna reklama. Polek vsega pa mi še odpre windows media plajer, ki me vpraša, če želim dovoliti povezavo na naslov
http://rohudufoj.cn/gr/2aaa6fe802d8362e3422122e0e954b3b.php?eid=218431&sf=s3Enako se mi je zgodilo tudi na nekaterih drugih računalnikih. Imam win7 ultimate 64, avast, bitdefender in občasno pregledam še z f-secure online scannerjem, nobeden od njih mi ni javil virusa ali katere druge škodljive kode.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov