Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nova Spletna Stran Računalniške Novice

Odgovorov v temi: 501

#461 CrazyLemon

CrazyLemon

Sufler

• Members
  • 231 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Obala

Objavljeno 12 september 2009 - 20:31

Ne pomaga..nekako dvomim da je napaka pri meni ker na windows 7 mi chrome, IE8 in FF 3.5.2 isto pokažejo :P
(zgornji screenshoti so iz ubuntu hardy herona)

#462 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 17 september 2009 - 09:31

Fajn bi bilo če bi imel widget za naslovno stran v katerem bi bil prikaz trenutnih licitacij in zadnje ponudbe ali nečesa podobnega....

#463 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 04 oktober 2009 - 18:02

Fajn bi bilo če bi imel widget za naslovno stran v katerem bi bil prikaz trenutnih licitacij in zadnje ponudbe ali nečesa podobnega....

Ta widegts sedaj obstaja. Izberite ga ob registraciji, zgoraj desno na osnovni strani pod Widgets.

#464 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 17 oktober 2009 - 06:53

Opazil sem nove funkcije pri komentarjih za članke. Upam da ne bo ostalo tako, kot je sedaj, ker je totalno nečitljivo. Veliko bolje bi že bilo, če bi centrirali tisto vrstico na levo.

Pa zakaj ne morem licitirati? Ne glede na to kaj vpišem v polje ne sprejme.

#465 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 921 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 17 oktober 2009 - 18:08

Mene zanima, zakaj me neprestano odjavla z spletne strani. Vedno ko refresham, se mi avtomatsko odjavi. Tega mi do sedaj ni delalo.

#466 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 17 oktober 2009 - 19:28

Meni tudi odjavlja. Zeloooooo moteče. Uporabljam pa Google Chrome. In pa na prvo stran noče priti.

Še bolj moteče...

#467 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 18 oktober 2009 - 09:33

V noči iz petka na soboto smo spletno stran preselili na nov strežnik. Občasno se lahko še pojavi kakšna napaka, zato smo veseli vseh pripomb, ki nastanejo.
Zadnje pa bomo pogledali v čem je nastala težava.

Opazil sem nove funkcije pri komentarjih za članke. Upam da ne bo ostalo tako, kot je sedaj, ker je totalno nečitljivo. Veliko bolje bi že bilo, če bi centrirali tisto vrstico na levo.

Pa zakaj ne morem licitirati? Ne glede na to kaj vpišem v polje ne sprejme.

Glede komentarjev oblika še ni dokončna (gre za beto različico). Tako, da bo glede komentarjev še potekala diskusija. So pa konkretni predlogi glede želja zelo dobrodošli.

Glede licitiranja sem preveril in bi stvari morale delovati, dajte preverit, če imate v vašem profilu vpisane vse podatke, telefonsko ipd.

#468 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav

Objavljeno 18 oktober 2009 - 11:25

Glede komentarjev oblika še ni dokončna (gre za beto različico). Tako, da bo glede komentarjev še potekala diskusija. So pa konkretni predlogi glede želja zelo dobrodošli.

Glede licitiranja sem preveril in bi stvari morale delovati, dajte preverit, če imate v vašem profilu vpisane vse podatke, telefonsko ipd.

Moja želja glede komentarjev bi bila, da sta nick komentatorja in datum komentarja poravnana na levo. Pri citiranju pa se mi zdi da ni potrebno navajati še datuma originalnega komentarja, ker število komentarjev nikoli ni tako veliko, da nebi vedel za točno kateri citat gre. Preglednost se s tem zelo poveča.

Ok licitacija sedaj deluje. Nisem imel vpisane št. mobija. :lol:

#469 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 921 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 18 oktober 2009 - 12:48

Super, ne odjavla me več...
Lepo to :lol:

#470 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 18 oktober 2009 - 13:58

Mene tudi ne odjavlja več. Super, a prve strani mi še vedno ne kaže...

#471 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 18 oktober 2009 - 17:01

Mene tudi ne odjavlja več. Super, a prve strani mi še vedno ne kaže...

Kako mislite ne pride na osnovno stran, kaj vam napiše?. Ste kliknili F5 in osvežili stran.

#472 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1.962 objav

Objavljeno 18 oktober 2009 - 17:31

Prej tudi F5 ni pomagal, sem pa se sedaj sam odjavil in prijavil nazaj, ter zbrisal vse podatke iz brskalnika(zgodovina, ...), pa dela.

Sedaj je vredu. Vseeno hvala.

#473 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 01 november 2009 - 09:38

Ko oceniš komentar uporabnika pač v eni izmed novic te vrže na začetek komentarjev in potem spet moraš iskati pri katerem komentarju si ostal. A lahko to popravite?

#474 pubi

pubi

Igračar

• Root Admin
  • 114 objav

Objavljeno 18 november 2009 - 08:01

Zanimiv predlog, hvala.
Sem dal na feature requests listo :)

Drugače pa, bo to lahko samo delno izvedljivo. Namreč brskalnik ne more prikazati strani preko roba. Kako to mislim? Če ima novica 8 kratkih komentarjev, te brskalnik ne bo postavil na komentar, ki si ga kliknil, ker bo stran prekratka. Skratka, delovalo bo samo takrat, če boš imel majhno resolucijo ekrana oz. če bo veliko število komentarjev(ali pa nekaj dolgih).

#475 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 19 november 2009 - 08:53

Ne vem ce je bilo ze javljeno, ce pri komentarju zapolnes vse z tekstom da zelis veliko recti ne preskoci dol na spodnji vrstico ampak imas vse zakrito in na slepo pises :)

#476 pubi

pubi

Igračar

• Root Admin
  • 114 objav

Objavljeno 19 november 2009 - 13:14

Besedilo se mora avtomatsko pomikati navzgor. Kateri brskalnik uporabljaš?

#477 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 19 november 2009 - 14:05

Preveril malce na Firefoxu se tezava pojavi na sihtu in doma. Internet explorer deluje v redu bom preveril se chrome doma ter opero. :)

#478 Blaž

Blaž

Igračar

• Urednistvo
  • 133 objav

Objavljeno 20 november 2009 - 13:22

Tudi meni v FF dela iste probleme (za IE in Chrome pa ne vem). Sploh ker sem nagnjen k dolgim komentarjem me to precej moti. :)

#479 bostjanS

bostjanS

Sufler

• Root Admin
  • 167 objav

Objavljeno 21 november 2009 - 07:28

V mozilli so res težave, da ne preskoči v novo vrstico v IE8 teh težav ni se normalno pomika. Bomo napako čimpreje odpravili.

#480 pubi

pubi

Igračar

• Root Admin
  • 114 objav

Objavljeno 23 november 2009 - 20:16

Ne vem ce je bilo ze javljeno, ce pri komentarju zapolnes vse z tekstom da zelis veliko recti ne preskoci dol na spodnji vrstico ampak imas vse zakrito in na slepo pises

Menda popravljeno...

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov