(zgornji screenshoti so iz ubuntu hardy herona)
Nova Spletna Stran Računalniške Novice
Objavljeno 17 oktober 2009 - 06:53
Pa zakaj ne morem licitirati? Ne glede na to kaj vpišem v polje ne sprejme.
Objavljeno 18 oktober 2009 - 09:33
Zadnje pa bomo pogledali v čem je nastala težava.
Opazil sem nove funkcije pri komentarjih za članke. Upam da ne bo ostalo tako, kot je sedaj, ker je totalno nečitljivo. Veliko bolje bi že bilo, če bi centrirali tisto vrstico na levo.
Pa zakaj ne morem licitirati? Ne glede na to kaj vpišem v polje ne sprejme.
Glede komentarjev oblika še ni dokončna (gre za beto različico). Tako, da bo glede komentarjev še potekala diskusija. So pa konkretni predlogi glede želja zelo dobrodošli.
Glede licitiranja sem preveril in bi stvari morale delovati, dajte preverit, če imate v vašem profilu vpisane vse podatke, telefonsko ipd.
Objavljeno 18 oktober 2009 - 11:25
Glede komentarjev oblika še ni dokončna (gre za beto različico). Tako, da bo glede komentarjev še potekala diskusija. So pa konkretni predlogi glede želja zelo dobrodošli.
Glede licitiranja sem preveril in bi stvari morale delovati, dajte preverit, če imate v vašem profilu vpisane vse podatke, telefonsko ipd.
Moja želja glede komentarjev bi bila, da sta nick komentatorja in datum komentarja poravnana na levo. Pri citiranju pa se mi zdi da ni potrebno navajati še datuma originalnega komentarja, ker število komentarjev nikoli ni tako veliko, da nebi vedel za točno kateri citat gre. Preglednost se s tem zelo poveča.
Ok licitacija sedaj deluje. Nisem imel vpisane št. mobija.
Objavljeno 18 november 2009 - 08:01
Sem dal na feature requests listo
Drugače pa, bo to lahko samo delno izvedljivo. Namreč brskalnik ne more prikazati strani preko roba. Kako to mislim? Če ima novica 8 kratkih komentarjev, te brskalnik ne bo postavil na komentar, ki si ga kliknil, ker bo stran prekratka. Skratka, delovalo bo samo takrat, če boš imel majhno resolucijo ekrana oz. če bo veliko število komentarjev(ali pa nekaj dolgih).
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov