Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nezadovoljstvo z moderatorji!

Odgovorov v temi: 68

#1 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 01 avgust 2004 - 08:36

Mene so nekateri dobesedno bombardirali s sporočili o nezadovojstvu z nekaterimi moderatorji, tako da sem se odločil, da bo najbolje, da zadevo kar prekomentiramo v forumu.

V tej rubriki imate torej možnost da nam poveste, kaj vas moti pri nekaterih moderatorjih in kaj bi bilo potrebno izbojšati - nenazadnje ste uporabniki tisti, ki ste motor foruma - brez vas ne bi bilo nič.

Tu spodaj pa lahko tudi pohvalite tiste, ki delo opravljajo tako, kot se od njih pričakuje - torej kar pogumno - z besedo na dan!

#2 TaVelk

TaVelk

Govorec

• Members
  • 2.806 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 01 avgust 2004 - 09:33

mogoče bi kdo čez kakega kaj rekel, če ne bi potem bilo pri postu poleg kdo je to izjavil. :)

no kakorkolže, pohvalo si zaslužijo veget, scarab ter visoka(čeprou je včasih mal prestroga), no pa še dvorjana(čeprou je on administrator) pa toteka bi dodal.

včasih pa imam edino občutek, da bi lahko bil pri kakšni temi tudi kakšen modelator več. vsaj moje mnenje. :)

je pa eden, ki bi mu to pravico(modelatorja) takoj vzel, samo ne bi pa konkretno kdo to je.

#3 nebby

nebby

Gospod s kravato

• Members
  • 1.103 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 09:55

Samo cakal sem to temo hihi. No takole razdelil bom moderatorje na "dobre" in "slabe".
Dobri: Scarab,Veget,Totek,Borutvel,m-2-j,Dvorjan... ce se se koga spomnim bom napisal.
Slabi(oz. copy-paste moderatorji):vsi ostali.
Za PIKO-ta pa Lipi-ja ne morem govorit ker jih bolj malo vidim. Uglavnem ce se kdo pocuti oskodovanega z mojo delitvijo naj kr pove mu bom vse razlozu.

#4 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 09:58

Tu lahko govoriste povsem odprto - sicer pa mi na mail pošlite predloge za BAD GUYS, pol pa nardimo anonimno anketico, OK?

#5 thomas1

thomas1

Iznajdljivec

• Members
  • 942 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 11:05

No jaz jih ravno ne bi zdaj delil na dobre in slabe.Pohvale pa si res zaslužijo Veget,Scarab,m-2-j,Dvorjan,Borutvel,Totek in še kdo bi se našel.

#6 gasper2000

gasper2000

Govorec

• Members
  • 2.730 objav
  • Kraj:Zg. Sp. Gameljne

Objavljeno 01 avgust 2004 - 11:11

vsi našteti moderatorji:
Veget, Scarab, m-2-j, Totek, Dvorjan, Borutvel
ste v redu.

Ostali pa ekhm. :joj:

#7 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 01 avgust 2004 - 12:25

Fantje...kr korajzno...ne grizemo!

Bom jaz povedu moje mnenje:

Totek je za moje pojme prevec strog!

Dvorjan ima ispade v stilu Google Doodle!

Visoka se je umirila in je ratala prow fejst deklina!

Veget je itak Veget...ima zmeraj kaj za pripomnit, a vsekakor popestri dogajanje!

Goldi: mi hoce prevzet primat najbolj radioaktivnega forumasa!

Ostali: nekaterih je videt premalo (treba racunat tudi na dopuste !!!), drugi pa opravljajo svoje delo v ozadju!

#8 Dvorjan

Dvorjan

RN forum freak

• Members
  • 7.562 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 12:29

LMAO.

Ko bi ti vedel, kako jaz preziram len folk!
Nekaterim se tudi 3 cm nizje ne da pogledati, pa bi videli da je tema s podobnim naslovom, istimi odgovori in vsem. Totalna beda.

Lp,

Dvorjan

PS: G00GL3 je car.

#9 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 12:39

Dvorjan: saj se jaz tudi strinjam steboj, a se da vseeno drugace odgovorit!

Poskusaj Yahoo! Yoddle :)

#10 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4.136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 01 avgust 2004 - 12:40

scarab79 :nene: :) jst sn čist dobr dečko s frizuro na prečko :ok: :) meni so vsi kul samo visoka mi je malo prestroga k briše moje poste :x

#11 egomez

egomez

Iznajdljivec

• Members
  • 937 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 13:12

Jaz nimam slabih izkušenj z nobenim moderatorjem. Tisti, ki sete aktivni, vas je za pohvalit, neaktivnih pa itak ne morem kritizirati, ker jih bolj malo vidim. Lahko jim samo rečem, da naj poskušajo upravičiti vlogo moderatorja.

LMAO.

Ko bi ti vedel, kako jaz preziram len folk!
Nekaterim se tudi 3 cm nizje ne da pogledati, pa bi videli da je tema s podobnim naslovom, istimi odgovori in vsem. Totalna beda.

Lp,

Dvorjan

PS: G00GL3 je car.

Dvorjan, večino prispevkov imaš dobrih, sam ob izpadih o googlu pa mi dvigne lasi. Saj se popolnoma stirnjam s tabo, samo kot moderator ne moreš tako odgovoriti novemu uporabniku, ki nima pojma, kaj se je do sedaj pisalo na forumu. Kot praviš, če je podobna tema 3cm nižje, ga raje preusmeri na tisto stran(in nadležno temo zakleni), da se tam nadaljuje debata, če ne bo dobil tamže odgovore, ne pa da pošiljaš ljudi na google.

Kar pa se tiče aktivnih forumašev, ki dobijo napad lenobe, pa jim(nam) kar zabij z googlom.

#12 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 01 avgust 2004 - 14:27

Goldiboy...in vsi ostali a si boste ze dali 1x dopovedat da ce napisete v postu slednje:

- ta vic je ze bil
- ta vic je star
- ta vic je dober (slab)
- haha,hehe,hihi
- smeski
- itd

...da to prav nobenega ne zanima. Ce si vic ze slisal/prebral ga daj se enkrat oz ga spreglej in ostani tiho, ni treba prav vse komentirat. S takimi brezveznimi posti otezite delo biziju oz komurokli ze ki skrbi za nagrade, kajti stejejo se le posti s konkretno vsebino in ne haha,hehe. Ce pa ste vi drugacnega mnenja pa povejte in bom odstopla z mesta moderatorja in naj prevzame to mesto kdo drug.

BTW: A vi hodite na smesnice brat vice ali se smejete. ko drugi pisejo haha, hehe, to je ze blo in podobno? :)

#13 egomez

egomez

Iznajdljivec

• Members
  • 937 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 14:36

visoka 180:
Se strinjam s tabo.

Lepo pa bi bilo še to, da bi moderatorji zahtevali od piscev člankov, da dodajo poleg povezave na npr. filmčke tudi velikost datoteke, če je ta večja kot npr. 0.5MB. Če pa tega avtor ne naredi, pa naj pripiše moderator.

Saj scarab79 se bori v tej smeri, samo sam je nemočen. Pomagajte mu.

#14 TaVelk

TaVelk

Govorec

• Members
  • 2.806 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 01 avgust 2004 - 14:43

Beremo vice, pa tud komentarje na te, ker znajo bit tud zabavni.

Men osebno ni tok moteče to, da nekdo napiše hi hi pa nabije tri smeškote zravn, ampak to da je ni zadeve k je ne bi pokomentiral tako ali drugače. Ciljam pa predvsem na enega iz foruma, pa se verjetno ve kdo to je(je pa en od moderatorjev, k ga zgori v postu nisem omenil kot dobrega(ga nisem dal pod pohvaljene) po mojem mnenju)

Sicer ne vem kdo od moderatorjev deluje bolj v ozadnju. Za administratorje razumem in vem, da ni nihov cilj tukaj objaviti vsak dan 100 postov, ampak za moderatorje pa ne razumem, kako so lahko moderatorji, če so tako zelo redko gor, da jih tudi poznaš ne po čem drugem, kot po tem da je spodaj obarvan zeleno.

Jaz bi vse, ki po mnenju uporabnikov dobro delujejo in si zaslužijo pohvalo za delo pohvalil in jim to prepustil naprej, ostale pa bi enostavno zamenjal z novimi.

#15 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 14:47

Jaz bi vse, ki po mnenju uporabnikov dobro delujejo in si zaslužijo pohvalo za delo pohvalil in jim to prepustil naprej, ostale pa bi enostavno zamenjal z novimi.

Ti ne veš, kolk bi jih jaz zamenju, ka ne delajo čisto nič, a kaj ko ni nobenega interesa za to....

#16 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 15:19

Veget o tem smo ze pred casom pisali v moderatorskem koticku in ze pticke na veji vedo kdo so ti moderatorji in nevem zakaj prvo tak halo ovezi tega potem pa se vse na enkrat poleze. Vic je v tem da se tu nic do konca ne spelje. Samo lapike se odpirajo na veliko naredi se pa nic ne. Jaz bom sedaj na glas povedala kdo za moje pojme nic ne dela pa ce mi potem tisti osebki zamerijo ali ne. Torej to so naslednji moderatorji:

- Lipi (moj somoderator, nazadnje z njim spregovorila na ircu nekje maja ce se ne motim)
- Piko (tudi zanj velja enako kot za Lipija)
- Macos19 (res da Macos nima kaj dosti za delat, ker je pac moderator pri rubriki predlogi in izboljsave, kateri to Veget uspesno vodi, ampak ce se ze zgovarjamo o tej temi jo jaz pripisem)
- jWill ( nimam pojma kdo je ta fant, sicer pa po še. oddanih postih sodec je zelo redko prisoten in priseben)

Sicer zdaj bodo padali zagovori v smislu - Imam sluzbo, imam pocitnice, prej sem imel solo,... Ce nisi zmozen na dan 10 min posvetit RNju pol pa si najsibkejsi clen in izpades iz igre. :)

Ampak ste mi pa vsi po vrsti smesni. Pisete kdo vam je dober moderator ceprav je naslov teme Nezadovoljstvo z moderatorji! Dajte raje vi napisat s katerimi niste zadovoljni in zakaj.

#17 egomez

egomez

Iznajdljivec

• Members
  • 937 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 16:13

Kaj tisto o 10 min se šališ al misliš resno?

Meni se to premalo! Lahko pa da nekateri super hitro berete in pišete, pa da vam internet dela neznansko hitro.

#18 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 16:19

Egomez, stvar je taka, da ima vsaka rubrika vsaj 2 moderatorja nekatere celo po 5. IN ce si vsak dan vsak od teh petih vzame 10 min casa mislim da je cisto dovolj. Sicer pa eni hitro beremo ja :) Pa tudi ADSL siba kot mora. Ok 10 min ni veliko, ampak nekateri si se toliko ne vzamejo!

#19 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 16:20

egomez: Yeah....right :)

Meni se 1 ura ni dovol :) Dial-obup all the way :)

#20 gasper2000

gasper2000

Govorec

• Members
  • 2.730 objav
  • Kraj:Zg. Sp. Gameljne

Objavljeno 01 avgust 2004 - 17:05

Občutek mam da se bo tlae tema kar fajn razpisala.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov