Nezadovoljstvo z moderatorji!
Ustvaril
Veget
, avg 01 2004 08:36
Odgovorov v temi: 68
Objavljeno 06 avgust 2004 - 09:16
No, lepo da ste se razpisali. In koliko imate za povedati cez in o rubriki smesnice.
Neverjetno. No, tudi sam sem mnenja, da vsake smesnice le ni potrebno komentirati, ni pa se tudi vredno prepirati zaradi tega. Odgovori v stilu "hehe" in podobni so pa prav brezveze, nevredni potrebnih dveh klikov.
Z jesenjo se resno delo zacenja naprej, mislim, da je poleti vsa zadeva prevec spala. Veliko smo rekli, premalo naredili. To moramo popraviti. Vsi. Kar pa se raznih urnikov in tezav tice - povejte, vse se da zmeniti.
Jaz sem na prezi od 07:00 AM - 01:00 AM in v ta cas moram spraviti vse.
Lp,
Dvorjan
Z jesenjo se resno delo zacenja naprej, mislim, da je poleti vsa zadeva prevec spala. Veliko smo rekli, premalo naredili. To moramo popraviti. Vsi. Kar pa se raznih urnikov in tezav tice - povejte, vse se da zmeniti.
Jaz sem na prezi od 07:00 AM - 01:00 AM in v ta cas moram spraviti vse.
Lp,
Dvorjan
Objavljeno 06 avgust 2004 - 09:28
Takrat so na forumu bili še anti-spam filtri! Yoke(Učasih je bil po postih pred scarabom, ne hecam se)
No, ne vem kako lahko ti to sklepaš, v bistvu sploh noben ne more. Če misliš na odpiranjem novih tem in podobnega, za to nismo moderatorji. Moderatorji moderiramo in zdaj mi povej, kaj imaš proti mojemu moderiranju, ki ga v bistvu sploh ne moreš videt, le zaklepe tem in prestavljanje tem. Kaj pa popravljanje sporočil in brisanje prispevkov ter podobnega? Mislim, da ste to temo čist zgrešili, saj ocenjujete, kako in kje je kdo aktiven, ne pa kaj imate proti moderiranju določenih moderatorjev.Un4go10 mogoce res dobro vodi igre ampak ostale tri teme qrc kej.
Objavljeno 06 avgust 2004 - 11:27
Un4go10: tudi jaz brisem/prestavljam teme in delam delo v ozadju (tako kot vecina nas)...na kratko moderiram 
Problem pri moderiranju (kritikah ki smo jih prejeli na mail-u, IRCu,...) je s pretirano strogostjo nekaterih moderatorjev (pretirano brisanje, neprimerni odgovori,...)
Glede spammanja pa...kaj pa cem, ce mam full za povedat
Problem pri moderiranju (kritikah ki smo jih prejeli na mail-u, IRCu,...) je s pretirano strogostjo nekaterih moderatorjev (pretirano brisanje, neprimerni odgovori,...)
Glede spammanja pa...kaj pa cem, ce mam full za povedat
Objavljeno 06 avgust 2004 - 11:44
Meni pa se nekaj ni jasno, fantje, toliko se je govorilo o tem pa se vam se kr ne da dopovedat, nevem zakaj (ce imate kaksne zdravstvene probleme se zglasite pri zdravniku); v glavnem ne se pritozevat ce se vam brisejo posti v smesnicah, ker ze pticki civkajo da se brezvezni posti brisejo.
Sicer se pa moderiranje tukaj bolj slabo vidi, mogoce bi morali imeti tisto funkcijo, da spodaj pod post napise kdo je popravljal. Le tako bi vidli kdo kaj dela. Sicer pa sami pisite, popravil ta pa ta, ce se tega ne da narihtat
Sicer se pa moderiranje tukaj bolj slabo vidi, mogoce bi morali imeti tisto funkcijo, da spodaj pod post napise kdo je popravljal. Le tako bi vidli kdo kaj dela. Sicer pa sami pisite, popravil ta pa ta, ce se tega ne da narihtat
Objavljeno 06 avgust 2004 - 12:23
Un4go10 ti si MODERATOR "zvoka in slike" najvec postov imas v temi "zadnje dni sem si ogledal..." To ze neki pove. Scarab ki pa ni moderator tega dela foruma pa je veckrat komu odgovoril oz. odpravil nekaksen problem. To je sam en tak primer k sem se ga nahiter spomnu.
Objavljeno 06 avgust 2004 - 21:20
Visoka nazaj maš s to koruzo - ma bejži za kmeta, če ti je tako všeč...
Sicer pa dovolj s temi bla bla bla med moderatorji - zdaj ste na vrsti vi UPORABNIKI -> vi morte mal pritisnit če hočete da bo forum boljš, če pa vam je tako kot je vredu, pol pa je vredu vsem....
Sicer pa dovolj s temi bla bla bla med moderatorji - zdaj ste na vrsti vi UPORABNIKI -> vi morte mal pritisnit če hočete da bo forum boljš, če pa vam je tako kot je vredu, pol pa je vredu vsem....
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov