Evo kle se lahko razpišem mal. Opisal bom kaj mislm o vsakem moderatorju posebej
veget: Sej ne pravm veget marskej ve in to in je zlo dober moderator, sam roko na srce 30-50% je brezveznih.
Scarab: No to je tut en zlo dober moderator ko tut popestri in me učasih s svojimi reply bolj sprav v smeh kot sam štos (visoka beri: včasih so reply-i v smešnicah lahko tut dobri)
Pol mamo aryesa. Evo to je pa primer pomoje enga k se zlo trud. Ne vem kaj bi lahko kej slabga reku o njem. (Sicer res da ne piše (beri: spama) po forumu tolk kot scarab/veget, sam se mi zdi da vsi njegovi posti neki vendrle pomenjo.
Un4go10: Tut en zlo priden forumaš. (Učasih je bil po postih pred scarabom, ne hecam se). Zlo dober vod Igre. Res svaka mu čast. Sicer ne vem kaj dela na digitalni fotografijo no.
m2j: Tole je pa res strokovnjak kar se tiče interneta in izdelovanja spletnih strani. Ni stvari da ne bi znal. Pa zlo dober zna razložit, da mi (noobi) kej razumemo.
goldi: Dokej nova okrepitev med moderatorji. Zdej ne morte vi vedt kako je na moderatorskem kotičku sam tam dobr sodeluje, ... Tko ne morm še dost povedat ker kot sem reku je dokaj nov v klubu. ;D
macos: Khm, ja zadnje čase je mal manka na forumu. Kukr se opravičuje da ma drugo za delat. Ja no sej mamo tut drugi a ne? Se spomnem iz (dalnjih) časov ko je bla še zlo aktivna, in res dobra moderatorka, Upam da jo bomo kdaj nazaj v polnem zagonu dobil.
borutvel: Tut zlo aktiven forumaš. Pravzaprav ne vem kej dost napisat o njemu. :/
Piko: ja, kaj čem rečt. Zdej ne vem če mi bo tole kej zamiru (moj sošolc je), Sam res zgleda da se je vsega naveličal. Enkrat mi ježe govoru da bo najbrš šel ven iz moderatorjev. Sam da ne bom preveč reku, .... na kratko: Bi bil za umaknt dokler se ne 'zbrihta' in spet začne sodelovat.
LIPI: Zdej je bil res mal neaktiven. Bomo vidl. Všeč mi je blo njegovo sodelovanje na digitalni fotografiji.
Heki: Tut mal manj aktiven no. Sam ma pa dost znanja in lahko marsikje pomaga. Š koda bi ga blo zgubit, če bi bil pa še malj bolj aktiven bi blol pa super.
Totek: V glavnem deluje na forumih katere sploh ne gledam.

Zdi se mi pa da ima dost konkretne odgovore.
Visoka: Heh, všeč mi je ker se je mal umirila na smešnicah, in ker je pozorna pa natančna. Ok na začetku je blo res mal preveč strogo, sam zdej je pa čist ok. :thumbsup:
jWill: OK tale je pa resno neaktiven (mislm da takoj za pikotom). Res bi mogu več sodelovat. Je pa podobno ko heki. Res obvlada velik stvari in je velik + forumu. Če bi bil le bolj aktiven.
tx757: Tut ma ene poste dobre in pomaga kjer pač more. Sam tko kot veget 30-50% je nepotrebnih sporočil.
Howkar: Isto kot tx757
S tem bi zaključil. Upam da nisem koga spustu. pa upam da mi ne bo noben preveč zameru, ker to naj bi bla tema kjer lahko povemo kar nam leži.
Mogoče sem komu kej šenkal al pa komu kej preveč ostro, ne mi zamert.