Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nezadovoljstvo z moderatorji!

Odgovorov v temi: 68

#21 Dvorjan

Dvorjan

RN forum freak

• Members
  • 7.562 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 17:22

Jah, pa naj se vsi razpisejo.

Ce tega moderatorji sami na znajo resit v Moderatorskem koticku, naj pa se narod pove svoje. Vcasih je bilo tako:

Kruha in iger.

pa tudi...

Kdor ne dela, naj ne je.

:twisted:

Sem zloben, kaj. No, povejte kako in kaj. Pa guglajte zraven. :)

Lp,

Dvorjan

#22 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 01 avgust 2004 - 17:33

J

Kruha in iger.

pa tudi...

Kdor ne dela, naj ne je.

Tega zares nisem razumel.... :roll:

Dobro veš, da se v MK ne da razrešit nič..... pol pa se uporabniki jezijo 100/h

Pa še - če bi vsi USE GOOGLE, pol pa kaj zavraga rabimo ta forum? :)

Š alo na stran - malo bo treba stvari premakniti - prej ali slej...

#23 Dvorjan

Dvorjan

RN forum freak

• Members
  • 7.562 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 17:34

Tisto z g00gl0m nazadnje je bila sala - saj je smesko zraven.

Lp,

Dvorjan :)

#24 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav

Objavljeno 01 avgust 2004 - 17:38

Sej vem - mal se pa lohka tud jaz pošalim :)

#25 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 01 avgust 2004 - 17:42

Za moje pojme ste vsi v redu..

Ok, treba je razumet da se vsak kdaj s kom zatakne na kaki stvari, dejansko pa se strinjam z Vegetom da je forum konec koncev tudi zato tukaj, da se vpraša zadeve ki se jih ne ve.. Pa naj bo stric google pravi kraj za iskat odgovore ali pa RNjev iskalnik (ki by the way meni še ni nič pametnega našel)..

Dobri, slabi, nebi sodil.. Pohvalno ježe da se ukvarjate s forumom in ga (skupaj z nami :)) furate..

Lp
Selines

#26 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4.136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 01 avgust 2004 - 21:25

visoka180: ja in pusti tiste poste kaj pač jih ne štet (to je sam en slab izgovor)! tak težko? :roll: ko pa jst dam vic pa vsi lepo povprek pišejo kak star vic in nevem kaj pa jim ne brišeš postov :x drugač si pa ti tut napisal nek bedn komentar v eni temi k sta se dvorjan pa scarab menla pa si dodala eno besedo pa klicaj! :) mislim nevem delite kar čete

#27 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 01 avgust 2004 - 21:40

Goldi vsakemu kdaj kaj pustim. Ce pa ti same stare vice objavljas pa ti jaz nisem kriva.

Ce se razvije pogovor me ne moti tud ce se napise 1 beseda. Gre se o teh medmetih in standartnih besednih zvezah ki ocitno tudi tebe zeloo motijo (ta vic je star).
Sicer pa ce pravis "delite kar cete" cemu se pol bunis? :)

#28 LIPI

LIPI

Mojster

• Members
  • 1.747 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:uffffff! ful stvari!

Objavljeno 04 avgust 2004 - 20:56

- Lipi (moj somoderator, nazadnje z njim spregovorila na ircu nekje maja ce se ne motim)

ja se dobr da se to spomnes.
Jest velik časa posvetim forumu, sam več berem kot pišem. Tolk da vem kaj se v vsakem delu foruma dogaja. Ne da se mi pa kr neki nakladat.

Ajt, lahko rečem, da me en mesc res ni blo, ker sem se zadnje dni šole FUL trudu, kr nekako ni šlo. Akcija mi ni uspela. Od devetih graj sem jih popravil samo 5, in nažalost sem s štirimi popravnimi avtomatsko padu klas.
No. pa še doma imamo težavo s telefonsko linijo. Vi, k ste tm gor tega ne poznate, sam jest sm pa (ko se ne šolam) v kotlini, kjer niti GSM omrežja nimamo.

Naj bo to opravičilo. Drugače se pa trudim kolkr se da.
Visoka? Nazaj si dobila svojo desno roko - mene pri smešnicah.

Se morm mal spravt u dobro voljo.

#29 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav

Objavljeno 04 avgust 2004 - 22:36

Nekateri se izgovarjajo da ni časa, sam sm pa ugotovu da če hočeš ga vedno dobiš :) tako da moderatorji - delat al pa mrš proč :)

No, moj urnik zgleda takole

Delo: od 7 do 15
Delo novice od 15.30 do 18
od 18-19 forum
od 19-21 fuzbal
pol pa forum in novice do poznih ur

A vidite da se dobi čas :)

#30 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 04 avgust 2004 - 22:51

Veget: kam bos pa mene 'vtaknu' v ta urnik ? :)

#31 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 04 avgust 2004 - 23:00

Veget..a punca te je pustla?

Lipi ja ti sment, skoda da ti sola ni ratala, sicer bolje da si za solo delal kot pa tisti cas na forumu trato. Pac nismo vedeli kako je na stvari. Lepo da si razjasno, ampak kot ves so tukaj hudi fantki, ki pac pravijo, da moras imet za vse cas, sicer pa adijo.... No sicer si se pa vrno....halo moja desna roka :) Pa kak vic pripopaj :)

#32 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav

Objavljeno 04 avgust 2004 - 23:29

Scarab - v pozne ure :) hehe

Ne sej ti lohka prideš kdr češ...

Visoka - tud kaka urca sexa ne uvide :)

#33 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 04 avgust 2004 - 23:45

Veget: upam da za sex nisi racunal name, ker bos razocaran! :)

LIPI: Wellcome back!!! Zdaj pa se pridno uci, ker ne sprejemamo vec traksnih izgovorov :ok:

#34 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10.291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 05 avgust 2004 - 01:18

Visoka, JWill je AiR na forumu, trenutno drži #rn kanal pokoncu, drugače pa bi lahk malo boljše poskrbel za njega, enkrat smo muže opravičili zaradi kanala, in je rekel da bo bolj sodeloval na forumu, odprte kode ne gledam sploh, kako je tam kaj prisoten?

#35 McCuz

McCuz

Gospod s kravato

• Members
  • 1.161 objav
  • Kraj:Novo mestu
  • Interesi:Uničevanje računalnikov (ne mojga, ta pride po nesreči)

Objavljeno 05 avgust 2004 - 01:52

Evo kle se lahko razpišem mal. Opisal bom kaj mislm o vsakem moderatorju posebej

veget: Sej ne pravm veget marskej ve in to in je zlo dober moderator, sam roko na srce 30-50% je brezveznih.

Scarab: No to je tut en zlo dober moderator ko tut popestri in me učasih s svojimi reply bolj sprav v smeh kot sam štos (visoka beri: včasih so reply-i v smešnicah lahko tut dobri)

Pol mamo aryesa. Evo to je pa primer pomoje enga k se zlo trud. Ne vem kaj bi lahko kej slabga reku o njem. (Sicer res da ne piše (beri: spama) po forumu tolk kot scarab/veget, sam se mi zdi da vsi njegovi posti neki vendrle pomenjo.

Un4go10: Tut en zlo priden forumaš. (Učasih je bil po postih pred scarabom, ne hecam se). Zlo dober vod Igre. Res svaka mu čast. Sicer ne vem kaj dela na digitalni fotografijo no.

m2j: Tole je pa res strokovnjak kar se tiče interneta in izdelovanja spletnih strani. Ni stvari da ne bi znal. Pa zlo dober zna razložit, da mi (noobi) kej razumemo.

goldi: Dokej nova okrepitev med moderatorji. Zdej ne morte vi vedt kako je na moderatorskem kotičku sam tam dobr sodeluje, ... Tko ne morm še dost povedat ker kot sem reku je dokaj nov v klubu. ;D

macos: Khm, ja zadnje čase je mal manka na forumu. Kukr se opravičuje da ma drugo za delat. Ja no sej mamo tut drugi a ne? Se spomnem iz (dalnjih) časov ko je bla še zlo aktivna, in res dobra moderatorka, Upam da jo bomo kdaj nazaj v polnem zagonu dobil.

borutvel: Tut zlo aktiven forumaš. Pravzaprav ne vem kej dost napisat o njemu. :/

Piko: ja, kaj čem rečt. Zdej ne vem če mi bo tole kej zamiru (moj sošolc je), Sam res zgleda da se je vsega naveličal. Enkrat mi ježe govoru da bo najbrš šel ven iz moderatorjev. Sam da ne bom preveč reku, .... na kratko: Bi bil za umaknt dokler se ne 'zbrihta' in spet začne sodelovat.

LIPI: Zdej je bil res mal neaktiven. Bomo vidl. Všeč mi je blo njegovo sodelovanje na digitalni fotografiji.

Heki: Tut mal manj aktiven no. Sam ma pa dost znanja in lahko marsikje pomaga. Š koda bi ga blo zgubit, če bi bil pa še malj bolj aktiven bi blol pa super.

Totek: V glavnem deluje na forumih katere sploh ne gledam. :) Zdi se mi pa da ima dost konkretne odgovore.

Visoka: Heh, všeč mi je ker se je mal umirila na smešnicah, in ker je pozorna pa natančna. Ok na začetku je blo res mal preveč strogo, sam zdej je pa čist ok. :thumbsup:

jWill: OK tale je pa resno neaktiven (mislm da takoj za pikotom). Res bi mogu več sodelovat. Je pa podobno ko heki. Res obvlada velik stvari in je velik + forumu. Če bi bil le bolj aktiven. :)

tx757: Tut ma ene poste dobre in pomaga kjer pač more. Sam tko kot veget 30-50% je nepotrebnih sporočil.

Howkar: Isto kot tx757

S tem bi zaključil. Upam da nisem koga spustu. pa upam da mi ne bo noben preveč zameru, ker to naj bi bla tema kjer lahko povemo kar nam leži.
Mogoče sem komu kej šenkal al pa komu kej preveč ostro, ne mi zamert. :)

#36 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 05 avgust 2004 - 02:01

McCuz: kaj pa nase Administratorje ? A se jih bojis pokritizirat ?

#37 McCuz

McCuz

Gospod s kravato

• Members
  • 1.161 objav
  • Kraj:Novo mestu
  • Interesi:Uničevanje računalnikov (ne mojga, ta pride po nesreči)

Objavljeno 05 avgust 2004 - 02:07

Aja, čist pozabu, gledu sem na listo moderatorjev v kotičku. Ok here goes (vem za 3)

Dvorjan: Zadnje čase najbolj aktiven od adminov. Učas je prestrog. To smo se navadl. Všeč mi je kako stoji za svojimi besedami in jih zna tut utemeljit. Ni mi pa všeč njegov stil: Evo vam predlog, povejte kaj mislite, na koncu bo po moje. (mogoče sem čist falu, sam tko se men zdi)

Bizi10: No tut čedalje manj aktiven na forumu. Med letom je bil priden zdej se je pa kar potuhnil. Sej vem da bere tisto kar ga zanima. mam 1 besedo: SODELUJ!

bost: no comment cuz i don't know this guy.

#38 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav

Objavljeno 05 avgust 2004 - 05:42

:)

McCus se gre analitika - sej to ni res :)

#39 nebby

nebby

Gospod s kravato

• Members
  • 1.103 objav

Objavljeno 05 avgust 2004 - 08:44

McCuz teb se vidi da si vrstnik Aryesa in Un4go10. A tisti moderatorji ki sem jih js postavu v "slabe" se vsi strinjate s tem ker ne vidim da bi se kdo pritozeval. Aryes je kot graficni oblikovalec (ali kakorkoli se temu rece) dober kot moderator pa... Un4go10 mogoce res dobro vodi igre ampak ostale tri teme qrc kej.

#40 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4.136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 05 avgust 2004 - 14:51

Goldi vsakemu kdaj kaj pustim. Ce pa ti same stare vice objavljas pa ti jaz nisem kriva.

Ce se razvije pogovor me ne moti tud ce se napise 1 beseda. Gre se o teh medmetih in standartnih besednih zvezah ki ocitno tudi tebe zeloo motijo (ta vic je star).
Sicer pa ce pravis "delite kar cete" cemu se pol bunis? :)

ja ampak razlika je v tem da ko jst napišem da je vic star me bi najraj na križ obesl pa s kamni obmetaval ko pa kdo napiše enako pod kako drugo temo al pa pod moj vic je pa vse lepo in prow ;-) to me moti drgač pa tak kot sn reku zdej smešnic več ne pregledujem oz. ne komentiram... tistih dolgih scarabovih pa tak al tak ne berem :silence:

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov