Predlogi Za Izboljšanje Foruma In Obvestila!
Objavljeno 15 marec 2012 - 21:08
Objavljeno 15 marec 2012 - 21:59
Sam forum se mi zdi vredu... Ampak tukaj je problem, če gledam 9 članov, 69 gostov .Tukaj bi lahko probali več narediti na tem, da bi se uporabniki registrirali. Pri tem bi bilo bolje, če bi jih bilo več ne pa samo 9 registriranih pa še to so tisti stalni gostje. Čudno zakaj na Facebooku nič ne napišete, da imate forum . Ali ste pa res čisto skregani s tistimi bogovi tam gori, ki nimajo pojma pa samo lapajo...
Nikoli do zdaj nisem videl na Facebooku, da bi kaj pisalo nevem zakaj ?. Forumaši se trudimo pomagati oni glavni pa samo na pizdi sedi panič ne naredi ?. Vsaj meni tako zgleda.
Včasih, pred spremembo oblike strani, je bil forum zelo bolj aktiven. Nasplošno je več ljudi sodelovalo (tudi jaz sem bolj več pisal). Potem je kar naenkrat padlo in sedaj se mi zdi da se počasi, počasi pobira. Bi pa bilo zanimivo videti graf, ki to prikazuje
Objavljeno 15 marec 2012 - 22:41
Sam forum se mi zdi vredu... Ampak tukaj je problem, če gledam 9 članov, 69 gostov .Tukaj bi lahko probali več narediti na tem, da bi se uporabniki registrirali. Pri tem bi bilo bolje, če bi jih bilo več ne pa samo 9 registriranih pa še to so tisti stalni gostje. Čudno zakaj na Facebooku nič ne napišete, da imate forum . Ali ste pa res čisto skregani s tistimi bogovi tam gori, ki nimajo pojma pa samo lapajo...Nikoli do zdaj nisem videl na Facebooku, da bi kaj pisalo nevem zakaj ?. Forumaši se trudimo pomagati oni glavni pa samo na pizdi sedi panič ne naredi ?. Vsaj meni tako zgleda.
Včasih, pred spremembo oblike strani, je bil forum zelo bolj aktiven. Nasplošno je več ljudi sodelovalo (tudi jaz sem bolj več pisal). Potem je kar naenkrat padlo in sedaj se mi zdi da se počasi, počasi pobira. Bi pa bilo zanimivo videti graf, ki to prikazuje
Je pa treba vedeti tudi, da včasih so bili forumi popularni, oh in sploh, višek spleta... danes pa počasi umirajo, ker folk debatira samo še na socialnih omrežjih... ampak meni se ideja foruma še vedno zdi super in upam da bo živel tale forum... upam da vsak toliko tudi kak nov zvesti član pride
Objavljeno 15 marec 2012 - 22:51
Je pa treba vedeti tudi, da včasih so bili forumi popularni, oh in sploh, višek spleta... danes pa počasi umirajo, ker folk debatira samo še na socialnih omrežjih... ampak meni se ideja foruma še vedno zdi super in upam da bo živel tale forum... upam da vsak toliko tudi kak nov zvesti član pride
To je res ja. In tudi jaz upam, da forumi in sploh ta forum in spletna stran obstanejo. Vendar se je po prenovi poznalo...
Objavljeno 19 junij 2012 - 16:05
Imam eno "težavo". In sicer me moti, ko brskam po forumu preko mobilnika za novimi prispevki, da te ob izbiri teme prenese na začetek teme (na prvi prispevek), ne na zadnji prispevek. Pri temah, ki imajo že nekaj strani je zoprno pritiskati gumb naprej xy krat. Lepo bi bilo, če bi to uredili.
Hvala.
Lp, M.
Objavljeno 22 junij 2012 - 09:20
To sem tudi jaz opazil ja, ampak lahko pa direktno klikneš na zadnjo stran že v pregledu novih prispevkov.
Včasih prideš na forum po enem tednu... kjer niso novi prispevki samo na zadnji strani... Kolikor vem IPB (vsaj v starejših verzijah, zato predvidevam da tudi zdaj) omogoča, da se odpre tema od zadjega prebranega posta... Ne vem pa kako je generiran ta link, ali se kje v nastavitvah to nastavi, mislim pa da se da
Objavljeno 15 december 2012 - 16:22
Jaz osebno imam eno pritožbo. Kaj najbolje sovražim je, da ste v forum vsilili oglase, kar niti nisem vedel, ker stalno uporabljam AdsBlocker. Kaj, če bi vi malo pretuhtali, da bi to odstranili bi bilo veliko boljše. Takšen bujen zaslužek pa najbrž nimajo Računalniške Novice od teh oglasov. ![]()
Objavljeno 21 december 2012 - 06:55
Morda bi bilo treba se malo zresniti na nekaterih področjih. Da ne bom pretiraval, razumem pomanjkljivosti v nekaterih temah. A teme, ki imajo globoko področje, ali pa zajemajo veliko stvari, so lahko vsaj za uvod bolj urejene.
Moti me, ko mi je všeč naslov teme, ko pa kliknem na njo ne dobim nadaljnjih informacij, da bi se lahko v temo poglobil. V kolikor vem, je namen foruma, da so podatki na enem mestu, zloženi in urejeni - pa tudi za razprave, katerih urejenost me ne moti, niti ni potrebna.
Ampak prosim lepo, če odpreš temo ( npr. za predstavitev programa ali igre ), jo uredi. Te vrste tem morajo biti urejene, saj so namenjene zgolj informaciji in predstavitvi in ne za LINK v GOOGLE. Potrudi se, pa najdi informacije na več mestih in jih združi v eno.
Lep pozdrav,
Objavljeno 24 december 2012 - 21:30
Evo jaz pa imam en predlog, ki se mi zdi zanimiv. Glede na to, da se teme iz dneva v dan dodajajo in nekatere so našle svojo rešitev predlagam, da damo neko ikonco zraven tema rešena. Primer :
Potem bi bilo dobro, da bi mogel uporabnik sam nekako izbrati, če je dobil rešitev. Dober primer je za to yahoo ask, kjer izbereš najboljši odgovor. Kako se vam zdi ?

Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov