Predlogi Za Izboljšanje Foruma In Obvestila!
Objavljeno 23 december 2011 - 22:43
Lep pozdrav!
Objavljeno 07 januar 2012 - 17:23
LP
tekmovalec 6 - 3 točke
tekmovalec 3 - 2 točki
tekmovalec 7 - 1 točka
Tekmovalec 7 - 3 točke .
Tekmovalec 5 - 2 točki.
Tekmovalec 6 - 1 točka.
Vidiš to samo malo si zamenjal...
Objavljeno 07 januar 2012 - 17:37
tekmovalec 6 - 3 točke
tekmovalec 3 - 2 točki
tekmovalec 7 - 1 točka
Tekmovalec 7 - 3 točke .
Tekmovalec 5 - 2 točki.
Tekmovalec 6 - 1 točka.
Vidiš to samo malo si zamenjal...
In? Jaz njega ne poznam... Sicer pa je tisti tvoj prijatelj nekoliko sumljiv(dvojni račun...).
Objavljeno 07 januar 2012 - 18:00
Objavljeno 07 januar 2012 - 18:09
Potem na koncu bo zmagala št. 7 kot, da bi bila v nekem paintu narejena...
![]()
A v paintu se da dat gradient?
Objavljeno 07 januar 2012 - 18:14
Nevem zgleda, da si mojster ali pa si neko sliko skopiral z neta kot druge ... mah raje se sploh ne krega. Itak zmaga bo nepravična tko, da res zadnjič sem tukaj in . Potem pa meni govoriš, da jaz goljufam. Nevem kako bi kar 3 je na enkrat pr spammali gor, da je tvoja najboljša (aja sej res prjatli so toPotem na koncu bo zmagala št. 7 kot, da bi bila v nekem paintu narejena...
![]()
A v paintu se da dat gradient?![]()
Lep pozdrav
Objavljeno 07 januar 2012 - 18:18
Nevem zgleda, da si mojster ali pa si neko sliko skopiral z neta kot druge ... mah raje se sploh ne krega. Itak zmaga bo nepravična tko, da res zadnjič sem tukaj in . Potem pa meni govoriš, da jaz goljufam. Nevem kako bi kar 3 je na enkrat pr spammali gor, da je tvoja najboljša (aja sej res prjatli so to
)...
Lep pozdrav
Aja, in kaj je pa tisti freakslovenia? Sploh pa sem jaz dal predlog, da bi moralo biti znotraj ekipe, ravno zato, da bi bilo bolj pravično.
Objavljeno 07 januar 2012 - 21:09
FreakDeziner,tukaj se ne bo nič spremenilo,če bodo dopuščali tako glasovanje,včasih sem tudi sam rad sodeloval sedaj pa me je minilo.Isto sranje je pri glasovanju za naj fotografijo,zato se sedaj ukvarjam z PS še samo za svojo dušo,ter tu in tam pošljem kak izdelek na kak tuning forum avtomobilov.Lej tako je misliš, da je sploh kaj tukaj pravično ?. Upam samo, to da se to odpravi
.
Objavljeno 08 januar 2012 - 12:19
Lej tako je misliš, da je sploh kaj tukaj pravično ?. Upam samo, to da se to odpravi
.
FreakDeziner,tukaj se ne bo nič spremenilo,če bodo dopuščali tako glasovanje,včasih sem tudi sam rad sodeloval sedaj pa me je minilo.Isto sranje je pri glasovanju za naj fotografijo,zato se sedaj ukvarjam z PS še samo za svojo dušo,ter tu in tam pošljem kak izdelek na kak tuning forum avtomobilov.
Se strinjam zato sem pa tudi zadnjič na tekmovanju.
Objavljeno 08 januar 2012 - 20:37
Zakaj bi me ?... Vem tudi, da lahko IP menjaš ampak ni fer vse skupaj . Lahko si še tako pameten . Res, da nisem dober designer sem na FB-ju dobil lajkov več kot ti in potem bo neka slika zmagala, ki kar kopira neke slike iz google kot npr. tist nokia pa nevem kaj ... Želim ti pa veliko sreče pri zmagi ...
Pa ne, da bi se hvaliu...
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov