Avto gume
Objavljeno 19 oktober 2009 - 11:23
mirko53 kdaj si pa naročil Fuldo in kje? Ker jaz sem prejšnji teden brskal po spletnih trgovinah in drugih trgovinah/avtocentrih in niso več nikjer dobavljive.
Po naslednjih testih so pa Montero 3 na drugem mestu: KLIK
Sam sem želel najprej Savino gumo, a me je en test kjer jo ne priporočajo odvrnil. Baje bi naj bila dobra samo v snegu, v ledu in mokrem pa porazna. Zato sem si zdaj naročil Bridgestone Blizak LM30 za 60€/kos oz. mi je prijatelj naročil pri njegovem poznancu, ki bo mi tudi montiral in centriral gume za zgolj 15€.
Imate pa dva testa pri ADAC-u za dve različni dimenziji:
- 185/60 R 14 T
- 205/55 R 16 H
Objavljeno 20 oktober 2009 - 08:56
Na Cliotu imam lanskoletne Fuldine zimske gume, zaradi napačne optike pa mi je eno po notranjem robu "posnelo", ostale 3 pa so kot nove.Šel se m pač gledat v najdi.si in kot možnost mi je ven vrglo Mimovrste.Ko sem šel na njihovo stran, sem res odkril točno določeno gumo(Serija Montero2 je lanskoletna in jo je toliko težje dobiti, sedanja je namreč res Montero 3) in to za dobrih 46€.Dobavljiva naj bi bila v 5 dnevih.Prejšnjo nedeljo sem po netu oddal naročilo z osebnim prevzemom in plačilom v LJ, v sredo sem bil s SMS obveščen, da me guma čaka na Šmartinski!Dobra cena, enostaven in hiter servis!Zadnje tri prispevke sem razdružil iz teme "Letne gume" v novo temo, da bomo lahko veselo debatirali o gumah, kar je zdaj seveda že aktualno glede na to, da so temperature zjutraj že pod ničlo.
mirko53 kdaj si pa naročil Fuldo in kje? Ker jaz sem prejšnji teden brskal po spletnih trgovinah in drugih trgovinah/avtocentrih in niso več nikjer dobavljive.
Po naslednjih testih so pa Montero 3 na drugem mestu: KLIK
Sam sem želel najprej Savino gumo, a me je en test kjer jo ne priporočajo odvrnil. Baje bi naj bila dobra samo v snegu, v ledu in mokrem pa porazna. Zato sem si zdaj naročil Bridgestone Blizak LM30 za 60€/kos oz. mi je prijatelj naročil pri njegovem poznancu, ki bo mi tudi montiral in centriral gume za zgolj 15€.
Imate pa dva testa pri ADAC-u za dve različni dimenziji:
- 185/60 R 14 T
- 205/55 R 16 H
Objavljeno 20 oktober 2009 - 19:11
Objavljeno 21 oktober 2009 - 08:44
Objavljeno 21 oktober 2009 - 10:08
http://www.mimovrste...5-60-r16-96h-xl
nakupovanje.net je sploh nima
enaa tudi ne.
Pa dobro, zaenkrat sem preko kolega dobil varianto za 105€, kar je za XL izvedbo zaenkrat najceneje.. Bom še malo popraskal..
Objavljeno 21 oktober 2009 - 11:37
Torej, ja, rabim zaradi avta in ne zaradi sebe..
Objavljeno 23 oktober 2009 - 13:54
Namreč avto se rabi skoraj samo poleti (pa še to vikend) torej za suho+dežno podlago. Pozimi avto počiva na mrzlem rabi se zelo redko oz samo za kake kratke proge do trgovine in nazaj, tako da samo zaradi tega zimskih gum nisem nameraval kupovati.
Celoletne nihče ne priporoča (Čeprav tašči zelo dobro služijo tudi pozimi in v snegu pa ima isto dimenzijo kot jaz 155/R13).
Torej je bolje da letna pozimi stoji ali da se z zimsko vozi ko je vroče?
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov