Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Moj Fant

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 48

#1 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 26 september 2010 - 19:03

me zanima kako bi zenska reagirala ce bi sedanji tip imel sliko od bivse na mizi.

#2 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 26 september 2010 - 21:04

Zanimivo vprašanje...
Po mojem odvisno od medsebojnega zaupanja in resnosti zveze...

#3 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 08:54

jst mu ne zaupam.nevem zakva ne.kr naprej me neki moti.ona je tista k mu ne da mira.ona ima doma tipa k z njim ze zivi vec k eno leto.moj mi je dal da preberem sms-e k mu jih je poslala.reku mi je da jo je ze prebolel.sam ona njega ni.

#4 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 27 september 2010 - 12:37

marijana dobrodosel na forumu.
Samo prosil bi da upostevas pravila:)

1. Člen
Slovnica na forumu

1.1.Na forumu pišite slovensko.

Opomba: Tujec, ki pride na forum in piše v svojem jeziku, se ne obravnava kot kršitelja pravil, a vendar se mu odgovarja v slovenščini.

1.2. Pišite čimbolj slovnično pravilno. Uporabljajte ločila, velike začetnice in ostala pravila.

1.3. Ne pišite odgovora s pretežno velikimi črkami.
Opomba: Pisanje odgovora s veliki črkami, namreč na forumu pomeni, kričanje.

#5 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 13:02

joj nerazumem....kot da bi nevem kaj naredila.ce sem tam napisala kaksen kva.nisem tu gor da mi eni pametujejo.sam postavila sem eno vprasanje in je ze vse narobe ko sem nazaj odpisala z malo drugacno slovenscino.se mi ne da o tem debatirat k temu ne bi bilo konca.lep dan se naprej.

#6 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3.112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 27 september 2010 - 14:08

Ženske ste poseben tip ljudi (je več delitev na še posebne podtipe, to velja za oba spola- več si lahko preberete v moji knjigi Glava spodaj, glava zgoraj, a obe prazni).

Iz opisa lahko sklepam, da je ona njega pustila. Logično je, da potem samec začne iskat drugo (zaradi potrebe po nadomestni mami ali po spolnosti), in ona drugega (predusem iz maščevanja, četudi dobi totalnega kretena). Seveda čez mesec do pol leta ugotovi, da zelo pogreša bivšega in da je sedanji fant idjot. Tako poiskuša nazaj navezati stik z njim. Seveda on ima sedaj drugo (tebe). Tako se znajdeš v nauskrižnem ognju in je najbolje da omenjiš stike z njo. Seveda reči pusti jo na miru ali odidem ni pametno. Poiskusi reči ali ona ali jaz in naj se odloči v trenutku. Če izbere tebe, mu reči naj menja gsm številko, email, jo blokira na FBju... Če izbere njo pa daj odkorakat stran, saj je slabič. Če se nemore odločit, ravnotako odkorakaj stran, saj je slabič in te ni vreden.

PS: lahko izvem starost?

#7 Flozo

Flozo

Iznajdljivec

• Members
  • 862 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 27 september 2010 - 14:38

V zvezi z mojo punco so pravila jasna. Stik z bivšim partnerjem pomeni velik padec zaupanja, velike spremembe v zvezi ali celo razpad zveze. S tem mislim popolna izolacija od bivšega partnerja. Če imaš zvezo, ne vem zakaj bi sploh imel stike z bivšim partnerjem ali kaj podobnega ...

Ljudje smo drugačni, drugačne so tudi naše zveze. Menim da mora vsaka zveza imeti določena pravila, če tega ni, je normalno anarhija in posledičen razpad zveze. Ta pravila veljajo v obeh smereh. Tako od fanta do punce, kakor od punce do fanta.

#8 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 15:29

marijana, glede na tvoj način pisanja in vrsta vprašanja me močno spominjaš na eno 23letnico iz naših krajev :)
Sicer pa se pridružujem odgovorom Hydr@ in Flozo

#9 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 17:19

hvala ki mi vsi svetujete.kamlu bom 30 let.ni ona njega pustila.on je njo.zdej pa ga skoz napada ker je zvedla da ima eno zensko.neve pa da sem to jaz.in ji je rekel naj od..jeb...se opravicujem na izrazu.in mi je rekel da naslednjic ko poklice da se naj jaz javim.ona je tista ki je kriva da sta se razsla.varala ga je.
mi je pa vsec ki mi kdo rece da imam 23 let:).res pa je da nisem imela lepo in krasno otrostvo.do zdej sem imela sam 4 veze resne.ampak vsi so bili kreteni.

#10 Flozo

Flozo

Iznajdljivec

• Members
  • 862 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 27 september 2010 - 18:50

Marijana, se lahko potrudiš pri slovnici? Jebemu :S

#11 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 19:21

vidim da so se nekateri najdli ki jih moti kao moja slovnica.tko da tu gor vec ne bom pisala.lepo se imejte.

#12 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 19:34

Problem je bolj da je to eno pravilo ki se ga poskusamo cim bolje drzati na forumu.

#13 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 20:06

se mi zdi da malo pretiravate.kdo pa danes pise v pravi slovnici?????halo skoraj noben.in ce jaz iscem odgovor na vprasanje je ze cela katastrofa,ce sem napisala kaksno drugacno besedo.nismo vsi popolni.se opravicujem,ker sem motila.

#14 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 20:10

Vecina forumov ima podobna pravila glede slovnice, ce se ne strinjas te noben ne sili da pises na forumu. Ce se vsi drzimo pravila zakaj bi bila izjema?

#15 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 20:17

jaz sem tu gor prvic in sploh nevem kako potekajo te zadeve.Se mi zdi,da sem danes prevec obcutljiva,ker imam nekaterih stvari dovolj.

#16 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 20:18

Ufa smo nekateri občutljivi.
Ne razumem, kako lahko ti pričakuješ od nas da se mučimo ob prebiranju tvojih postov. A si se kdaj to vprašala?
Me pa res zanima, na katerem forumu ne pišejo razumljivo in slovnično. Aha, najbrž v kakšnem najstniškem... razumem... A nisi rekla da jih imaš slabih 30?????

bomsesam podobnokuti pisal dabos vedla kuje nam kto bermo.... Ah, pa oprosti, če te poleg svetovanja, "dobro-voljno" učimo tudi dobrih manir. :)

EDIT: Malce si me prehitela in vidim da si se tokrat potrudila. Lepo od tebe. ;) :)

#17 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 20:23

Poglej tko pa spet nisem pisala,da se ni dalo razumeti.Ja jih bom imela 30.Se sama nevem zakaj kar naenkrat norim.Se opravicujem.

#18 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 20:24

Z moje strani je opravičilo sprejeto. Pa veliko sreče v ljubezni :)

#19 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 28 september 2010 - 18:48

hvala za to sreco.jo bom res potrebovala.ce bo sploh pomagala. :)

#20 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 28 september 2010 - 20:05

Jaz mislim da je problem, ker imaš slabo samozavest. Zato se tudi napadalno odzoveš kadar ti nekdno pokaže ne-strinjanje, ker, če bi bila dovol samozavestna bi se tudi zavedala svojih kvalitet in bi vedla da ti njegova ex ne pride do kolen, sploh pa ko ti je patner to potrdil. Tu opazim rahlo ne zaupanje s tvoje strani (nevem kako je z njegove).

Vrjetno pa se niti pod približno ne boš strinjala z mano. ;)

EDIT: Vidim da nekateri omejujete partnerom njihovo svobodo. Zakaj? Vas je strah kaj bo? :) Meni je čisto prav če se moja druži z bivšim, še zaplesala sta ko me ni blo med tem ko je z drugim bivšim hodla v šolo, na malco.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov