Moj Fant
Objavljeno 03 oktober 2010 - 12:17
In vem,da nisem jaz za to kriva.Stara sem bila 20 let,ko sem sla od doma.Nekateri pa mami
se pri 40 letih gledajo pod krilo.To pa je res super.Ma nimas kaj boljsega.
hitko hvala za lepe besede.
Vceraj pa je bilo prepozno za odgovor na moje vprasanje.Sem ga ze napadla in se skregala.
drugac ni slo.Mi je pa cisto vseeno.Itak sem se odlocla kaj bom naredila.
Objavljeno 03 oktober 2010 - 22:48
Nisem sledil temi, ampak če ima tip na mizi sliko od svoje bivšje potem še vedno nekaj čuti do nje. Ni rečeno, da hodi k njej po karkoli, samo če bi mu bilo vseeno za njo potem bi verjetno odstranil to sliko. Moraš se zavedat, da je ona njega prevarala, ne on njo.
Si pa tudi sama malo kriva za tole. Zakaj se izogibaš pogovoru z njim? Vsaj pogovorila bi se lahka z njim glede obeska, slike in njegove bivšje ... in če bi mu bilo kaj do tebe bi tako ali tako prekinil vse stike z njo v trenutku ko bi ti to rekla... ne vem no...
Objavljeno 04 oktober 2010 - 11:49
Pa jo je pred mano strgal.In me je vprasal,ce sem srecna.Pa sem rekla:ja.
Obesek pa je dal nazaj na kljuce.Pa mi je rekel sej te imam rad.
Objavljeno 04 oktober 2010 - 11:58
Aja zdej pa lazem,da se blizam 30 let?To pa so obtozbe.Nekateri so uzivali v otrostvu.Jaz pac nisem.
In vem,da nisem jaz za to kriva.Stara sem bila 20 let,ko sem sla od doma.Nekateri pa mami
se pri 40 letih gledajo pod krilo.To pa je res super.Ma nimas kaj boljsega.
hitko hvala za lepe besede.
Vceraj pa je bilo prepozno za odgovor na moje vprasanje.Sem ga ze napadla in se skregala.
drugac ni slo.Mi je pa cisto vseeno.Itak sem se odlocla kaj bom naredila.
Jaz sem šel pa od doma ko sem bil star 19 tako da, ne razumem tvoje poante.
Na momente imaš res tako obnašanje da sem tudi sam podvomil v tvojo starost.
Ampak, bi prosil vse sodelujoče v tej temi da se držijo teme, vse kar se pa tiče obnašanja, let, otroštva itd. pa rešite ali v drugih temah ali z privatnimi sporočili.
Lep pozdrav.
Objavljeno 04 oktober 2010 - 13:44
Skoda,da razplravljate o mojih neumnih vprasanjih.
mogoce se se kdaj slisimo.lep pozdrav in uzivajte se naprej.
Objavljeno 04 oktober 2010 - 20:21
Pa praviš da je sliko strgal in obesil obesek? In rekel da te ima rad?
Ampak rad imeti in ljubiti nekoga sta dve različni stvari. V ljubezni je potrebno veliko žrtvovanja, zato bo on (kakor tudi ti) moral pokazati še veliko več kot je strgana slika in obesek. Slednji je po pravici povedano nepotreben, saj če te ljubi ne potrebuje obeska da se spomni nate!!!
Objavljeno 05 oktober 2010 - 17:03
Objavljeno 06 oktober 2010 - 10:07
Objavljeno 06 oktober 2010 - 11:09
LP
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena