Tri dni se že trudim, da ne bi napisala komentarja na vprašanje in na celo repliko o temi, ampak ne morem in ne morem se vzdržati.
marijana, prvo kot prvo, če si ti stara 30 let, predvidevam, da si malo bolj razgledana ženska in imaš določene cilje že postavljene v življenju. In iz srca povedano, dvomim, da si te starosti, namreč, če se pri 30 še vedno vprašuješ takšne stvari, ki bi si jih naj najstnice, potem je tu nekaj narobe. Kajti pri teh letih, bi morala imeti druge težave oziroma se srečati z drugimi problemi, otroci, služba,..ne pa to kaj sprašuješ. Ampak pustivi zdaj to..
Poglej, če ima tvoj fant sliko bivše na mizi, se samo sprašujem, kaj pa tvojo? In lepo te prosim, nič nimam proti temu, da ostanejo kontakti z bivšimi, ampak sliko na mizi !!! Če še vedno imata takšne stike, mislim pisanje preko sms, pogovori, slike in še posebej če sem prav razumela, da sta po končani zvezi bila ljubimca, potem mislim, da se to nadaljuje oziroma ti bo slej kot prej dal brco. Ampak tudi vem, da ko mu postaviš vprašanje o njegovi ex, bo tako na široko grdo govoril o njej, a ko pa jo bo videl se bo pa cel topil. Če je bila njegova prejšna zveza dolgotrajna, takšne ne moreš samo pozabiti tako čez noč in verjemi mi v 80% se partnerji vrnejo nazaj k bivšim.
To kar imata vidva je samo trenutna zveza, brez vidne skupne prihodnosti, zato je moj nasvet, čimprej se reši iz tega in si najdi nekoga, katereg miza bo krasila tvoja slika in kateri bo poklical tebe, ko bo želel nasvet, tolažbo,.... in ne svoje bivše. ČE si stara 30, ne trati svojega časa s temi vprašanji ali mi je zvest, ali mu naj zaupam, ali me bo pustil,...ampak si najdi nekoga, ki te bo imel iz srca rad, ki mu boš zaupala, in v katerega zvestobo ne boš niti kanček dvomila.
In še nasvet za vprihodnje glede foruma, ubogaj navodila, drži se navodil, ker s tem, da boš razpravljala o pravilih v eni temi je samo zguba časa. Življenje je list pravil, ki pa se jih želeli ali ne želeli, moramo držati, če želimo v družbi delovati enotno in nemoteno.