Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Moj Fant

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 48

#21 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 29 september 2010 - 11:57

Glej noben nobenga ne omejuje pri svobodi.Moj jo ima.Jaz pac tega ne sprejmem,da ima moj fant stike z bivso.Najprej je bil z njo 5 let v zvezi potem pa sta ostala ljubimca.Ona je sla z drugim zivet.In ne razumem zakaj bi ona dva ostala frenda????
Vsake toliko casa ga napada z sporocili.Hm...ce bi jih kdo prebral mi rekel vsak,da je neumna.Ona je zame neumna.
Sploh nocem slisat za to zensko.Jaz ze vem zakaj mu ne zaupam.
In tako bo ostalo.Ko mi bo marsikaj dokazal takrat mu pa bom zaupala.Zaenkrat pa ne.Ni pogoja.
Sej tudi on meni ne zaupa.Pa se upam priznati zakaj mi ne zaupa.Pred 6 leti sem ga pustila zaradi drugega tipa.
Zanimivo,da po toliko letih se nisva pozabila.In zdej ga resnicno ljubim.Ampak to moje zaupanje nevem kako bo slo cez.
Nazadnje sem bila z enim fantom samo eno leto in sem ga pustila zaradi rega zdejsnjega fanta.
Ta zdej me je prepriceval naj pridem k njemu zivet.In jaz sem rekla:ja!
Uh se veliko bi se dalo tega povedat.Ampak ne mislim roman pisat :)

#22 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 29 september 2010 - 16:30

Veš kaj, meni nekaj ne gre v račun. Praviš da ga ljubiš, a vendar mu ne zaupaš????
Temu ti praviš ljubezen? Ne bom ti solil pameti, a vendar te opominjam da zaljubljenost ni isto kot ljubiti koga.
Ker če ljubiš določeno osebo, pomeni tudi da tej osebi zaupaš, oziroma si medsebojno zaupata. Če tega ni, ni ljubezni.
Sam si ljubezni brez zaupanja praktično ne predstavljam. Podobno kot si ne predstavljam avta brez motorja...

#23 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 29 september 2010 - 23:27

Hja tu je tud meni hecno in si ljubezen pa zaljubljenost zelo drugače razlagam.

#24 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 30 september 2010 - 12:33

Ja sej vem kaj hoces povedat.Ampak jaz sem ze prevec zmedena.Vcasih sem srecna,ko pa se ona omeni mi pa gre vse na zivce.
On to dobro ve.Zato je tudi ne omenja.Pa sej je tudi on ljubusumen na moja dva bivsa fanta.In to kar veliko.

#25 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 30 september 2010 - 17:07

Ja sej vem kaj hoces povedat.Ampak jaz sem ze prevec zmedena.Vcasih sem srecna,ko pa se ona omeni mi pa gre vse na zivce.
On to dobro ve.Zato je tudi ne omenja.Pa sej je tudi on ljubusumen na moja dva bivsa fanta.In to kar veliko.

Zato sem na prejšni strani napisal kar sem. Zakaj sta sploh skupaj? Kaj sploh imata drug od drugega?
Jaz osebno se v tak odnos niti spustil nebi.

#26 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 30 september 2010 - 17:29

joj ne[ ]razumem....kot da bi nevem kaj naredila.ce sem tam napisala kaksen "kva".nisem tu gor da mi eni pametujejo.sam postavila sem eno vprasanje in je ze vse narobe ko sem nazaj odpisala z malo drugacno slovenscino.se mi ne da o tem debatirat k temu ne bi bilo konca.lep dan se naprej.

Drugačno Slovenščino?
O kdaj v Sloveniji pa imamo več Slovenščin?

Nauči se malo pisanja z računalom, ker, za piko, vejico oz. vsakim ločilom se da presledek. Odvečne pike(...........) niso potrebne. In verjetno tudi da "drugačna Slovenščina" ne pozna vejic ampak samo pike?
Pravila so zato da se jih držimo. Sploh pa ni bil samo "kva" ampak je bilo kar nekaj bolanih "ljubljančanskih" besed ki niso niti približno slovnične, ne v naši Slovenščini in ne v "drugačni Slovenščini".

#27 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 30 september 2010 - 17:48

Poslusaj me dobro.Ce ti gredo ljubljanske desede na zivce ne rabis komentirat.Halo jaz sem samo postavila eno vprasanje.
In zdej je vse narobe.Dejte se zresnit.Ker ce bom take brala se ne javim vec tu gor.Ni mi do kreganja zaradi kva pa nevem kaj se.
In se nekaj za konec potem so tudi neumna stajerska,dolenjska,gorenjska in primorska narecja.
Lepo prosim tiste k mislijo pisat mi take neumnosti se me rajsi izogibajte.Ali pa povejte svoje mnenje na to kar napisem.
Hvala.Lep vecer se naprej. :) ;)

#28 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 30 september 2010 - 18:10

Poslusaj me dobro.Ce ti gredo ljubljanske desede na zivce ne rabis komentirat.Halo jaz sem samo postavila eno vprasanje.
In zdej je vse narobe.Dejte se zresnit.Ker ce bom take brala se ne javim vec tu gor.Ni mi do kreganja zaradi kva pa nevem kaj se.
In se nekaj za konec potem so tudi neumna stajerska,dolenjska,gorenjska in primorska narecja.
Lepo prosim tiste k mislijo pisat mi take neumnosti se me rajsi izogibajte.Ali pa povejte svoje mnenje na to kar napisem.
Hvala.Lep vecer se naprej. :) ;)

Se sploh ne gre za to kar ti pišeš.
Moderator ti je predstavil pravila ki si jih očitno spregledala iz nekega xy razloga, čeprav so tam na vidnem mestu in že imaš pripombe čez njegovo delo.
Postavila si vprašanje, prav. Lepo. Super. Prav. Samo potem jih postaljaj v skladu z pravilami.

LP

#29 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 30 september 2010 - 18:23

Poslušaj še ti dobro.
Ta forum je na nivoju in tako bo ostalo. Tvoje vprašanje je na mestu tvoja pisava pa ne.
Od tebe se ne zahteva pravopisna pisava pač pa razumliva. Torej velike začetnice, klukice in občasno se spomni še vejice.
Neben ne zahteva, da si tu če ti ne paše izvoli pa išči odgovorje drugje, žal dokler pa boš tu se ali prilagodiš določenim pravilom kot ostalih 75000 uporabnikov, ali prejmeš kazen.

#30 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 30 september 2010 - 19:39

Tri dni se že trudim, da ne bi napisala komentarja na vprašanje in na celo repliko o temi, ampak ne morem in ne morem se vzdržati.

marijana, prvo kot prvo, če si ti stara 30 let, predvidevam, da si malo bolj razgledana ženska in imaš določene cilje že postavljene v življenju. In iz srca povedano, dvomim, da si te starosti, namreč, če se pri 30 še vedno vprašuješ takšne stvari, ki bi si jih naj najstnice, potem je tu nekaj narobe. Kajti pri teh letih, bi morala imeti druge težave oziroma se srečati z drugimi problemi, otroci, služba,..ne pa to kaj sprašuješ. Ampak pustivi zdaj to..
Poglej, če ima tvoj fant sliko bivše na mizi, se samo sprašujem, kaj pa tvojo? In lepo te prosim, nič nimam proti temu, da ostanejo kontakti z bivšimi, ampak sliko na mizi !!! Če še vedno imata takšne stike, mislim pisanje preko sms, pogovori, slike in še posebej če sem prav razumela, da sta po končani zvezi bila ljubimca, potem mislim, da se to nadaljuje oziroma ti bo slej kot prej dal brco. Ampak tudi vem, da ko mu postaviš vprašanje o njegovi ex, bo tako na široko grdo govoril o njej, a ko pa jo bo videl se bo pa cel topil. Če je bila njegova prejšna zveza dolgotrajna, takšne ne moreš samo pozabiti tako čez noč in verjemi mi v 80% se partnerji vrnejo nazaj k bivšim.

To kar imata vidva je samo trenutna zveza, brez vidne skupne prihodnosti, zato je moj nasvet, čimprej se reši iz tega in si najdi nekoga, katereg miza bo krasila tvoja slika in kateri bo poklical tebe, ko bo želel nasvet, tolažbo,.... in ne svoje bivše. ČE si stara 30, ne trati svojega časa s temi vprašanji ali mi je zvest, ali mu naj zaupam, ali me bo pustil,...ampak si najdi nekoga, ki te bo imel iz srca rad, ki mu boš zaupala, in v katerega zvestobo ne boš niti kanček dvomila.

In še nasvet za vprihodnje glede foruma, ubogaj navodila, drži se navodil, ker s tem, da boš razpravljala o pravilih v eni temi je samo zguba časa. Življenje je list pravil, ki pa se jih želeli ali ne želeli, moramo držati, če želimo v družbi delovati enotno in nemoteno. :)

#31 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 30 september 2010 - 20:30

777trobentica, za županjo. :)
Sicer se pa strinjam z napisanim. Pri 30. letih so taka vprašanja odveč. Torej, če obstajajo, ni pravi partner ali partnerica. In tu sledi.

#32 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 01 oktober 2010 - 07:31

Jaz tudi spremljam tole temo ampak do sedaj nisem želel komentirati, ker mi deluje kot bi bila narejena samo za trollanje.

Kar je trobentica rekla čisto lepo drži. A res ma sliko bivše še vedno na mizi? Lol.... tip ni resen, ali pa ti ne, da mu to kar pustiš.

#33 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 01 oktober 2010 - 10:05

Hvala trobentica.Mogoce bom pri besedah bolj slabo.Ampak,ko sem to zdej brala si me spravila v jok,ker sem cisto izgubljena.
Res nimam kam it.Bi ze odsla ze zdavnaj.Tako je pac moje zivljenje.

#34 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 01 oktober 2010 - 16:29

Tako je to.Sej bi se kaj vec napisala pa se ne upam,ker bi lahko kdo vedel kdo sem jaz.Tega pa nocem.

#35 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 01 oktober 2010 - 18:12

Hvala trobentica.Mogoce bom pri besedah bolj slabo.Ampak,ko sem to zdej brala si me spravila v jok,ker sem cisto izgubljena.
Res nimam kam it.Bi ze odsla ze zdavnaj.Tako je pac moje zivljenje.

Glej, imaš neomejeno število možnosti kam iti in bi lahko že zdavnaj odšla. A najbrž nimaš volje ker delaš vse po liniji najmanjšega odpora in ti je to nedefinirano stanje mogoče celo všeč...
Dajmo no... Primi se v roke in reci bobu bob. Če si resno želiš resne zveze in "normalnega" življenja, potem si najprej spremeni odnos do same sebe. Pravzaprav si razčisti kaj si od življenja sploh želiš in nato prični s postopnimi a odločnimi koraki naprej.

Kot sem že rekel, vse je v tvoji glavi.
Pa srečno.

#36 marijana

marijana

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 02 oktober 2010 - 12:51

Eno vprasanje imam.Nekaj casa nazaj sem svojemu fantu dala na kljuce obesek z mojo sliko.In danes sem vidla,da tega obeska ni na kljucih in sem
ga vprasala kje je,pa mi je rekel,da se je strgal.
Ajde pa sem mu verjela.Pa slucajno pogledam in vidim ta obesek v predalu.Sploh
ni bil strgan.Vzela sem ga in sem ga vrgla v smeti.
Kako naj ga vprasam zakaj mi je lagal?
Nujno rabim odgovor.Hvala.

#37 hitko

hitko

Sufler

• Members
  • 177 objav

Objavljeno 02 oktober 2010 - 15:04

Čakaj...
Da najprej ponovimo stvari, ki si jih napisala:
1. Tip ima sliko bivše na mizi
2. Ona ima že več kot eno leto drugega
3. Njemu kljub temu še vedno pošilja SMSe oziroma ga vsake toliko časa napada z njimi
4. On naj bi jo prebolel, ona pa njega ne
5. Ona ga je varala, zato ji je dal nogo
6. Ti si imela 4 resne zveza, ampak so bili vsi kreteni
7. On je bil z bivšo v zvezi 5 let, potem sta ostala ljubimca
8. Pred 6 leti si ga pustila in šla z drugim
9. Zdaj ga po svojem mnenju resnično ljubiš
10. Prejšnjega tipa, ki si ga, predvidevam, tudi resnično ljubila, si pustila in šla k temu
11. Ta te je prepričeval, da pojdi živet k njemu, in si pristala
12. Pred nekaj časa si svojemu fantu dala obesek s svojo sliko, pa ga je snel in se ti zlagal, da je strgan

Mogoče si že iz tega ugotovila, kako je z vama, če pa ti še vedno ni jasno:
Bivša mu je več kot očitno veliko pomenila, in mu še vedno pomeni več kot ti. Mogoče se res TRUDI, da bi jo prebolel, toda če ima njeno sliko na mizi, se še vedno ni sprijaznil s tem, da sta končala, če sploh sta. Precej bolj verjetno je, da ima tebe samo za pomiritev živcev in zato, da ni sam ali pa da želi s teboj narediti bivšo ljubosumno, da bi se vrnila k njemu. Tako da sploh ni treba spraševati, zakaj ti je lagal, ampak ga vprašaj lepo naravnost, zakaj te je vabil k sebi, če mu bivša pomeni več kot ti. Če bo to zanikal, zahtevaj, da vse njene stvari zamenja s tvojimi in da prekine stik z njo, drugače ODIDI, ker potem pri njem nimaš kaj iskati! Tudi če ti bo razložil, zakaj te je povabil k sebi kljub temu, da ima raje bivšo, ne načrtuj resne zveze z njim, ker je on ne načrtuje s tabo, ampak si raje najdi dobro službo, stanovanje in drugega resnega fanta, pa ne išči ga med bivšimi, ker če se ti enkrat niso zdeli dovolj dobri in si jih zamenjala, ne bo drugič ali tretjič nič drugače.

#38 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 02 oktober 2010 - 20:24

marijana je tebe slučano strah bit sama? Zakaj siliš v problematični odnos?

#39 branko.bani

branko.bani

nOObie

• Members
  • 17 objav

Objavljeno 02 oktober 2010 - 22:22

brezvezno nakladanje marijana. Ne šteješ toliko pomladi, oziroma po pisanju sodeč jih ne kažeš toliko.

Najstniško pisanje.

pa brez zamere, to je moje mišljenje.

lp

bb

#40 hitko

hitko

Sufler

• Members
  • 177 objav

Objavljeno 03 oktober 2010 - 08:59

Po njenih besedah se povsem ujema njena starost in to, kar je povedala. Glede na to, kar je rekla o svoji mladosti in svojem otroštvu, je pač zaradi različnih okoliščin svojo mladost začela živeti šele sedaj in se temu primerno tudi obnaša. Večina ljudi pa to preživi med šolanjem in potem na podlagi tega najdejo in prepoznajo tistega pravega. Je pa res zelo kritično, da teh 10 šolskih let nekdo začne živeti šele po 25. letu, ker potem pravega partnerja dobi šele okrog 35. leta, poroči se pri 40ih, otrok pa večina žensk po 48. ne more imeti več, tako da...
In kako se takšne ljudi prepozna? Preprosto, oseba z zaključenim študijem se obnaša kot najstnica/najstnik, skupaj z vsemi napakami, ki jih delajo najstniki/najstnice, ker tega ni počela v mladosti.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov