Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Totek "moderator"

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 94

#1 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav
  • Kraj:Ulica Bratov Tatov št.: Ukradena

Objavljeno 09 september 2004 - 21:30

Torej ker administratorji tega foruma očitno spijo oz. jim je vse eno kaj se na tem forumu dogaja predvsem s strani določenega moderatorja me zanima mnenje mnenje vseh uporabnikov tega foruma ali podpirate dejanja Toteka na področju kjer je on moderator kot so razna brisanja postov ipd.
Torej povejte svoje mnenje ali Totek s svojimi dejanji kodristi forumu ali mu škoduje.

Drugače pa ne mislim nobenega posta več napisat na ta forum dokler se kaj ne spremeni!

#2 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 09 september 2004 - 21:35

Ne vem ali koristi ali skoduje(ce odganja uporabnike, potem bo nekaj na slednjem)....se pa ne strinjam 100% z njegovim delom!

#3 t-baby

t-baby

Raziskovalec

• Members
  • 85 objav
  • Kraj:celje
  • Interesi:marsikaj

Objavljeno 09 september 2004 - 21:37

ja totek je res en toti serek ... jst ga tud nemaram ;)

#4 ArYeS

ArYeS

RN Legenda

• Members
  • 10.291 objav
  • Kraj:V Pikslih

Objavljeno 09 september 2004 - 21:51

sej je fajn puba, lahk bi bil bolj aktiven ampak jz sem zadovolen z njim

#5 t-baby

t-baby

Raziskovalec

• Members
  • 85 objav

Objavljeno 09 september 2004 - 21:53

kdo je dau anketo stran !?!!!

#6 howkar

howkar

Mojster

• Members
  • 1.819 objav

Objavljeno 09 september 2004 - 21:59

a je sploh še mod??? :shock:

p.s brez zamere samo sem še jaz bolj delaven ;)

#7 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 09 september 2004 - 21:59

sej dejavn je takrat ko je treba kak post zbrisat drugač pa ne.

#8 t-baby

t-baby

Raziskovalec

• Members
  • 85 objav

Objavljeno 09 september 2004 - 22:02

sam tist k je pobrisal anketo lahko tole malo obrazloži
zakaj in kako?

#9 Klemi4

Klemi4

Govorec

• Members
  • 2.747 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 09 september 2004 - 22:21

Kdaj je totek brisu poste?!

Kot je meni znano je teb TF pobrisu post nekajkrat, ker si kljub ničkolikokim opozorilom obdržal ene pet vrstic v podpisu!
Videl na lastne oči, opozorjen si bil velikokrat.

Sedaj ali je drugačna zgodba zatem potem povej, ker dosti gledam forum in mu sledim, tako sem jaz to zadevo videl.

Pismu potem se spravte še na kake mode. delajo kot je meni znano in videno še manj kot on. Nemorš bit skoz na forumu, pa odgovarjat.

#10 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 09 september 2004 - 22:29

Klemi: jaz sem opazil brisanje v dolocenih rubrikah ze prej ( tudi pred 'podpisom' )!

#11 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 09 september 2004 - 22:37

1. Klemi kolkrat bil opozorjen?
2. Kje je sploh kako pravilo da NESME bit več kot 2 vrstici v podpisu?
3. edini ki je karkoli opozarjal je bil LIPI ki pa mi je dal link od posta kjer je Veget napisal da so prepovedane slike in animacije in da je "zaželjeno" da nebi bil podpis dalši od dveh vrstic. Torej če nekaj ni zaželjeno je prepovedano?

Mah brezveze. No v glavnem povejte svoje mnenje kakršnokoliže je.

#12 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 09 september 2004 - 22:49

V rubriki strojna oprema vlada pravi kaos - kaj dela moderator pa ne vem????

2 vrstice za podpis so samo zaradi tega daje forum bolj pregleden... sicer pa ko nas admin. vsatne od mrtvih bo vse avto . pa ne bo nič več kreganja glede tea...

#13 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 10 september 2004 - 07:25

1. Klemi kolkrat bil opozorjen?
2. Kje je sploh kako pravilo da NESME bit več kot 2 vrstici v podpisu?
3. edini ki je karkoli opozarjal je bil LIPI ki pa mi je dal link od posta kjer je Veget napisal da so prepovedane slike in animacije in da je "zaželjeno" da nebi bil podpis dalši od dveh vrstic. Torej če nekaj ni zaželjeno je prepovedano?

1) Opozorjen si bil toliko krat kot vsi drugi in se par krat vec!
2) http://www.racunalni...opic.php?t=6998
3) Torej ce te je moderator obvestil o tej temi in ce so se je vsi uporabniki drzali, bi se lahko tudi ti. Ce si pa prebral temo si lahko videl, da je tudi Veget in se kdo brisal poste tistim, dokler niso podpisa umaknili in nas moderatorje jemali resno! TI NISI NOBENA IZJEMA!

Torej ker toteka poznam in vem kaksen je njegov nacin dela ga 100% podpiram v tem. Zakaj bi moral moderator v vsaki temi, ki je v njegovi rubriki spammat (kakor Scarab) in pisat poste po nepotrebnem, ce pa so ze uporabniki odgovorili na vprasanje. A naj spodi napise " JA, to naredi kar je on rekel?! oz vase stalne fraze " SE strinjam/podpisem" ?! :joj:

Veget a kaos je, ker tebe ni vec tam? Glasen si tukaj, a v mod koticku kjer imamo temo a to pa ne bu in mu. Sicer sta pa mod tam 2!

#14 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav
  • Kraj:Prevalje
  • Interesi:Avtoakustika

Objavljeno 10 september 2004 - 07:45

Techfreaku sem brisal poste zaradi podpisa in se komu drugemu bi, ce bi imel v moji rubriki daljsi podpis kot dve vrstici. Drugace pa brisem raznorazne poste kot so: "ja naredi kot ti je ta zgoraj povedal" ali pa "se podpisem" itd. Ker to je samo smetenje foruma. Drugace pa glih zaradi tega dostikrat nic ne napisem v dolocenih temah, ker je pac ze kdo odgovoril cloveku na vprasanje in mi ni potrebno se 1x iste stvari nakladat.

@t-baby ti pa tak nobenega razen TechFreaka ne maras. Tak da sploh ne vem kaj komentiras.

@TechFreak! ti si pa tak en cudn tip, ki se zacne pizdit za vsak drek. Oba raje malo odrastita prvo.

@Scarab za tebe tak ves kako mnenje mam, tak da se ne rabim dalje pogovarjat.

@Klemi vsaj nekdo ki sledi cela dogajanja :bow:

Vegeta pa tudi nebom komentiral, ker nima smisla. Je ViSoKa180 povedala vse.

P.S.: Ce komu kaj ne pase, me pa odstranite kot moderatorja. Nebom umrl zaradi tega.

#15 Veget

Veget

RN forum freak

• Members
  • 9.718 objav
  • Kraj:Nekaj ovinkov iz Nove Gorice

Objavljeno 10 september 2004 - 07:55

Veget a kaos je, ker tebe ni vec tam? Glasen si tukaj, a v mod koticku kjer imamo temo a to pa ne bu in mu. Sicer sta pa mod tam 2!

Kolikor vem jaz je v strojni opremi en moderator in en administrator ;)

Drugače pa je itak škoda črk za komentirat vaše debate v mod koticku, ker so tako ali tako brezpredmetne... besedo so - dejanj ni....

#16 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 08:02

/offtopic
Vase debate? A sebe ne stejes zravn, ko si imel vedno najvec za pokomentirat? :roll:

dragi moj:
Strojna oprema
Splošna debata o novi ali stari strojni opremi.
Moderatorji Dvorjan, totek

#17 Palček

Palček

Gospod s kravato

• Members
  • 1.164 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 10 september 2004 - 08:04

Sem prebral tole, joj joj, spet neki problemi!
Pač ima vsak svoje mnenje glede posameznega moderatorja. (Visoka ne vem kaj odgovarja v tej temi, ker je njen odgovor subjektiven ampak...)
Tud moderatorji so ljudje ki urejajo form in vsak ima svoje lastnosti. Niso računalniki ki bi delal vsi popolnoma isto na svojem področju.
Že nekaj časa je znano da sta totek in Visoka bolj odrezave sorte in hitre jeze (kot da bi bila kaj povezana ;) ), pa potem znova in znova prihaja do takšnih polemik.

No če govorimo tukaj o toteku...

Drugace pa brisem raznorazne poste kot so: "ja naredi kot ti je ta zgoraj povedal" ali pa "se podpisem" itd. Ker to je samo smetenje foruma. Drugace pa glih zaradi tega dostikrat nic ne napisem v dolocenih temah, ker je pac ze kdo odgovoril cloveku na vprasanje in mi ni potrebno se 1x iste stvari nakladat.

Jaz bi predlagal da se takšne teme v tem primeru ZAKLENEJO in totek ali pač drugi moderator spodaj napiše, da je tema odgovorjena/zaključena. Problem rešen, delo moderatorja je vidno in čeželi še kdo kaj vprašat, komentirat, naj prosi moderatorja za odklep

#18 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 08:15

Palcek smuk, s prosnjami in lepimi besedami na tem forumu nic ne dosezes! Mene redko kdaj vidis, da se na koga po domace povedano pi*dim, zato ker zelim vse resit brez glasnega prepiranja oz kaj temu podobnega. Ampak zal vcasih tega ne dosezes tako in je treba stvar malo grobje prijet z besedami/dejanji, da te zacnejo eni nepismeni/neposlušni/trmasti/vedno najbolj pametni upostevat.
Vsak je povedal svoje osebno/subjektivno mnenje o tem, zakaj ne bi jaz smela? A zato ker sem njegova punca? ;)

#19 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav
  • Kraj:Prevalje
  • Interesi:Avtoakustika

Objavljeno 10 september 2004 - 08:23

a je sploh še mod??? :shock:

p.s brez zamere samo sem še jaz bolj delaven ;)

Pac ne morem cele dneve na forumu viset. Imam pac sluzbo v kateri sem od 8:00 in vsaj do 16:00, kar mislim da je blo glih 5x v tem letu. In dostikrat se zgodi, da sem tudi celi cas na terenu, kjer pa nekak nimam dostopa do foruma, ker je pac treba delat. 2 tedna nazaj sem bil se na dopust 2 tedna in me tudi ni blo sploh na internetu. Drugace pa si vzamem vsaki dan vsaj pol ure casa za forum da pogledam kak pa kaj.

#20 m-2-j

m-2-j

Spammer

• Members
  • 4.130 objav
  • Kraj:Bled

Objavljeno 10 september 2004 - 08:29

@TechFreak!
Napadel si enega boljsih moderatorjev. Kaj te boli to da takrat ko si ti Dvorjana fehtal da te postavi pod moderatorja v strojno opremo, je on postavil toteka??

@totek
Zlate pol ure ;)

Eni pač imajo čas cele dneve viseti na forumu, eni pa delamo in imamo poleg tega še druge obveznosti. Poleg tega pa tisto malo prostega časa ki ga najdemo radi izkoristimo še za kakšen izhod na zrak/pijačo. Pa nam še vedno supe nameniti nekaj časa forumu, čisto zadosti in kolikor je potrebno. Zato je moderatorjev več, da se med sabo dopolnjujejo.

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov