Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Totek "moderator"

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 94

#21 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Prevalje
  • Interesi:Avtoakustika

Objavljeno 10 september 2004 - 08:31

@m-2-j lepo povedano. Se en, ki pac ve kak so stavri pri delovnih ljudeh. :bow:

#22 Klemi4

Klemi4

Govorec

• Members
  • 2.747 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 10 september 2004 - 08:37

@PalčekSmuk:
Jez nevem kje ti gledaš, samo jaz smže veliko tem v strojni opremi vidu katere so se zaklenile, ravno zato ker so bila razno razna nakladanja ja maš prov, se podpišem itd..

@m2j: Se strinjam s tabo.

Madona kaka tema, pa to ni res, tukaj se ne bo dalo nikol nč zment na tem forumu, še foruma ne bodo spedenal tako kot so bili predlogi kljub velikemu št. ZA (vsaj ena tema kateri smo bli malo bolj enotni), saj se nobenemu nč ne da, nč se ne da organizirat, nekateri napadate nekatere zaradi nekih osebnih zamer in v problem spodbujate vse da naj sodelujejo, čeprav nimajo nč s problemom, če je kaj takega obstaja zs.

Sej bi še napisu, velik stvari mam v glavi, pa sm reku, da nima smisla, ker potem se bo odpirala nova tema in potem po spet cela debata.

LP

#23 Palček

Palček

Gospod s kravato

• Members
  • 1.164 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 08:37

;)

Vsak je povedal svoje osebno/subjektivno mnenje o tem, zakaj ne bi jaz smela? A zato ker sem njegova punca? :P

Noben ti ne brani da ga ne smeš oz. ti tud ne more preprečit. Samo sama veš (upam), da so tovrstna mnenja ponavadi pristranska. Je pa to seveda tvoja odločitev...

@totek
Pol ure na dan je po mojem mnenju spodja meja, da si jo vzameš za moderiranje foruma.
Sicer bi pa verjetno vsak moderator sam odstopil od svoje funkcije, če bi videl, da mu zmanjkuje časa za moderiranje in bi pač delo prepustil drugemu.

#24 Palček

Palček

Gospod s kravato

• Members
  • 1.164 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 08:43

@PalčekSmuk:
Jez nevem kje ti gledaš, samo jaz smže veliko tem v strojni opremi vidu katere so se zaklenile, ravno zato ker so bila razno razna nakladanja ja maš prov, se podpišem itd...

Na zadnjih štirih straneh, se pravi 100 temah je ena zaklenjena, pa ne vem če katera od teh ni odgovorjena...

Glede dogovarjanja se pa strinjam s Klemi4! Resžalostno ;)

#25 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 08:44

@PalčekSmuk za dve temi ki jih moderiram, je tudi 15min dnevno dovol. Tak, da se ne pritozujem nad casom ki ga imam, ker ga je cisto dovol. Pac samo pravim, da nimam casa celi dan bit gor.

#26 nebby

nebby

Gospod s kravato

• Members
  • 1.103 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 08:45

Lejte js tu na forumu le se berem. Pa ne zato ker mi je Veget brisal poste zarad slikice, ampak zarad tega ker nima vec smisla. Vsaka tema ki jo odpre moderator z kakrsnimkoli namenom se konca na treh straneh pljuvanja in nakoncu se zaklene. Pa ne krivim samo moderatorje tut uporabnike. Dvorjan vam je enkrat rekel da mate svoj koticek pa se ne znate znajt. Cist tak je. Vse kar je zadnje cajte prislo iz vasega koticka je blo potem samo kreganje. m-2-j je bil za sirjenje foruma z druge strani pa pravi da nima dovolj cajta. Ja kaj bomo pa pol brezveze nalagali nove teme in nove "obveznosti". Js razumem da ma folk siht pa take stvari sam zato bi pa najdli nove moderatorje. Pa naj oni urejajo pa se zaje*avajo. Mislim to je moje mnenje js se vedno ostajam "read only" oz. tu pa tam kak post napisem.

#27 Palček

Palček

Gospod s kravato

• Members
  • 1.164 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 09:46

No se mi zdi da smo prišli do nekega 'vsakdanjega' zaključka, pri katerem se vidi, da se nekateri s totekovin delom strinajte in ga podpirate, drugi pa ne.

Kaj ko bi tole temo nadaljevali v temle stilu (samo predlagam).
Tisti, ki se z njegovaim deloma ne strinajte, povejte, kaj bi VI njemu predlagali, da bi bil boljši moderator in v čem bi se lahko sam popravil, da bi bila večina forumašev zadovoljena.

No s predlogi na dan! Jaz sem svojega povedalže zgoraj nekje.

#28 Klemi4

Klemi4

Govorec

• Members
  • 2.747 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 10:36

Tisti, ki se z njegovaim deloma ne strinajte, povejte, kaj bi VI njemu predlagali, da bi bil boljši moderator in v čem bi se lahko sam popravil, da bi bila večina forumašev zadovoljena.

Na napačnega ste se spravl. Kaj govoriš ti PalčekSmuk; nato jaz gledam kot osebna zamera TF-ja in njega. Sicer moje mnenje s paže povedal.
Če bi blo kej fer s to temo, potem odprite temo kaj vam ni všeč nasplošno z vsemi moderatorji, ne pa samo za enga, za katero mislim da že obstaja.

LP

#29 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 10 september 2004 - 10:44

@visoka180: hvala za kompliment! Nisem vedel da je odgovarjanje na temo spammanje(vec kot 80% mojih postov je taksnih)!!! :x

@totek: vem kaksno je tvoje mnenje o meni! To da se midva ne 100% razumeva, pa nima nikakrsnega vpliva na to, kako gledam jaz na tvoje delo! Brisanje postov je zadnja meja!

Ce vas tko motijo podpisu uporabnikov, jim pisite privat sporocila, ker zame je tisto vase 'Ce ne popravis podpisa te bom brisal' v temi pravo spammanje!!! Poleg tega pa smeti forum bol kot neumesni odgovori/podpisi samih uporabnikov! Poleg tega pa....kako lahko brises upoaben post nekomu??? A ni delo moderatorja nadziranje in pomaganje ? Kaj pomagas, ce si pobrisal mozno resitev problema (zaradi podpisa!!!)?

No zdaj pa glavni problem zaradi se je to sploh zacelo: problem s podpisi!!! Moderatorji dosti ne moremo vplivat na njih. Uporabnike lahko le opozorimo! Tisti ki lahko kaj naredijo (administratorji), pa.... ?!?!?

Jaz pravim, da pocakajmo nadgradnjo! Postov v mojih rubrikah ne bom brisal zaradi neprimernega podpisa (uporabnike obvescam preko ZS)! Ko bo prisla nadgradnja pa se bo vse samo postimalo (WE HOPE SO!!!).

#30 nebby

nebby

Gospod s kravato

• Members
  • 1.103 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 10:46

Klemi ce ti na to gledas kot osebno zamero med njima kaj se sploh vmesavas? Kaj se potem sploh kdo vmesava?
P.S. Klemi ti zadnje cajte lezes vsem moderatorjem malo v rit. In to prevec ocitno. Ce hoces bit moderator povej mogoce ti bo pa kdo odstopu polozaj.

#31 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 10:47

Če bi blo kej fer s to temo, potem odprite temo kaj vam ni všeč nasplošno z vsemi moderatorji, ne pa samo za enga, za katero mislim da že obstaja.

Podobni temi obstajata in smo jo odprli moderatorji sami s tem namenom da se dolocene stvari povejo!

Sicer pa je naslov te teme 'Predlogi in izboljsave'!!! Torej na plan z vsem!!!

#32 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 10:51

Poleg tega pa....kako lahko brises upoaben post nekomu??? A ni delo moderatorja nadziranje in pomaganje ? Kaj pomagas, ce si pobrisal mozno resitev problema (zaradi podpisa!!!)?

Tam ko so bli dokaj pametni posti, sem samo podpis rocno zbrisal. Kot veš, lahko kot moderator vzamem stran klukico pod "Dodaj podpis". Tak da pametnih postov nisem brisal. Tisto kaj sem pa pobrisal pa tak ni blo pomembno. Tak da sma tukaj razcistla. Ce pa ma TechFreak kaj proti meni pa mu jaz cisto nic ne morem. Ce mu kaj ne pase, naj gre stran. Za njega se pa res nebom jokal in ga prosil naj se vrne. V bistvu me se veseli, ce ga vec nebo. Ampak to je ze druga zgodba.

#33 m-2-j

m-2-j

Spammer

• Members
  • 4.130 objav
  • Kraj:Bled

Objavljeno 10 september 2004 - 10:59

m-2-j je bil za sirjenje foruma z druge strani pa pravi da nima dovolj cajta. Ja kaj bomo pa pol brezveze nalagali nove teme in nove "obveznosti". Js razumem da ma folk siht pa take stvari sam zato bi pa najdli nove moderatorje.

Z novimi temami bi logicno iskali tudi nove moderatorje. Sploh pa tukaj ni nihce za sirjenje foruma, temvec za boljse definiranje rubrik pod sklopom Mimo racunalnistva.

Poleg tega pa....kako lahko brises upoaben post nekomu??? A ni delo moderatorja nadziranje in pomaganje ? Kaj pomagas, ce si pobrisal mozno resitev problema (zaradi podpisa!!!)?

Kot je meni znano so bili vsi posti, ki so bili brisani zaradi podpisa najprej citirani in je odgovor ostal z vsemi zaslugami za odgovor. Vsaj tako je bilo zmenjeno.. Zase in za Vegeta vem da sva se tako lotila tega takrat. Kdor se ni se pač ni.. Je bilo pa treba nastpiti "trdo" da so nas sploh upoštevali, ker so uporabniki opazili, da so admini odsotni in brez njih ne moremo nič in lepo rečeno niso je*ali nas niti nasih zahtev.

Pol ure na dan je po mojem mnenju spodja meja, da si jo vzameš za moderiranje foruma.

Pol ure je čez glavo dosti, da poskrbiš za red v svoji rubriki in poleg tega še pomagaš kjer znaš pomagati.

#34 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 11:02

@totek: zame je vsak odgovor, ki ne pove povedanega uporaben! Ker si jih brisal tko hitro ;) jih zal ne morem ocenit! :ok:

TechFreak je pri meni vedno dobrodosel! Pa ne zaradi tega ker je proti komu, ali karkoli drugega!

S taksnim misljenjem lahko kaj hitro odpremo novo temo: 'Kaj bi bil forum brez uporabnikov ?'

#35 TaVelk

TaVelk

Govorec

• Members
  • 2.806 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 11:08

S taksnim misljenjem lahko kaj hitro odpremo novo temo: 'Kaj bi bil forum brez uporabnikov ?'

Od celotne zadeve bom komentiral le tole, ker v drugo se ne bom vtikal.

Tale izjava drži. Že večkrat sem zasledil, da je kdo rekel, pa naj gre uporabnik, če mu paše. Pač eden manj. Samo eden po eden in kmalu ne bo potem nobenega. Mislim, da je to ni način, da se koga poskuša spravit v "red".

#36 Klemi4

Klemi4

Govorec

• Members
  • 2.747 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 11:18

Klemi ce ti na to gledas kot osebno zamero med njima kaj se sploh vmesavas? Kaj se potem sploh kdo vmesava?
P.S. Klemi ti zadnje cajte lezes vsem moderatorjem malo v rit. In to prevec ocitno. Ce hoces bit moderator povej mogoce ti bo pa kdo odstopu polozaj.

EJ WHATEVER nebby!
KOMU LEZEM V RIT???????? KAJ JE S TABO???? A če povem svoje mnenje in ta mnenje je pač na strani moderatorja, mu potem lezem v rit, al kaj???? Daj malo pomisli preden misliš kaj povedat.

Ja moje mnenje sem podalže na začetku in se nič ne vmešavm, sm tud napisal, da zato obstaja zs. Bom raje tih, naslednič, evo sam zate.
Nenormalno.

#37 nebby

nebby

Gospod s kravato

• Members
  • 1.103 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 11:34

@Klemi: Ce ne bi bilo res zakaj bi se tako razburjal??? Enivej poglej malo svoje poste zadnji mesec ti bo vse jasno.

#38 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 11:40

Tale izjava drži. Že večkrat sem zasledil, da je kdo rekel, pa naj gre uporabnik, če mu paše. Pač eden manj. Samo eden po eden in kmalu ne bo potem nobenega. Mislim, da je to ni način, da se koga poskuša spravit v "red".

Ja kaj pa mu naj recem? Decki zresnite se malo. Vsi smo ljudje in smo krvavi pod kozo. Ce vama kdo nebi bil vsec in bi se odstrano, bi vama blo tudi vseeno. Tak da ne zdaj neke bedarije govorit. Je pa stvar vsakega uporabnika, ce bo tukaj ostal ali ne. Nobenega ne silim da je tukaj in nobenemu ne recem naj se spoka. Ce mu pac kaj ne pase naj gre ali pa se bomo sprobali kaj dogovorit. Glede vsega tega kaj je blo pa tukaj, pa sem itq opozoril. Tak da vec nimem glede tega kaj debatirat.

#39 TaVelk

TaVelk

Govorec

• Members
  • 2.806 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 12:19

Ja kaj pa mu naj recem? Decki zresnite se malo. Vsi smo ljudje in smo krvavi pod kozo. Ce vama kdo nebi bil vsec in bi se odstrano, bi vama blo tudi vseeno. Tak da ne zdaj neke bedarije govorit. Je pa stvar vsakega uporabnika, ce bo tukaj ostal ali ne. Nobenega ne silim da je tukaj in nobenemu ne recem naj se spoka. Ce mu pac kaj ne pase naj gre ali pa se bomo sprobali kaj dogovorit. Glede vsega tega kaj je blo pa tukaj, pa sem itq opozoril. Tak da vec nimem glede tega kaj debatirat.

Totek

Že večkrat sem zasledil, da je kdo rekel,

pri temle stavku gre povdarek na besedo KDO. Nisi bil konkrotne mišljen ti ali kdo drug, ampak na splošno se mi zdi, da sem velikrat zasledil, da je kdo rekel pa pojdi. Samo to sem hotel povedat.

Sem pa rekel, da se ne bom kometiral ničesar drugega. Meni je vseeno kako kdo moderira, jaz si mislim svoje, povem lahko le s kom sem zadovoljen. Tako da kar se tele zadive tiče, pa se ne bom opredelil. Vsak ima svoj način dela, ki pa ni rečeno, da je všeč vsem.

#40 Un4go10

Un4go10

RN forum freak

• Members
  • 7.983 objav
  • Kraj:rodna gruda slovenska
  • Interesi:Slovenska zgodovina, zbirateljstvo, novinarstvo

Objavljeno 10 september 2004 - 12:19

Kot je meni znano je teb TF pobrisu post nekajkrat, ker si kljub ničkolikokim opozorilom obdržal ene pet vrstic v podpisu!
Videl na lastne oči, opozorjen si bil velikokrat.

:ok:

Se strinjam s klemijem, visoko in totekom!

L.p.

Tudi zame je totek eden boljših mod. na forumu!

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov