Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Totek "moderator"

• Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
Odgovorov v temi: 94

#41 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Prevalje
  • Interesi:Avtoakustika

Objavljeno 10 september 2004 - 12:24

Totek

Že večkrat sem zasledil, da je kdo rekel,

pri temle stavku gre povdarek na besedo KDO. Nisi bil konkrotne mišljen ti ali kdo drug, ampak na splošno se mi zdi, da sem velikrat zasledil, da je kdo rekel pa pojdi. Samo to sem hotel povedat.

Razumem kaj si mislil. Ampak jaz samo hocem zdaj s tem povedat, da ga ne mislim prosit naj ostane. Ce misli it naj gre. Nebom niti rekel, da je to bolse ali slabse za forum, ker nima smisla. Ampak lahko samo pac svoje mnenje izrazim. Nekaterim je clovek vsec, drugim spet ne. Meni pac ni in mi je vseeno ce je tukaj ali pa ne.

#42 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav
  • Kraj:Ulica Bratov Tatov št.: Ukradena

Objavljeno 10 september 2004 - 15:47

Edino kar sm bil opozorjen je to da nesme bit ANIMACIJA ALI SLIKE v podpisu in kr sm pač mel tiste pofukane vrstice v podpisu sm pač sklepo da pač da bodo mel probleme tisti ki majo slike in animacije ne pa da bom mel probleme zarad tistih pofukanih treh vrstic. un unforgotn kje sm bil opozorjen??? In zaka so moji posti izginjaliže pred tem pofukanim pravilom? vrjetno zato kr pač toteku zarad osebne zamere niso bli všeč in mu pač ni všeč nič kar js napišem, zanimivo je da lahk pusti po 2× ali 3× temo z istim naslovom na ktero je blože vsaj 20× isto odgovorjen prmiru men je pa pač treba post zbrisat kr njemu ni všeč. HINT: mal poglejte kok zgleda tema strojna orema. js v tem nevidim nobene objektivnosti. Je res da moderatorji niso računalniki da bi blo čist objektivno, kar je pa preveč je pa preveč. Razumel bi da bi Dvorjan zbrisal, ampak on je vsaj tok človk da prej po ZS kej sporoči kar je pa očitno za toteka preveč dela "kr je skos v službi" al pa z dvorjanom na pijači, zato mu pa očitno pusti počet to kar počne.

#43 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 15:56

@TechFreak! ko se bos znal normalno menit, te bo mogoce kdo kdaj resno vzel in ti kaj vnaprej povedal. Samo s tabo se nikoli nisem mogo nic normalno zmenit in tudi posta mojega nisi prebral zgleda. Tak da si sam kriv da so ti po mojem opozorilu zginjali posti. Drugace pa nisi edini ki sem mu kaksen post zbrisal, tak da se ne jokaj nekaj ko mali otrok.

#44 howkar

howkar

Mojster

• Members
  • 1.819 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 16:08

@TechFreak! ko se bos znal normalno menit, te bo mogoce kdo kdaj resno vzel in ti kaj vnaprej povedal. Samo s tabo se nikoli nisem mogo nic normalno zmenit in tudi posta mojega nisi prebral zgleda. Tak da si sam kriv da so ti po mojem opozorilu zginjali posti. Drugace pa nisi edini ki sem mu kaksen post zbrisal, tak da se ne jokaj nekaj ko mali otrok.

se popolnoma strinjam s tabo! :bravo:

p.s- t.f->>kaj je s tabo??? :joj:

#45 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 16:21

Če je kdo mali otrok je to tist ki nikakor nemore gledat na stvari objektivno. Vem dobr od kje teb zamera in še zeri trdim da da sm mel prav in tut scarabu sm pokazal zakaj sm mel iz mojega pogleda prav pa čeprav ne vsega. Pa tut čudo je da se sam teb zdijo moji posti neumni in ne ostalim, med drugimi tut 2. moderatorju dvorjanu.

Svoje osebne zamere rešuj drugače in ne na tak način kot si se ti lotil. Očitno lahk svojo "moč" ikazuješ sam na forumu.

Pa če bi kako opozorilo napisal kak bol objektivn moderator bi ga vrjetno prebral če bi seveda sledil temi kjer je to opozorilo blo napisano.

#46 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 10 september 2004 - 16:33

Techfreak mislim da tu ne gre za nobeno zamero. Sam si povedal, da ce bi kateri drugi moderator napisal opozorilo, bi ga prebral in uposteval, ker ga je pa totek pa ga nisi. Ampak tu spet trosis lazi, namrec tema glede podpisov je bila velik halo, tako da raje priznaj, da si hotel igrati frajerja, cez kaj mi pa bo teh nekaj moderatorjev?! Torej zakaj je zdaj on kriv, ce ti ne upostevas opozorila od vseh moderatorjev? Torej TI preziras njega in opozorila, ki veljajo tako zate, kot za nas (moderatorje) in za vse. Tako da gre za zamero le iz tvoje strani in ignoranco do vseh moderatorjev!

#47 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 16:37

Mogoč zato kr mi ježe pred precej časa sam reku da če bo le mogoče mi bo brisal poste. kot drugo pa s tut zraven napisal da če b sploh sledil temi kjer je to napisal.... HINT: Baje obstajajo zasebna sporočija, sta vidav s totekom kdaj slišala za to?

#48 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 16:57

Novim uporabnikom vedno posljem sporocilo pred zbrisom posta in zraven dodam link, kjer pise kaksna so pravila na smesnicah! "Stari" uporabniki pa tako vedo kako in kaj, ceprav se eni se vedno ne drzijo.

Techfreak verjetno si ti tudi kdaj v jezi rekel nekaj, cesar pol nisi nikoli storil oz jemal resno. Tako da na vsako besedo ni treba obesat zvonca. Je pa res, da je bilo toliko debate glede teh podpisov in kolikor vem sodelujes na ircu in verjetno je tudi tam debata o tem tekla, tako da ne rect, da nisi vedel, slisal, bral,... pac si hotel biti frajer in to je to. Nevem ce ima zdaj smisel tukaj se prerekat, ker na koncu koncev si sam to iskal. In tukaj se ne gre o nobeni nadvladi, ampak gre se o redu in ce lahko vsi upostevajo bos se ti. Tudi scarab je spremenil svoj podpis, je imel 3 vrstice, ceprav e bila tretja cisto miniaturna, ampak je bila prevec.

#49 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 17:07

Ne visoka nikol ni noben o teh vrsticah govoru na IRC-u vsaj ne takrat ko sm js bil na njem.
Ne spremljam skor nobene druge teme kot strojna oprema in modifikacije hlajenje navijanje, če je zate pravilo da najprej pošlješ sporočilo pred izbrisom posta to očitno ne drži za toteka, lahk ti skopiram moje ZS box, pa to nima nobenga pomena kr itak bi pol rekla da sm tist zbrisal ko "bi me naj" on opozoril, pa ti lahk brez vsakaega problema povem da me ni. Itak pa ga boš za vsako ceno in z vsemi sredstvi zagovarjala.

#50 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 17:18

Jaz sem pred casom napisala v MOD KOT, da si ti se edini po 1 mesecu, ki ni uposteval pravila glede dolzine podpisa in naj te nekdo od ostalih MOD opozori/pošlje ZS, ker jaz ti ga ne mislim, ker si midva nisva v najboljsih odnosih in tudi nevem ce bi me uposteval. Tako pa je ocitno nasim moderatorjem vseeno, ko temi pretece 1 teden oz zastari jih BK in potem nastane tak kaos, ko zacne nekdo nekomu brisat poste, ker se ne drzi dolocenih pravil.
No ti pa toplo priporocam, da vsaj 1x na teden predledas tudi prvi 2 rubriki, da ne bo v nadaljno spet kaksnih prerekanj.

#51 totek

totek

Govorec

• Members
  • 2.651 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 17:21

Nisem te na ZS opozoril, ker sem s tistim postom opozoril tebe in vse druge uporabnike zraven. Tak da ZS ni bil potreben. In ce se prav spomnim, si kr redno sledil tisti temi in se ne zdaj nekaj zgovarjat, ker se samo se bol v drek tisis. Tukaj mas za spomin http://www.racunalni...ht=brisal#72648

#52 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 17:28

BTW par postov više ježe bil en moj ost ki je bil zbrisan pred tistim tvojim "opozorilom" se spomneš kter??? hint: bil je takoj za postom kajzerja.

#53 dragan75

dragan75

Mojster

• Members
  • 1.633 objav
  • Kraj:Bukovica (NG)

Objavljeno 10 september 2004 - 17:30

dobro dobro. mislim, da je bilože dovolj. :x
tako bom reku. kar je blo je blo in se nima kaj dosti smisla prerekat kako je blo, ker ne bo zaradi tega nič bolje. :nene:
dajteže enkrat zakopat bojno sekiro in se zmente, da si ne boste več "nagajali". :ok:
če pa seže mislite kregat (kar mi ni všeč) pa se ni treba tako javno. :silence:

če pa boste organizirali kakšen dvoboj pa povejte, ker še nobenega nisem videl vživo (vem kako zgledajo zgolj iz TV) ;)

#54 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 10 september 2004 - 17:50

Nihce nima casa pa vsi ste se razpisali ;)

totej je moderator in naj pocne v svoji rubriki kar hoce!

Ce je napisal, da bo brisal poste in zakaj, kje je potem problem?

#55 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 17:54

to da je brisal poste brez opozorila da karkoli delam narobe, da je brisal poste iz osebnih razlogov?
borutvel če si moderator vrjeto veš da moderatorji nesmejo počet glih kar se jim zahoče, še posebej nemorjo kr po mili volji uporabljat enga najbol skrajnih ukrepov (brisanje postov).

#56 Un4go10

Un4go10

RN forum freak

• Members
  • 7.983 objav
  • Kraj:rodna gruda slovenska
  • Interesi:Slovenska zgodovina, zbirateljstvo, novinarstvo

Objavljeno 10 september 2004 - 20:13

http://images.google...de/bullshit.jpg

#57 dragan75

dragan75

Mojster

• Members
  • 1.633 objav
  • Kraj:Bukovica (NG)

Objavljeno 10 september 2004 - 20:21

[quote name='Un4go10']http://images.google...de/bullshit.jpg[/quote]
bik pa nima takega.

#58 TechFreak!

TechFreak!

Spammer

• Members
  • 3.243 objav

Objavljeno 10 september 2004 - 20:22

Un4go10 ka sploh komentiraš nekaj o čemer nč ne veš?

#59 Un4go10

Un4go10

RN forum freak

• Members
  • 7.983 objav
  • Kraj:rodna gruda slovenska
  • Interesi:Slovenska zgodovina, zbirateljstvo, novinarstvo

Objavljeno 10 september 2004 - 20:52

Meni se zdi bedna tema. Moderatorji vejo, kaj naj delajo in kaj ne smejo delat. Bi morala bit ena baza zapiskov, kaj je kakšen moderator pobrisal, spremenil ipd. Kot ima Invision board. Dokler ne bo tega, se lahko še ne vem kako pritožujete, pa ne bo nič...

#60 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 10 september 2004 - 21:08

Un4go10 has my vote.

4,5:1,5 v bitki med moderatorji (borutvel,un4go10,totek,viskoka180,m-2-j,Scarab79:Scarab79,Veget)

Zmagal smo in osvojil pokal ;)

Scarab pac more drazti z nami, ker mu bomo drugace poste zbrisali :P

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov