Totek "moderator"
Objavljeno 10 september 2004 - 21:10
kot drugo. mislim, da bi moral moderator ko prvič zbriše nekomu post zaradi napake, poslat ZS, kjer uporabnika obvest zakaj je to storil in kaj mora uporabnik spremeniti. če se iste napake ponavljajo, se poste samo briše, brez obrazložitve. pa toteku ni blo treba brisat tega zarad več vrstic v podpisu. pač bi na en njegov post replayu z zahtevo, da nej spremeni podpis.
kle sta oba kriva, da naumo šre kej ugotovil. totek zato, ker ima sistem "shoot first, ask questions later", freak pa zato, ker je smotan in ne zna brat. zdej ap nehite z to temo.
pa teachfreak, drugič mau bol ber forume :
Objavljeno 10 september 2004 - 23:33
kot drugo. mislim, da bi moral moderator ko prvič zbriše nekomu post zaradi napake, poslat ZS, kjer uporabnika obvest zakaj je to storil in kaj mora uporabnik spremeniti. če se iste napake ponavljajo, se poste samo briše, brez obrazložitve. pa toteku ni blo treba brisat tega zarad več vrstic v podpisu. pač bi na en njegov post replayu z zahtevo, da nej spremeni podpis.
tole si dobr povedo
pa BTW znam brat ampak dokler mi kdo ne da za prebrat pač ne preberem. pa tut vrjetno bi prebral če bi blo jsno kje napisano.
Objavljeno 10 september 2004 - 23:59
dejte č‡lovku možnost napak popravt ne pa takoj vse neki brisat pa nevem kva, zarad fuknjenga podpisa. Men je itaq vseeno kok črk pa bla bla bla bla. Motile so me samo slike (forum je počasi nalagalo). Ampak res. To je vse skep bedarija da se dr**kate zarad nekih bedarij.
Objavljeno 11 september 2004 - 05:49
Un4go10 has my vote.
4,5:1,5 v bitki med moderatorji (borutvel,un4go10,totek,viskoka180,m-2-j,Scarab79:Scarab79,Veget)
Zmagal smo in osvojil pokal![]()
Scarab pac more drazti z nami, ker mu bomo drugace poste zbrisali
Jaz sem nevtralen v tem primeru, ker sem v zacetku nekako podpiral oba!
Oba imata v bistvu praw, vsec mi ni le pristop obeh!
Sicer pa: kdaj se je zacela kaksna bitka ?
Objavljeno 11 september 2004 - 21:13
Objavljeno 12 september 2004 - 20:51
če bi mi totek kdaj kaj brisal, bi mi pač brisal, vsekakor bi za to rad vedel pameten in utemeljen razlog, ampak rubrika je le njegova. S tem se počasi sprijazniš. Po drugi strani mam občutek da TF res večino časa mogoče mal preveč odrezavo in "smartassovsko" (pa ne pošizit prec TF!) nastopa, kar spet nebi smelo bit povod za neko (masovno) brisanje njegovih postov (ne vem kolk jih je bilo).. Forum je konec koncev mesto, kjer se sporoča svoja mišljenja, tukaj pač pride na plan tudi človekova osebnost in dejansko se vsi tud ne morjo z vsemi ujet.. Da se pa tole tkole rešuje, mi je pa mim.
Sicer pa sem mnenja, da bi se možnost brisanja postov morala modom odvzet.. pa brez zamere, mnenje je mnenje.
BTW: Mislim, da TF ni bil najdlje z predolgim podpisom.. Če se ne motim je določen osebek še vedno na forumu s sliko v podpisu..
Objavljeno 13 september 2004 - 07:23
Če torej menite, da je kdo za odstrel to sporočite Biziju - če vas bo več takoh, ki ste z delom moderatorja nezadovoljni bo moderator zagotovo letel..
PS: Moj moto je: Na prvem mestu so uporabniki, kajti brez njih ni foruma!!!
Objavljeno 13 september 2004 - 08:03
Če se ne motim je določen osebek še vedno na forumu s sliko v podpisu..
In gre celo za moderatorja..
Objavljeno 13 september 2004 - 08:30
!!!!
Objavljeno 13 september 2004 - 14:09
Ajde zaka obstaja podpis če ne smeš met še konfing. računalnika napisan!!!
pa brisanje postov brez ZS tistemu ki se post zbriše se ne sme delat po moje vsaj!!!
Tak da nism zadovoljen zelo z totekovimi dejanji tak da...
Objavljeno 13 september 2004 - 14:39
A ni noben sposoben napisat konfiguracije računalnika tako:
AMD 2500+, Gigabyte ga....
Objavljeno 13 september 2004 - 14:47
A ni noben sposoben napisat konfiguracije računalnika tako:
AMD 2500+, Gigabyte ga....
Ma to se ne da spljoh
Objavljeno 13 september 2004 - 19:09
Objavljeno 13 september 2004 - 19:13
@m-2-j : to je zato ker ma tvoj CPU 0,067 Hz preveč
GHz borutvel !!!!! :zvizg: :ok:
Objavljeno 13 september 2004 - 21:16
Jah totek !!!
Ajde zaka obstaja podpis če ne smeš met še konfing. računalnika napisan!!!
pa brisanje postov brez ZS tistemu ki se post zbriše se ne sme delat po moje vsaj!!!
Tak da nism zadovoljen zelo z totekovimi dejanji tak da...
Nisn si jaz tega zmislo. Ce bi bral malo, bi vedel zakaj se gre. Ce pa malo zamujas pa ti nisn jaz kriv.
Objavljeno 13 september 2004 - 21:39
KER STE VSI NEKI FUKUCI BOM PA JST NEKI POVEDU:
- TF je meu tekst, ne sliko
- Če smo se zmenli je treba se tega držat
- Opozarja se na PM!!!!
- Ne spravlite se na t-baby, ker punca ni nic nardila
- Kar se pa tiče toteka me pa boli kurac a moderera al ne al briše al ne. Talk to the head man.
Bizi10, Dvorjan, Bost. ali pa kar mail od uredništva.
Peesda folk :x
Objavljeno 13 september 2004 - 22:27
@m-2-j : to je zato ker ma tvoj CPU 0,067 Hz preveč
GHz borutvel !!!!! :zvizg: :ok:
Ma kaj preveč, se 0Ë™001 ma premalo
Objavljeno 13 september 2004 - 22:28
Uredite to preko ZS!
Objavljeno 13 september 2004 - 22:33
Malce mimo teme ampak... zakaj imaš še vedno eden izmed moderatorjev sliko v podpisu?
Uredite to preko ZS!
Ne da se mi iskat, kdo je to?
Objavljeno 13 september 2004 - 22:36
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena