Microsoft Windows Vista
Objavljeno 11 januar 2009 - 18:54
Ne vem kje bi vprašal, zato bom kar tukaj. Zanima me okvirna cena prihajajočega Windows 7, in če lahko pričakujemo kaj pocenitev za Windows Visto ko bo izšel?
Primerjaj kako je blo pri prehodu iz XP na visto. Mislim da ne bo nič drugače. Tudi cene bojo pomoje nekje tam tam.
Objavljeno 13 januar 2009 - 17:42
Kako lahko ugotovim, kje ima določen program shranjeno ikono, ki jo prikaže na namizju ali v vrstici s hitrim zagonom?
Ugotovil sem tudi, da se pri nekaterih programih ali igrah (Call of Duty 5) ikona na namizju spremeni, če povečam velikost ikon (ctrl+kolešček na miški). Zakaj se spreminja in kje dobi še eno ikono?
Že vnaprej hvala za odgovore :ok:
Objavljeno 14 januar 2009 - 21:31
windows je blokiral nekaj zagonskih programov
in potem pogledam kaj je blokiral za programa in piše browser configuration Utility!
mogoče veste za kaj se ta program uporablja bil je že naložen zraven viste?
Objavljeno 15 januar 2009 - 22:04
prosim če bi mi lahko nekdo razložil kako naj izbrišem sledeče :
torej naložil sem si na drugo particijo win 7 da , sem videl kakšni pač so ( moje mnenje obupni ter počasni ...) , nato sem jih izbrisal , vendar imam na drugi particiji že nekaj časa visto. Sedaj pa se mi je pojavil dual boot screen , da izbereš visto ali pa windowse 7 , kako sedaj to popraviti da bi bila samo vista zopet , brez tega screena .
Lp
EDIT že uredil ... s programom easybcd , če komu mogoče kdaj ponagaja isti problem
Objavljeno 16 januar 2009 - 17:24
Torej imam inštalirano Visto Business in ko želim gledat film v BS Player-ju, ko dam na full screen mi gre video počasi, ko pa dam spet na manjše pa gre bolj hitreje do tistega kjer je zdaj in potem gre normalno naprej.
Objavljeno 16 januar 2009 - 17:27
Nevem če je že bilo, ampak ni se mi dalo vseh 92 strani pregledat...
Torej imam inštalirano Visto Business in ko želim gledat film v BS Player-ju, ko dam na full screen mi gre video počasi, ko pa dam spet na manjše pa gre bolj hitreje do tistega kjer je zdaj in potem gre normalno naprej.
kodeki ali driverji za grafično
Objavljeno 16 januar 2009 - 17:28
hay
prosim če bi mi lahko nekdo razložil kako naj izbrišem sledeče :
torej naložil sem si na drugo particijo win 7 da , sem videl kakšni pač so ( moje mnenje obupni ter počasni ...) , nato sem jih izbrisal , vendar imam na drugi particiji že nekaj časa visto. Sedaj pa se mi je pojavil dual boot screen , da izbereš visto ali pa windowse 7 , kako sedaj to popraviti da bi bila samo vista zopet , brez tega screena .
Lp
EDIT že uredil ... s programom easybcd , če komu mogoče kdaj ponagaja isti problem
drugače pa msconfig in tam odstraniš windows 7 boot (miljonkrat obdelano na forumu)
Objavljeno 17 januar 2009 - 16:42
Zdaj me pa zanima , če hočem imeti oba OSa naenkrat na računalniku, moram ob inštalaciji viste samo razdeliti disk na dve particiji in nato na tadrugo particijo inštalirat windows 7? Ali ima dsp verzija viste (to je tista, ki jo lahko kupiš samo zraven novega računalnika) kaj omejeno število aktivacij?
Objavljeno 18 januar 2009 - 09:48
Nevem če je že bilo, ampak ni se mi dalo vseh 92 strani pregledat...
kodeki ali driverji za grafično
Hvala, sem čisto pozabil na gonilnike za grafično... Zdaj dela normalno :ok:
Objavljeno 25 januar 2009 - 15:46
http://www.shrani.si...rez-naslova.jpg
Objavljeno 25 januar 2009 - 15:55
http://www.racunalni...pic.php?t=17752
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov