Moj predlog:
Sem zato da bi uvedli pri registraciji novega uporabnika da bi mogla oseba lastnoročno prepisat navodila in se nebi dalo kopirat. Samo tako bi ljudje vedeli kaj je dovoljeno in kaj ne! oz. kot je napisal en drug da bi moral dopolniti pravila! Ker bi stem moral vse prebrati! lahko bi pa tudi imeli kakšne vprašalnike!
:twisted:
Me prav zanima, koliko bi se jih še registriralo, če bi morali pravila prepisovat, jaz vem, da se nebi. Takšne teme največkrat odpirajo novi člani, večina takšnih pa si ne prebere pravil (priznam, jaz jih še zdaj nisem

) Kaj pa naj moderator stori? Uporabnika opozori, temo pa zaklene. "Grešnika" je verjetno izučilo, ampak kaj ko je takšnih grešnikov vsak dan več in vsakemu posebej razlagat je že res brezveze. Mogoče kakšno opozorilo komu, samo kot sem rekel, problem so večinoma novi člani, ki s stvarjo niso seznanjeni, in se seznanijo, ko so sami na tem mestu. Začaran krog torej. Se bodo že moderatorji kaj spomnili, če se jim ne bo dalo več tem zaklepat in opozarjat, po drugi strani morajo pa tudi oni nekaj početi.