Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pravila, ukrepi...

Odgovorov v temi: 89

#1 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 27 april 2006 - 09:56

Ok. Jaz nevem, samo zdi se mi da sploh nihče ne bere pravil, ne ob registraciji, ne vmes. Predlagam, da se na RN poostrijo ukrepi in z tisto "gledanjem čez prste" nehate. Na forumu je spet povečana količina ilegalnih strani. In potem nihče ne dobi opozorila, niti v prve. Zakaj so potem pravila??? :joj:
Predlagam, da se ob registraciji uporabniku poleg uporabniškega imena in gesla (tisto za potrdit na email) pošljejo tudi pravila foruma, odebeljeno, spodaj pa piše, da ob vsaki kršitvi uporabnik prejme opozorilo. Sam imam dva, ampak priznam da najprej opozoril nisem bral. Ko je prvo opozorilo padlo, sem prebral dvakrat :mrgreen:
:zvizg: :roll:

#2 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 27 april 2006 - 09:59

se strinjam s teboj, zanima pa me če so opozorila za vedno ali ti jih čez čas zbrišejo?

#3 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 27 april 2006 - 10:00

Borac Žan, naj bi zbrisali čez čas, ampak to je bolj lari fari :mrgreen:

#4 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 27 april 2006 - 10:05

se mi je zdelo da je nekako tako, ker to opozorilo imam že kar nekaj časa :ok:

#5 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 27 april 2006 - 10:07

Borac Žan, lol ti se pritužuješ ko si tri mesece na forumu :joj: Jaz sem drugo opozorilo dobil nekje maja lani se mi zdi, prvega pa nevem :mrgreen:
Dovolj o tem, naj še drugi povejo kar mislijo o predlogu :ok:

#6 player123

player123

Spammer

• Members
  • 3.778 objav
  • Interesi:računalniki

Objavljeno 27 april 2006 - 11:05

Se nism dobil opozorila pa pravila sm si enkrat prebral!

#7 a13misko

a13misko

Iznajdljivec

• Members
  • 799 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Elektronika

Objavljeno 27 april 2006 - 11:13

Moj predlog:

Sem zato da bi uvedli pri registraciji novega uporabnika da bi mogla oseba lastnoročno prepisat navodila in se nebi dalo kopirat. Samo tako bi ljudje vedeli kaj je dovoljeno in kaj ne! oz. kot je napisal en drug da bi moral dopolniti pravila! Ker bi stem moral vse prebrati! lahko bi pa tudi imeli kakšne vprašalnike! :mrgreen: :twisted:

#8 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 27 april 2006 - 11:32

Moj predlog:

Sem zato da bi uvedli pri registraciji novega uporabnika da bi mogla oseba lastnoročno prepisat navodila in se nebi dalo kopirat. Samo tako bi ljudje vedeli kaj je dovoljeno in kaj ne! oz. kot je napisal en drug da bi moral dopolniti pravila! Ker bi stem moral vse prebrati! lahko bi pa tudi imeli kakšne vprašalnike! :mrgreen: :twisted:

Me prav zanima, koliko bi se jih še registriralo, če bi morali pravila prepisovat, jaz vem, da se nebi. Takšne teme največkrat odpirajo novi člani, večina takšnih pa si ne prebere pravil (priznam, jaz jih še zdaj nisem :wall: ) Kaj pa naj moderator stori? Uporabnika opozori, temo pa zaklene. "Grešnika" je verjetno izučilo, ampak kaj ko je takšnih grešnikov vsak dan več in vsakemu posebej razlagat je že res brezveze. Mogoče kakšno opozorilo komu, samo kot sem rekel, problem so večinoma novi člani, ki s stvarjo niso seznanjeni, in se seznanijo, ko so sami na tem mestu. Začaran krog torej. Se bodo že moderatorji kaj spomnili, če se jim ne bo dalo več tem zaklepat in opozarjat, po drugi strani morajo pa tudi oni nekaj početi. :wall:

#9 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:sah, hifi, kosarka, ...

Objavljeno 27 april 2006 - 11:39

Forum je tu zaradi nas, in nismo mi zaradi njega tukaj, torej ce ni vec tolko kazni, sledi liberalizacija pravil ...

#10 jernejko

jernejko

Mojster

• Members
  • 1.776 objav
  • Kraj:Dravograd
  • Interesi:Računalništvo, elektornika...

Objavljeno 27 april 2006 - 11:41

Priznam da si ob registraciji nisem prebral navodila Sem ga pa po parih postih! :bravo:

#11 a13misko

a13misko

Iznajdljivec

• Members
  • 799 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Elektronika

Objavljeno 27 april 2006 - 11:46

Jaz sem samo dal predlog tako da me ne zdaj napadat :mrgreen:

#12 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 27 april 2006 - 12:53

Jaz sem samo dal predlog tako da me ne zdaj napadat :mrgreen:

Saj ne napadam, daleč od tega. Samo pravim, da če se nekomu še pravil ne da prebrat, se mu bo pa dalo jih prepisovat...

#13 borutvel

borutvel

RN Legenda

• Members
  • 13.215 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 27 april 2006 - 13:02

Nihce od nas ni 24ur na dan na forumu, zato se vcasih pojavijo kaksne "nelegalne" stvari.

Pravil izgleda nihce ne bere, je pa fino, da so tam.
BTW: Kdo od vas pa prebere pogoje za uporabo programa, ko kaj namesca. :mrgreen:

Opozorila se LAHKO izbrisejo, vendar se mora s tem strinjati vecina moderatorjev in na koncu se administrator. O tem moderatorji ne debatiramo preveckrat, se najmanj pa k temu dejanju pripomore tezenje v stilu "Kdaj mi boste izbrisali opozorilo?". Najbrz enkrat v roku 10ih let, ce vmes ne bo drugih razgogov proti izbrisu.

#14 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 27 april 2006 - 13:02

a13misko, tudi jaz se stabo ne strinjam, ker tudi zase povem da nebi prepisoval, pa tist se strinjam s pogoji, tudi ne berem, pa te licence pa to ne. Priznam da nisem pravil prebral, ampka jih bom sedaj, evo obljubim, ko napisem ta post grem brati pravila :mrgreen: :wall: Cannibalova ideja se mi sicer ne zdi slaba ampak priznam zase tudi ce bi dobil na mail nebi bral, ali pac, vrjamm pa da bi se najdli ko bi to prebrali, se preberem ne vseega kar dobil na mail od foruma ampak samo linke po klikam, drgac pa sej pravim, bi se našel kdo ki bi šel to brat.

#15 player123

player123

Spammer

• Members
  • 3.778 objav
  • Interesi:računalniki

Objavljeno 27 april 2006 - 18:04

a13misko, kk bi pa lahk vedli da si ji prepiso? :mrgreen:

#16 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 27 april 2006 - 18:10

player123, sej je reku da jih nebi mogu kopirat.

#17 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:03

BoracŽan, prosim, če se komentarjev vzdržiš ali pa poveš kaj pametnejšega!!
1655 postov v 2 mesecih in 2 tednih, glede na vsebino tvojih komentarjev dokazuje, da se samo strinjaš in govoriš to kar drugi že vedo oz. so že poizkusili.
Moderatorje pa prosim, da nasplošno poostrijo pravila glede podobnih komentarjev nasploh pri BoracŽanu ter tudi ostalih.

lp
smrkec18

Edit: Hvala, da sta me dopolnila latilen in cannibal glede tega, da bi morali podajati opozorila, če uporabnik večkrat napiše da se strinja ipd. Ko se bo tu kaj premaknilo se bo pa opazilo tudi, da bodo prispevki oz. sami posti kvalitetnejši.

#18 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:09

smrkec18, se strinjam, pa da ne bom samo to povedal kot borac :zvizg: potrebno bi bilo deliti opozorila za spammanje, ne pa da se v večnost brišejo sporočila, pa še to se ne :joj: pa da ne bom samo slabe stvari govoril, zaenkrat moderatorjam uspeva solidno delo vzdrževati forum, saj še ni zašel na pota jokerjevega.

#19 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:11

smrkec18, tukaj se strinjam 10000%. Pa to ni spam post, ampak želim, da se tudi na tem področju nekaj naredi! V temah določeni uporabniki (jih lahko naštejem pa jih ne bom) pišejo brezvezne neumesne komentarje (se strinjam, točno tako, se popolnoma strinjam s tabo itd...) ki jih 'prispevajo' zgolj samo za veliko število postov. OK, sam sem bil isti, tja do 100tega posta (sem odpiral 2 leti stare teme) in zaradi tega sem delno fasal opozorilo #1. Ker pa je scarab 25.000 postov pred mano, se mi je zdelo nesmiselno :mrgreen: (hec!). V pravilih piše, da moderatorji brišejo brezvezna sporočila in sporočila brez glave in repa. Kje pa vi vidite smisel komentarja "se strinjam" in kje tu vidite rep in glavo, pa nevem. :roll:

#20 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:14

cannibal, samo en ali dva "se strinjam" ne škodita, saj s tem konec koncev poveš svoje mnenje, zato pa tudi si tu. samo nekateri pa ne znajo prenehati. sicer imam tudi sam nekaj takšnih postov in vem da si zaslužim kakšno opozorilo, samo niti približno ne tako kot mnogo drugih :zvizg:

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov