Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pravila, ukrepi...

Odgovorov v temi: 89

#21 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:15

smrkec18, z vsem spoštovanjem do tebe
teh komentarjev se vzdržujem, če pa se že strinjam pa ne napišem tega v temo :zvizg:
zaradi tega sem dobil že opozorilo pod zasebno od moderaterjev in se držim tega

#22 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:19

latilen, če bi bil to moj forum, verjemi da bi opozorila tekla kot po maslu :twisted: . Pa ne iz zlobe, temveč zgolj zato, ker mora na forumu biti pač en red. Nevem, zakaj moderatorji ilegalne teme zaklepajo??? Jaz bi jih izbrisal, ne pa zaklepal. Vsakemu, ki odpre ilegalno temo direkt opozorilo, ko odpre drugič-bann iz foruma. Všeč mi je, da so na forumu uvedli tole slovnico, ker je branje foruma postalo precej lažje. In če bi poskrbeli še za strožje ukrepe, bi bil RN forum še boljši (že zdaj je za moje pojme najboljši forum v sloveniji). Nevem zakaj se zaklepajo povsem legalne teme, potem pa pride en spammerček, napiše neumesten post in moderator temo zaklene. Potem se pa pizd*** zakaj je toliko tem z eno in isto vsebino. Normalno, če pa zaklepajo teme, katerih nebi bilo treba zaklepat. Pač se pobriše neumni komentar in pika. Vsaj tako jaz mislim... :roll:

#23 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav
  • Kraj:Soul Society
  • Interesi:Zbiranje DVDjev, računalništvo, prevajanje podnapisov...

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:25

Prosim, če se VZDRŽIŠ , teh komentarjev oz. jih ne uporabljaš kot gobe po dežju. Tema F1, zakaj moški potrebujemo ženske, pretvorba video formata...
Mar prosiš za 2. opozorilo? Če bi bil jaz mod, bi imel že zdavnaj imel 3 opozorila!

lp

#24 MS fann

MS fann

Sufler

• Members
  • 204 objav
  • Kraj:Črni revir
  • Interesi:Računalništvo

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:47

smrkec18, ne vem kaj te tako moti, če ima toliko postov v tolikem času
ker sem še bolj zelen na tem forumu, vseeno pa menim, da je lahko velikim osebkom pravilno svetoval, če pa že govoriš o tem se strinjam pa moram povedati, da se v izbah kot je npr. Aktualne debate in Smešnice na veliko uporablja ta beseda se strinjam in prav imaš

to pa vsekakor ni edini
sam pa pravim, da bi se to moralo omejiti, kot že vidimo pri Boracu, da je omejil, ker je dobil opozorilo

mogoče si mu pa fouš ker ima več postov kot ti :thumbsup:

#25 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 15:54

MS fann, :mrgreen: Bodi no resen. Zakaj bi mu bil pa smrkec fovš? Zakaj pa nikjer mene ne šinfa, ko sem skoraj 4000 postov pred njim (če se že govori o cifrah), ali pa zakaj jaz ne šimfam tiste, ki imajo več prispevkov od mene? :joj:
Je pa res, da se v smešnicah ta stavek zelo veliko uporablja, pa tudi aktualnih debatah in avtomotu. Pač s tem se hitro pokaže, kdo je tu zaradi številke, kdo pa iz veselja. Zelo redko pišem v smešnice (ker hahaha se mi zdi res neumno pisat, napišem mogoče enkrat na dva meseca... :dance: ), jih pa spremljam pogosto. Saj če nekaj prebereš, še ni nujno, da odgovoriš brez razloga. ;-)

#26 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 16:10

Nisem mu čisto nič nevoščljiv :joj:. Poglej scaraba79, ki ima skoraj 30000 postov. A sem mu kaj nevoščljiv? Preberi še 1x, 2x ali pa kolikorat bo to potrebno, da boš razumel moj post, kaj sem hotel povedat.

Pa še to, MS fann, kaj ko bi popravil svojo slovenščino, ker tvoj post nima ne glave ne repa. Očitno ti je SLOVENŠ ČINA tuj jezik. To ni neko druženje s prijatelji kjer govoriš neke svoje wannabe spakedranščine. Upoštevaj slovenski jezik in pravila ali pa pojdi na drug forum, kjer podpirajo spakedranščino.

lp

#27 exe65

exe65

Govorec

• Members
  • 2.770 objav
  • Kraj:exe world

Objavljeno 07 maj 2006 - 16:51

No ker se mi bizi10 še kar ni oglasil bi rad tukaj vprašal kdaj mi mislite modi al admini izbrisati eno opozorilo? Heki se je zmotil in sem ga po nepotrebnem fasal...

#28 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:06

cannibal, prvič tebe nikoli nisem "šimfal", pa tudi nikogar drugega, vsaj da bi jaz vedel ne, drugič rekel sem da bom pač opustil to, ker in takoj prešel na bistvo tega, kar bom hotel povedat, če bom sploh kaj hotel

smrkec18, ne vidim, kaj je tako napačno v MS fan-ovi slovenščini
povsem SSKJ-jsko pa menda res ni treba pisati ali pač?

#29 -rainbow-

-rainbow-

Sufler

• Members
  • 194 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:perKo

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:11

smrkec18, tukaj se strinjam 10000%. Pa to ni spam post, ampak želim, da se tudi na tem področju nekaj naredi! V temah določeni uporabniki (jih lahko naštejem pa jih ne bom) pišejo brezvezne neumesne komentarje (se strinjam, točno tako, se popolnoma strinjam s tabo itd...) ki jih 'prispevajo' zgolj samo za veliko število postov.

Zakaj pa bi nabirali poste?Mene sploh ne briga, koliko postov imam!
Jaz se strinjam z nekom in to tudi povem..a še tega ne bom smela oz. ne bomo smeli?Povedati, da se z nekom strinjam?Mislim ej!Pravila, ki bi ubijala! :joj:

#30 MS fann

MS fann

Sufler

• Members
  • 204 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:24

smrkec18, tukaj se strinjam 10000%. Pa to ni spam post, ampak želim, da se tudi na tem področju nekaj naredi! V temah določeni uporabniki (jih lahko naštejem pa jih ne bom) pišejo brezvezne neumesne komentarje (se strinjam, točno tako, se popolnoma strinjam s tabo itd...) ki jih 'prispevajo' zgolj samo za veliko število postov.

Zakaj pa bi nabirali poste?Mene sploh ne briga, koliko postov imam!
Jaz se strinjam z nekom in to tudi povem..a še tega ne bom smela oz. ne bomo smeli?Povedati, da se z nekom strinjam?Mislim ej!Pravila, ki bi ubijala! :joj:

tudi meni je povsem vseeno
za forum sem se odločil po nasvetu prijatelja, ki je rekel da je forum odličen in da so sami cari gor
kot pa vidim ni ravno tako, ker še svojega mnenja ne smeš izrazit, to leti predvsem na debato strinjam se, prav imaš ipd.

če še kaj zram napišeš in poveš ne vidim razloga, zakaj ne bi smel tega napisat, konec koncev tega ne piše v pravilniku

LP

#31 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:28

-rainbow, saj ne rečem, da tega ne bi smeli povedati, ampak BoracŽan pa žal očitno s tem smeti! Malo glej njegove zadnje poste po možnosti v temi moški potrebujemo ženske in podobnih. Nekdo pred njim po dolgem času napiše post in potem on odvrne: se strinjam. WTF?
BoracŽan, PROSIM, ČE SE ZAČNEŠ  PRIMERNO obnašati, moderatorje pa naprošam, da naj ti podajo 2. opozorilo!

In kaj je narobe s posti MS fana? Poglej malo, kje vidiš kako končno poved? V njegovih petnajstih postih sta samo dve povedi, ostalo je neka spakedranščina. Če se bo ta "razvada" razpasla, potem bo forum postal odpad!
Če bi ViSoKa180 videla ta post, bi jo pobralo.

Povrh vsega pa res škoda, da pravila niso usklajena. Kako lahko exe65 po pomoti dobi opozorilo, medtem, ko "plemeniti" veselo smeti z že podanimi primeri in ne dobi drugega opozorila?!?

#32 MS fann

MS fann

Sufler

• Members
  • 204 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:42

smrkec18, kot vidim ti ne poznaš tega, da mu je žal oz. da se bo poboljšal ti bi kar opozorila dajal

pa glede tvoje slovnice: končno poved? kaj pa to pomeni?
a misliš, če bi videla tvoj post bi jo pobrala?
prosim najprej počisti pred svojim pragom, nato pa se loti drugih

če smo že pri tem, te teme so take, da se debatira s tem pa tudi smeti
kakšen je pa njegov mejnik za smetenje se pa z njem pogovori

in ti meniš, da boš ti ukazoval moderatorjem kaj naj počnejo :joj:

#33 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:47

MS fann, zakaj v vsakem postu braniš boraca :?: v vseh temah :zvizg: malce sumljivo mi je tole :twisted: seveda je situacija tudi obratna :twisted:

#34 MS fann

MS fann

Sufler

• Members
  • 204 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:51

Ne vem kaj je s teboj, samo povem, kar je res...
mogoče se bo našel kdo ki bo rekel da je tole spamm, kar je od Borca zagotovo bil, ampak se je opravičil :zvizg:
če pa ti namiguješ da mu podomače "lezem v rit", se pa krepko motiš

#35 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:56

imate prav, pisal sem nepotrebne komentarje, vendar jaz sem vsaj nekaj napisal

če si jaz zaslužim opravičilo si oglejte tudi tole...

http://www.racunalni...pic.php?t=30094
http://www.racunalni...pic.php?t=30090

#36 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 17:59

Ma dajte no. :joj: Vi sploh ne kapirate, kaj vam hočem povedat :zvizg: :joj:
Dober, napišeš enkrat in dvakrat se strinjam. Ne pa pod vsakim ta drugim postom-se strinjam s tabo :joj: Saj smo dojeli bistvo :roll:

#37 plaz

plaz

Chire Senbonzakura

• Members
  • 5.735 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 18:00

MS fann, kaj bi pomagalo?
Forum ima čez 40000 uporabnikov in če se zadeva razpase, kar se v zadnjem času vsekakor dogaja, potem se tega ne bo dalo zaustaviti. Kot državljan republike Slovenije pa si dolžan čimbolj dosledno uporabljati slovenski jezik.
Pred mojim pragom je vse počiščeno, pred tvojim pa očitno ni!
Sicer pa je očitno, da kvaliteta foruma pa tako ali tako, čedalje bolj upada.
Sicer pa se ne mislim več prerekati, ker z nekom, ki nima niti osnovnih manir se ne bom pogovarjal. Zadevo sem že poslal dalje in upam, da se bo tudi primerno ukrepalo.

lp
smrkec18

#38 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 18:05

brez zamere, vendar ne vem kaj nas tukaj matretiraš, a ti nisem povedal da obžalujem to in da ne bom več smetil
ti pa še vseeno svojo pelješ in sedaj si še naprej nekaj poročal
malo se umiri, sam sem se že

#39 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 07 maj 2006 - 18:30

Bom se oglasil še jaz..

Debata okoli novih ukrepov že poteka, pa da ne bomo kazali s prsti ne bom govoril zaradi katerih uporabnikov. Med seboj se lahko nehate po nepotrebnem prepirati, ker dejansko ne boste nič dosegli. Smo pa prejeli že kar kako pritožbo, tudi javno na forumu, da forum izgublja vsebino. Polno je praznih, nepomembnih postov, ki pa "za vse tiste, ki ne razumejo", ne pripomorejo k nabiranju postov za nagrade. Ljudje, ki se prevečkrat poslužujejo takega postanja, so vedno izločeni iz žrebanja.

Boste definitivno obveščeni o novih pravilih, zaradi česar ne bo forum prav nič MANJ "KUL", kot nekatere skrbi. Dejansko so pravila tu zaradi večine forumašev, ki se ponavadi sprašuje kaj hudiča je nekdo hotel povedati s svojim slangom, po novem pa tudi pregledujejo po 10 strani ene teme in iščejo, kje je nekdo SPLOH kaj povedal.

Lp
Selines

P.S.: Če se ne nehate prepirat, bo ta tema zaklenjena. Če pa gre kdo predaleč, bo še kako opozorilo priletelo.

#40 MS fann

MS fann

Sufler

• Members
  • 204 objav

Objavljeno 07 maj 2006 - 18:37

sam po tem enem dnevu menim, da je nujno bolj natančno definirati pravila, kaj je spamm kaj ni, še bolj pomembno pa je da se pomirite in pustite to temo, da bodo v njej objavili nova pravila, če jih bodo seveda spisali

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov