FIA Formula 1
RN spammer
24 dec 2006
Kimmi bo resda premagal Masso, vendar bo Alonso premagal oba. McLaren se je na to sezono zelo dobro pripravil in menim, da se jim lanska sezona, v kateri niso dosegli niti ene zmage skorajda ne more več ponoviti. Slabši pravgotovo ne morejo biti kot so bili. :ok:
Zato pa zna presenetiti kaka Honda (seveda v pozitivnem pomenu besede). Imajo dobra dirkača, dober motor, če pa bodo še delali na vzdržljivosti in jim bo uspelo se zna zgoditi presenečenje...
Zato pa zna presenetiti kaka Honda (seveda v pozitivnem pomenu besede). Imajo dobra dirkača, dober motor, če pa bodo še delali na vzdržljivosti in jim bo uspelo se zna zgoditi presenečenje...
MS fann
24 dec 2006
RN spammer, Alonso je res dober dirkač, vendar s tako slabim avtom kot je bil McLaren letos nima možnosti. Mislim, da ne bodo naredili takšnega napredka, da bi lahko Alonso postal še tretjič prvak. Verjetno bo kar Kimmi ali pa Massa postal prvič. Kdo od njiju pa bo, mi je pa vseeno, ker sta mi oba pri srcu.
Sultan močni
24 dec 2006
Borac Žan, upam da se bo Kimmi pravočasno prilagodil razmeram v moštvu, saj bo le tako lahko nadaljeval uspešno Ferrarijevo pot. Kako se bo pa prilagodil bomo pa videli že na primerjavi časov s testiranj med Masso in Raikkonenom. Upam, da si bosta oba približno enaka, da ne bo prevelikih razlik med njima, saj si le tako lahko predstavljam močen Ferrari.
MS fann
24 dec 2006
Sultan močni, to so lahko le želje. Pod nobenim pogojem ne bosta oba enaka oz enakovredna, ker tako pri Ferrariju pač nikoli ni bilo. Zagotovo bo v boljšem položaju Kimmi, od katerega vsi pričakujejo več kot od Masse, torej ima zagotovoljeno mesto prvega voznika. Če pa mu slučajno ne bi šlo, šele takrat pride na vrsto Massa.
The Smart One
24 dec 2006
Malo prejle sem vplačal na bwin. Stavil sem pa na Raikkonena in Ferrari, ki bosta skoraj gotovo prvaka, čeprav sem privrženec BMW Sauberja. Vendar v Sauberju letos še ne moremo pričakovat kakšnih odmevnejših rezultatov.
Zastava Slave
24 dec 2006
Drugo leto se obeta naslov McLaren Mercedesu, saj so dobili trenutno najboljšega dirkača, avto bodo pa tako ali tako izboljšali, ker slabši pač ne more bit.
Zapomnite si moje besede!
Zapomnite si moje besede!
omahens
24 dec 2006
Malo prejle sem vplačal na bwin. Stavil sem pa na Raikkonena in Ferrari, ki bosta skoraj gotovo prvaka, čeprav sem privrženec BMW Sauberja. Vendar v Sauberju letos še ne moremo pričakovat kakšnih odmevnejših rezultatov.
Ti jih kar pričakuj (uspehe pri BMW Sauberju namreč), pa jaz bi raje stavil na Ferrari in Masso, vseeno upam, da ti uspe.
Zastava Slave
24 dec 2006
omahens, kakor sem prebral je stavil na Ferrari in Raikkonena. Napisal je pa je, da je privrženec in da se zaveda da njegova ekipa ne more poseči visoko.
Malo natančnejše branje ne bi škodovalo. :zvizg:
Zastava Slave
24 dec 2006
fant, jaz pa mislim, da imajo vse pogoje za to, da postanejo prvaki. Ne vem kako veš, da ne bodo postali prvaki. Očitno si ti zopet eden tistih anti Ferrarijevcev.
omahens
24 dec 2006
omahens, kakor sem prebral je stavil na Ferrari in Raikkonena. Napisal je pa je, da je privrženec in da se zaveda da njegova ekipa ne more poseči visoko.
Saj vem kaj je napisal. Napisal je, da je stavil na Kimija in Ferrari jaz pa se mu odgovoril, da upam da mu uspe. Dodal pa sem še, da bi bilo morda bolje, da bi stavil na Ferrari in Masso. Ker pa je rekel, da je njegova ekipa BMW Sauber pa sem mu rekel, da naj pričakuje uspehe pri njih.
Želim ti vesele božične, novoletne praznike, veselo novo leto in pa bolj natančno branje, ter razumevanje prebranega.
fant
24 dec 2006
fant, jaz pa mislim, da imajo vse pogoje za to, da postanejo prvaki. Ne vem kako veš, da ne bodo postali prvaki. Očitno si ti zopet eden tistih anti Ferrarijevcev.
Ah, od kje pa ti to, da ima FERRARI vse pogoje?
Bodi bolj natančen. ;-)
RN spammer
24 dec 2006
Ne vem kako si lahko tako optimističen glede Masse, ker dobro vemo, da je Kimmi veliko boljši dirkač od njega. Pa še status prvega voznika bo dobil prej ali slej, čeprav to pri Ferrariju vztrajno zanikajo.
Najbolje bi bilo staviti na konstruktorsko zmago Ferrarija in posamezno Alonsa. Tu ni pa kaj zgrešiti. :ok:
Najbolje bi bilo staviti na konstruktorsko zmago Ferrarija in posamezno Alonsa. Tu ni pa kaj zgrešiti. :ok:
Zastava Slave
24 dec 2006
fant, imajo dobre inženirje, dobra dirkača, dobro osnovo na kateri bodo delali in dobro zavezništvo z Bridgestonom ter navajenost formule na Brdgestone pnevmatike.
Ne vem pa od kod si ti tako izrazito pesimističen.
Ne vem pa od kod si ti tako izrazito pesimističen.
Borac Žan
24 dec 2006
fant, ne vem zakaj si ti sedaj tako proti Ferrariju. Sedaj trosiš neumnosti v tej smeri, da ne bodo ničesar osvojili, da bodo zanič. Naj te pa spomnim sezono nazaj, kakšne neumnosti si pisal, češ da se bodo pobrali, da bodo zmagali... Če si takrat bil tak optimist, bi moral sedaj biti prepričan, da bodo zmagali vse dirke.
fant
25 dec 2006
Borac Žan, Zakaj, zakaj? Kimi in Massa lih ne veljata za odlična voznika, sta pač povprečna.
Skrbijo me tudi finance moštva.
Od tu moj pesimizem.
Skrbijo me tudi finance moštva.
Od tu moj pesimizem.
Zastava Slave
25 dec 2006
fant, a si ti resen? Kimmi pa trenutno velja za najboljšega voznika F1. Z njim lahko enačimo le Alonsa. Kar poglej si kaj je delal lani pa pred lani z McLarnom. Massa je pa konec lanske sezone dokazal, da ima talent in zna letos dobro konkurirati Kimmiju. Finance moštva so pa povsem zadovoljive. Denarja imajo dovolj za uspehe.
The Smart One
25 dec 2006
fant, kot vidim (že ob mojem prvem dnevu na forumu) si ti očitno človek, ki se obrača z vetrom. Nekaj časa trdiš, da je Ferrari najboljši si optimist, potem kasneje se pa obrneš stran in govoriš da so zanič, da je Kimmi zanič, da je Massa tudi zanič. Sedaj sploh ne vem kaj si naj mislim o tebi. Na ti pa povem, da je za naslednjo sezono Ferrari glavni favorit za osvojitev tako konstruktorskega kot tudi naslova med dirkači.
MOBIL11
25 dec 2006
Jst si ga predstavljam kot osebo ki navija (je navijala) za čevljarčka in glede na to da ga pr ferrariju ni več je ljubezni konec.
Sam bom vrjetno za vedno ostal pr ferrariju :ok: :thumbsup:
Sam bom vrjetno za vedno ostal pr ferrariju :ok: :thumbsup:
Borac Žan
25 dec 2006
The Smart One, malo si ga zgrešil, ne pa povsem. On je bil pristaš MSja in nikogar drugega. Sedaj ko pa ga ni več, pa po mojem obtožuje Ferrari in hoče nakazat da letos nimajo možnosti, da so nesposobni.