FIA Formula 1
omahens
28 dec 2006
fant, tudi mene je nekaj zadnjih postov nasmejalo. MS fann, kako veš da niso utečeni? Morda poznaš koga ki ti je prišepnil to? Drugače pa je Kubica pokazal da je talentiran dirkač ki je odlično presedlal v bolid F1. Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel? Ali pač? Povsem nerealno je pričakovati kaj več kot občasne stopničke Hamiltona, če bo seveda avto takšen kor mora biti. :ok:
A mogoče veš kdo je to Walter Wolf?
fant
28 dec 2006
In sicer, zanima me zakaj VW ne sodeluje v F1. Na to sem večkrat pomisli.
Sultan močni
29 dec 2006
Borac Žan
29 dec 2006
Veliko lažje jim je, če se formule preprosto ne udeležijo. Avtov bodo prodali dovolj tako ali tako. :ok:
MS fann
29 dec 2006
http://www.f1magazin...p?rb=1&id=11091
Pa kaj vi menite, ali Ferrari dela napako s tem, da bo imel dva enakovredna dirkača v ekipi?
http://www.f1magazin...p?rb=1&id=11088
Sultan močni
29 dec 2006
Kar se pa tiče, če dela Ferrari napako? Po mojem ne, ker vsi vemo, da bo Raikkonen boljši od Masse tako da bo vprašanje prvega in drugega dirkača kmalu rešeno.
Borac Žan
29 dec 2006
Zakaj pa ti namiguješ nanj? Oz. kaj si hotel s tem povedat, ker jaz ne razumem tega. :zvizg:fant, tudi mene je nekaj zadnjih postov nasmejalo. MS fann, kako veš da niso utečeni? Morda poznaš koga ki ti je prišepnil to? Drugače pa je Kubica pokazal da je talentiran dirkač ki je odlično presedlal v bolid F1. Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel? Ali pač? Povsem nerealno je pričakovati kaj več kot občasne stopničke Hamiltona, če bo seveda avto takšen kor mora biti. :ok:
A mogoče veš kdo je to Walter Wolf?
Pri Schumacherju se pa še enkrat vidi, da je bil pri Ferrariju s srcem in da so vsi uspehi, ki so jih dosegli njegova last, saj se je zelo trudil na začetku s povsem zanič dirkalnikom.
omahens
29 dec 2006
omahens
29 dec 2006
Pa ne kot voznik :roll:
Vprašanje se je glasilo takole:
Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel?
Kjer pa ni razvidno ali gre za dirkača ali za ekipo.
GOBE team
30 dec 2006
Sultan močni
30 dec 2006
Ros Brawn se želi po eno letni pavzi vrniti v Ferrari. To je zelo pomembno za Ferrari, saj bo zopet lahko najbolje taktiziral.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11097
Borac Žan
31 dec 2006
Očitno le še nima dovolj vsega in si še vedno želi uspehov ter tekmovanja. :ok:
fant
31 dec 2006
Borac Žan
31 dec 2006
Sicer pa...še malo pa se bo začelo. Š e dobre 3 mesce in že bomo poslušali Mirana, ko se bo drl na štartu, ko bo Charlie prižigal rdeče luči.
A ima kdo posneto lansko celo zadnjo dirko?
fant
31 dec 2006
primi_xxl
31 dec 2006
fant, pišem še malo iz te teme, vendar mi je pošteno povedano ta tema trenutno najljubša. Pogledam še ponavadi ak deb, pa pro. opr. in telekomunikacije, če sem pa pošten pa nimam veliko časa.
Sicer pa...še malo pa se bo začelo. Š e dobre 3 mesce in že bomo poslušali Mirana, ko se bo drl na štartu, ko bo Charlie prižigal rdeče luči.
A ima kdo posneto lansko celo zadnjo dirko?
Tudi sam spremljam F1 in se mi zdi,da brez Mirana dirka nebi bila "taprava".