←  Avtomoto

Računalniški forum - Računalniške novice

»

FIA Formula 1

omahens-ova slika omahens 28 dec 2006

fant, tudi mene je nekaj zadnjih postov nasmejalo. MS fann, kako veš da niso utečeni? Morda poznaš koga ki ti je prišepnil to? Drugače pa je Kubica pokazal da je talentiran dirkač ki je odlično presedlal v bolid F1. Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel? Ali pač? Povsem nerealno je pričakovati kaj več kot občasne stopničke Hamiltona, če bo seveda avto takšen kor mora biti. :ok:

A mogoče veš kdo je to Walter Wolf?
Odgovori

fant-ova slika fant 28 dec 2006

Mene nekaj zanima, upam, da mi bo znal nekdo odgovorit!
In sicer, zanima me zakaj VW ne sodeluje v F1. Na to sem večkrat pomisli.
Odgovori

Pero46-ova slika Pero46 29 dec 2006

Ja no, jaz pa recimo, zakaj Audi ne.
Odgovori

scan7687-ova slika scan7687 29 dec 2006

Mogoče ne rabijo reklame pri F1 :D
Odgovori

Sultan močni-ova slika Sultan močni 29 dec 2006

Verjetno vodilni nimajo interesa nastopati v F1. Za začetek bi potrebovali ogromno denarja, ki ga prvo sezono verjetno ne bi dobili oz zagotovo ne bi dobili nazaj. Se pa spomnim, da je bilo dve leti nazaj veliko govora o tem, da se bo formuli 1 pridružil AUDI.
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 29 dec 2006

scan7687, vsakemu pride prav reklama, verjetno pa nimajo interesa, ker se je treba na sezono v F1 zelo dobro pripraviti, dobiti dobre konstruktorje, dirkače...

Veliko lažje jim je, če se formule preprosto ne udeležijo. Avtov bodo prodali dovolj tako ali tako. :ok:
Odgovori

MS fann-ova slika MS fann 29 dec 2006

Kot vidimo bo Michael Schumacher še vedno sodeloval pri razvoju Ferrarijevega bolida, saj bo testiral z njim. To je za Ferrari zelo dobra novica, saj on dobro ve, kako mora biti avto "poštiman".

http://www.f1magazin...p?rb=1&id=11091

Pa kaj vi menite, ali Ferrari dela napako s tem, da bo imel dva enakovredna dirkača v ekipi?

http://www.f1magazin...p?rb=1&id=11088
Odgovori

Sultan močni-ova slika Sultan močni 29 dec 2006

MS fann, kot vidimo se MS ne more ločiti od Formule 1 in nič me ne bi čudilo, če se bo kdaj vrnil nazaj. Vendar se pomojem ne bi vrnil nikamor drugam kot k Ferrariju. Mogoče še k Renaultu, drugam pa gotovo ne.

Kar se pa tiče, če dela Ferrari napako? Po mojem ne, ker vsi vemo, da bo Raikkonen boljši od Masse tako da bo vprašanje prvega in drugega dirkača kmalu rešeno.
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 29 dec 2006

fant, tudi mene je nekaj zadnjih postov nasmejalo. MS fann, kako veš da niso utečeni? Morda poznaš koga ki ti je prišepnil to? Drugače pa je Kubica pokazal da je talentiran dirkač ki je odlično presedlal v bolid F1. Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel? Ali pač? Povsem nerealno je pričakovati kaj več kot občasne stopničke Hamiltona, če bo seveda avto takšen kor mora biti. :ok:

A mogoče veš kdo je to Walter Wolf?

Zakaj pa ti namiguješ nanj? Oz. kaj si hotel s tem povedat, ker jaz ne razumem tega. :zvizg:

Pri Schumacherju se pa še enkrat vidi, da je bil pri Ferrariju s srcem in da so vsi uspehi, ki so jih dosegli njegova last, saj se je zelo trudil na začetku s povsem zanič dirkalnikom.
Odgovori

omahens-ova slika omahens 29 dec 2006

Borac Žan, ja vprašal je, če je kdo zmagal v uvodni sezeoni, pa sem ga vprašal, če pozna njega. Namreč on je zmagal na prvi dirki.
Odgovori

GOBE team-ova slika GOBE team 29 dec 2006

Pa ne kot voznik :roll:
Odgovori

omahens-ova slika omahens 29 dec 2006

Pa ne kot voznik :roll:

Vprašanje se je glasilo takole:

Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel?

Kjer pa ni razvidno ali gre za dirkača ali za ekipo.
Odgovori

GOBE team-ova slika GOBE team 30 dec 2006

Ampak v naslednjem stavku se govori o dirkaču, torej je najvrjetneje mislil dirkača in ne moštva.
Odgovori

Sultan močni-ova slika Sultan močni 30 dec 2006

Kakorkoli. Po mojem je mislil na dirkača, vendar to ni ravno najbolj pomembno ali pač? Bo že povedal ko bo prišel.

Ros Brawn se želi po eno letni pavzi vrniti v Ferrari. To je zelo pomembno za Ferrari, saj bo zopet lahko najbolje taktiziral.

http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11097
Odgovori

Borac Žan-ova slika Borac Žan 31 dec 2006

Obe legendi se bosta vrnili. Tako ali drugače. MS bo testiral, Brawn pa se bo po enoletni pavzi vrnil z novimi idejami, spočit ter pripravljen na taktiziranje...

Očitno le še nima dovolj vsega in si še vedno želi uspehov ter tekmovanja. :ok:
Odgovori

fant-ova slika fant 31 dec 2006

Borac Žan, Ej, ti pišeš le še o F1. Sigurno si bil v prejšnjem živjeju dirkač ;-)
Odgovori

fant, pišem še malo iz te teme, vendar mi je pošteno povedano ta tema trenutno najljubša. Pogledam še ponavadi ak deb, pa pro. opr. in telekomunikacije, če sem pa pošten pa nimam veliko časa.

Sicer pa...še malo pa se bo začelo. Š e dobre 3 mesce in že bomo poslušali Mirana, ko se bo drl na štartu, ko bo Charlie prižigal rdeče luči.

A ima kdo posneto lansko celo zadnjo dirko?
Odgovori

fant-ova slika fant 31 dec 2006

Borac Žan, Te razumem. Te zanima F1. :bow: Lepo, da nekdo piše, kljub temu, da sezone ni več. Vsaj lahko kaj zanimivega preberemo in podebatiramo. ;-)
Odgovori

primi_xxl-ova slika primi_xxl 31 dec 2006

fant, pišem še malo iz te teme, vendar mi je pošteno povedano ta tema trenutno najljubša. Pogledam še ponavadi ak deb, pa pro. opr. in telekomunikacije, če sem pa pošten pa nimam veliko časa.

Sicer pa...še malo pa se bo začelo. Š e dobre 3 mesce in že bomo poslušali Mirana, ko se bo drl na štartu, ko bo Charlie prižigal rdeče luči.

A ima kdo posneto lansko celo zadnjo dirko?

Tudi sam spremljam F1 in se mi zdi,da brez Mirana dirka nebi bila "taprava".
Odgovori

primi_xxl, sedaj mi ni več tako všeč kot mi je bil včasih. Včasih se je drl za vsako malenkost in je še tako dolgočasno dirko naredil zanimivo. Pa vseskozi se je drl ulala, še posebej ob kakem odstopu. Meni je njegovo komentiranje zelo dobro, saj se vživi v dirko, medtem ko npr. hrvaški komentatorji govorijo bolj umirjeni ipd.
Odgovori

Hitri odgovor