Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

FIA Formula 1

Odgovorov v temi: 2416

#101 The Smart One

The Smart One

Raziskovalec

• Members
  • 52 objav

Objavljeno 25 december 2006 - 18:00

MOBIL11, jaz sem pa pristaš BMW Sauberja, napačen mi ni pa niti Ferrari.
Sedaj mi je zopet postal všeč, ker bota (upam) pri ekipi dobila enako priložnost oba dirkača ne pa samo en. Pa še nasplošno mi tudi MS ni bil napačen. Mogoče je bil na čase preveč umazan, vendar takšen je pač šport.

#102 RN spammer

RN spammer

Raziskovalec

• Members
  • 94 objav

Objavljeno 25 december 2006 - 18:16

The Smart One, fant je tako klasa zase. Če se želiš malo nasmejati, si preberi lansko temo od F1 in videli boš, kakšne je imel lani. Nekatere so mejile že na znanstveno fantastiko.

#103 Sultan močni

Sultan močni

Raziskovalec

• Members
  • 73 objav

Objavljeno 25 december 2006 - 18:47

Očitno se bo Renault od svojih uspehov poslovil na ta način, da bo zamenjal barvo. Standardna barva bo šla stran.
http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11073

#104 Borac Žan

Borac Žan

Velemojster

• Members
  • 5.741 objav
  • Kraj:Rdeči revir

Objavljeno 26 december 2006 - 19:49

Prav imaš, Renault letos res ne bo prepoznavna ekipa iz prejšnjih dveh sezon, ko so dominirali oz bili v vrhu. Letos bodo pa obtičali v povprečju, kar pa za zanimivost F1 ne pripormore veliko.

Upajmo, da bo vsaj katera druga ekipa prišla iz povprečja med dobre ekipe.

#105 Handball

Handball

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 00:31

Borac Žan, nikar ne govori tako o Renaultu. Fisico tudi ni tako slab dirkač, tako da mislim da ima nekaj šans. Kar se pa Kovalainena tiče, bomo pa videli. Ne more biti zanič, ker drugače ga Briatore ne bi pripeljal, saj kot vemo ima kar dober nos za dirkače.

Mogoče so malenkost oslabljeni, bo pa tokrat veliko bolj motiviran Fisico tako da jih jaz ne bi kar tako odpisal.

#106 Sultan močni

Sultan močni

Raziskovalec

• Members
  • 73 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 14:29

Hamilton se je že očitno vdal v usodo pri McLaren Mercedesu, saj je napovedal, da v tej prvi sezoni ne bo dosegel ničesar odmevnejšega.

http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11082

Lahko pa tudi vidimo, zakaj je Ferrari tako uspešen kot je, saj so pri Ferrariju delavci najbolj zadovoljni od vseh podjetij, ekipi, multinacionalk, ki so jih testirali.

http://www.f1-magazi...p?rb=1&id=11076

#107 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav
  • Kraj:Ajdovščina

Objavljeno 27 december 2006 - 14:36

Sultan močni, preberi dobro članek, ima prav da je v podrejeni vlogi glede na Alonsa, pa tudi izkušenj še nima da bi zmagoval dirko za dirko. Če se ponudi priložnost zakaj pa ne, samo nerealno bi blo od novinca pričakovati zmage. :zvizg:

#108 Handball

Handball

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 14:44

Sultan močni, verjetno je težak prehod v F1, tako da se zaveda in raje zniža pričakovanja navijačev, da potem ne bi bili razočarani.

Kar se pa Ferrarija tiče, je pa njihova ekipa F1 in tudi nasplošno zelo povezana in deluje po principu velike družine, katere očeta sta bila Monzeremolo, Todt in mogoče tudi Schumacher. Če bo Ferrari v naslednji sezoni uspel je pa odvisno od tega, kako se bo v to družino poklopil Raikkonen. Tako, da je zelo težko karkoli napovedovati.

#109 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 14:47

Sultan močni, lahko je biti družina ko si v vrhu, me zanima kako bi bilo z odnosi če bi padli letos recimo na 3. ali celo 4. mesto. Vem da je to skoraj nerealno, vendar bi bilo zanimivo kakšna družina bi bili potem.

#110 Handball

Handball

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 14:50

latilen, družina je v dobrem in slabem. Vprašanje je le, če bi se vezi med njimi kaj skrhale, vendar menim, da takšnega padca ne bodo doživeli naslednjo sezono, ker imajo preveč dobra izhodišča. Edino, če jim bo avto nagajal oz bodo imeli nekonkurenčnega, kar je pa spet malo verjetno.

#111 Sultan močni

Sultan močni

Raziskovalec

• Members
  • 73 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 15:10

latilen, če je dovolj dober zakaj pa ne? Pa če bodo pri McLarnu imeli dovolj dobro formulo nevem, zakaj ne bi zmogel doseči česa odmevnejšega. Konec koncev je pa tudi že kar dolgo v moto športu, tako da adaptacija na novo okolje ne bi smela trajati celo sezono. Edini minus, ki ga bo imel je nepoznavanje prog. Š e to pa si lahko malo približa z igranjem PS 2, kar dirkači redno počnejo.

#112 Handball

Handball

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 27 december 2006 - 15:27

Sultan močni, ni se tako lahko prilagodit na nove pogoje kot je F1 dirkalnik, kar gotovo traja vsaj eno sezono, da potem lahko že bolj samozavestno voziš. Edino če je ta Hamilton tak talent, da se bo v rekordnem času privadil že po testitranjih, kar je pa bolj malo verjetno. Na začetku napovedujem, da bo Alonso občutno hitrejši za vsaj 2 desetinki sekunde na krog, če ne več.

#113 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 27 december 2006 - 20:12

Sultan močni, ni se tako lahko prilagodit na nove pogoje kot je F1 dirkalnik, kar gotovo traja vsaj eno sezono, da potem lahko že bolj samozavestno voziš. Edino če je ta Hamilton tak talent, da se bo v rekordnem času privadil že po testitranjih, kar je pa bolj malo verjetno. Na začetku napovedujem, da bo Alonso občutno hitrejši za vsaj 2 desetinki sekunde na krog, če ne več.

Če je taka "legenda", da se bo navadil šele po eni sezoni potem si raje poglej kakega kot je recimo Robert Kubica. A mogoče veš na kteri svoji dirki je bil že na stopničkah?

#114 Handball

Handball

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 28 december 2006 - 03:44

omahens, vendar Kubica nastopa v veliko slabšem dirkalniku kot bo Hamilton, kar zagotovo ni zanemarljivo. :zvizg:

#115 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 28 december 2006 - 10:40

omahens, vendar Kubica nastopa v veliko slabšem dirkalniku kot bo Hamilton, kar zagotovo ni zanemarljivo. :zvizg:

Se pravi, da če trdiš, da ima BMW slabši dirkalnik od McLarna. Zakaj je recimo Kubica v Monzi na njegovi tretji dirki bil drugi, Hamilton, ki pa ima po tvojem mnenju bolši dirkalnik pa bi potreboval celo sezono za prve stopničke?

Nekako ni logično.

#116 Handball

Handball

Raziskovalec

• Members
  • 45 objav

Objavljeno 28 december 2006 - 13:01

omahens, škoda se prepirat s teboj, ker tako ali tako misliš, da veš vse. Bomo videli že po prvi dirki, da ima oz bo imel McLaren veliko boljši avto kot pa BMW. Zakaj je bil pa drugi? Ker je imel srečo. Če ne bi bilo odstopov pri vrhu, pravgotovo ne bi bil drugi. :ok:

#117 Sultan močni

Sultan močni

Raziskovalec

• Members
  • 73 objav

Objavljeno 28 december 2006 - 16:42

Handball, mogoče pa letos le ni tako neumno pričakovati kaj več od BMWja, saj vemo, da ima odlične konstruktorje, dober motor.... Mogoče jim bo le uspelo poseči kam višje. Vendar tudi jaz menim, da bo McLaren kljub vsemu temu boljši, hitrejši od BMWja.

#118 MS fann

MS fann

Sufler

• Members
  • 204 objav
  • Kraj:Črni revir
  • Interesi:Računalništvo

Objavljeno 28 december 2006 - 16:50

Če vprašate mene, vam povem, da letos ne bo leto BMW Sauberja, saj še niso povsem utečeni, pa tudi najbolj hitri po mojem ne bodo. Seveda, če pa bodo imeli nekaj sreče, se pa tudi to lahko popolnoma obrne in vrh naenkrat niti ne bi bil tako daleč. Vendar vseeno menim, da se kaj takega ne bo zgodilo.

#119 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav
  • Kraj:moški zadnjih vrat

Objavljeno 28 december 2006 - 18:30

Počakajte, da začne sezona. ;-)

Bomo videli kako se bo obnesel Kimi, moštva, itd.
Kakšen krat ko berem vaše poste imam občutek, da ste neki jasnovidci. Ali ,da se ukvarjate z horoskopi. :) Res me nasmejete. :)

#120 Tennessee Titan

Tennessee Titan

Spammer

• Members
  • 3.222 objav

Objavljeno 28 december 2006 - 18:45

fant, tudi mene je nekaj zadnjih postov nasmejalo. MS fann, kako veš da niso utečeni? Morda poznaš koga ki ti je prišepnil to? Drugače pa je Kubica pokazal da je talentiran dirkač ki je odlično presedlal v bolid F1. Zmage v uvodi sezoni pa mislim da sploh še ni nihče dosegel? Ali pač? Povsem nerealno je pričakovati kaj več kot občasne stopničke Hamiltona, če bo seveda avto takšen kor mora biti. :ok:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov