Glede tistih 400% sem nekaj na hitro prebral na android.com, nekako se sliši bolj smiselno to, kar si ti povedal.
Čemu točno koristi root?
Flashat telefon? Meni je prodajalec rekel, da ga samo do konca napolnim, nato pa priklopim računalnik, kjer zaženem nek program od Samsunga, in vse stori samo. Sam sem si že upgrade-al SonyEricsoona, preko A2 uploader-ja, misliš da mi bo uspelo? Je kaj bolj komplicirano kot le slediti navodilom? Vseeno hvala za nasvet glede brezplačnega upgrade-a pri RAM2.
Aja, še eno vprašanje: Kako se obnese tipkovnica? Nekje sem prebral/slišal/videl, da so na voljo 3 različne tipkovnice (Android, Samsung, in še ena), kako je s tem? Koliko časa si rabil, da si se navadil na touch tipkovnico, kolikokrat se zmotiš, ipd.?
Hvala
Amm ROOT je popoln dostop do sistema... kot recimo adminitrator pri windows... oz. root pri linux... imaš dostop do datotek, katere so drugače skrite, lahko svoj OS spreminjaš po svoje, prav tako lahko nalagaš neuradne ROM-e... kar se garancije tiče pa ne vem, mislim da bi jo po pravem moral zgubiti... ampak meni na RAM2 niso komplicirali ko sem dal povozit z uradnim updajtom...
Amm ja, preko samsungovega programa obljubljajo update že kakšna 2 meseca, vedno ko vprašaš, rečejo da bo v roku dveh tednov mogoče updateat preko programa, ampak zaenkrat še ne gre... ali na servis uradno, ali flashat doma ampak potem je vprašanje kako je z garancijo... tko da če nisi prepričan v to kaj počneš, neki na RAM2, čeprav lahko pa poskusiš, ker tudi če ga breakneš ti oni samo povozijo z njihovo verzijo in nič ne komplicirajo - baje
tipkovnica je v redu... v defaultu mislim da imaš android in samsung tipkovnico, ko narediš update imaš samo še android
Drugače sem probal par tipkovnic in mi je nekako tale original android najboljša... seveda tipkam v ležečem položaju, če imaš telefon pokonci se velikokrat zmotiš, vsaj jaz... pač nimam ženskih rok pa se hitro zgodi da zadanem sosednjo tipko... v ležečem ni teh problemov
aja, še to, kot ROOT lahko aplikacije nalagaš na SD kartico - tako kot bo pri android 2.2 to... naj bi bilo tako, sam trenutno nimam več root dostopa odkar sem dal telefon na RAM2 in uradni update... bom pa si verjetno en dan vzel in si to porihtal