Nakup telefona
Objavljeno 16 september 2010 - 07:47
Objavljeno 19 september 2010 - 11:35
Pred dobrim mesecem sem spet kupil HTC, tokrat Desire
Objavljeno 24 september 2010 - 20:15
Mislim, da bi bil že čas, da bi na tem forumu imeli posebno temo, ki bi se glasila nakup telefona, kjer bi člani iskali informacije o svojem bodočem telefonu. Tak pristop se mi zdi najboljši, ker lahko za nazaj preberemo vse informacije namesto tega, da iščemo po temah.
Vsak, ki nakupuje nov telefon naj napiše:
- kje bi ga kupil (operater z vezavo, brez vezave, trgovina),
- koliko bi dal zanj,
- kakšne funkcije pričakuješ od njega,
- kako naj izgleda,
- katero podjetje je prioriteta.
No, da sedaj pomagate oz svetujete še meni. Januarja mi bo potekel aneks oz lahko 3 mesce pred potekom kupujem nove telefone. Aneks mi poteče pri Simobilu, tako da bi nov telefon kupil pri SImobilu in sicer, da je dokaj dobro funkcijsko založen (2MP kamera, MP3...), da ni prevelik. Izgled mi ni pomemben, zanj pa bi dal tam okrog 40.000 SIT. Sedaj pa prosim kaj mi svetujete.
JAJAJA... ŽE VIDENO. Kaj pa copyright? Tega pa nič ne spoštujemo?
1.3. Ne pišite odgovora s pretežno velikimi črkami.
Opomba: Pisanje odgovora s veliki črkami, namreč na forumu pomeni, kričanje.
2.3. Komentarji naj bodo argumentirani saj debato vsebinsko obogatijo.
3.2. Ne obujajte teme, ki so starejše od dveh let.
Opomba: Če se ugotovi, da obstaja tehten razlog se takšna tema pusti.
Objavljeno 02 oktober 2010 - 13:47
![]()
![]()
Pred dobrim mesecem sem spet kupil HTC, tokrat Desirein moram reči, da je kljub svoji ceni najboljši
telefon svojega razreda. Matra me sam baterija k dela okoli 8 ur pri nadpovprečni uporabi in pa 5 MP kamera, ki je za današnje pojme s strani HTC-ja malo skopa. Glede Wildfire vas pa samo opozorim iz lastnih izkušenj na zelo slabo resolucijo zaslona
in pa zmogljivost procesorja. Oba telefona sta top klasa , sam ti samo Desire lahko prinese tisti pravi okus Androida
, ki ga hvalijo na netu!
Zdej pride nova verzija Desire-a, ki bo imela še boljšo kamero, tko da si mal prehitr nabavu
Objavljeno 14 oktober 2010 - 11:27
Ampak v večje stroške se ne mislim spuščati, ker ga enostavno za kaj drugega kot za komunikacijo, koledarček, internetni dostop, GPS navigacijo in morda kakšno fotko niti ne potrebujem.
Kakšne pa so kaj bistvene prednosti Androida? Poleg HTC Wildfire sem razmišljal še o nakupu Nokie C6 ali X6 (ki pa sta brez Androida).
Mi kdo predlaga kaj drugega?
Kako pa je s predhodnim nalaganjem zemljevida iz interneta?
Nokia ima to možnost, tako da omogoča uporaba GPSa brez zamudne in v tujini precej drage povezave na internet zaradi nalaganja zemljevidov direktno iz interneta.
Ne vem pa kako je z drugimi (andoidnimi in neandroidnimi) telefoni, ki uporabljajo funkcijo Google Maps - kolikor je meni znano Google nima možnosti predhodne naložitve zemljevidov na telefon, ampak je za dostop do Google Maps vseskozi potrebna povezava z internetom.
Na internetu nisem zasledil nič pametnega (razen na nekem forumu so se pritoževali ravno glede tega kar mene skrbi - ampak tiste pritožbe na forumu so stare že 2 leti - tako da se je mogoče to spremenilo). Kdo ve kako je s tem?
Če je res vseskozi potreben dostop do interneta - obstaja možnost kakšnega drugega programa z zemljevidi?
Če se rešitve razlikujejo glede na androidni telefon in navadni telefon prosim, da to poudarite.
Objavljeno 14 oktober 2010 - 16:36
Objavljeno 14 oktober 2010 - 20:19
Sam imam Motorolo Milestone, za navigacijo pa uporabljam od Sygica zadevo. Čisto vredu zadevca, me še ni pustila na cedilu
Na cedilu ne, kaj pa na kaki "mulatjeri"
No, nekaj bi še prispeval k tej temi. Nokia C6 je zame super telefon. Nima Androida, ima Symbian, ampak to je itak vseeno. Prav tako najdeš aplikacije za Symbian kot za Android. Ima pa (vsaj zame) eno prednost, ko se že pogovarjamo o GPS-u. Nokia ima že svoj GPS (ovi maps). Super stvarca, zastonj je, ni se treba ukvarjat z kreki, zemljevide imaš naložene na telefonu. Moram reči, da so dokaj natanči. Saj sem jih parkrat poiskusil na Nokii 5800, in vedno so me pripeljali na cilj.
Lp Matej
Objavljeno 15 oktober 2010 - 10:53
Kako bi pa primerjali Nokio C5 in Samsunga S5620?
http://www.gsmarena....kia_c5-3122.php
http://www.gsmarena...._monte-3117.php
Oba staneta 70€, Nokia ima Ovi Maps, nima pa WLANa, Samsung ima večji ekranček (kar pride prav pri GPSu), ima pa na žalost Google Maps. Ne vem kakšen ima operacijski sistem - je možno tudi na Samsunga s5620 posneti Sygic Mobile (ali če morda kdo predlaga še kaj drugega)?
Objavljeno 17 oktober 2010 - 14:45
Osebno mi je všeč še HTC Desire Z, ampak pravijo, da so težave pri mehanizmu za odpiranje. Čeprav sem te težave bral za T-mobile G2, ki pa je le Desire Z za T-mobile. Bi bilo treba počakati še na kakšen review.
Objavljeno 20 oktober 2010 - 13:51
Malo sem gledal in sta mi v ožji izbor padla Samsung Galaxy 3 in HTC Wildfire... ima kdo kakšne izkušnje pri obeh? Katerega od njih priporočate in ali kdo ve za kakšen zanimiv telefon, ki bo v kratkem prišel v prodajo .....
P.s. cena max. 200€ ...
EDIT: še tole ... našel novico za Samsung I5510 (http://www.racunalniske-novice.com/novice/mobilna-telefonija/samsung/samsung-i5510-galaxy-551-uradno-najavljen.html) pa me zanima če kdo pozna kakšno politiko imajo pri mobitelu... recimo a imajo vse telefone od prvega dne v splošni akciji ali kako imajo ker cca 400€ za tale telefon je malo preveč, v kakšni splošni akciji bi pa že šlo
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov