Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Nakup telefona

Odgovorov v temi: 659

#461 MrKiller

MrKiller

Vajenec

• Members
  • 276 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 22 oktober 2010 - 15:56

Dan in pol ga imam, tako da se še nisem prepričal o plusih in minusih:)
Sem pa presenečen nad odzivnostjo in hitrostjo surfanja.

Sedaj za moje pojme najbolši telefon.

Drugače pa Nexus one, Galaxy S ali pa Motorola Milestone, ali pa počakaš na Milestone 2.

#462 potter

potter

Igračar

• Members
  • 104 objav
  • Kraj:Žiri

Objavljeno 27 oktober 2010 - 20:52

Pozdravljeni,
ne sodi ravno v to temo, pa ne bom odpiral nove. Odločil sem se za nakup Nokie 6760 pri Simobilu, pa me zanima, če bo v prodajni program prišel tudi Samsung Corby pro in če bo, kdaj ter po kakšni ceni?
Hvala, LP

#463 @nZ€

@nZ€

Igračar

• Members
  • 127 objav
  • Kraj:A

Objavljeno 05 november 2010 - 23:18

Pozdravljeni,
imam samo eno kratko in enostavno vprašanje; če ima kdorkoli kakršnrkoli izkušnje z Samsung S7550 Blue Earth.
Sem pri Simobilu in mi preteče pogodba, oz. imam možnost vzeti nov mobitel brez doplačila, Samsung S7550 Blue Earth je trenutno v neki akciji in je samo 1€.
Zanimajo me vaše izkušnje, ali mnenja o njem in njegovem polnjenju preko solarnih celic; in pa tudi kako se obnese touch screen na Samsunih (lahko tudi nasplošno).

LP

#464 andraž

andraž

Vajenec

• Members
  • 270 objav

Objavljeno 06 november 2010 - 18:46

Pozdravljeni,
imam samo eno kratko in enostavno vprašanje; če ima kdorkoli kakršnrkoli izkušnje z Samsung S7550 Blue Earth.
Sem pri Simobilu in mi preteče pogodba, oz. imam možnost vzeti nov mobitel brez doplačila, Samsung S7550 Blue Earth je trenutno v neki akciji in je samo 1€.
Zanimajo me vaše izkušnje, ali mnenja o njem in njegovem polnjenju preko solarnih celic; in pa tudi kako se obnese touch screen na Samsunih (lahko tudi nasplošno).

LP

Jest ta telefon že kar nekaj mesecev uporabljam, pa če mi verjameš ali ne, telefon je res nekaj najlepšega kar so naredili pri samsungu, hitra odzivnost, lepo ohišje, prijazen okolju, brezžična povezava, polnjenje na sončne celice(ne se zanašati na to ker se polni 2 dni če bi ga na sonce, to je samo zato če želiš koga na hitro poklicati, ko ti zmanjka baterije) ja ima ogromno aplikacij in še in še....vglavnem kupi ga =)

:touch screen se uporablja brez palčke in je enostavno klikati zaradi velikih ikon in preglednosti

#465 @nZ€

@nZ€

Igračar

• Members
  • 127 objav
  • Kraj:A

Objavljeno 06 november 2010 - 22:27

Pozdravljeni,

LP

Jest ta telefon že kar nekaj mesecev uporabljam, pa če mi verjameš ali ne, telefon je res nekaj najlepšega kar so naredili pri samsungu, hitra odzivnost, lepo ohišje, prijazen okolju, brezžična povezava, polnjenje na sončne celice(ne se zanašati na to ker se polni 2 dni če bi ga na sonce, to je samo zato če želiš koga na hitro poklicati, ko ti zmanjka baterije) ja ima ogromno aplikacij in še in še....vglavnem kupi ga =)

:touch screen se uporablja brez palčke in je enostavno klikati zaradi velikih ikon in preglednosti

Hvala za mnenje, bom skoču v ponedeljek do Simobila, pa bomo videli kaj se da zmenit.

Hvala, LP

#466 sennheiser

sennheiser

Poročevalec

• Members
  • 613 objav
  • Kraj:Novo mesto

Objavljeno 08 november 2010 - 19:53

Zdravo

Zanima me, v kolikem času se lahko kaj pričakuje kakšna pocenitev za samsung galaxy s? Pač za omnio 2 vem da je cena dost hitro padla. Pač potrebna bo počasi menjava in mal iščem kakšno novo zadevo.

Mogoče še to, kaj pride še kaj takšnega kot je rang galaxy s-a (razn htc desire hd - če pride). Pač ta velikost - galaxy s - je res max kar grem. Apple je ok use sam cena je previsoka. Mogoče kakše izkušnje kar se tiče novih modelov iz strani nokie. N8 je kaj vredna ali pa nokia c7-00? Pač proti galaxy-u sta hardwarsko podhranjena oba kakor sem gledal.

#467 cordobaboj

cordobaboj

Poročevalec

• Members
  • 670 objav
  • Kraj:maribor

Objavljeno 19 november 2010 - 19:29

kupujem nov telefon imam orto paket in kolebam med tema dvema telefonoma Sony Ericsson Vivaz in Nokia C6 kaj bi mi priporočali
lp

#468 booooo

booooo

Sufler

• Members
  • 165 objav
  • Kraj:Koper

Objavljeno 22 november 2010 - 18:15

zanimam se za nakup enega izmed teh dveh telefonov:

Galaxy S 190€
ali
Xperia x10 110€

kaj se mi bol splača če upoštevamo ceno in opcije telefonou skupaj.

#469 gapa

gapa

Pomagač

• Members
  • 421 objav
  • Kraj:okolica NG (Kromberk)
  • Interesi:Računalništvo

Objavljeno 22 november 2010 - 21:23

Pozdravljen,

No med tema dvema telefonoma skoraj da nimaš kaj za primerjat. Res da sta oba višjega cenovnega razreda, ampak poglej že samo različico Androida. X10 in 1.6, Galaxy S pa ima 2.2, 2.3 bo ko pride ven. Ampak to še ni vse. Galaxy S ima enega nejboljših, če ne najboljšega grafičnega čipa v mobilnih telefonih. Sam si lastim Galaxy S-a in ga ne morem prehvalit. Res da lahko kakšna stvar ni prav tako kot si želiš, ampak še tisto lahko predelaš po svoje če imaš kaj žilice. Tako da ti priporočam Samsunga in neboš nič zgrešil če ga kupiš, pa še cena je boljša.

LP, Gapa

kupujem nov telefon imam orto paket in kolebam med tema dvema telefonoma Sony Ericsson Vivaz in Nokia C6 kaj bi mi priporočali
lp

Sam ti priporočam Nokio C6, kajti za Sony Erivsson Vivaz pravijo, da touchscreen ni preveč dober, da kaj kmalu začne delati po svoje in ne prime tako kot bi moral. Nokio C6 pa zadnje čase kar hvalijo, res da ne snema v HD in ma malo slabšo kamero kot Vivaz, ampak ima pa qwerty tipkovnico, malo večja je kot Vivaz. Pravijo da je boljši touchscreen in ima nov nokiin symbian sistem.

LP, Gapa

#470 MrKiller

MrKiller

Vajenec

• Members
  • 276 objav

Objavljeno 22 november 2010 - 21:26

zanimam se za nakup enega izmed teh dveh telefonov:

Galaxy S 190€
ali
Xperia x10 110€

kaj se mi bol splača če upoštevamo ceno in opcije telefonou skupaj.

Defenitivno Galaxy S, za moje pojme tukaj ni primerjave. Tudi z updejti boš veliko na boljšem z Galaxyem, je tudi edini do zdaj ki ima SLO verzijo androida, se je Samsung posebej potrudil :) Ne bo ti žal......

#471 hardy

hardy

Sufler

• Members
  • 192 objav

Objavljeno 23 november 2010 - 13:26

jaz sem tudi končno dobil Samsung Galaxy S... več :)

#472 calvooo

calvooo

Pomagač

• Members
  • 355 objav

Objavljeno 03 december 2010 - 12:00

Pripravljam se za nakup novega mobilca in me zanima kaj priporočate. Na netu iščem toda težko se odločim kaj izbrati, zato me zanima kaj se splača kupit? Priporočila iz lastnih izkušenj zelo dobrodošla.
Lastnosti ki jih mora imeti:
1: dober sprejem signala, v vseh držah (vsi vemo kaj je bilo pri iphonu itd..)
2: stabilnost mobilnega sistema (android, simbyan, ipOS4,....) karkoli že ima
3: wlan
4: zaslon na dotik
5: dobra kamera z flashom

Poleg tega me zanima kako se odnesejo razne kopije iPhona?

LP

#473 Klemen

Klemen

Raziskovalec

• Members
  • 58 objav

Objavljeno 03 december 2010 - 16:45

Mogoče kdo ve kdaj pri mobitelu dobijo Samsung B2710 ?

#474 Dzezy

Dzezy

Pomagač

• Members
  • 374 objav

Objavljeno 11 december 2010 - 07:01

Kupujem Android telefon z malce boljšim fotoaparatom, nekaj več prostora, dobro odzivnostjo (da ni počasen), touch.
Kaj se mi splača kupiti?

#475 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav

Objavljeno 11 december 2010 - 11:14

Hja, odvisno koliko denarja želiš dat za mobitel oz. kako dobrega želiš imet. Zato je 'kaj se splača?' precej relativno.
Dobre fotoaparate (5+ mp) imaš pri naslednjih, zraven sem pa napisal še cene splošne akcije od mobitela:

HTC Wildfire (180€),
HTC Desire (330€),
HTC Desire HD (cca. 430),
Samsung Galaxy S (399€)

Edino Wildfire od teh ima malo slabše odziven touch screen drugače so pa vsi mobiteli precej dobri ... in dragi :/
Sem pa gledal še malo po spletu in prihaja tudi Samsung Galaxy 551, ki ni ne vem kaj (600 mhz procesor, 3.2 fotoaparat), samo ima pa vsaj 2.2 Android - cena je pa 170€ ...

#476 Dzezy

Dzezy

Pomagač

• Members
  • 374 objav

Objavljeno 11 december 2010 - 11:17

Rad bi nekaj v tem rangu kot je Wildfire + max.80€.

#477 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav

Objavljeno 11 december 2010 - 11:20

Kje ga boš pa vzel? Rabljeno mogoče?
Ker če kupuješ rabljeno, potem dobiš precej dober HTC Legend za dobrih 200€. Android 2.1 oz. 2.2 gre gor, pa še touch screen je odziven ...

Drugače pa kot sem rekel -> Galaxy 551 je zelo poceni in meni je še posebej všeč ker ima fizično tipkovnico zraven.

#478 Dzezy

Dzezy

Pomagač

• Members
  • 374 objav

Objavljeno 11 december 2010 - 16:26

Novega, ali pa če najdem kakšnega ne veliko rabljenega za solidno ceno.
Legend mi vizualno je neprivlačen... :D

#479 calvooo

calvooo

Pomagač

• Members
  • 355 objav

Objavljeno 19 december 2010 - 09:45

Ima kdo izkušnje z kopijami iphona? Je sploh kater vreden nakupa?

#480 klemen

klemen

Igračar

• Members
  • 109 objav

Objavljeno 19 december 2010 - 13:45

lp. Kupujem nov mobilni telefon in se obločam med samsung galaxy 5 in samsung galaxy 3. Prosim za vašo pomoč ker nevem katerega uzeti. Rabim pa ga povsem za internet da se bom lahko priključil preko brežičnega omrežja in rad bi imel nameščen android... Torej katerega uzeti?

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov